luni, 3 ianuarie 2022

DOAMNE ! STRIGAT - AM CĂTRE TINE , DOAMNE !

              


                                                                  Dragii mei, 

La această oră ,eu încă mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, singură fiind în camera mea.
Şi iată dragilor cum, în timpul Rugaciunii mele aud glas care striga si se roagă aşa :

                      "Auzi-mă  Doamne !
         Doamne, strigat-am către Tine, 
                 Auzi-mă ! 
             Auzi-mă Doamne !
                Întreg teritoriu....!"
                      
Iar glasul se opreste dragilor, dar un altul continuă aşa :

                  "Răsărit-a Lumii,
               Lumina  cunoştinţei ,
             Şi dintr-însa ,Iadul  s-a vărsat 
            Cum şezi aici, 
            Aşa cum şezi aici, stai şi-n viitor.  
   
După care, glasul se opreste dragii mei.     
Si noi fratilor să strigam către Dumnezeu, ca sa ne ocrotească si sa ne curăţe sufletul de toate păcatele.
Rugaciunea dragii mei, spusă cu inima nu numai cu buzele, ajunge la Bunul Dumnezeu, chiar în acea clipă în care ne rugăm.
Eu chiar am văzut pe Dumnezeu Tatăl, într-o noapte când mă rugam, L-am văzut pe Dumnezeu TATĂL, acolo Sus pe Tronul Său, cum şi-a aplecat urechea dreaptă spre mine, a pus mâna pâlnie la urechea Sa.
Iar cuvintele mele dragii mei, urcau la urechea Tatălui Ceresc, sub formă de cerculeţe stralucitoare, precum roua dimineţii, sau precum bulele din apa minerala. Asa urca Rugaciunea mea, si intra prin căusul palmei Sale, făcut pâlnie după ureche, si ajungeau in urechea Tatălui Ceresc.
Era uluitor ceea ce vedeam. Am plâns de bucurie si fericire, in aceasta noapte traind si vâzând această Mare si uimitoare Minune !
Să strigăm către Domnul nostru Iisus  Hristos, sa strigăm către Maica Domnului, si sa ne rugam fraţilor ,ca să fim ocrotiti de toată nevoia, necazul si suspinarea. 
Şi să fim încredinţaţi că, Rugaciunea noastra ne este auzită, iar după Voia  Tatălui Ceresc , ni se va da nouă, si nu după voia noastra.
                                 Cu dragoste, Maria.     

12 comentarii:

  1. Puterea Divinilui sau Conștiința zace in noi de cind am fost aleși dinainte de a ne naște dar nu toți își dau seama de aceste puteri de aceea trebuie de a lucra cu înțelepciune si pace sufletească pentru ca asta vrea Dumnezeu de la noi oamenii caci Necuratului nu ii place.Xander

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne,iarta-ne pe toti,am crezut ca persoanele care imi zambesc si vorbesc frumos,te iubesc pe Tine,dar ei au dat in mine fara mila,pana acum am tacut mi-a fost rusine sa raspund inapoi cu aceeasi moneda,dar acum nu mai tac inaintea lor,am venit in aceasta lume pentru fapte bune,nu imi doresc bani,palate,doresc numai,pace, dreptate,adevar,pe pamant si pe toti satanistii sa-i calc in picioare,sa vada si sa simta si ei tot ce le-au facut semenilor lor.Doamne,la tine strig zi si noapte,pentru dreptate pe pamant,ca nimic nu este mai scump ca si Cuvantul Tau cel Sfant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primul lucru este sa ierți pe cei din jurul tău de aceea esti pus la tot felul de încercări numai așa iti vei dobândi înțelepciunea necesara prin rabdare si credință.Xander

      Ștergere
    2. Draga crestine,eu pe totii ii iubesc,nu doresc moartea dusmanilor,dar,urasc minciuna,de ani de zile noi ii iertam pe toti,iar ei au distrus tara,au vandut-o pe bucati,i-au facut pe semenii nostrii sa plece din tara sa-si lase copii,parintii,case,sa plece ca aici nu au unde lucra,ma doare sufletul cand am vazut la tv.cu semenii nostrii pleaca din Gradina Maicii Domnului pentru un trai mai bun,iar tara Mantuitorului Lumii,nu este ingrijita de noi cei care ne-am nascut aici.Suntem atat de slabi in credinta de satanistii au reusit sa ne distruga si sa ne puna masti la toti,ca sa nu mai vorbim de IISUS HRISTOS.

      Ștergere
  3. Ioan Bundiuc depline Încercarea Bruxellului de a impune suveranitatea limitata de tip brejnevist prin curtea de justiție a UE fără ca România să aibă conducători care sa ia poziție în apărarea Constituției ca Iohannis care Tace.
    EU AS SPUNE CA Iohannis și ai sai sexomarxistii chia încalcă la greu
    CONSTITUȚIA pentru interese străine romanilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tesla acreeat un Robot umanoid care sa înlocuiască oamenii și de aici apare Conflictul din in seria Terminator dar în viata reala-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zi asta se adevereste din scriierile Biblice

      Ștergere
    2. Da și Apocalipsa Climatica care este abia la început și se va manifesta prin creșterea medie cu 2 grade a temperaturii globale pina la sfirsitul secolului-Crăciun.

      Ștergere
  5. TERHES-SOLUȚIA e ca acești Trădători de tara sa nu mai fievotati niciodată, ce respect poți sa aide la străini cit tu nu te respecți-Aceste cirpe de la conducerea României pe care își șterg picioarele cei de La Bruxell, acesta sleacta neomarxista- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Terhes - oamenii ăștia nu știu a negocia ca Bulgaria pentru a cu Cirpele nu se negociază-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce multe comentarii craciun !😔

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este Crăciun,asa este are dreptate Terhes.
    Referitor la mesajul doamnei Maria este o cântare asa de frumoasă doamna Maria
    Doamne Strigatam către Tine Auzi ma
    Auzii-mă Doamneee!!!!
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să audă rugăciunile noastre care vin din tot sufletul,asa este doamna Maria din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere