sâmbătă, 1 ianuarie 2022

E MORT INTREG LA TREN !

                           1 Ianuarie 2022, 5,22 !


                       Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care spune asa:

               "E mort intreg la tren !"

Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris sus pe o pancarda,in loc de numele garii.

Dragii mei, eu nu stiu exact ce vrea sa insemne acest lucru, dar cu siguranta vom auzi de un incident intr-o gara,la tren.



                             Cu dragoste ,Maria.

9 comentarii:

  1. REȚEAUA Feroviara moare în întreaga lume din cauza celei auto care pătrunde pina la destinația finala prin mașinile personale, au apărut și autobuze care trec riurile ca vapoarele dar și mașini zburătoare care scurtează distantele și nu mai au nevoie de drumuri-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar autoturismele personale polueaza maxim!!! Se plimba un singur om in fiecare masina care are minim 4-5 locuri. Sunt membri ai unei familii care au fiecare masina si vezi beizadeaua care abia a implinit 18 ani ca merge la scoala de peste drum cu masina personala care costa mai mult decat o casa. Nu mai zic ca omoara oamenii in teribilismul si in inconstienta lor aceste beizadele... si nu patesc nimic ca au bani!

      Ștergere
    2. Să nu exageram cu reteaua feroviară care moare în intreaga lume comparand Căile de Fier Ruginit din România cu trenurile de mare viteză din japonia , china , germania etc care seamana cu navetele spatiale.

      Ștergere
  2. Cred ca ai dreptate 23:00
    Asa cred si eu ,deja nu mai au personal calificat care sa lucreze pe CFR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai dreptate,Mashicuto.Nu ai nevoie de calificare sa calaresti pe CFR,dagadam,dagadam,dagadam,pana cade gloaba sub tine cu limba scoasa.Ham vrut hiue,acum o luam la.....sususus romane suuus,calarit de joh_anuuus,de harapnegru conduuus,la pervertiri supuuus,la intapari aduuus,pe ultimu drum duuus.Io m_as carantina benevol.In_cantare:carantina_m_as cu tine Mashinco,sa ma caran_tinez.

      ....

      Ștergere
  3. Pericol Mortal, tren cu azotat de Amoniu foarte Exploziv oprit lingă Brazi pe Valea Prahovei decuplat de la locomotivă în flacari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. este nesemnificativ mesajul- pote fi accident de tren sau falimentarea CFR

    RăspundețiȘtergere
  5. O5,10 cred ca ai cam sărit calul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne_ajuta si nu prea.Te rog sa ma ierti,surioara.Nu am nici o scuza.Promit ca nu o sa recidivez.Te iubesc.Am fost un badaran.

      Ștergere