miercuri, 2 februarie 2022

IISUS HRISTOS AVEA , DRAPELUL ROMANIEI SFINTE PE UMERII SAI !

 

.
Dragii mei,

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, vad ceva minunat de frumos.
Vedeam cum de jos de la pamant,se ridica un Steag, il ridica o forta nevazut prin aer si il duce in interiorul unei Sfinte Biserici, in Turla mare , spatioasa si foarte inalta. Aici Steagul Romaniei,caci despre el este vorba,se inalta,si se inalta,pana ajunge la ferestrele din varful Turlei,in interiorul Turlei.

.
Aici ,se lipeste de fereastra  si chiar o acopera. 
Acum, pe fereastra dinspre rasarit a Turlei statea lipit Steagul Tricolor al Romaniei sfinte. Dar in clipa urmatoare,o mare Minune are loc. Il vad Pe MANTUITORUL nostru bland si Prea iubit, pe IISUS HRISTOS ,Fiul mult Prea iubit al Tatalui Ceresc si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Mantuitorul Lumii intregi, este viu,este in carne si oase, are parul castaniu mai inchis si ondulat,lungut pana pe umeri.Ochii blanzi ai Mantuitorului erau de culoare albastra,asa precum albastrul Cerului senin.
.
Peste vesmintele Sale ,colorate in rosu si albastru catifelat, Iisus Hristos era acoperit de la umeri in jos cu Drapelul Romaniei sfinte.
Peste mantia albastra catifelata, Iisus Hristos ,Fiul Prea Iubit al Tatalui Ceresc,avea Tricolorul Romaniei Adevarului Duhului Sfant.
Mantuitorul privea acum pe fereastra din interiorul Turlei,privea spre rasarit si era tare trist.

.
Prieteni dragi, sa-L rugam pe Mantuitorul nostru bland si prea iubit si pe Maicuta Sfanta, ca sa apere Romania Sfanta de un posibil Razboi fie el si mai indepartat.
Sa fim buni si milostivi, sa avem CREDINTA tare in PREA SFANTA TREIME si -n MAICA DOMNULUI cu toti SFINTII Sai, si nu in ultimul rand dragilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
        Cu dragoste,Maria.




20 de comentarii:

  1. ce culoare de ochi are IISUS IN ICOANA SI CE CULOARE DE OCHI ARE ROBERT PAWELL ACTORUL?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim3 februarie 2022, 01:13 Niciun om din lume nu ar putea ca sa-L reprezinte pe IISUS HRISTOS !!! Pozele cu actorii care joaca rolul Lui IISUS HRISTOS, sunt doar niste asemanari uluitoare,se apropie cu CHIPUL si culoarea ochilor Lui IISUS. Eu incerc doar,ca sa aduc si minime DOVEZI cu Chipul adevarat al Lui IISUS HRISTOS! Deci,nu trebuie sa intram in tot felul de de discutii,numai de dragul de a critica !

      Ștergere
  2. Ăștia de la B1tv poate nu il mai invita pe Fenechiu beat macar din respect pentru proprii telespectatori. Sau poate mă insel eu si B vine de la BetivTv. Nesimtirea pnl fata de aceasta tara a atins cote alarmante sa speram ca lumea ii va taxa la vot si ii va trimite langa pntcd.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai veche biserica din România e Biserica Turn din Geoagiu - Hunedoara la doar citiva km de nodul de autostrada de la Orăștie zidita cu cărămizi romane și datata la peste 1000 de ani după scheletele DE copii de sub ALTAR.
    Unde mai sus pe vale e stațiunea termala romana și dacica cu o frumoasa cascada aproape în centru.
    IN partea cealaltă a Orăștie la Turda s-a descoperit la săparea autostrăzii sub dealul din buza Mureșului cel mai vechi oraș Din România cu pește 100 de cuptoare pentru oale de lut ce erau vindute pe Valea Mureșului pina la Tisa și Dunăre cu vestita cultura Turdas-Vinca cu tăblițele scrise de 7 miide ani de la Tartaria.
    Iar pe Valea Orăștie vestitele cetăți dacice de la Costești, Sarmisegetusa Regia dacica care ascunde sub ea o localitate mult mai veche și numeroase tezaurede aur-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai oameni buni,aici suntem indemnati la rugaciune pentru ca sa fim izbaviti de razboi cu cei din rasarit,sa ramanem intregi si Tara Romaneasca intreaga,sa jucam ,ocrotiti de Duhul Sfant,cartea neutralitatii.Unii dintre noi suntem furati de peisaj.Io de exemplu ma gandesc ce ochi fermecatori o fi avut Sfanta Maria Magdalena,care se prostitua pentru saraci.Sa ne deie Bunul Dumnezeu un conducator intelept si credincios ortodox.Multumesc frumos,surioara Marioara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmatorul conducator de cult ortodox va fi o femeie .Domnul Iohannis are zilele numarate.

