marți, 1 februarie 2022

MAICA DOMNULUI NE GRĂIESTE , LA CINA CEA DE TAINĂ ! DUMNEZEU ESTE CREATORUL !!!


                                    Dragii mei,

În aceasta dimineață în zori de zi, aud un glas dumnezeiesc care ne graieste minunat de frumos. 
Dar mai înainte de a auzi glasul divin și foarte cunoscut mie,văd înspre Est, puțin mai sus de Pământ, asa precum rasare Soarele, văd o Masă întinsă în jurul căreia erau așezate pe scaune mai multe persoane,îmbracate cu vesminte ca de Sfinți.
Aceasta Masă dragilor, era CINA  cea de TAINĂ. .

Dragii mei, cei 12 Apostoli ai Lui Iisus Hristos, erau toti vii,în carne si oase, si erau numai ochi si urechi la ceea ce le spunea Mântuitorul care era in mijlocul lor.
Dar, într-o clipă, ceva uimitor se întâmplă. 
În dreapta Lui Iisus Hristos, apare în carne și oase Prea Sfânta Nascătoare de Dumnezeu, fiind înconjurata de lumina alb- aurie care ținea pe Pruncul Iisus Hristos pe brațul Său stâng, asa încât, Iisus era si Prunc,dar si adult in acelasi timp.

      
Maica Lui Dumnezeu era foarte fericită,și graieste celor 12 Apostoli, dar si nouă fratilor, si ne spune așa :

                   ”Dumnezeu ,nu este Cel creat.
                    Dumnezeu ,este Creatorul!
                 Dumnezeu este ,Însuși Creatorul ! 
                  Să vă iubiți ca niște frați si surori, ce sunteți întru Iisus Hristos!”

Image result for dumnezeu tatal
            
Și continui dragilor,ca sa vad CINA  cea de TAINA la care era prezenta Prea Curata Fecioara MARIA, și scumpul nostru Mântuitor cu Sfinții Săi Apostoli in carne si oase. 
În urmatoarea clipă dragilor, totul dispare ca și prin topire,iar eu, cu lacrimi în ochi ma grabesc a scrie toate câte mi s-au spus si arătat.
 Dragii mei, să fim fericiți pentru toate aceste MINUNI pe care le traim cu toții, prin ceea ce mi se arată si sa mulțumim Domnului și Maicii Domnului ,pentru fiecare clipă din viața noastra.
Faptul că eu scriu din CUVANTUL  ADEVĂRAT al Lui Dumnezeu, este spre Binele si mântuirea Sufletului nostru, este spre mântuirea noastra a tuturor.
                                       Cu dragoste,Maria. 

7 comentarii:

  1. si atunci cum se explica faptul ca MAICA DOMNULUI TREBUIA IMPARTASITA PRIMA IN CURATENIA EI! la cina cea de taina

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce minune frumoasă și divină ați trăit doamna Maria
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să aibă grijă de noi cu mila si îndurare.
    Dacă doresc ceva este ca BUNUL Dumnezeu sa ne dea sanatate la toți mântuire și pace.
    Cand vad atâta răutate peste tot in lume,nu mai este liniște și aceasta din cauză oamenilor care nu se gandesc decât la binele lor și mai puțin la cei sărmani si nevoiași.
    Nu ai unde sa privești ca sa nu auzi s-au sa vezi numai necazuri.
    Sfântă zi de astăzi sa ne ajute sa ne dea Dumnezeu și Maica Domnului răbdare, sanatate si iertare de păcate.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Focul se va aprinde de la o criză mică, strigare de război din Bulgaria vine. Iar deodată Rusia intră în Turcia şi ca un torent puternic mătură Persia (Iran). Şi înaintează neîncetat, ajunge-n Palestina (Antihristul vrea Dumnezeu să devină în această lume). Atunci coboară împreună ţările din Apus. Vai de Neamurile din Nord, toate devin cenuşă. Cu turbare se apără puternic ursul (Rusia) în Turcia ce a neîndreptăţit pe Grecia şi toată se aprinde şi arde ca lumânarea. Zadarnic se luptă ursul să menţină cunoscutele Strâmtori până la sfârşit, pentru că de la Răsărit, Koreea, Manciuria intră America şi cu Japonia şi înaintează cu viteză în Siberia în timp ce-n partea de Apus învinge Germania şi atunci e imposibil să se ţină Rusia şi părăseşte strâmtorile, Egipt şi Turcia.
    Este lovit ursul peste tot şi pleacă cum se risipeşte o turmă dezordonată. Atunci şi Turcia cea înşelătoare pentru că va înfăptui cu vicleşug mare trădare. Pentru că după ce va fi cucerită toată de către Rusia se va alia cu ea şi cu Bulgaria. De aceea câţi creştini se află în Cetate şi în împrejurimile ei, trebuie să plece toţi. Pentru că Cetatea (Constantinopolul) va arde şi niciun locuitor nu va rămâne viu în interiorul ei. Numai Biserica va rămâne (casa aceasta şi Biserica Înţelepciunii lui Dumnezeu (Sf. Sofia) încât va rămâne farul pururea luminos al Bisericii Ortodoxe de unde se va răspândi în toată lumea a Împărăţiei lui Hristos pe care lumea o aşteaptă). Prima parte a groaznicului război s-a încheiat. Atâtea suferinţe de cinci luni, nu-s suficiente Dumnezeul meu? Şi iarăşi nou război va începe să se stârnească, vai de om ce are să tragă!


