sâmbătă, 1 ianuarie 2022

CRIZA DE MEDICAMENTE PENTRU DIABETICI ?

 


                                      1 Ianuarie 2022,ora 17,09 !


                                Dragii mei,


In aceasta dupa amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, vad la un moment dat o incapere in care doua persoane purtau o conversatie.

Una dintre persoane spune celeilalte ca sa manance,dar persoana in cauza ii spune ca nu poate manca deoarece,nu si -a luat pastilele pentru diabet si ca nu le-a gasit  in farmacie.

A cautat sa cumpere, dar nu se gasesc in farmacie, pastile pentru diabet.

Dragii mei, daca va fi sau nu o criza de medicamente pentru diabetici,eu nu stiu. Dar e bine intotdeauna ca sa fim precauti si sa nu ramanem fara tratamentul de care avem nevoie ca sa supravietuim.Eu mi-am facut datoria si am scris intocmai precum am auzit si vazut.

                               Cu dragoste,Maria.

                                  C

25 de comentarii:

  1. La mulți ani,dna Maria! Marți dimineața am avut o premoniție. Se făcea că eram undeva pe un câmp,iar o voce de femeie îmi spunea răspicat că o să ajungem să ne punem răsadurile lângă malul apei,așa secetă va fi. Eram parcă lângă un canal de irigații ,iar femeia striga cu putere iar și îmi arătă spre est de unde eram poziționată că va veni secetă mare. Știți cum arată planeta Marte,așa apărea pământul în viziune . Fără pic de verdeață sau arbori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samanii bolivieni au prezis pentru 2022 razboiul începe in iunie. Ce părere aveți!? Tot ce au ghicit s-a adeverit.

      Ștergere
    2. Poate de aia a zis dna Șoșoacă, prin Noiembrie, sa vina romanii acasă în 7-8 luni maxim...

      Ștergere
    3. 10.26 s-ar putea, parintele Paisie A. A prorocit ca va incepe razb Grecia -Turcia- Rusia pe vremea spanacului ...deci s-ar potrivi pe undwva p-acolo mai-iunie.

      Ștergere
    4. Anonim 10:26 nu este adevarat . Samanii spun f.clar că in anul 2022 nu va fi razboi! Ce vă place să băgați frica in oameni !!!😡

      Ștergere
  2. Sint cele mai ieftine medicamente și nu poate fi decit o criza Programata-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crima cu premeditare. La fel si ivermectina.Nea Craciune.la multi ani cu sanatate sa_i transmiti doamnei Maria si baietilor dumneavoatra de peste mari si tari.Va iubesc.Pa,pa.

      Ștergere
  3. https://www.aparatorul.md/dupa-scrierile-sfintilor-parinti-omenirea-as%C2%ADteapta-doua-pericole-infricosate-un-razboi-infricosat-de-mare-si-imparatia-lui-antihrist/?feed_id=41877&_unique_id=61bceace68254
    De extraterestrii nu zice nimic!? Dece oare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sper ca acest an sa fie mai bun.
    Nu trebuie sa fim pesimiști.
    Eu zic sa fim mai optimiști cu o gândire pozitivă, sa ne lăsăm la voia lui Dumnezeu.
    Dacă suntem sănătoși le ducem pe toate
    Cu dragoste si cu credința în Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cauza asta s-a murit in spitale - din cauza faptului ca nu s-au intrerupt tratamentele bolnavilor cronici. Apoi erau declarati ca fiind morti de covid, nu de diabet, inima, ficat, rinichi sau ce afectiuni NETRATATE IN SPITAL avea fiecare.
    Oamenii isi puneau speranta si viata in mana medicilor si se duceau repede la spital pentru a iesi in 4 scanduri in cele din urma...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. * din cauza faptului ca s-au intrerupt tratamentele!

      Ștergere
  6. https://oficialmedia.com/radiografia-completa-a-celei-mai-mari-inselatorii-din-istorie-fereastra-overton-si-diafragma-lui-biderman/

    RăspundețiȘtergere
  7. Sănătate și ție Și la tot familionul Ilie--craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Peste 300 localități fără medic de familie reprezinta milioane de români fără asistenta medicala la care se adaugă altele netratate de cancer, operații banale pe motive de lipsa de activitate din cauza Covidului, de peste 2 ani de zile avem cea mai mare mortalitate din ultimul deceniu în tara lucrului bine făcut-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Longevitatea oamenilor data de telomerii din capetele cromozomilor din celule care scad din cauza stresului și alimentelor nenatural, dar ea este mai mare la credincioși care își pun credinta în Dumnezeu nefacindu-si atit probleme de Stres date de lumea mai materialista și atee-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Preotul Ioana citind de pe telefon-Nu va-ngrijorati cererile voastre prin Rugăciune spuneți-le lui Dumnezeu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai mult ca sigur, statul în casa la cei în virsta, sedentarismul, Lipsa de mișcare si alimentația bogata în calorii generează epidemie de Obezitate și Diabet.
    ASA ca mai ieșiți la plimbare cel puțin acum cind e mai cald nu e zăpadă și mai eu pic de soare bun pentru piele ca vitamina D-Craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai nea Craciune,profetiile pana si ale ciobanasului gangav,Moisele romanilor,Petrache Lupu,se adeveresc cu precizie de ceasornic.Si cat o fost de batjocorit.In tara lui nici un profet nu a fost primit dupa valoarea lui,pentru ca un profet autentic aduce la lumina adevarul.Uita_te la surioara Marioara,gazduta noastra,de cate o fi avut parte,draga de ea,da nu sa lasa,nea Petre,ai tare in credinta precum diamantul slefuit de Duhul Preasfant.Ma stii ca nu dau cu peria moale,nea Petre.O seara binecuvantata.Mai arunca_te pe Revista Artemis de la Ramnicu de Valcea,sa vezi ce oameni faini.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Prima vaccinata pentru Covid în februarie 2021, o asistenta, spune ca afacut a doua doza în zilele cind a rămas gravidă si copilul are anticorpi și ca ar fi bine, eu nu as fi atit de sigur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Urmarile pot apare peste luni sau ani. Numai trecerea timpului ne va da raspuns. Asta nu au inteles multi. Se bucura ca-i doare doar intepatura, dar nu se gandesc ce poate aparea dupa luni sau ani.

      Ștergere
    2. Cand se vor trezi cu cancere dupa 6 luni - 1 an, sa nu se planga sau sa fie luati prin surprindere!

      Ștergere
  14. Terhes acum pe News România-Somnul politicienilor naște Monnstrii și Dictatura în UE referindu-se la Protestul de ieri de la Amsterdam dar și la Dictatura medicala europeana-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot preotul Terhes - Cum sa aibă oamenii încredere în tratamente antiCovid secrete în timp ce nu se găsesc cele banale și ieftine,
    In data de 23 Ianuarie vor fi peste un milion la protestatari la Buxelles și în alte ORAȘE IN CIUDA Divesionistilor Polițiști infiltrat între manifestanți pentru a putea folosi ciini și Forță în stil nazist ca cel rupt ieri de cine.
    CINE NU ARE CURAJ SA TRĂIASCĂ CA OM Liber va muri ca un sclav-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Franța s_a convins de ineficienta vaccinării și vrea sa treacă la imunizarea deTurma cu atit mai mult cu cit Omicron nu da o boala asa de, grava, la fel și Israelul.
    Bate vintul schimbării și la Noi cu Cirpele de la conducere-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere