joi, 10 februarie 2022

CUTREMUR - 9 KILOMETRI ! CUTREMUR DE SUPRAFATA ?

                              

                   10 Februarie 2022,ora 4,32 !


                                 Dragii mei, 

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

                           "Cutremur ! 

                    Cutremur de 9 km !

Clipa in care vad trei persoane,barbati erau, care au scos de sub o masa o cutie din lemn, din scandura uzata si groasa de culoarea lemnului, cutie care avea circa 50 cm/ 30 cm.

Pe cutie scria cu alb si cu litere mari asa:

                       "CUTREMUR 9 KILOMETRI !"

.
Acei barbati se grabeau ca sa deschida acea cutie din lemn,pe care scria CUTREMUR 9 KILOMETRI.
Sa fie oare vorba ,despre un posibil Cutremur provocat ?
Si tot legat de un posibil Cutremur de pamant sau in sanatate,mai aveam un Mesaj din 8 februarie, in care un glas spunea asa:
"Ia sa mai iau si o tensiune, inainte de Marele Cutremur !"
Dragii mei, in acest al doilea Mesaj, nu as putea spune ca este vorba de un CUTREMUR mare de pamant sau,de un CUTREMUR in Sistemul nostru de Sanatate,avand in vedere MESAJUL:
"Ia sa mai iau si o tensiune, inainte de Marele Cutremur !"

Noi insa, sa avem Credinta ,Nadejde si Dragoste in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, sa fim buni si milostivi,si niciodata sa nu ne lepadam de MANTUITORUL cu a Sa Cruce sfanta si nici de Maica Lui Dumnezeu Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. L-am vizat pe Daniel cazind ... era in straie albe ... dupa ce s-a ridicat avea niste haine de civil ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragilor, nu va mai chinuiti ca sa-mi dati exemple pe GEORGETA FLOREA sau pe CARMEN HARA si multi altii care au scris si scriu,care au spus si spun ce vor si ce cred ei de cuviinta. Acest BLOG este numai al LUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII. Daca va atrag atat de tare aceste persoane,cititi-le cand vreti ,numai nu le mai dati ca exemplu,ccaci nu ma intereseaza. Eu nu sunt cu absolut nimeni in competitie !!! Eu doar scriu din tot ce-mi arata mie DUHUL CEL PREA SFANT si MAICUTA DOMNULUI ! Eu nu am nevoie nici de laudele oamenilor si nici de faima! Eu nu am nevoie nici de bani ca sa scriu aici CUVANTUL LUI DUMNEZEU si nu am nici linie telefonica in care sa jupoi oamenii de bani, in cazul in care ar dori cineva un sfat de suflet.Deci,va rog frumos, nu va mai obositi sa scrieti de diferite persoane ca au spus, ca au facut, ca au prezis inainte sau dupa,etc.etc. NU MA INTERESEAZA! Eu nu concurez cu absolut nimeni din aceasta Lume intreaga! Si inca ceva: Niciodata nu am copiat sau voi copia pe cineva !!! Aici,veti gasi doar CUVANT din CUVANTUL LUI DUMNEZEU,asa curat si neintint!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FELICITARI, AVETI DREPTATE!!!

      Ștergere
    2. Acum o săptămână am avut aceleași vis ,premoniție sau cum doriți să interpretați. Atât de puternic ,încât un bloc abia construit căzuse ca o cutie de chibrituri. Dealurile se mișcau de parcă erau valuri. Cumplit ,dna Maria. M-am trezit fix la 3 și parcă nu mai aveam aer ,atât de frica mi-a fost. Sperăm să se întoarcă Dumnezeu cu fata spre noi și să ne apere cu iubirea Sa infinită de aceste meritate necazuri.Atat de multă răutate in ziua de azi ,încât întreaga planetă parcă fierbe la capac așteptând doar careva sa îl ridice și să sară în aer. Orele noastre de liniște sunt numărate .

      Ștergere
  3. Dna.Maria , după părerea mea sunteți un spirit deosebit care primește mesaje , un ,,dar" deosebit de greu (după parerea mea ) ! Sunt f.putine persoane (de-a lungul timpului) care pot face asta . Ce mă îngrijorează este adaugarea cuvântului PREA ! Chiar si acum in loc de DUHUL CEL SFÂNT scrieți DUHUL CEL PREA SFÂNT! Eu sunt mult mai în vârstă decât dvs dar tot mi-a duc aminte că bunicul meu îmi zicea că cei din partea cealaltă (spunea el) folosesc cuvântul prea și-mi dadea ex.prea sfant, prea iubită, prea slavit....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 februarie 2022, 11:21 DUMNEZEU este CREATORUL a TOT si a TOATE! Deci,TOT si TOATE I se cuvin LUI si nicidecum noua oamenilor care suntem pamant si cenusa ! Corect este : PREA SFANTA TREIME, PREA SFANTUL DUH, PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU! Preotii sa fie doar PREOTI far alte inaltari si inscaunari cu titluri pompoase!

      Ștergere
    2. Dna Maria, titlul de arhimandrit este un titlu pompos ?

