marți, 4 ianuarie 2022

IISUS VA VENI SA JUDECE VIII SI MORTII ,SI PE CEI CARE AU VORBIT URÂT LA CER !



                            Imagini pentru IISUS pe tron.

            

                          Dragii mei,


Ce minunat şi ce frumos este să mă trezesc  si sa aud cum răsună Cerul si pămantul de glasurile Îngerilor Lui  DUMNEZEU ,Ingeri care, cântau  în cor dumnezeiesc de frumos , aducând Lauda  şi Slava PREA SFINTEI  TREIMI si  MAICII  DOMNULUI  nostru IISUS  HRISTOS !
Şi aud glas care spune cu mare dragoste, aşa :

            "Nadejdea mea este Tatal, Dumnezeu Fiul si cu Sfantul Duh !
Slava Tie, că Te-a costat atât!
Slava Tie ,Mangaietorule !"
Clipă în care ,văd cu ochii închişi fiind, pe Însusi Domnul nostru IISUS  HRISTOS în veşmânt alb orbitor de strălucitor ,care coboară din Cer, pe norii Cerului si păşea asa ca  pe pământ. 
Cerul dragii mei, se asternuse la picioarele Mantuitorului ca un covor bleu senin.
Iisus Hristos dragilor, a ajuns pe Pământ  şi îngenunchează cu faţa Sa spre răsărit , ţinand mâinile Sale strânse ca la Rugăciune,rugandu-se la Dumnezeu Tatal cel Ceresc .
  Şi aud un alt glas ,care spune aşa: 

               "Cei care au vorbit prea mult la El,si cei care au vorbit urât la Cer !
                 Au fost la Ghetimani,iar aici,o Lumina si o Luptaăăăăă.......!
Iar Cerul din zi, s-a transformat in noapte ,iar timp ce auzeam acest glas,asa precum am stinge lumina de la întrerupător, tot aşa Cerul bleu senin s-a transformat în noapte neagră, in noapte fără de stele si fără de Lună. 
Cerul începuse a se întuneca încă de când Iisus Hristos îngenunchease şi începuse Rugăciunea către Dumnezeu Tatal.
Aud un alt glas fratilor ,care spune pe un ton poruncitor de te făcea să te cutremuri la propriu, cu toata fiinta ta,spune asa:

          "Căci va veni sa judece viii si mortii!
           Să judece pe cei morti, căci n-au stiut ce să faca ,cât au trait pe acest pămant!"
Cu adevărat dragilor, Iisus Hristos va veni să judece viii şi morţii ! Pe cei buni şi cu multe fapte bune si cu fierbinte Credinta,îi va odihni în Împaratia Sa,iar pe cei care nu au ştiut ce să facă cât au trăit pe Pământ, pe cei care au hulit, au vorbit urât la Cer, pe cei care au dus o viaţă în dezmăţ şi necredinţă, osânda lor va fi mare şi pe vecie ,acolo sus în Ceruri.
Asadar dragii mei,sa avem mare grijă cum ne cheltuim viata ,deoarece, va trebui să dăm socoteală Lui Dumnezeu pentru tot ce am fi putut face şi n-am făcut, precum şi ,pentru tot ce am făcut greşit in asta viata şi nu trebuia.
Fiecare ne vom dobândi locul în viaţa de veci, după Credinta fiecăruia, după faptele de milostenie pe care le-am făcut ,precum şi, după Dragostea pe care am revărsat-o asupra semenilor nostri ,total  necondiţionat !
                  Cu dragoste , Maria.

9 comentarii:

  1. Este din ce în ce mai rău ...

    Societatea noastră nu arată bine, peisajul uman lasă mult de dorit: nu ne respectăm, ne agresăm, ne cultivăm frustrările și isteriile într-un mod sălbatic, ne preocupăm de binele propriu ignorând flagrant bunele maniere, ne lăsăm conduși de scopuri și scuzăm mijloacele, fără urmă de mustrare de conștiință. Nu ne place de noi, nu ne place ce vedem la alții și asistăm neputincioși cum pentru generație după generație, mocirla devine tot mai atractivă.
    Ce e de făcut?
    „Un popor fără cultură este ușor de manipulat”, spunea Kant.
    Un popor fără educație nu este cu adevărat liber, în sensul în care libertatea înseamnă și dezvoltarea creativității, a geniului uman în orice domeniu de activitate, de la cel antreprenorial, la cel artistic. Apoi, educația individului poate fi comparată cu calitatea cărămizilor unei clădiri. Dacă vrei să ai o construcție durabilă, de calitate, ai nevoie să folosești materiale de calitate. Oricât de ingenios ar fi inginerul sau cât de creativ arhitectul, dacă materia de bază este de slabă calitate, rezultatul este compromis. În general suntem de acord cu aceasta, dar prea adesea ne oprim la constatări. Dacă fiecare dintre noi am face eforturi să fim, să devenim “de calitate”, atunci sociatetea în ansamblul ei ar avea parte de un grad mai ridicat de civilizație, iar noi ne vom găsi mai ușor menirea. Educația este o chestiune câștigătoare pe două planuri: la nivel individual și pentru felul în care vom conviețui unii cu alții. Educația este un act de construcție intelectuală și de edificare morală. Exact de ce avem nevoie! Cu alte cuvinte, ori îți iei prin educație, viața pe cont propriu, îți creezi propriul drum și nu te multumești cu rolul pe care ți-l atribuie societatea, ori ajungi obiectul de care alții se folosesc. Educația este un proces de devenire sau așa cum spunea Johann Amos Comenius, “omul nu poate deveni om decât dacă este educat”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citește biblia si vei înțelege.

      Ștergere
    2. Multi parinti isi lasa copiii de izbeliste si sunt de parere ca doar la gradinita/scoala trebuie sa fie educati si ca acesti parinti nu mai au vreo datorie, grija pe lumea asta.
      Sunt anumiti parinti care considera ca trebuie lasati copiii sa se bata, sa fie extrem de violenti fizic si verbal, sa fie lasati in legea junglei, ori nu este asa! Acesti copii vor deveni infractori, drogati, criminali daca nu li se face o minima educatie si acasa unde isi petrec mai mult timp decat la scoala!
      Sper sa-mi fie publicat mesajul de data aceasta.

      Ștergere
  2. Cred ca Dumnezeu va scurtă timpul.
    Spune i unele cărți sfinte ca atunci cand răutatea va ajunge la culme si va încerca deavolul sa îi prindă si pe cei puțini rămași în dreapta credința, Dumnezeu va scurtă timpul si va veni pe Pământ sa pedepsească pe cel rau și pe cei care slujesc lui.
    Nu vezi de cât violență, bătăi Doamne apara si ne păzește Doamne!!
    Ce pot sa spun chiar ca răutatea a ajuns la culme.
    Nu mai este milă, respect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar de chiar,te rog din suflet,suna_ma la0740398983.Am ce invata de la tine.Multumesc frumos,suflet trezit.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://oficialmedia.com/radiografia-completa-a-celei-mai-mari-inselatorii-din-istorie-fereastra-overton-si-diafragma-lui-biderman/

    RăspundețiȘtergere
  5. Credeți ca exista vrăji ? Si dacă da cum se manifestata

    RăspundețiȘtergere
  6. Există vrăji.
    Dar cu credința rugăciune post spovedanie împărtășanie nu te pot atinge.
    Am trăit multe întâmplări si am vazut multe este adevarat.
    Sa nu credem in puterea lor sub nici o formă.
    Sa nu crezi decât în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vrajile nu se ating de nimeni pregatit prin post, rugaciune, spovedanie, impartasanie.

    RăspundețiȘtergere