miercuri, 5 ianuarie 2022

LAPOVITA SI NINSOARE ! VANT PUTERNIC !

                               4 Ianuarie 2022,ora 5,22!

                         Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud, cum din Cer cade zapada inghetata, lapovita si ninsoare.

Dragii mei,zapada care cadea din Cer,se auzea jos pe pamant de parca ar fi cazut pietre,atat de inghetata era.
.

Dragilor,unde anume se va intampla toate acestea,eu nu stiu a va spune.
Dar va asigur, ca asa va fi.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Culmea!
    Intotdeauna zapada ne ia prin surprindere si o consideram o tragedie desi este un fenomen cat se poate de natural in tarile cu clima temperat-continentala. Inainte venea zapada din octombrie si nimeni nu se mai plangea si nu o mai considera un "iad", ci o binecuvantare de la Dumnezeu.
    Ce este surprinzator ca zapada ne ia prin surprindere, dar valul 5 sau urmatoarele valuri se stiu exact cand vor fi: se stie exact data, ora, minutul si secunda.
    Ce parere aveti?! Nu e ciudat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este vreme de iarnă.
    Orice anotimp vine si trece.
    Cu Dumnezeu și Maica Domnului înainte 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Omnicron va face foarte multe victime in tara noastră. Am anunțat de câteva luni iar autoritățile nu s-au pregătit. Populația accepta toate masurile!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tu esti de_al fiului cremenalului Rahila.Asa tata,asa odrasla kazara.Injectatii accepta orice de frica hau hau hautoritatilor kazare heksterminatoare.Nu va lasati otraviti ma romanasi creduli,aveti grija de voi si de copilasii vostri.Romania _i verde ca mugurii de brad.Voi nu vedeti ca mint fara rusine.Acuma baga pe mufele romanilor alte masti,dupa ce au sufocat un popor intreg cu masti noua din zece inconforme.Omicronul este destinat vaccinatilor fricosi,la multi maxim cinci ani fericiti.

      Ștergere
  4. aloooo meteo! sau blogul de credinta!

    RăspundețiȘtergere