      Am trimis titlul unei carti al parintelui Ilarion Argatu, ca raspun la o problema pe care o avea o persoana cu duhurile necurate am vazut ca sub nicio forma nu ati vrut sa o afisati si nici cine a fost parintele (https://ro.wikipedia.org/wiki/Ilarion_Argatu ).

      Aceasta carte nu are cum sa va faca dvs concurenta. ea fiind publicata in 2008 si nici in librarii nu o mai gasim poate la anticariat.
      Inteleg ca dvs aveti o promblema cu preotii in general si mai ales cu aceea care fac slujbele Sf Maslu si a Sf Vasile cel Mare ? Parintele Ilarion Argatu un duhovnic cautat de multi credinciosi cu diferite necazuri...trupul parintelui la deshumare s a gasit neputrezit....

      Persoana respectiva daca si a spus necazul aici pe blog prima care trebuia sa ii raspunda erati dvs. si daca i am raspuns eu dand exemple din acea carte ma ti cenzurat.

      Ștergere
    3. Destept bunic ! Si intaritura cuvintelor asemeni nu e de unde trebuie.

      Ștergere
    4. Dna Maria de ce ați dat drumul la mesajul lui an. 20:19?! E frumos ce zice?

      Ștergere
    5. Nu l-am vazut ! Multumesc mult pentru atentionare! L-am sters !

      Ștergere
    6. ❤️❤️❤️😘😘😘

      Ștergere

  4. Anonim10 februarie 2022, 11:21 Numai LUI DUMNEZEU PREA BUNUL si PREA MILOSTIVUL si MAICII PREA CURATA FECIOARA MARIA,Li se cuvine aceste CUVINTE cu : PREA IUBIT,PREA SFANT si PREA CURAT si nicidecum oamenilor indiferent de functia pe care o ocupa vremelnic. Nu sunt deloc de acord cu: PREA SFINTE PARINTE, cu PREA FERICITE,cu PREA INALTE,cu STAPANE etc.etc, care se pun PREOTILOR lumesti. IISUS era INVATATORUL pentru toata lumea de atunci. Deci, nu acest aspect sa ne ingrijoreze ca spunem LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI PREA SFINTE,ci sa ne ingrijoreze titlurile lumesti pe care si le pun anumiti semeni de-ai nostri. Ce simplu ar fi si cat de cald ar fi sa spunem, saruta Dreapta Parinte si nu cu tot felul de PREA inaltari si prea iubiti si fericiti si chiar stapani. Nu e corect si nici bineplacut Lui Dumnezeu astfel de inscaunari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu niciodata nu o sa spun unui PREOT ,PREA SFINTITE sau PREA INALTE sau PREA FERICITE si mai mult..STAPANE.Niciodata! PARINTE si atat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La un Prehot pardon, preot spunei " bai SRI-stule" si sa vezi cum te priveste ca lai dat de gol.

      Ștergere
  6. https://youtu.be/2aPNBPPj4Q4

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va fi nici un mare cutremur!? Este anunțat acest cutremur de 20 ani, insa s-a lăsat mereu așteptat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveți dreptate Doamna Maria Dumnezeu este Absolutul lui i se cuvine acest cuvânt Doamne ajuta Amin

    RăspundețiȘtergere
  9. Strigare de război din Bulgaria vine, iar deodată Rusia intră în Turcia şi ca un torent puternic mătură Iranul. Şi înaintează neîncetat, pana ajunge-n Palestina. Atunci coboară împreună ţările din Apus. Vai de Neamurile din Nord, toate devin cenuşă. Lupta decisivă se dă în Turcia ce a neîndreptăţit pe Grecia şi toată se aprinde şi arde ca lumânarea.
    Turcia înșelătoare după ce va fi cucerită toată de către Rusia se va alia cu ea şi cu Bulgaria _


    RăspundețiȘtergere
  10. Un cutremur de suprafaţă nu are arie mare de acoperire, dar distrugerile pot fi mult mai mari ca unu de adâncime!

    RăspundețiȘtergere
  11. În aprilie va începe o nouă urgie. Acum este o falsă relaxare pentru că din aprilie s-a dat ordin să se reia manipularea cu listele falsificate de morți și bolnavi cu c19 pentru a fi condamnați neinjectații. Prigoana e la un pas.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ferească Dumnezeu și Maica Domnului De un cutremur de suprafață ca va fi de rău.
    Sa ne apere BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și așa suntem ca vai de noi cu atatea neînțelegeri,răutate,ură in aceasta țară si nu numai la noi peste tot.
    Cat sa mai rabde Dumnezeu?
    Dacă noi mulți ne-am saturat sa tot vedem atâtea neînțelegeri si sincer opresc tv-ul sa nu mai văd.
    Va multumesc doamna Maria pentru tot ce faceti pentru noi
    Chiar nu vreau sa mai privesc nicăieri de cât acest blog Mărturii Dumnezeu Există.
    Va îmbrățișez cu drag .💐💐🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  13. daca e vorba de cutremure de suprafata vizate sunt tarile de la MEDITERANA- si daca va fi in vest apoi ITALIA E VIZATA

    RăspundețiȘtergere
  14. vanitatea este un pacat cine spune ca nu-i plac laudele sa ia aminte la Masinca

    RăspundețiȘtergere