marți, 8 februarie 2022

SOLDATI CU ARMELE IN MAINI SI CU CAINI POLITISTI, JEFUIESC MAGAZINELE CU BIJUTERII DIN AUR !

                                                 8 Februarie 2022,ora 15,15 !


                                                    Dragii mei,


Astazi in timp ce scriam aici pe BLOG, aud un glas tare nervos care ordona asa:

                        "Adunati tot aurul !

Iar un altul ,intreaba uimit:

                            Aurul?

Clipa in care,vad un grup de soldati,sa fi fost pana la 5 sau 6, in uniforme ca acestia de mai jos, cu arme la pieptul lor si in maini,dar care,aveau si caini politisti cu botnita,erau caini lupi dresati.

                      


.
Soldatii cu armele la piept, amenintau pe cei care detineau magazinele cu aur,iar cainii lupi erau gata sa rupa lesa.Doi soldati adunau tot aurul din magaizne si il puneau in saci.
Sub amenintarea cu arme si caini, magazinele erau golite de aur.
Dragii mei, eu nu stiu unde si cand se vor intampla toate aceste jafuri de catre soldati in uniforma verde ,dar stiu cu siguranta ca asa se va intampla intr-o buna zi.Si nu eu o spun,nu de la mine spun,ci numai din Graiul Duhului Sfant,cu a Sa Putere si cu a sa Vointa spun si vad toate acestea. 
Cu dragoste,Maria.



40 de comentarii:

  1. Acum da e o invazie rusa cu mijloace hibride cu ciini care pot fi neutralizat cu o armata de pisici-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si armata de pisici cu o armata de soricei care la rândul ei poate fi anihilata de câteva roți de cașcaval. Asta da strategie militara după divizia canina putem face si divizia miaunel.

      Ștergere
  2. Exact ce spuneam ca au făcut rusii in România la cele 13 invazii au furat tot atitea tezaure.
    La noi se fac pregătiri la adăposturile pentru populație unde nu stam prea bine decit în orașele cu mine și tuneluri în apropiere-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rusul Putin încearcă șantajul intii apoi pregătirile de apărare a victimei o considera ca pretext pentru invazia de Ocupație planificata exact ca naziștii lui Hitler în Cehoslovacia, Polonia și România-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Soldati din armata Q-anon care vor confisca aurul bogatilor MASINI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia din Qanon sunt delincventi, nu soldati! Aia e o gasca de conspirationisti care a devastat America, au jefuit si incendiat magazine, au dat buzna abuziv in curtile oamenilor.

      Ștergere
    2. Aia din Qanon sunt delincventi, nu soldati! Aia e o gasca de conspirationisti care a devastat America, au jefuit si incendiat magazine, au dat buzna abuziv in curtile oamenilor.

      Ștergere
  5. Dragilor, MESAJELE cu si despre RAZBOI,care are legatura directa cu Romania,nu le voi scrie deloc. Nu le voi desconspira ! De ce? pentru ca si eu sunt romanca si sunt mandra ca m-am nascut in Romania. Imi rezerv dreptul de a nu face cunoscut ceea ce ROMANIA va intreprinde in cazul unui Razboi. Scriu de atatia ani de zile, nimeni din cei care au condus si conduc aceasta Tara sfanta nu le ia in serios,si de ce as sapa eu groapa ROMANIEI SFINTE? Voi publica doar MESAJELE care nu ating pacea si suveranitatea tarii noastre.Consider ca in astfel de zile extrem de tensionate, MESAJE cu si despre RAZBOI nu trebuie ca sa le fac cunoscute. Tin de securitatea stricta a ROMANIEI ! Va multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru decizia inteleapta!

      Ștergere
    2. Anonim8 februarie 2022, 23:51 Va multumesc si este doar DECIZIA mea,avand in vedere ca am primit MESAJE DIVINE de felul cum va fi implicata ROMANIA ,intr-un posibil RAZBOI cu Rusia.Astfel de MESAJE trebuie tinute secret! A venit momentul in care, cei care conduc aceasta TARA SFANTA in aceste zile, numita ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT,VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM ,ca sa ia aminte la MESAJELE pe care le transmit de mai bine de 10 ani pe acest BLOG DUMNEZEU EXISTA MARTURII,dar si de circa 25 de ani de cand scriu tot ce aud si tot ce vad cu VOIA cu PUTEREA si din GRAIUL DUHULUI SFANT! Eu ma consider un simplu om ,care incerc de atatia ani de zile ca sa fac ceva bun pentru ROMANIA,pentru POPORUL roman pentru care mi-as da si viata,dar, cei care are trebui sa ma -mi fie alaturi si sa nu fiu singura intr-un asa "RAZBOI "cu lumea intreaga,ori stau pititi,ori nu cred o iota din toate cate scriu eu de la DUHUL SFANT,desi ,sunt foarte sigura ca sunt care urmaresc zi si noapte acest Blog Divin, dar asteapta. Oare ce asteapta? Eu nu voi mai publica nimic despre RAZBOI, din nicio parte. Aceste SECRETE nu pot fi dezvaluite aici pe BLOG! LUCRURILE se complica si eu nu pot sa dezvalui astfel de Secrete indiferent din ce parte ar veni .Va multumesc pentru intelegere.

