vineri, 2 august 2019

ŞI LUIZA TRAIESTE ?

                                2 August 2019,ora 5,38 dimineata !

                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
                  -----------------------(primele cuvinte nu le-am inteles,)apoi aud:
                  "Înainte insă, le pune sa-şi scoata podoabele ca să zică c-au murit."
Clipă în care,vad o camera intunecoasa , iar in mijlocul camerei ce arata ca un depozit parasit,nu avea mobila ,se vedeau grinzile de sus,vad o fată inalta cu părul negru lung si ondulat, ce este obligata sa-si scoata de pe degetele de la mâna stanga ceva,vreun inel.
Fata semana leit cu Luiza.
Fata isi scoate cu greu si cu furie inelul de pe deget , si -l arunca cu furie,cu scarba faţă de cel ce o obligase sa si-l scoata, il arunca pe jos in faţa lui.
Eu nu-l vedeam, dar era clar ca era cineva in faţa ei.
                                   Imagini pentru POZA CU LUIZA FATA DISPARUTA.
Iar aici,totul dispare. 
Dragii mei, ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca aceste doua fete sa fie gasite cat mai repede si sa fie gasite in viata, dar si posibile alte fete aflate probabil in situatia Alexandrei si a Luizei.
Dragii mei, asa se explica gasirea bijuteriilor fetelor. Ele erau obligate sa si le scoata singure si sa le predea celui (celor) care le-au rapit ,iar ei stiau ce sa faca cu ele.
Datoria mea dragilor, este de a scrie; ceea ce si fac. In rest,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI are grija ca să lumineze mintea celor care cauta fetele si sa le gaseasca.
Doamne ajuta!
                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata dragilor si linkul cu posibilul loc unde se afla fetele:

Acum 1 zi - FETELE RAPITE ,SUNT LA LONDRA ??? Noapte de 31 Iulie -1 August 2019 ,ora 0,33 ! Dragii mei, Abia ma bagasem in pat si cu lacrimi in ochi ...

33 de comentarii:

  1. Cum sa avem răbdare mai multă in încercări? Cum sa deschidem înspre speranța sufletele când bat din toate părțile valuri valuri de necazuri? Cu toate acestea, Dumnezeu le îngăduie. De ce? Sint urmările faptelor poporului. Sintem un tot unitar și nu ne mântuit decât prin comuniune după modelul comuniunii de iubire al Sfintei Treimi. Parintele Paisie Aghioritul spunea ca dacă ne obișnuim cu simplitatea și sintem mulțumitori pt darurile lui Dumnezeu, dobândim fericire și nu ne mai chinuim. Îmi spunea o tanti in vârsta ca pe vremea dânsei deși erau săraci material, trăiau cu dragoste intreolalta și erau fericiti. Acum avem parca multe dar nu mai dăruim iubire aproapelui. Cum sa înțelegem ca ceea ce avem este dar divin? Și dacă vom chivernisi cu înțelepciune și cinste acele rânduieli sfinte ale lui Dumnezeu fără fățărnicie sau inerție, vom dobândi trăire după chipul la care am fost chemați și vom creste frumos in lucrările vesniciei luminii și nu ale întunericului. Cred ca pt rugăciunile celor simțitori fata de necazul acestor tinere frumoase și cuminți, Dumnezeu va ajuta spre îndreptarea acestor orori. Cred ca familia trebuie sa postească și sa se spovedească pt a primi putere in aceasta lupta cu duhurile întunericului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cunoscutii lor spun ca Daniela fica lui Dinca ducea femei la munca la ferma concubinului ei italian de unde apoi cele mai tinere dispareau fara urma.
    Deasemenea spun ca ar mai avea un frate pe la Ineu care s-ar ocupa tot cu astfel de trafic de persoane.
    Ar putea sa dea informatii si Iohannis ca si el are experienta personala in acest domeniu,dupa cum spun cei din Rasinari cu copii traficati de el,dar si el in campania electorala si despre care exista muuulte documente in ziarul Justitiarul sibian din peste 10 ani de numere scrise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patronii romani sunt vinovati de tot raul care se intampla in Romania. In dementa lor nebuna de a se imbogati cat mai repede si pt cat mai multe generatii, au facut ca oamenii sa nu poata trai cu salariile date de ei. Salarii de sclavi. Oamenii au fost nevoiti sa caute de lucru. Unde? In strainatate, caci aici in tara lor, politicienii, parlamentarii sunt orbi la ce se intampla. Legile favorizeaza de atatia ani doar o mana de patroni. Asta deoarece politicienii si parlamentarii au ffff multe firme. Si atunci ne-au transformat in sclavi, pe salarii de nimic. Firmele lor au profituri cum nu va inchipuiti. Din pacate, oamenii au ajuns si pe mana celor ce relatati mai sus, au ajuns pe mana proxenetilor si ai proxenetelor, al celor din crima organizata, caci cei care trebuie si sunt platiti regeste sa ne apere, sa ne informeze despre ce se intampla, sa ne previna, ei de fapt fac parte din crima organizata. Deveselu este cheia si din cauza aceasta ei se tem sa actioneze. Probabil ca realizand la cine se va ajunge, ministrul Moga si-a dat demisia. Americanii trebuie sa plateasca pt ceea ce fac, si nu trebuie sa existe nici o toleranta. Toleranta zero. Toata tara este alaturi de cei care vor spune ce se intampla de fapt la Deveselu.

      Ștergere
    2. Ambasadorul sua klem a fugit repede la ministerul de interne, asa inopinat probabil sa le dea "sfaturi pretioase"...

      Ștergere
    3. Adevarat! Semenii nostri, patroni, manageri, au fost instruiti sa aminteasca salariatilor "ca la poarta institutiei/fabricii asteapta 100 de oameni care vor un loc de munca", sa accepte conditii de munca necorespunzatoare, salarii mizerabile, si uite asa au plecat/depopulat din tara... murdare lucruri! Doamne ajuta sa revenim pe cale!

      Ștergere
    4. Anonim 2 august 2019, 10:02

      Cei mai multi patroni sint dintre fostii securisti si comunisti care acum ingroasa rindurile PSD ...

      Ștergere
    5. 15:55, dovedeste inainte.

      Ștergere
    6. Orgii sexuale, financiare, disparitii cu banii "partidului"-ex. Codrut Marta, etc. s.a.m.d., santaj cu filmari sexy, salbe, afaceri cu clanuri interlope, voturi, inscenari, scenarite, dementa...satanizare.

      Ștergere
    7. Cea mai mare pensie din România: 74.000 de lei, bani primiţi lunar de un fost procuror comunist


      https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/cea-mai-mare-pensie-romania-74000-lei-bani-primiti-lunar-fost-procuror-comunist-1_5d43c7f4892c0bb0c61ba7ee/index.html?utm_source=realitatea&utm_medium=https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/cea-mai-mare-pensie-romania-74000-lei-bani-primiti-lunar-fost-procuror-comunist-1_5d43c7f4892c0bb0c61ba7ee/index.html&utm_campaign=CrossPromo


      Ștergere
    8. Expresia DEMENTEI HIBRIDE. CANIBALISM. SATANISM. Doamne ajuta sa ne revenim!

      Ștergere
    9. Sa ne cunoastem consilierii interni si mai ales externi!

      Ștergere
  3. Au spus ca vor sa darame casa,sa stearga orice urma...

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ,ce bucurie ne dati de la Duhul Sfant , ca traiesc , eu nu sunt linistita pana nu le vad acasa . Ma candesc prin ce traume au trecut si trec , va fi foarte greu sa mai fie cum au fost , dar important este sa vina in familia lor . Si pentru Sorina , cand am vazut ca ati scris ca o sa vina in Romania , ma bucur ca Dumnezeu are grija de Poporul Roman . O zi binecuvantata va doresc dumneavoastra si cititorilor acestui blog , care au intentii bune , nu de-a jigni si injosi ! Post usor si cu spor va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa se caute in buncarul aflat la 1 km distanta de casa criminalului .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un buncar anti atomic cu 180 camere, 70 holuri, 3 etaje, declara un militar american care a lucrat acolo si a plecat in urma cu 4 ani.... vizita FBI!!!... Dumnezeule Mare!

      Ștergere
    2. Un cetatean din Caracal declara la tv ca ancheta afecteaza turismul?! Afacerile multinationalelor, bancilor, IFN-urilor, firmelor din energie, telecomunicatii, etc. cu profituri externalizate nu sunt afectate. Dezinfectia, deparazitarea, curatenia de tara, vindecarea cancerului, trebuiesc facute obligatoriu. Adevarul doare dar elibereaza.

      Ștergere
  6. Descinderi simultane la ferma din jud Arad unde fiica lui Dinca ducea femei din zona Caracal care apoi despareau,dar si la Casa lui Dinca unde se instaleaza un cort cu un laborator mobil si se va trece la saparea gropilor cimentate din curtea criminalului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Taximetristul din Craiova care-l plimba pe criminal in ziua crimei spune ca nu avea obiceiul sa priveasca fata clientilor dar si ca nu a emis bon ca sa stie unde l-a dus atunci cind anterior Dinca se inttilnise si intrase si in duba albastra din Caracal

    RăspundețiȘtergere
  8. Oameni fara SUFLET ca Iohannis,dar ultimul cred ca e mult mai periculos fiind pe functia suprema fiind si Tradator,iar averea devalizata de el e cu mult peste un miliard de Euro, cu mult peste averea lui Dinca .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.50 esti obsedat de Iohanis? Termina cu prostiile astea.

      Ștergere
  9. S-a cerut oficial analiza ciinilor lui Dinca,exact ce spuneam eu de la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua,
    subiectul nu are legatura dar nu stiu cum sa va trimit in privat.
    Astazi in Indonezia a fost un cutremur destul de mare. Ati scris mereu despre cutremure si de aceea mi.am permis sa va trimit link-ul
    -----
    https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/news/5403502/jakarta-earthquake-indonesia-today-magnitude-latest/amp

    RăspundețiȘtergere

  11. Cutremur Indonesia date oficiale
    BMKG
    @infoBMKG
    #Gempa Mag:7.4,
    02-Aug-19
    19:03:21 WIB, Lok:7.54 LS,104.58 BT (147 km BaratDaya SUMUR-BANTEN), Kedalaman:10 Km, Potensi tsunami utk dtrskn pd msyrkt #BMKG
    2:09 PM · 2 ago 2019·BMKG

    RăspundețiȘtergere
  12. Usor, usor, ancheta este condusa spre concluzia dorita: Dinca a actionat singur si nu exista nici o retea de trafic de persoane ...
    Ar fi un mare deranj in clasa politica daca s-ar afla adevarul adevarat !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezvăluiri despre orgiile cu fete şi vedete de pe insula Belina. „Nici Poliţia de Frontieră n-avea acces aici”

      https://www.comisarul.ro/articol/video-dezvaluiri-despre-orgiile-cu-fete-si-vedete-_1011480.html

      Cum a dispărut Ponta din dosarul „Sex cu MINORE la PSD”! Tot DIICOT a „rezolvat” dosarul liderilor PSD!

      https://www.comisarul.ro/articol/sa-nu-uitam-oameni-buni!/cum-a-disparut-ponta-din-_1011442.html

      Ștergere
    2. SEX, BANI, POLITICA, PUTERE, CONTROL PARANOIC - PSIHOPAT = DEZUMANIZARE = FARADELEGE = PACAT SUPREM - IGNORANTA.

      Doamne ajuta sa ne revenim!

      Ștergere
    3. INSULA BELINA = STAT IN STAT. Consilierii straini din spatele PSD-ului, evreii, americanii de buna si dreapta credinta stiau si taceau diamantin cu speranta in zidirea cetatii Noului Ierusalim?! Slava lui Dumnezeu Strabunul ca ingaduie iesirea adevarului la suprafata spre vindecare, purificare, iertare, armonizare, tamaduirea sufletelor ranite, umilite, prigonite. Nimic fara Dumnezeu Strabunul!

      Ștergere
  13. https://www.cotidianul.ro/mitingul-pentru-guvernul-meu/

    RăspundețiȘtergere
  14. https://gandeste.org/general/alegerile-prezidentiale-sint-peste-trei-luni-un-fleac-ne-au-ciuruit/95693

    RăspundețiȘtergere
  15. Da cutremur mare ce va da cutremure mici si in zona noastra,ca zone opuse pe Glob.Sintem pe aceiasi coja a Pamintului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. La Romania Tv in aceasta seara a mai dat o rapire in Bucuresti.Parca ati vazut o rapire ce va avea loc in Bucuresti

    RăspundețiȘtergere