miercuri, 9 februarie 2022

VESTI DESPRE UN POSIBIL RAZBOI ,IN CARE AR PUTEA FI IMPLICATA SI ROMANIA ?

                                 


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                             .                

               Prieteni dragi, si drag Popor român !


Scriu de atata ani de zile pe acest BLOG -

DUMNEZEU DU EXISTA -MARTURII. 

Am scris si scriu zi si noapte ,aproape toate MESAJELE pe care le primesc cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.Spun aproape,deoarece, nu toate MESAJELE pot fi dezvaluite in public. Daca le-as fi dezvaluit pe toate,as fi facut mult rău tarii mele in care m-am nascut ,sau,conducatorilor care ne-au condus si ne conduc inca.

Am incercat si incerc in continuare sa-mi ajut ROMANIA SFANTA si pe Poporul roman ,pentru care mi-as da si viata. Dovada vie ,este faptul ca, scriu in continuare zi si noapte,chiar daca cei care ar trebui sa ia aminte la astfel de MESAJE, cand este vorba despre propria TARA, ori nu vor,ori nu cred o iota din ceea ce cu siguranta citesc pe acest Blog al Lui Dumnezeu,nu al meu. 

Repet: este BLOGUL LUI DUMNEZEU EXISTA-MARTURII. 

Multi dintre voi dragilor,v-ati convins ca toate aceste MESAJE DIVINE se adeveresc intr-un timp mai scurt sau mai indelungat,intocmai precum le scriu din GRAIUL DUHULUI SFANT.

Ma consider un om simplu,un om cu frica de DUMNEZEU.Spun frica de DUMNEZEU deoarece, nu vreau sa gresesc in Fața Sa!

Doresc ca sa implinesc PORUNCILE SALE, exact asa cum mi-au fost facute cunoscute de catre DUHUL SFANT.

De aproape 10 ani de zile scriu aici zi si noapte si de circa 25 de ani,am inceput a scrie cuvant cu cuvant tot ce auzeam si vedeam din CERUL SFANT. 

Marturie stau cateva sute de caiete in care am pus viata mea,sufletul si inima,dragostea de TARA si de fratii nostri, indiferent de nationalitate si din orice loc ar fi pe acest pamant.

Niciodata,nimeni din cei care ar fi trebuit sa cerceteze daca spun un ADEVAR sau nu, in toate cate scriu de atatia ani pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,nu au fost interesati, desi ,s-au convins cu siguranta de faptul ca, multe MESAJE s-au adeverit intocmai precum am scris de la DUHUL CEL PREA SFANT.

De cand au inceput aceste zile ingrijoratoare cu si despre un posibil RAZBOI la granita ROMANIEI SFINTE, caci SFANTA este ROMANIA noastra,m-am decis ca sa nu mai dezvalui absolut nimic despre un posibil RAZBOI,despre Conducatori si Sefi de State. Acestea sunt SECRETE pentru fiecare TARA in parte si nu trebuie  facute public.Sunt doar un singur om care, am incercat si incerc ca sa tin ROMANIA unita,poporul roman unit, Tarile Lumii unite si in buna intelegere si armonie,dar cei care ar trebui sa aiba ochi sa vada,se prefac ca nu vad,au urechi ca s- auda si se prefac ca nu aud sau pur si simplu nu cred in astfel de MESAJE divine.Dar ,nu condamn in niciun fel,pe nimeni absolut. In conditiile in care,in zilele noastre apar tot felul de "binefacatori,prezicatori",care se prefac ca spun un ADEVAR doar ca sa obtina ceva material sau financiar. 

Eu sunt doar MARIA GHIORGHIU si-atat! Nu sunt nici clarvazatoare,nici prezicatoare ,nici ghicitoare. Sunt un simplu om care imi iubesc TARA si Poporul,FRATII si SURORILE intru HRISTOS DOMNUL ,si nu am cerut si nu voi cere niciodata plata pentru munca mea de suflet, pe care o fac din iubire pentru DUMNEZEU si pentru MAICA DOMNULUI cu Sfintii Sai,din PORUNCA pe care am primit-o de la INSUSI MANTUITORUL nostru bland si drag,IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

In DAR am primit,in DAR dau tuturor celor care iubesc pe DUHUL SFANT si pe MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII SAI, tuturor celor care iubesc pe PREA  SFANTA TREIME!

Voi scrie dragilor in continuare,dar nu despre RAZBOI si posibile conflicte intre TARI.

Va multumesc din suflet pentru intelegere.

                                     Cu dragoste,Maria.



29 de comentarii:

  1. Nu este buna decizia asta, primiți mesaje pentru a le folosi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte de a Lua aceasta DECIZIE ca sa nu mai fac dezvaluiri despre un posibil RAZBOI, m-am rugat foarte mult la DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI.Am cerut voie ca sa nu scriu despre RAZBOI,despre cum se va desfasura un posibil RAZBOI. Apoi,linistita sufleteste ,am putut scrie acest MESAJ ,dar nu singura, ci ajutata de SUS, de un glas divin care aproape ca-mi dicta ce sa scriu. Voi scrie despre toate cele cate o sa primesc de Sus,dar nu despre RAZBOI si CONFLICTE !

      Ștergere
    2. Rău faceți, ar trebui sa știm, măcar am avea țimp sa ne obijnuim cu gândul. Oricum înțelegem și asa că-i de rău...

      Ștergere
    3. Stați liniștită, doamnă! Doar un ignorant, incult și desprins de realitate nu poate să nu observe că războiul este in stare cel puțin hibridă încă din 2014. Este și va fi ,dar România va fi apărată de forțe nu omenești ,cât spirituale. Poporului care suferă neîncetat i se va face dreptate într-un final. Suferă de frig,de foame ,de boli ,de instigare a forțelor oculte pentru dezbinare și distrugere economică. Ce va fi ,va fi.

      Ștergere
  2. Istoricul Troncota de la Sibiu spune ca Teroarea comunista din România a fost făcută de Evrei și ca istoria a fost mistificata-
    ȘI ATUNCI de ce l-a mai reclamat casta evreiasca de la conducerea României care a mistificata Istoria, care a făcut crime umplind România de zeci de închisori și cimitire cu sute de mii de eroii, pe Călin Georgescu???? - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Istoricul Troncota de la Sibiu spune ca Teroarea comunista din România a fost făcută de Evrei și ca istoria a fost mistificata-
    ȘI ATUNCI de ce l-a mai reclamat casta evreiasca de la conducerea României care a mistificata Istoria, care a făcut crime umplind România de zeci de închisori și cimitire cu sute de mii de eroii, pe Călin Georgescu????? - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cind vocile tac încep a vorbi armele.
    Pentru ca Raul sa triumfe e suficient ca Binele sa nu ia atitudine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Regulamentul nou al Parlamentului interzice transmisiile direct pe internet din Parlament tocmai acum cind serviciile vor drepturi speciale de urmărire pe internet.
    Care-i sensul?. Pai Generalii Dictatori Iohannis și Ciuca-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana sa vina USR ul sa faca circ si sa inregistreze sedintele din Parlament, nu stiati de existenta acestor sedinte.
      1. Sedintele sunt publice si daca esti interesat, mergi sa asisti.
      2. Sedintele pot fi transmise, cu acordul parlamentului.
      Craciune, ca tu faci pe desteptu' p-aici, citesti ordinea de zi a CD sau Senat, vezi despre ce vorbesc aia acolo si daca esti interesat, te duci sa asisti.
      2. Citesti M.Of. si vezi ce legi au fost primulgate.
      3. Eu sunt fraiera pentru ca ma pun la mintea ta de 2 bani si incerc sa iti explic una-alta...tu oricum nu pricepi nimic si le inchini osanale lui Zelea Codreanu si Putin!

      Ștergere
  6. Adica parlamentul e al nostru,nu al vostru.Parlamentul e al noii hordininininini monondiale.Un cuirasat de parlamament esuat,adica un fel de feare vechi.Pai mai romanasi,cand nu va mai reprezinta,jos cu ei.Faza tare ai ca au lenjegodii de schimb pentru cufurelile loor.Nu va mai vaccinati si nu va mai vaccinati copiiii,mai creduli de romani.Ramaneti in grija lui Iisus Hristos.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai sa nu mai ajunga nimic in direct din parlamentul cui atunci,ca si asa ai plin de khazari.Daca nu ne mai reprezinta si se ascunde,SA DISPARA TOTI KHAZARII,SA IASA DRACULUI ODATA LA PENSIILE CE SI LE FAC.PROST O FOST CEAUSESCU DE NU IO OMORAT,DA O FOST IN CARDASIE CU EI,O FOST FRAIERUL LOR.

    RăspundețiȘtergere
  8. Istoria lumii o fost condusa de evreii inchinati satanei.Ce ne mai tot miram atata.Isi fac rau propriului popor.Acelasi grup de farisei satanici conduc lumea spre dezastru.Totusi ,nu trebuie demonizati evreii in intregime,sunt oameni neinformati la fel ca majoritatea.Io ai iubesc,pentru ca bunica mea a fost evreica,dar totusi ortodoxa grecocatolica ferventa.Cu ajutorul Domnului Iisus Hristos,vom razbi prin toate impreuna.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca si Maria a fost interzisa ca sa scrie despre razboi desi cred ca stie foarte multe mesaje primite de sus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru numele LUI DUMNEZEU,nimeni nu mi-a interzis ca sa scriu despre RAZBOI. E decizia mea si-atat ! Nu vreau sa dau apa la moara la nimeni.Voi scrie despre RAZBOI,doar atat cat cred eu ca e bine ! DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    2. Mai gândiți-vă, nu e buna hotărârea... Va e frica?!