      Ștergere
    2. PRUNCA LUI DUMNEZEU,mesaj Divin,scris de doamna Maria în 01.01.2016

      Ștergere
  5. Televiziunile plătite cu bani grei de Putere au întrat în fibrilație de cind Au aflat ca AUR a trecut în sondaje de 20 procente, de aici se vad clar ce hram poarta ele și de unde le veneau BANII, BANNII- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei care nu au fost lasati in centre comerciale sa-si cumpere lucruri esentiale de imbracat/incaltat, mancare, lucruri poate pentru vreun parastas, obiecte extrem de urgente precum o baterie, un furtun, un sifon, tevi pentru inlocuirea celor defecte/sparte, lucruri care de altfel nu sufereau amanare pentru ca, sa avem iertare, dar nu putea nimeni sa stea cu o inundatie cateva luni bune pana se hotarasc si milostivesc astia sa dea liber accesului in aceste magazine...
    DECI, TOTI NEVAXXINATII nu trebuie sa mearga la razboi pe motiv ca nu sunt vaxxinati si ce?! La razboi nu se mai raspandeste virusul? Doar in centrul comercial se raspandea?????
    Poate daca erau TOTI solidari unii cu altii, poate nu mai sufereau alti semeni atata! Oricum, cand se vor pune ingradiri aberante chiar si vaxxinatilor in diverse situatii, nu va va conveni!
    Raspandesc la fel virusul si intepatii, si neintepatii! In tarile cu majoritari vaxxinati, virusul a suferit numeroase mutatii, cazurile de imbolnaviri sunt mai multe decat in Africa, in tarile sarace sau in alte tari cu nevaxxinati. Deci concluzia o trageti singuri!
    S-a vazut CLAR ca rata de infectare a crescut mai mult de cand cu restrictiile de intrare in centrele comerciale decat atunci cand nu erau astfel de restrictii absurde, aberante!
    Publicati, va rog!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un biolog spune ca în vaccin ar fi o secventa Arm inversa ce poate întra în centrul celulei în ADN cu urmări necunoscute în timp mai ales care se pot transmite în ADN - ul urmașilor.
    PE de alta parte Terhes europarlamentarul spune ca vaccinul da ca efect constatat modificarea ciclului menstrual la femei. Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum, vaccinatii au semnat pe proprie raspundere ca orice patesc, chiar ei sunt vinovati ca s-au lasat sa fie cobai testati. Nu e de vina producatorul nici unui vaccin, ci cel care vrea sa fie cobai!

      Ștergere
  8. Puterea actuala de Lași nu a votat Legea dar prin Guvern a dat ordonanță de urgenta pentru Certificatul Verde antiCovid prin hotarirea de guvern-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ordonanță 68 cu certificatul verde cu limitarea dreptului la munca e neconstituțională ca și cele cu Starea de Alerta date și anulate din luna în luna, deci Dictatura contra constituției și poporului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Abuzurile astea sint mult ai multe și în multe domenii o caracteristica a Puterii castei evreiești caracteristica în Dictatura Iohannista și în domeniile pensiilor, CAS-lui și cam toate făcute Noaptea ca Hotii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate tarile nordice au renunțat la restricții, UK, Danemarca, Finlanda, Norvegia. UNUL DIN MOTIVE ar fi ca introducea un Stres social.
    IN SUA jumătate din state, în special cele 22 republicane, nu le-au aplicat niciodată-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a vazut mai mult decat clar ca mai mult s-au infectat cei vaccinati, tarile cu procente mari de vaccinati, de cand cu restrictiile sunt mai multe infectari. Degeaba nu ii lasi in centrul comercial pe nevaccinat pentru ca s-a vazut ca nevaccinatul nu transmite nimic! Daca nevaccinatii nu au intrat in centrele comerciale, rezulta foarte clar ca vaccinatii au raspandit virusul!!!!!!

      Ștergere
  12. Poate se îndură BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și de noi sa ne aduca un conducător bun,cu credința de Dumnezeu, un bun creștin sa ne scape tara de tot cei rau
    Acum depinde si de noi ca până acum numai....Vai mama noastră.
    Mai sunt oameni cu dragoste de neam si țară
    Să avem grija sa nu ne lăsăm la voia celor care au tot fost si nu au facut nimic.

    RăspundețiȘtergere
  13. laboratoarele din Romania faceau testari pe perioade de 3-4 ani pana-se vedeau efectele adverse -si asa au avut loc destule imbolnaviri cu: pareze si paralizii , autism, modoficari ale muschilor etc-acum nu se tine cont de boli autoimune-eu am vreo 3- si ne obliga sa le facem si astfel interdictii la diverse malluri,institutii etc NISTE DESCREIERATI care vor sa distruga lumea

    RăspundețiȘtergere
  14. despre culoarea ochilor mantuitorului i-am raspuns d-nei Maria care a trimis mesajul in spam -DECE?!

    RăspundețiȘtergere
  15. n-am primit mesajul de la d-na MARIA despre culoarea ochilor MANTUITORULUI- a raspuns ca -intram in discutii doar de dragul de a CRITICA- nu este critica ci obsevatie-am adus dovezi despre chipul lui IISUS din icoane- nici MAICA DOMNULUI in icoane nu are ochii verzi cum spun unii

    RăspundețiȘtergere