      Ștergere
    3. Pai nu i-ați promis Duhului Sfânt, ca veți scrie tot, v-a dat mana libera?!

      Ștergere
    4. Maria Ghiorghiu este alegerea ta si poate că este mai bine asa. Traim vremuri dificile iar unele mesaje le-ar da apă la moară unor zgubilitici care își fac veacul pe aici. Oricum sunt multe mesaje pe acest blog care spun ce va fi, mesaje chiar de acum doi sau trei ani in urmă. Cred că este o decizie înțeleaptă in contextul in care nu de putine ori s-au gasit persoane plecate cu sorcova care au interpretat mesajele in voia lor si au inceput să te acuze ba că vrei razboi ba că esti cu Rusia etc. Cei mai vechi pe acest blog stiu ca unele mesaje se materializeaza mai repede pe când altele peste câțiva ani si mai stiu ca sunt mesaje pe care nu le poti descifra decat in contextul altor mesaje. În plus omul de rând nu va sti să ,,rumege,, niciodată un mesaj divin el va auzi totdeauna doar ce îi convine si va intelege doar ce vrea el. Sunt mesaje care ca să poti să le intelegi iti trebuie experienta capatata in timp si analiza pe baza altor mesaje chiar analiza atenta a simbolurilor ce ti s-au aratat si a cuvintelor pe care le-ai auzit. Si orice mică greseala sau interpretare eronata duc la injuraturi si jigniri din partea publicului nesatisfăcut.

      Ștergere
    5. Doamna Maria, dumneavoastra stiti foarte bine, ca cea ce trebue sa se intample nu POATE FI OPRIT,chiar daca scrieti despre aceste evenimente sau nu, referitor la implicarea Romaniei in razboi, credeti ca cineva din conducerea tarii ar putea sa schimbe cu ceva soarta Romaniei in urma mesajelor pe care le primiti?daca ar fi asa da, sunt de acord sa nu postati anumite mesaje, intrun razboi mondial noi suntem prea mici, practic nu contam

      Ștergere
    6. Asa este ! Dar e mai bine ca anumite informatii care ar aduce atingere unor Tari sau sefi de stat,sa nu le public.

      Ștergere
    7. Șefii de stat merita ce e mai rău!

      Ștergere
  6. După cit m-am certat eu cu epoleți din cauza lui Iohannis, cred ca ei sint cei mai constanți cititori și iau in serios blogul.
    Înțeleg ca mesajele vin în cascada pentru ca evenimentele se precipita, iar romanii și ucrainienii trebuie sa știe ca să poată lua masurile corespunzatoare, ca oricum rusii știu cum vor acționa.
    ORICUM romanii sint mai fatalisti, adormiți și acționează cu intirziere, de aceia trebuie informați cit mai repede-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am impresia că tu nu stii pe ce lume te afli mai Craciun. Dacă la noapte Rusii invadeaza Ucraina ce masuri ai vrea sa ia Romania ? Romania țară nato pentru o țară Ucraina care nu face parte din nato ? Am înțeles le facem galerie ca la box, le strigam peste granita:- Dă-i croseu,bagă-i la ficat Rusnacului ! S-au ne bagam si noi, prăpădiții Europei la bătaie asta ca să legitimam o ripostă a Rusiei pe motiv că ei s-au aparat impotriva agresiunii nato ?

      Ștergere
    2. Nu ai înțeles nimic din mesajele doamnei Maria.
      ORICUM România va fi implicata, ocupata și dezmembrata.
      ESTE vorba de al treilea Război Mondial-Crăciun.

      Ștergere
  7. PREGĂTIRILE de apărare unde întotdeauna România a Fost codașa fie și din cauza fondurilor insuficiente, pot salva multe vieți și pot
    chiar demobiliza Agresiunea.
    Fapt pentru care și cei e sus doresc aplanarea și Pace pe Pamint asa cum a-ți scris doamna Maria încă din februarie anul trecut.
    De aceiași primiți mesajele, nu intimplator inclusiv emisiunile
    Pe BZI life
    Deci trebuie publicate mesajele-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un ministru ne spune ca buncarele sunt pregatite. Care buncare? Intrebati pe oricine: nimeni nu stie unde sunt buncarele, unde sunt adaposturile in caz de bombardament sau in caz de bombardament nuclear. Nu s-a facut nici un fel de pregatire a populatiei civile pt razboi. Nu stim daca mastile folosite pt covid sunt bune pt cazul atacului nuclear. Nu stim ce va tb sa facem cand nu vor mai fi gazele, curentul si apa. Daca apa nu va mai fi, la blocuri se vor umple wc-urile cu ra__t. Va duhni in tot apartamentul si chiar si la celelalte etaje. Nu ni se spune ca in cazul cand apa nu va mai fi la robinet, fecalele si urina trebuiesc aruncate pe geam afara. Nu vom putra iesi afara. Asta am citit si eu si va spun. Cei ce ne conduc sunt habarnisti. Nu stiu, nu comunica nimic despre ce inseamna un razboi cu atata lume aflata in blocuri. Ei probabil in secunda 2 se vor urca in avioane si elicoptere si vor lua drumul tarilor unde si-au depozitat banii furati de la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum unde sunt buncărele ? Sunt destule dar nu ști că sunt buncăre . Acum le folosim pe post de pivnițe . Toate blocurile au . Sau aproape toate . Ala era scopul lor inițial .

      Ștergere
    2. Exact, toate blocurile ceaușiste au buncăre-pivnițe. Dumnezeu să-l odihnească pe patriot ul N. Ceaușescu! 🙏

      Ștergere
  9. Probabil ca da, va incepe razboiul, cel putin Constanta (M. Kogalniceanu) si Deveselu vor fi atacate. Ati avut mesaje, draga dna Maria acum ceva vreme care spuneau ca " Constanta este sub daramaturi" si "Fug oitele de la Deveselu". Faptul ca in mesaj e vorba de oite (animale care pasc iarba) ne duce cu gandul ca pamantul va fi contaminat cu ceva. Si vor trebui luate animalele de acolo cat mai repede. Presupun ca daca intradevar va fi razboi,se va datora si faptului ca f multa lume a ajuns la capatul puterilor si s-a cerut de nenumarate ori de la Dzeu "dreptate divina". Justitia de aici nu mai face dreptate. E mi__ta cu salarii si pensii speciale, nemeritate, deci nu se mai poate vorbi de dreptate. Si atunci vine dreptatea lui Dzeu:prin razboi, cutremur, inundatii( potopul-in trecut), revolutii, asteroid, boli (pandemii). Si cum nici din pandemie nu am invatat nimic, vine ceva mai puternic ca sa pricepem odata ca nu putem sa ne batem joc de cel de langa noi la infinit prin furt, coruptie, nedreptate, trafic de influenta, contrabanda, trafic de persoane, etc. Tensiunea la care s-a ajuns in Ro se simte efectiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oițele sunt oamenii, care vor fugii, care mai de care, m-ai făcut sa 😁

      Ștergere
  10. Ceva are sa fie....
    Eu am vazut partea de S-E a tarii in doliu.
    Acum rugaciunea ajuta cel mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa rău va fi. În tara asta sunt mulți leneși, trădători și vânduți străinilor. Clanurile de hoți sunt la tot pasul. Toți vor câte cava nemuncit

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu scrieți in cărțile pe care le publicați despre război si implicarea României de ce sa le cumpăram?Dv spuneați ca trebuie sa scrieți tot si ca nu aveți voie sa țineți pt.dv.Care este adevărul?In cărți scrieți tot ce nu scrieți pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu va respect munca și decizia d voastră de a nu publica anumite mesaje referitoare la război, dar cred că măcar în ceea ce privește poporul român ar trebui să ne spuneți, să ne preveniți astfw

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi scrie despre RAZBOI doar atata timp cat ,MESAJELE nu indica masuri anume de prevenire sau de aparare.Cu drag!

      Ștergere
    2. O Doamne, D-na Maria, pai chiar asta ne interesează, masuri de prevenire și aparare😪🤔

      Ștergere
  14. Astfel încât să ne putem lua niște masuri minime de protecție.

    RăspundețiȘtergere
  15. In cărți veți scrie tot ce stiti si nu scrieti pe blog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, in CARTI voi scrie totul despre RAZBOI! Si-acum voi scrie aici pe BLOG,dar fara prea multe dezvaluiri care ar dauna partilr. Sunt DATE care au sau vor avea un mare IMPACT asupra unei Tari si a poporului respectiv. Ori eu nu pot face asta ! Voi scrie atat cat voi crede eu ca nu deranjeaza pe nimeni ceea ce eu sriu de la DUHUL SFANT!

      Ștergere
    2. Înțeleg ca-i vorba de alta tara, nu România?! Gresesc?

      Ștergere
  16. Adrian Nastase a desfiintat serviciul militar pentru ca sa aiba pesedeii ce fura ...

    RăspundețiȘtergere
  17. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Sa cerem sanatate si mântuire.
    Credinta in Bunul Dumnezeu și Maica Domnului ne salvează si nimeni altcineva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Și asa nu va place nici școală, nici munca, nici armata

    RăspundețiȘtergere
  19. 1. Rusii nu tintesc Ucraina ci Nato !
    2. Masuri? Pana pe 28 feb. nasliti o care aveti unde !
    3.Poate cu rep.Moldova sa avem o sansa sa ne ajute !

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu stiu cui te adresezi anonim 07:38 dar am 41 de ani de muncă și am si școală
    În primul rând am școala vietii.
    Va doresc Sanatate si mântuire 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere