joi, 3 februarie 2022

MARIA,ORICE VOCE TI - AR SPUNE, TOT DE LA DUHUL SFANT VINE !

                                     


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                             


Imagini pentru SFANTA TREIME IMAGINI.


             6 Martie 2020,ora 13,33!

                        Dragii mei,

Astazi la pranz, chiar daca eram intr-un mijloc de transport in comun,aud un glas care spune ceva uimitor, ceva ce vă va  convinge pe multi dintre voi dragilor(daca mai era nevoie)ca indiferent ce glas imi graieste,tot de la DUHUL CEL PREA SFANT vine.
Iata ce spunea glasul:
                 "Maria, orice Voce ti-ar spune,tot de la Duhul Sfant vine!"
Asadar dragilor, sa nu va indoiti absolut niciodata de ceea ce veti citi aici pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii!!! Toate cate le cititi sunt de la Duhul Cel Prea Sfant! 
Iar voi dragilor, care mereu imi reprosati ca Duhul Sfant nu face politica,iata ca DUHUL CEL PREA SFANT face toate cate le voieste intru Tot si Toate ale Sale.
Toata CREATIA vazuta si nevazuta cu noi toti la un loc, toata este facuta de MANA LUI DUMNEZEU! O frunza nu cade din copac, fara ca Bunul Dumnezeu sa stie!
Sa fim buni dragilor, sa fim iubitori de Aproapele si sa avem Credinta infinita in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului!
                                      
                                           Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. https://tinyurl.com/4p6vksrf

    RăspundețiȘtergere
  2. Marioara surioara,azi dimineata la ora cinci,Cristinuta,fiica surioarei mele,pentru care te_ai rugat si tu,a adus pe lume un baietel,Andrei Vladimir.Am intrebat_o pe Cristina,de ce si Vladimir.Raspunsul ei a fost cam asa :ma chesule,sti ca am facut carate si judo,i_am pus numele dupa Vladimir Putin,luptator pentru pace si ortodoxie.Sa nu_i spuna careva ceva de Putin lu nepoata,ca_l tapa jos.Uitati asa,fiecare tanar are exemplul lui si nu te pui cu alegerea sa.Pa,pa,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urat exemplu!Daca si Putin lupta pentru pace, atunci Kim Jong-un este presedintele celei mai democrate/libere/ tari!

      Ștergere
    2. Pretenas,nu ai decat sa_l conduci pe Biden si kwj de brat,mai ia_l si pe macrou,troudeau,pe ametata aia din Australia si pe toti sorosistii,ca_s iegzemble de pusz in rama.

      Ștergere
    3. 16.26 - E rusoaica fata din moment ce il idolatrizeaza pe conducatorul lor?

      Ștergere
  3. Şoferii de camion din Canada au dat tonul, în curând toată planeta!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei care nu au fost lasati in centre comerciale sa-si cumpere lucruri esentiale de imbracat/incaltat, mancare, lucruri poate pentru vreun parastas, obiecte extrem de urgente precum o baterie, un furtun, un sifon, tevi pentru inlocuirea celor defecte/sparte, lucruri care de altfel nu sufereau amanare pentru ca, sa avem iertare, dar nu putea nimeni sa stea cu o inundatie cateva luni bune pana se hotarasc si milostivesc astia sa dea liber accesului in aceste magazine...
    DECI, TOTI NEVAXXINATII nu trebuie sa mearga la razboi pe motiv ca nu sunt vaxxinati. Si ce?! La razboi nu se mai raspandeste virusul? Doar in centrul comercial se raspandea?????
    Poate daca erau TOTI solidari unii cu altii, poate nu mai sufereau alti semeni atata! Oricum, cand se vor pune ingradiri aberante chiar si vaxxinatilor in diverse situatii, nu va va conveni!
    Raspandesc la fel virusul si intepatii, si neintepatii! In tarile cu majoritari vaxxinati, virusul a suferit numeroase mutatii, cazurile de imbolnaviri sunt mai multe decat in Africa, in tarile sarace sau in alte tari cu nevaxxinati. Deci concluzia o trageti singuri!
    S-a vazut CLAR ca rata de infectare a crescut mai mult de cand cu restrictiile de intrare in centrele comerciale decat atunci cand nu erau astfel de restrictii absurde, aberante!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa va trăiască nepotelul 16,26 sa fie sănătos și dv.toti sa va bucurați de el.
    Ma-ti facut sa rad.
    Si numele meu este tot rusesc,ca o glumă dar adevărată, ma întreabă mai toata lumea de unde vine numele acesta?
    Eu le zic ca dr la rusi,dacă vin rusii eu scap😂 asta ca o glumă.
    Am mai gasit numele meu într-o carte.
    Cronica Steicului.
    Doamne Ajuta 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. d-na MARIA pe mesaj scrieti ca exista MARTURII DESPRE CE SCRIETI PE CAIETE-INTREBARE ALE CUI MARTURII IN AFARA DE CELE ALE D-STRA? cine mai participa la mesaje ca sa fie credibile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite Un mesaj al doamnei Maria intre mine și soție din începutul luna februarie2021 cu exact un an în urma cu titlu Vrem pace pe Pamint, care nu era pe Tv niciin alta parte doar noi eram singuri-Crăciun.

