sâmbătă, 5 februarie 2022

TINERI CARE ,SE VOR ASFIXIA DE LA GAZELE NATURALE !

                               


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                             .

                                                                  5 Februarie 2022,ora 7,11 !

                                     Dragii mei,

In aceasta dimineata,treaza fiind, aud un glas care spunea  asa:

               "Se vor asfixia!

           Stai,stai, stai ,ca aici e locul lor de munca. Ca aici, la locul de munca, semnul e ca vom mirosi gaze naturale!"

Moment in care,vad o incapere mare ,mobilata frumos si cu o scara interioara cu multe trepte. La baza scarii, pe treptele de jos, stateau cativa tineri foarte veseli, printre ei vedeam si o fata care era si ea vesela. Discutau ceva ce ii amuzau tare. 

Dragilor,nu stiu exact cate persoane erau, ar putea sa fi fost 4 sau poate mai multe,ar putea sa mai fi fost si vreo alta tanara, nu stiu exact.

Cert este faptul ca, din pacate,cineva va incerca sa-i asfixieze pe acesti tineri la locul lor de munca, la locul unde ei se adunau.

Sau ,poate fi vorba de o scurgere accidentala de gaze naturale.Dar si intr-un caz si-n altul, tragedia va fi cumplita.Sa ne rugam si sa nadajduim ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului nu vor ingadui ,ca sa aiba loc o asemenea tragedie.Doamne ajuta ca toti cei posibil implicati in aceasta scurgere de gaze, sa scape cu viata.

                                       Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. De aceia bucătăriile trebuie sa aibă detectoare de gaze cuplate la țeavă exterioara de gaz unde comanda prin o supapa oprirea automata a gazului, iar la cele publice și declanșatoare automate de apa pentru stingerea incendiilor de ori ce fel-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie ca la locul de munca va avea loc un eveniment tragic.

      Ștergere
  2. https://playtech.ro/2022/cele-6-familii-despre-care-se-spune-ca-s-ar-afla-la-conducerea-lumii-prin-bogatie-si-influenta-lor/
    Oculta mondiala lucrează si este infiltrata si aici. Mare atenție ce credeți!? New age încearcă sa destabilizeze si scriu mereu de toate Extraterestrii sunt demoni, iar new age ne inoculeaza ca ne sunt prieteni_

    RăspundețiȘtergere
  3. GABRIS a fost primul roman care a spus că România este grădină Maicii Domnului si Noul Ierusalim in secolul trecut . Apoi toți sau luat dupa el!? Pana la urma adevărul invinge întotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare chiar nu intelegeti ce inseamna noul Ierusalim? Ia informativa ce fac acum evreii? Cauta loc sa mute populatia din Istael si ghici ce? Romania a devenit dintr-o data pamant evreiesc

      Ștergere
    2. Cam asa cred și eu!

      Ștergere
    3. Părintele Arsenie Boca a spus: "mai, nu va mai plângeți de ăștia-de steaua cu 5 colturi, va veni steaua cu 6 colturi, haosul - anarhia, va fi mult mai rău...

      Ștergere
    4. 200 Bună remarca ta și plauzibila-Crăciun.

      Ștergere
  4. Vișan contrazice pe ministrul care spuse ca nu va fi criza alimentara, cu seceta mare în Oltenia creșterea prețului la îngrășăminte și certificatele vezi.si interzicerea irigatiilor inPNRR.
    Vom plății ca în Turcia cu oamenii în strada?? Precis
    Apropo ministru de interne Armand Călinescu cind în 1933 arestare 200 legionari pentru ai împiedică ridicarea unui baraj de irigații în Baragan pe riul Buzău lingă localitatea Viseni azi în județul Brăila se știe ce a pățit ulterior Armand Călinescu ajuns premier. Răbdarea romanului are și ea o limita-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Totul este imposibil pina nu se Intimpla.
    IAR acest lucru se va Intimpla-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Clin Georgescu acum în direct pe Realitatea Tv
    -Dacă nu vom fi stapini în tara noastră atunci vom fi sclavi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Călin Georgescu referindu-se la criza alimentelor românești.
    -Ma întreb dacă în România mai exista CSAT-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. La fel spunea Georgescu și despre politica externa a României și interesele România, ca nu mai exista dde mult-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Spre deosebire de Băsescu care știa multă politica Iohannis era foarte jos iar acum un zero la pătrat este tot zero.
    O SPUNE TOT... Călin Georgescu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Apropo de intilnire statelor din NATO de acum 2 săptămâni la care numai România nu a fost reprezentata cu statul luat în proprietate de semidocți.
    O spunea tot Georgescu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă azi se intimpla ceva ca un război.
    , pleacă supermacheturile statul nu poate asigura alimentatia, ca tara trebuie sa fii stapin pe teritoriu.
    O SPUNEA tot Georgescu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Omul trebuie sa fie Liber oriunde în lumea asta, grin deelul cu încălzirea globala nu EXISTA?? , vor doar sa mentina Frica cu pandemie, Ucraina etc
    ROȘIA Montana trebuie pusa pe piața decapitat fără a scoate aurul.
    ERA tot Călin Georgescu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Forumul de la Davos lacare am fost o decădere mondiala.Familia poate sa tina soția acasă cu un singur salar cu copii și alte probleme.
    Tot Călin Georgescu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Clubul de la Roma ce ne spui, Craciune? Nu de alta, dar asta pe care-l ridici in slavi, n-a fost decat Secretarul Clubului de la Roma!

      Ștergere
    2. Despre Clubul de la Roma o spunea vocea mai autorizata a lui Georgescu în alt interviu ca îl cunoaște ebine din interior și ca ar fi devenit doar un Club de interese al unei caste.
      Părerea mea care a citit cartea despre el pe vremea lui Ceaușescu, e ca era doar o apa de ploaie. Dar Cel Periculos e Bilderberg unde și Iohannis ar făcea parte cu multa Dez-Onoare-craciun.

      Ștergere
  14. Cheia instaurării Pandemiei un Complot mondial în general la Davos, o subordonare oculta venita de sus ca și altele Globaliste. Tot Cosmin Georgescu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lumea se dorește Diabolic între stapini și sclavi pentru caresa inventat încălzirea globala și o Dictatura.
    UCRAINA un stat inventat unde nu va fi război, unirea cu Basarabia va veni cind vom avea relații bune cu vecinii.
    Tot Georgescu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Al loan Cuza fondatorul statului național Roman, 24 ianuarie ar trebui sa fie ziua Națională după Georgescu. DOAR Rațiu și Coposu sintcomparabili cu el în ultimii 50 de ani, dar nu s-a rut. - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. daca rusii ajung la KIEV nu cred ca vor distruge conductele de gaze -ar pierde mult- tintele lor sunt gandite

    RăspundețiȘtergere