    Profeția pr. Iosif Vatopedinul despre al treilea Război Mondial

    RăspundețiȘtergere
  4. Celebrul clarvăzător Nostradamus susține că ne așteaptă o invazie masivă de extratereștri!? El spune că a găsit întâmplător o conversație între „ființele superioare” care se află la 4.000 de ani lumină distanță

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamnelor si domnilor astazi vreau sa va vorbesc despre temutul grup de mercenari Wagner. Grupul de mercenari Wagner aflat in slujba Rusiei a activat in diverse teatre de lupta in unele actiunile acestui grup au fost invingatoare in altele si-au luat-o pe coajă . Desigur grupul Wagner nu duce lipsă de finantare asa că nu duce lipsa nici de personal majoritatea lui provenind din zone unde se dormea cu kalashikov-ul sub cap si cu grenada ofensivă in buzunarul pijamalei. Doamnelor si domnilor eu specialistul in gargara militara vă anunt că grupul Wagner este relocat din Mali pe plaiurile Ucrainei asta după ce au actionat cu tupeu si la noi pe cociocul nato. V-am făcut curiosi nu ? Acest grup de mercenari specializat in diferite actiuni de lupta de la destabilizari de guverne până la rapiri ca sa manance si gura lor ceva au actionat si pe cociocul nato . Pe cociocul nato au creat o destabilizare in buzunare umfland facturile la curent si gaze punând bastinasii nato cu pensii si salarii de rahat in fata unor facturi imposibil de achitat si lasandu-i cu gura cascata ca la operetă. Romanasul zburător a fost scos din casă si ca un milog asteapta la usa pungasilor o taiere de zerouri daca nu corecta macar din milă. Milă de la statul hot nu ai sa primesti niciodata nene ! Desigur generalul de carton de la care se asteapta o rezolvare după trei luni de chiulotă, frecando de mentando de la Matache Boschetarul cetire , promite o rezolvare. Am văzut că stă bine la incredere . Trebuie să fii tâmpit să dai incredere cuiva care nu a livrat decât ridicat din umeri până acum. Dar tara asta nu duce lipsa de tampiti. O sa vi se lungeasca factura asteptand ! Asadar să ne bucuram că au venit si americanii promisi ca sa apere bastinasii cu facturile in maini la cozile din fata agentiilor hotomanesti. Adormitului de la cotroceni se pare că nu-i crapă obrazul sa iasa sa se dea mare apărător in lupta cu dusmanul extern in timp ce tara i se prabuseste sub cizma dusmanului intern . Acum depinde de grosimea obrazului . Revenind la grupul Wagner despre care ne zgarie urechile tot felul de aiuriti militari Romanilor le este frică de grupul Werner de saracia adusa de acesta de facturile cu care sunt jefuiti si de mizeria care li se livreaza zilnic nu de razboi, de rusi sau de grupul Wagner. Întradevăr singura speranta in tara asta este ajutorul de la Maica Domnului....atat ne-a mai rămas ! B.D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne ,,vindecam,, se ridica restrictiile. Asa-i când maraie ursul la granita se vindeca brusc de constipatie si România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a vazut clar ca tarile cu populatie majoritar vaccinata raspandesc virusul si apar variantele 'minunate' cu litere din alfabetul grecesc.

      Ștergere