      Ștergere
  7. In lumea aceasta mare, mai sunt persoane alese de DUHUL SFANT ca sa primeasca MESAJE divine. In ceea ce ma priveste strist personal, caietele sunt ale mele cu MESAJELE primite,traite de mine de la DUHUL SFANT ! Cat despre credibilitate, as spune ca nici pe IISUS HRISTOS nu L-a crezut lumea si L-au rastignit.Eu nu oblig pe nimeni sa creada in ceea ce scriu,ci fiecare face ce vrea, cum simte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand mesajele doamnei Maria vin de la Dumnezeu
    Da vin de la Dumnezeu și DUHUL SFANT.
    Dacă ar veni de la altcineva nu ar veni cu îndemn la CREDINȚA, IUBIRE DE APROAPELE NOSTRU, LA RUGĂCIUNE și MILOSTENIE.
    Nimeni in afara de Dumnezeu și Maica Domnului prin doamna Maria nu ar transmite lucruri bune de urmat.
    Cei care cred cu adevărat în Dumnezeu și Maica Domnului stiu sa faca deosebirea.
    Spune si la sf.carti ca mai ales la vremea de apoi mulți vise vor avea,altii vedenii ca doamna Maria deci sa nu ne mire nimic.
    Eu cred ca mai sunt oameni care le arata Dumnezeu în alte feluri dar nu au curajul de a mărturisi,sunt bucuroasă că avem pe doamna Maria un suflet ales de Dumnezeu și Maica Domnului și mai ales ca a avut tăria si puterea sa ni le transmită si nouă.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Doamne Ajuta 🙏🙏🙏🥰

    RăspundețiȘtergere
  9. pt MASINCA-da sunt multi vizionari dintre care unii nu au voie de la DUMNEZEU sa vorbeasca-si da sunt multi care vorbesc doar de DUMNEZEU nu si politica ,meteo, accidente etc-sunt ANONIM 5 si cred in SF TREIME MAICA DOMNULUI SI SFINTI- dar ce cunosc nu tot am voie sa spun-sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU nu ne descopera noua din TAINELE SALE, ca noi sa le tinem ascunse! SOARELE lumineaza si incalzeste si pe cei buni si pe cei rai, si pe atei si pe crediciosi si pe cei care hulesc pe DUHUL SFANT si pe MAICUTA DOMNULUI.Lumanarea de o aprinde in casa, o punem pe masa sau in sfesnic si lumineaza pe toti din casa,si pe dusmani si pe prieteni. DUMNEZEU ne picura din HARUL si DARUL Sau,ca noi sa vorbim, sa spunem cat de mare este SLAVA SA si cat de mult ne iubeste si doreste ca noi sa ne indreptam si ne caim de faptele noastre rele. Si cum sa facem aceasta,daca cei care primesc DAR si HAR de la EL, tac? Cei care tac, sunt niste fricosi, si le e teama de ce vor zice oamenii despre ei. Iar DUMNEZEU le va lua DARUL si la JUDECATA vor raspunde de ce au tinut in ei si nu au vorbit semenilor,exact ca in PILDA TALANTILOR. Iata:Pilda Talantilor - Evanghelia Duminicii a 16-a dupa Rusalii

      "Zis-a Domnul pilda aceasta: un om oarecare, plecand departe, si-a chemat slugile si le-a dat pe mana avutia sa. Unuia i-a dat cinci talanti, altuia doi, iar altuia unul, fiecaruia dupa puterea lui, si a plecat. Indata mergand, cel ce luase cinci talanti a lucrat cu ei si a castigat alti cinci talanti. De asemenea, si cel cu doi a castigat alti doi. Iar cel ce luase un talant s-a dus, a sapat o groapa in pamant si a ascuns argintul stapanului sau. Dupa multa vreme a venit si stapanul acelor slugi si a facut socoteala cu ele. Si, apropiindu-se cel care luase cinci talanti, a adus alti cinci talanti, zicand: Doamne, cinci talanti mi-ai dat, iata alti cinci talanti am castigat cu ei. Zis-a lui stapanul: Bine, sluga buna si credincioasa, peste putine ai fost credincioasa, peste multe te voi pune; intra intru bucuria domnului tau. Apropiindu-se si cel cu doi talanti, a zis: Doamne, doi talanti mi-ai dat, iata alti doi talanti am castigat cu ei. Zis-a lui stapanul: Bine, sluga buna si credincioasa, peste putine ai fost credincioasa, peste multe te voi pune; intra intru bucuria domnului tau. Apropiindu-se apoi si cel care primise un talant, a zis: Doamne, te-am stiut ca esti om aspru, care seceri unde n-ai semanat si aduni de unde n-ai imprastiat si, temandu-ma, m-am dus de am ascuns talantul tau in pamant; iata, ai ce este al tau. Si raspunzand, stapanul sau i-a zis: Sluga vicleana si lenesa, stiai ca secer unde n-am semanat si adun de unde n-am imprastiat? Se cuvenea, deci, ca tu sa dai banii Mei schimbatorilor de bani, si eu, venind, as fi luat ce este al meu cu dobanda. Luati, deci, de la el talantul si dati-l celui care are zece talanti. Caci tot celui ce are i se va da si-i va prisosi, iar de la cel ce n-are si ce are i se va lua. Iar pe sluga netrebnica aruncati-o in intunericul cel mai din afara. Acolo va fi plangerea si scrasnirea dintilor. Acestea zicand, a strigat: Cel ce are urechi de auzit, sa auda!“ (Matei 25, 14-30)

      Ștergere
    2. Asadar, vorbiti acum cand aveti ceva de spus ! Nu lasati pe altii sa vorbeasca despre voi, dupa ce nu veti mai fi pe acest pamant.

      Ștergere
  10. sunt ANONIM 5 si va raspund la mesaj-sunt un crestin ca oricare numai ca eu am avut permis sa vorbesc NUMAI despre ce trebuia spus- duhovnicul meu acum plecat la cer spunea-SA NU ARUNCATI PERLELE ORICUI-nu sunt fricos ci prudent-voi da socoteala lui DUMNEZEU SI NUMAI LUI NU OAMENILOR-toti am depasit masura uneori , cu mintea cu vorba sau cu faptele-si inca ceva ,am incercat sa vorbesc cu unii crestini care s-au dus la preoti si de suferit a suferit duhovnicul meu -urmarit pana a plecat la cer-d-na MARIA aveti dreptul sa spuneti ce vreti si cum vreti numai sa nu aruncati cu vorbe grele la adresa crestinilor - sper ca nu deranjez dar sustinatorii d-stra isi iau liber la convingeri-sanatate si pace in suflet - ce am spus pana acum nu voi repeta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule anonim 5, cea ce ți-a spus duhovnicul era înainte de revoluție cind a vorbi era periculos lafel era sicu Nostradamus, iar acum în noua conjunctura greșești iar doamna Maria are dreptate.
      Cu toată stima - craciun.

      Ștergere
  11. pt anonim8 febr 02:26 craciun- sunt ANONIM 5 daca ati fost atent am spus de duhovnicul meu pe care l-am cunoscut cu2 ani inainte de revolutie-specific ce am scris mai sus preotii l-au urmarit, multi au turnat la securitate si o fac si acum-intreb ce au patit multi preoti si ieromonahi si acum-au fost mutati dupa ce au investit in manastiri si biserici si unii desconsiderati - cei cu daruri de la Dumnezeu asa au parte de ura - eu nu gresesc ce am spus pe blog este ce mi s-a spus ca sa nu aiba urmari asupra duhovnicului ,am opinia mea si merg pe drumul meu-sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere