miercuri, 7 august 2019

IERUSALIM ! O MĂICUŢĂ SFÂNTĂ ! NU NE LĂSA MĂICUŢĂ, SĂ PIERIM PE CALE !

29 Aprilie 2017,ora 9,12 dimineata !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineata,ma aflam îmn Autocarul care ne ducea în EGIPT, la Muntele Sinai.
În Autocar, Pelerinii cântau cu totii Cântecul Divin - O MĂICUŢĂ SFÂNTĂ !
                                   

.

Deoarece îmi plăcea tare mult sa ascult acest Cântec dedicat MAICII LUI DUMNEZEU,am inchis ochii si ascultam;doar ascultam.
Stând asa cu ochii închisi, la un moment dat, nu mai sunt cu sufletul in Autocar,ci sunt la Malul Mării albastre,iar de aici ,văd o mică Insuliţă si un mic vapor alb cu pânze albe, vapor ce era gol si care se apropia cu mare exactitate spre mica INSULITA.
Pe Insuliţă dragilor, erau circa 40 de oameni,care priveau in jurul lor si asteptau ca Vaporasul sa se apropie de ei.
Doresc sa va spun dragii mei, că acel VAPORAS ALB si cu pânze albe, VAPORAS gol, fară nicio îndoială a fost trimis de MAICA noastra PREA SFANTA si PREA CURATA FECIOARA MARIA, pentru acei oameni care asteptau o MINUNE ca sa fie salvati.
Toate privirile erau aţintite numai spre VAPORASUL alb,apărut ca prin minune,pentru sufletele de pe mica INSULIŢĂ.
Asadar fratilor, CÂNTECUL DIVIN - O MĂICUŢĂ  SFÂNTĂ este un MARE ADEVĂR !
Si pot sa va spun dragilor, că de la acesti oameni care asteptau MINUNEA de la MAICUTA DOMNULUI ca sa fie salvati de pe acea mică INSULĂ, a prins viaţă Cântecul Divin -
   O MĂICUTA  SFANTĂ!
Dar în clipa urmatoare dragilor,VAPORASUL alb era in mijlocul lor acolo pe INSULITA,iar oamenii se urcau în VAPORAS.
Pot să afirm dragilor că,în acest moment MAICA  DOMNULUI a infaptuit o MARE MINUNE pentru oamenii care erau in mare pericol , si le-a trimis un VAPORAS DIVIN, un VAPORAS adevarat,care i-a dus la Ţărm.
Sa ne rugam si noi dragilor,la MAICUTA DOMNULUI, ca nu cumva sa ne lase a ne rataci de la CALEA CEA DREAPTA si bineplacuta Ei si Fiului Ei ,DOMNUL si MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS.
Să o chemam in ajutor in fiecare clipă a vietii noastre, si sa credem in AJUTORUL MAICII DOMNULUI,deoarece ,chiar va veni si ne va ajuta intru toate câte O rugam ,cu inima si cu sufletul. Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Frumoase voci si f frumos cantec dedicat Maicutii Domnului nostru Iisus Hristos.Maicuta Domnului ajuta tu cu dragostea si bunatatea ta pe parintii Alexandrei si Luizei sa le ajunga fetitele lor acasa si da-le putere sa poata trece usor peste aceasta MARE DURERE .Amin Doamne ajuta si iarta-ne caci pamanteni suntem .

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria daca nu ai sa te superi f tare am sa fac o constatare nu e observatie .Te-am vazut la multe televiziuni si nu numai ad vrea sa te intreb :cum de nu ai niciodata o esarfa pe cap (sa fii acoperita )caci Maicuta Domnului in nici o icoana nu este cu capul descoperit daca tot comunici cu Cele mai
    Divine forte care su creeat CERUL SI PAMANTUL. E o constatare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim7 august 2019, 20:55
      A iesi in lume,nu inseamna ati pune batic si cenusa in cap. Cine crede ca a sa CREDINTA sta in batic si-n haine negre, si cu ochii in pămant,ajunge sigur in iad.Asadar, sa lasam mandria la o parte si sa ne punem baticul doar in SFANTA BISERICA si atunci cand ne inchinam,chiar si acasa cand ne inchinam sa avem capul acoperit.Sa fim buni si milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si sa ne imbracam asa cum ne sta bine si decent.

      Ștergere