      Ștergere
    3. Anonim 20,29 caut o pe Carmen Hara si vezi cat de verticala este dna si ce spune ea despre razboi.

      Ștergere
    4. Nu ma interesează ce zice Hara, te trezii și tu, bună dimineața! Unde dai și unde crapă!!!

      Ștergere
  10. Sunt de acord cu dv.doamna Maria
    Sunt multe lucruri care intr-adevar nu pot fi spuse.
    Avem destul război în țară noastră pe facturi,căldură,etc.
    Chiar nu mai trebuie sa auzim numai de rau.
    Dacă cititi si aici ma refer la cititorii acestui blog,va dau un exemplu:
    Vedeniile lui Daniel in sf.scriptura are viziuni si întreabă la un moment dat cât va mai fi până la sfârșitul acestei lumi,
    I se răspunde că vor mai fi 1290 de zile până când puterea poporului sf.va pieri de tot,intreaba si cand va fi?
    I se răspunde:du-te Daniel si vei afla in partea ta de viață, du-te si te odihnește.
    Înțelegeți că nici doamna Maria nu le poate spune pe toate si are dreptate.
    Sa trăim cu speranța că Dumnezeu nea ales si sa ne bucurăm de iubirea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu înțeleg de ce se încearcă sa se creeze panica pe toate căile : cutremur, extraterestrii, război etc.
      De cine este plătită aceasta campanie de a înfricoșa poporul român?
      Ce interes au acestia sa sperie cetățenii țării noastre?
      Credeți ca este corect si cinstit față de Dumnezeu sa se întâmple acestea?

      Ștergere
    2. Dacă ești în comuniune cu Dumnezeu, nu are de ce să-ți fie frica!Eu nu am nici o teama, crede-mă, dar gândul meu e mereu la Dumnezeu, rugăciune și milostenie, știu, suntem sarci, mai valoroasa e milostenia săracului, un covrig, o bomboana etc.

      Ștergere
  11. Se pare ca pentru România pericolul cel mai mare nu e războiul din Ucraina ci casta evreiasca de la conducere care au distrus economia-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Noul Ierusalim asta este ...mutarea lor in Romania

      Ștergere
  12. sunt ANONIM 5 -d-na MARIA iata ca si dumneavoastra nu vreti sa scrieti mesaje despre desfasurarea razboiului-deci tineti pt dumneavoastra -atunci de ce ma acuzati ca nu pot spune tot ce stiu de la duhovnicul meu-NU A FOST DECIZIA MEA-asadar nu mai obligati crestinii sa vorbeasca acum -ce stiu mai mult se va afla peste 40 de ani multumesc de intelegere , nu mai inist sanatate si pace in suflet-iar d-na MASINCA sa pastreze pt Dumnezeu laudele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-a obligat Maria sa vb. An. 5,?! Nu cred ca te-a obligat cineva!!!

      Ștergere
  13. Un adevar spus nu este o laudă 23,57
    Am avut multe experiențe in viata mea pe care le tin pentru mine.
    Perioada aceasta mai de pe urmă sunt mulți oameni care vise vor avea vedenii
    Multi nu le pot spune.
    Dumnezeu este in toate si peste tot.
    O zi frumoasa si binecuvântată va doresc la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim10 februarie 2022, 10:55 GRESIT ! NOUL IERUSALIM nu inseamna Poporul israelian ! NOUL IERUSALIM inseamna ROMANIA si POPORUL roman ales,POPORUL roman sfintit si care sfinteste! NOUL IERUSALIM inseamna CREDINTA POPORULUI ROMAN iubit de BUNUL DUMEZEU si de MAICUTA DOMNULUI ! Acesta este NOUL IERUSALIM ! ROMANIA SFANTA este NOUL IERUSALIM! Israelul actual va fi inconjurat de Sange ! Va fi mult insangerat ISRAELUL zilelor noastre,deoarece, a devenit doar un loc comercial !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍👍👍🙏🙏🙏Doamne ajuta! 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

      Ștergere
  15. Posibil Razboi?
    Romania ar putea fi implicată?

    Doua incertitudini, lasa loc de doua întrebări? Doua variante la fiecare întrebare. Lasa loc de indoiala asupra ce ar putea sa fie. Cum poate sa fie descifrat mesajul?

    RăspundețiȘtergere
  16. pt 10 febr 15:26-sunt ANONIM 5 si daca ati fost atent d-na MARIA are in antet niste fraze-CEL CE PASTREAZA PENTRU SINE DARUL...nu e obligatie sa scrii mesaje ci sa ai ce spune in DUH SI ADEVAR-este blog crestin sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere