joi, 10 februarie 2022

ROMANIA ! VICTORIE ! PROTESTE URIASE , DAR CU FINAL FERICIT !

                                                    

9 Februarie 2022,ora 10,44 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata,desi eram prinsa cu multe treburi prin casa, la un moment dat, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad inspre Sud,Sud-Est, multime uriasa de oameni care protestau.
.
Oamenii aveau pancarte cu diferite inscriptii,precum si Drapele multe formate din 3 culori.
Acestea erau :
rosu,galben si albastru.g
Protestatarii strigau cat ii tineau puterile:

"VICTORIE !" 
Ei se bucurau si aplaudau, iar in fata tuturor era o scena mare, pe care urcau si coborau diferite persoane politice ce tineau cate un discurs.
Se auzeau urale si multa bucurie!
Dragii mei, sa dea BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,ca sa avem parte si de bucurie si de multumire sufleteasca.
Sa ne rugam cu totii dragilor, sa ne rugam pentru Pacea lumii intregi si pentru pacea si linistea noastra sufleteasca.
        Cu dragoste,Maria.



11 comentarii:

  1. Căderea castei Trădătoare evreiești apărată de ăștia din server ce ne bruiază și pe aici-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Ghiorghiu, nu ar trebui sa aprobati comentarii rasiste si xenofobe
      Ami pare rau la domnu’ Craciun.

      Ștergere
    2. 16.48, cand un cuvant incepe cu "Î" sau "î" il scrieti cu î din i. Nu stiati?????? Ce va mai invata la scoala? Nici macar atat?

      Ștergere
  2. Nu-mi imaginez,ca dupa un protest de asta victorios,de cade guvernul,cine-ce partid sau oameni pot veni,sa ne conduca,sa ne si bucuram de ei...Ca toti sint ca lupii,o haita care vrea sa ajunga la ciolan,sa-si umple sacul!!Atit stiu sa faca,de 31 de ani!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga creștine,speranța noastră este numai la Maica Domnul și la Mântuitorul Lumii,cu toții ne vom trezi și de minciuna ne vom feri,ca a sosit timpul toți Romanii sa se unească sub Sfânta Cruce a Lui Iisus Hristos,și sa meargă numai pe drumul cel drept,cu dreptate și adevăr.PRUNCA LUI DUMNEZEU,și aleșii de Dovinitate va conduce România,TARA MANTUITORULUI LUMII și a SFINTEI FECIOARE MARIA.

      Ștergere
  3. Doamne Ajuta sa ne mai bucuram.
    Pe unde te uiti numai oameni triști.

    RăspundețiȘtergere
  4. BRAVO! DOAMNE AJUTA!🙋☺😏

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima energie verde din fuziune nucleara într-un laborator din UK Oxford după 40 de ani de cercetări dar transpunerea ei în plan industrial va mai dura 20-30 de ani dar va asigura energie nelimitata și curata cu foarte putina radioactivitate-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Indiferent că acum sau din vară ar trebui anul ăsta să mai postati mesajele despre revolutia mare. Anul asta romania dă ceasul inapoi cu 33 de ani...undeva prin decembrie 1989.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pina la energia mai ieftina visata de englezi, țăranii romani care nu vor mai avea bani de motorina pentru lucrările agricole vor fi victime potențiale și planificat tentați să-și vinda paminturile pentru casta evreiasca sau maghiara cu banii promiside Victor Orban care a cumpărat și clădirea primăriei din Sighișoara.
    Și uite asa Pas cu Pas romanii vor ajunge sa lucreze io-bagi propriile paminturile cum s-a mai intimplati și în alte tari ca Germania sau Palestina căreia i-i spune Israel-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere