vineri, 7 octombrie 2022

CUTREMURUL NE BATE LA USA !

                                                                     6 Octombrie 2022,ora 6,07!


                                                         Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa: 

                                        "Cutremurul ne bate la usa!"

Dupa care ,glasul dispare.

Dragii mei, pana acum Romania a fost ocrotita de tot felul de dezastre.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Fata Sa de la noi, si sa ne ocroteasca in fiecare clipa a vietii noastre.

.
Eu nu stiu daca acest Cutremur bate la usa Romaniei Sfinte sau la usa altei tari.
Dar cu dragoste si Credinta statornica in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, vom trece peste toate grijile si peste toate incercarile.
As putea spune ca, si Danemarca va trece prin grele incercari si chiar printr-un seism major.Acest Mesaj despre Danemarca l-am primit o ora mai tarziu fata de Mesajul de mai sus.
Un glas spunea asa:
"Probleme de rezolvat in problema Danemarcei.
In zona spre centrului seism!"
Prieteni dragi, tot ce vine de la Bunul Dumnezeu, trebuie sa le primim asa cum vin,caci sunt spre indreptarea noastra,spre mantuirea noastra.
Noi sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta si iubire pentru Dumnezeu si Maicuta Domnului,pentru semenii nostri.
Sa nu uitam de Rugaciune ,iar atunci cand timpul si locul ne ajuta, sa mergem la Sfanta Biserica ca sa traim cu inima si cu Sufletul sfanta si dumnezeiasca Liturghie,si sa ne spovedim la Parintele Duhovnic, pentru ca apoi, sa ne putem impartasi cu prea scump si cu prea sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Marele cutremur se apropie. Dacă va fi ca cel din '77 cred ca vor muri mai mulți oameni. Spitalele nu sunt pregătite pt răniți. Nozocomiale la toate spitalele din tara. Fiecare se va descurca cum va putea

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnita Maria,

    ROMANIA va pierde Dobrogea ce va fi luata de Bulgaria inapoi, Transilvania va redeveni teritoriul Ungariei ,Banatul va fi anexat la SERBIA iar Moldova se va unii cu asa zisa "Republica Moldova"..
    Toti politicienii sunt santajati cu dosare grele de CORUPTIE si asa zisul AUR si USR sau alte forme de viata SOROSISTE si BILDERBERGE sau ale printului SALMAN al ARABIEI SAUDITE care sunt si SPONSIRIZATE de catre ACESTUA vor culege ...R O A D E L E ...
    ROMANIA va inceta sa mai EXISTE si se va DEZINTEGRA ...
    Cei peste 170 MILIARDE DE EUROI IMPRUMUTATI DEGEABA DOAR PENTRUL LUXUL SI HUZURUL CLASEI POLITICE cat si al ANGAJATILOR CORUPTI AI MAI;MAPN;SRI;SIE,STS si ai MINISTERULUI AFACERILOR EXTERNE vor fi platiti de ceea ce va mai ramane din fostul stat DESCOMPUS si DEZINTEGRAT si vor fi achitati de MUNTENIA care va ranane un stat izolat si cocosat de
    D A T O R I I EXTERNE sub protectia TURCIEI....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste informatii le aveti de la cine ???. De la CNN ? Din vis ? ,sau Ghiocul ?!
      Dezintegrarea va incepe in ograda asa zisilor cotropitori care vor fi oripilati de ce va urma sa indure (vor ramane fara lacrimi cata durere si prapad se apropie)
      Romania ,da au saracit-o ,dar vine timpul cotropitorilor sa plateasca cu pretul pe care TATAL CERESC o sa hotarasca.
      Deci , cam asta va fi povestea ta cu dezintegrarea ROMANIEI (((hotii merg primii ....Apoi mai vedem))).

      Ștergere
    2. Anonim 94:07 dar tu de unde sti? Ai vazut tu sa intervina Dzeu pana acum? Fiecare traieste cum alege, traim prost, gandim prost si vrem sa ne fie bine sau sa le rezolve Dzeu. Toti care credeti ca altcineva va rezolva situatia veti f dezamăgiți dar si nepregatiti

      Ștergere
    3. 23-54 ,Do not give up ! . DA , Dumnezeu a fost si este prezent .Conform Agendei 21 ,pana acum trebuia sa fim trecuti prin (masina de tocat carne) ,(dezbina si apoi ataca), (marginalizarea in gandire) , (saracirea pana la ultima rasuflare) etc. Greu dar poporul a rezistat.
      DA ,Dumnezeu a fost si este inca prezent .
      Diferenta este ca acest popor credincios saracit si-a pastrat ,sufletul curat , iar hotii/cotropitorii imbogatitii si=au vandut sufletul . Dupa fapta si rasplata (vor culege TOT ce au semanat)

      Ștergere
    4. 11.03, Dobrogea nu a fost niciodata al bulgarilor. Bulgarii au luat Cadrilaterul, partea de sud a Dobrogei. Dar nu a fost niciodata toata Dobrogea a lor.
      Românii inaintasi si-au varsat sangele lor scump pentru tara, asa erau adevaratii patrioti!

      Ștergere
  3. Cu cit creste nivelul oceanic ,20 cm pina acum, cu atit cresc amploarea cutremurelor si eruptiilor vulcanice.
    Dar in viitor o cauza va fi si razboiul geoclimatic si cel Termonuclear-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un studiu arata ca in creerul si plaminii copiilor inca din primele luni de dezvoltare intrauterina se gasesc particule fine poluante din aer care le afecteaza dezvoltarea crescind numarul de nasteri premature-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioan Istrate vorbea de un cutremur mare inaintea celui de-al treilea razboi mondial, intr-o noapte de simbata spre duminica ( 19 spre 20 ale lunii ) ... In luna noiembrie vom avea o asemenea situatie ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Inspirație divina. Sfârșitul lumii este aproape!?
    https://youtu.be/sEecKXLVZbs

    RăspundețiȘtergere
  7. Romanilor din Cluj-orasul evreului Hellvig sef la SRI,l-i se pregateste o Mare Tradare ,planul de Dezmembrare a statuilor lui Mihai Viteazul si Avram Iancu din centrul orasului.
    Dupa dezmembrarea statuilor de la Sibiu,Alba Iulia,Turda,Oradea ,urmeaza Clujul si Pregatirea Pas cu Pas a mentalitatii romanilor pentru Viitoarea dezmembrare a Transilvaniei.
    Pornita de evreul Iohannis si conducerea Castei Evreiesti Tradatoare in frunte cu PNL Evreiesc care au tradat si dezindustrializat Romania mai ales prin slabirea independentei sale Energetice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scandal in Germania pentru ca a ajuns sa cumpere gaze din America de trei ori mai scumpe ca cel din Rusia ducind la inchiderea de fabrici.
    Dar cind Germania cumpara gaze de la Rusia si le vindea tarilor din est ca Romania careia i-a inchis toata industria chimica atunci germanii nu i-si faceau probleme si remuscari
    Iar nici acum cind continua planul semnat in Crimeea intre Rusia lui Gorbaciov si Germania lui Sroder prin care se stabilea dezvoltarea economica mai mare a Ungariei care sa devina atractiva in recuperatea Transilvaniei de la Romania.
    In timp ce toate gazele din Marea Neagra sint luate direct de Occident in timp ce Romania si romanii vor ramine cu cel mai mic consum energetic si cu fabricile chimice inchise din lipsa gazelor din mare care i-i sint luate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar celor care cred si spun ca dezmembrarea si pierderea Transilvaniei e alarmista si imposibila sa se gindesdca la pe linga la Pactul Ribbentrop-Molotov, la Dictatul de la Viena sau intelegerea cu Gorbaciov fin Crimeea si Budapesta acum 30!de ani sau la discursurile lui Victor Orban si presedintei Novak a Ungariei din ultimii ani prin Transilvania sau mult mai recent ale ministrului Udemerist Barna si acum doua zile ale Euro-parlamentarului de dreapta german de la Bruxell care spunea ca Ue nu are nevoie de Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. La usha sau la USA ?
    Duminica sau cand ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria sa ne apere Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    După ce suntem așa de bulversați de vremuri un cutremur ne mai lipsește.
    Adevărul este că nu mai poate Dumnezeu să suporte atâtea rele pe pământ.
    Are dreptate unul din cei care scriu pe blogul dv.ca am ajuns mai rău că în Dodoma numai rele și tot felul de mizerii vezi și auzi la tot pasul.
    Mă gândesc că Dumnezeu va scurta zilele.
    Doamne Apară și ne păzește 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  12. Seceta e cauza secarii anul asta a lacului Amara din Baragan cu renumitul namol care pentru tratament se ducea si la mare la lacul Techerghiol si el secat anul asta aproape in totalitate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lacul Amara din Baragan cum ziceti dvs nu a secat Este plin de apa lebede rate limite si ate pagare migratorie. Asa ca darà nu stiti si nu ATI vazut lacul nu mai scritti prostii

      Ștergere
    2. Daca nu a secat lacul Amara de ce dezinformati?

      Ștergere
  13. Putina lume stie ca Muzeul Antipa care are in fata renumita Girafa din ceramica unde se intilnesc protestatarii in fata Guvernului, nu este infintat de Antipa ci de Ilarie un fost medic militar in armata habsburgica de loc din Rasinari -Sibiu.
    Nemultumit de campaniile militare habsburgice medicul Ilarie in timp ce era in tari africane el dezerteaza si ajunge in Indonezia se casatoreste cu principesa locala cam bruneta si face o colectie de oase exotice pe care le aduce la Bucuresti infintind muzeul.
    Ulterior cazind imperiul Habsburgic se reintoarce la Rasinari unde are mai multi urmasi din care pe unul l-am cunoscut inainte de a murii acum vreo 15 ani se pare ultimul din neamul Ilarie care si el e inmormintat dar la Viena-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mare tam tam cu datele despre cercetarea geologica din Banat duse prin Gazorom la Moscova. Dar toate arhivele secrete despre metalele rare inclusiv aur si argint cu carotele de la Rosia Montana,Marea Tradare a Romaniei sint in strainatate inclusiv evidenta populatiei si a pasapoartelor sint duse in Israel iar cei ce s-au opus ca Cindrea ,ca zacamintul de 30 miliarde metri cubi gaz metan de la Caragele egal cu consumul Romaniei pe trei ani,de linga Buzau sa ajunga strainilor ,au fost concediati de la Minister -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Podul lui Putin spre Crimeea grav avariat de explozia pe el a unor cistene cu combustibil-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Se pare ca evenimentul de avariere a podului Crimeea cea mai mare investitie ruseasca in 20 de ani ar fi un -cadou-programat taman de ziua lui Putin ,fapt ce ar putea atrage razbunarea acestuia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Peste 20 ooo credinciosi la coada la moastele sfintei Parascheva de la Iasi pe o vreme calduroasa si frumoasa fata de alti ani cind era mai rece-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cofesiunea unei calugarite nonagenare din Tecuci dupa 71 de ani de calugarie acum 3 ore la manastirea Cozia.
    O concluzie cu vorbe amare care sint greu de reprodus ,dar concluzia ar fi ca preotii nu mai sint preoti ca dujmanul e in intetiorul bisericii.
    Ea spunea -as pleca miine la Tecuci dar nu mai am pe nimeni acolo iar astia mi-au luat si hainele ma lasa sa inghet si nici nu le pasa de mine nici la salut nu/mi raspund-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim8 octombrie 2022, 20:54 E doar parerea acestei femei nonagenare! Este doar in inchipuirea dansei. Pentru putinii adevarati PREOTI mai tine DUMNEZEU Pamantul si pentru putinii credinciosi ce mai calca pragul Sfintei Biserici.Haideti sa nu mai arucam cu noroi in Preoti si in Sfanta Biserica!

      Ștergere
    2. Nu este bine sa fie judecati preotii, fetele bisericesti de catre oamenii obisnuiti. Oricum sunt mult mai aspru pedepsiti de catre Dumnezeu fetele bisericesti.

      Ștergere
    3. Acum apar toti neavenitii si toti impostorii care pretind ca sunt calugari sau fete bisericesti, dar in fapt ei nu au nici o legatura cu ortodoxia, cu adevarata credinta. Sunt oamenii celui rau, oamenii satanei ca defaimeaza religia.
      Sa nu le mai facem audienta, nu le mai dati atata importanta si vazand ca sunt complet ignorati si pusi la zid, nu vor mai face atata circ. Sa se duca la Balaceanca unde le e locul si sa nu mai stea printre oamenii normali! Astia nici normali nu sunt si nici nu au vreo legatura cu Biserica ortodoxa. Astia sunt caterisiti, sunt excomunicati, sunt total exclusi si din societate, alungati de peste tot din cauza comportamentului lor deviant si al psihozei lor. Sunt afectati psihic, se cred pana si Dumnezeu, abereaza si spun tot felul de fantasmagorii care mai de care.

      Ștergere
  19. Monica Macovei procuroarea Calau inainte si dupa revolutie accident auto cu un motociclist cu rotile masinii sparte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Doua cutremure in noaptea asta de 3,2 resimtite in judetul Buzau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. pt 09 oct 19:54- faci confuzie- exista un alt lac Amara in jud Arges care a secat

    RăspundețiȘtergere