marți, 8 februarie 2022

COMUNITATEA SERBILOR ? O NOUA COMUNITATE ?

                                              


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                             

                                       7 FEBRUARIE 2022,ora 6,34 !

                                              Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                        "Comunitatea Rusilor!

Dar un alt glas adauga:

                        Comunitate Serbilor.

                   Inca o comunitate!"

Dragii mei,daca se va infiinta o comunitate a Serbilor(Sârbilor) in Romania noastra si isi vor cere alte drepturi decat au acum sau chiar autonomie eu nu stiu.

Daca se va infiinta si in Rusia o astfel de comunitate pentru a cere autonomie sau ce legatura va avea cu Rusia,ce se va intampla acolo,eu nu stiu a va spune.

Cert este faptula ca ,vom auzi la un moment dat de o Comunitate a Serbilor,asa cum se spune in mesaj.

Dar,vom afla impreuna toate acestea,in timp.

                                Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Noul URSS pe care bucata cu bucata Putin îl va face, vrea sa ramina în istorie ca și altii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. După situatia in care a fost adusa România de dezastru economic si social cu totii am devenit șerbi. Stiti cumva cand ne invadeaza Rusii sa ne fure saracia,frigul din calorifere si foamea daruite de binefacerile Uniunii Europene ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are treabă Rusia cu România. Nu este de acord ca Ucraina să intre în NATO, iar Rusia nu face alt ceva decât să se apere/ să se impună în felul acesta. Tu ai fi de acord ca să vină unul să facă o bază militară în fața ușii tale? Ucraina dacă o caută cu lumânarea cam asta plătește iar noi că proști o apărăm... ea cum se poartă cu români noștri ?

      Ștergere
    2. Anonim 05:07 poate că ar trebui să fie interzis accesul unora cu patru clase la internet. Consulta dex ul si vezi ce inseamna ironic in rest multumesc pentru informatiile despre situatia din ucraina dar nu erau necesare. Cunosc bine ce se intampla in ucraina iar chestiile de genul nu am inteles ce a vrut sa zica asta dar îi explic eu că stau toata ziua pe tv si am devenit analist militar nu ma intereseaza. Deci dex ul , text ironic si cântă la altă masă că sunt sătul de analisti militari de cartier.

      Ștergere
    3. Anonim8 februarie 2022, 14:05, imi puteti spune ce castigam noi romanii din acest conflict cu Rusia daca intram in razboi?

      Ștergere
    4. Anonim 14:05,"Nu putem sa ne culcam pe-o ureche si sa credem ca rusii ne vor mângâia ,în timp ce noi, cu scutul de la DEVESELU îi tot zgândarim."
      Acui joc il facem noi ?

      Ștergere
    5. AROGANTUL 14,05 ,banuiesc ca cititi blogul asta de mult timp,da? :))

      "Va fi confruntare militara directa , nu prin interpusi, intre Rusia si SUA.

      p.s. Romania ar face bine sa stea deoparte ca sa nu se puna problema mai apoi prin 2022-2023 de invazie din partea Rusiei in Romania. Aviz amatorilor inconstienti care conduc tara asta acum! Nu faceti prostii acum care sa fie greu rezolvabile sau nerezolvabile mai incolo!

      Valeriu "

      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/10/rusia-este-gata-de-razboi-gata-sa-ocupe.html

      Ștergere
    6. Tot ptr AROGANTUL 14,05

      "Romania , desi e in NATO, trebuie sa stea deoparte....
      Sa nu mai iasa Romania ca un paduche in frunte, ca avem saracia si nevoile noastre prea mari pentru a fi instrumente in mainile celor puternici! De ce nu poarta SUA un razboi pe propriul teritoriu? De ce sa se foloseasca de aliati pentru conflicte? De ce sa imi traga nemernicii tara mea intr-un conflict ?
      Romania, desi in NATO, sa stea linistita deoparte, pentru propria pace si bunastare. Cand si-a aparat granitele si neamul si poporul Romaniei i-a fost bine, imediat ce a iesit dincolo de granite i-a fost rau ! De gandit si bagat la cap asta!

      Valeriu "


      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/10/rusia-este-gata-de-razboi-gata-sa-ocupe.html

      Ștergere
  3. sarbii si bulgarii sunt tot din neamul slavilor asa ca vor tine cu rusii de aceea nu au primit armata NATO pe teritoriul lor- asta nu pentru ca americanii sunt mai drepti in a lua decizii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Putin ca si Lenin sau Stalin vor ramane in istorie ca si americanii, englezii ,spaniolii francezii ,potughezii si olandezii ca IMPERIALISTI

    RăspundețiȘtergere
  5. Nasul, Moraru spune ca toți ce conduc statul Roman sint evrei inclusiv Aurescu de la externe, șefii de la SRI și SIe ca noi nu sintem al doilea stat evreiesc, care împrumută, fura, petrec și pleacă noi Sclvetii sa raminem sa platim.
    Ce treaba avem noi pașnici sa ne aruncam în bratele unui stat războinic ca Israelul.
    ROMÂNIA nr 1 la Vulnerabilitate iar nr 2 e America păcăli d și rusii care lucrau pentru Israel care nu face decit sa ne aducă la pachet dușmani mari pentru ei ca Iranul--craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Continua atacul la AUR pe B1Tv orchestrat la emisiune de Silviu Mănăstire cel numit de colegii sai din Cluj, Micul LENIN, TOT IN Cluj unde își făcea veacul traficantul de aur Micul Gheobel alias Pensatul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. 🚩 Șerb este numele sub care era cunoscut țăranul dependent (cu persoana și cu bunurile sale de stăpânul feudal în Transilvania, între secolele XVI și XVIII.

    Șerbii se deosebeau de sclavi prin faptul că cei din urmă puteau fi cumpărați și vânduți, fără să existe vreo legătură cu bucata de pământ, în timp ce șerbii își schimbau stăpânii doar când pământul pe care îl lucrau intra în stăpânirea altcuiva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci "comunitatea serbilor" din mesaj va fi formata din ucranieni pentru ca pe ei ii va lua "comunitatea ruseasaca" cu totul cu pamant. Putin ii va convinge pe ucranieni sa se alature Rusiei de bunavoie. Ii va umple cu atentii. De exmplu: le va da ucrainienilor petrol si gaze pe gratis.

      Ștergere
  8. Scumpirile cu Facturi de Jaf Național în domeniul Energiei unde statul are încă rol de acționar majoritar vor duce la scumpiri la toate produsele dar și falimentarea Firmelor, populației și Instabilitate Economica și Politica ca disputa între Simion de la AUR și hotul de Ministrul al Economiei Popescu din Parlament acum liberal dar fost Userist-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. În timpul asta șomerii de la Alro Slatina Protestează și bat clopotele și tobele care Anunță Falimentarea ultimelor societăți comerciale românești, ca de romani nu se mai prea vorbește-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe teritoriul Romaniei sunt aproximativ 20.000 de entnici sarbi si deja este constituita Uniunea sarbilor din Romania.Mai mult de atat, au si parlamentari pe locurile minoritatilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cătălin Drula noul șef interimar al USR declara război Puterii
    IN timpul asta Putin si Macron după 6 ore de discuți s-au înțeles ca Nu s-au Înțeles-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. A sosit prima suta de militari americani, o spune Dinu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Comunitatea Serbilor io-bagi-Rusia trimit 6 nave militare în M Neagra-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cine se aseamana se Aduna.
    Republica evreului grec Iohannis -Kaput a mers cu geanta de medalii ale statului sau Esuat de el si a medaliat de la Viena pina la Luxemburg tot feliul de saxoni majoritatea fosti nazisti de la care si el a fost recompensat cu tot feliul de medalii iar in tara a medaliat pe evreul grec Mircea Ionescu Quintus nascut in Crimeea si trimis cu tatal sau de sovietici sa formeze Romania Sovietica ,a fost inchis si devine informator al securitatii comuniste.
    Acum oamenii lui Iohannis- despre care se spune ca s-ar vrea premier sau sef la NATO, sint pusi sa-faca dosar penal lui Calin Georgescu pentru ca a avut curaj sa le pomeneasca numele lui Zelea Codreanu si Antonescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Din auzite,ca Sârbii extrag gaze de șist din vestul tari noastre de ani buni,și nu plătesc nici un ban la statul Roman,ca nimeni nu ia controlat niciodată.

    RăspundețiȘtergere