sâmbătă, 3 august 2019

DUMNEZEU NU ARE NEVOIE DE TEHNICI ,CA SA GASEASCA FETELE !


                             Imagini pentru DUMNEZEU IMAGINI.

                      3 August 2019,ora 14,15 !

                                Dragii mei,

În aceasta după amiaza dragii mei, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas sfasietor,un glas al unei mame,care-si striga copila.
Mama plangea si striga asa:
                   "Fata mea,fetiţa mea ,unde esti si ce ti-a facut?
Dar un alt glas ,îi spune mamei indurerate:
                     Dumnezeu nu are nevoie de tehnici ,ca s-o gaseasca draga mea!"
Dragii mei, asa cum am mai scris,fetele acestea nu sunt moarte !
Cu Voia Lui Dumnezeu si cu Mila Maicii Domnului ,fetele vor aparea intr-o buna zi.
Sa ne rugam fratilor pentru aceste fete care ,sunt tinute captive si exploatate sexual.
                            Cu dragoste,Maria.

53 de comentarii:

  1. Fost ofiter SRI declara ca se fac investigatii la toate inspectoratele judetene de Politie pentru reformare.
    Pe alte televiziuni se spune ca se incearca transformarea anchetelor intr-un nou COLECTV II sau ca se incearca prin mediatizarea crimelor sa se deturneze atentia de la cauzele,retelele de trafic de persoane cu complicitatea autoritatilor inclusiv a procurorilor a caror om era Dinca.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii.Cu totii gresim inaintea TA,pe multi ii credem prieteni adevarati,chiar pe unii ii consideram ca fratii nostri mai mari,dar cand aflam dupa 7 ani ca ei au firme,si fug zi lumina dupa bani,si tu ii suni de 33 de ori pe zi,si nu raspunde,crezi ca a patit ceva dar de fapt ei manipuleaza aproapele cu minciuni.DOAMNE,te rugam de astazi sa ne daruiesti numai prieteni adevarati care TE IUBESC PE TINE CU ADEVARAT.DOAMNE,ajuta-ne,de astazi sa putem sa deosebim oamenii buni de cei rai.Sa avem si noi prieteni ca LAZAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu o intrbare, daca totul se intimpla cu voia lui Dumnezeu, de ce a fost rapita aceasta fata? Cu ce a gresit,daca nu exista reincarnare? Sau,daca a gresit,nu putea sa i se dea sansa sa se indrepte,caci asa se spune,nu se vrea moartea pacatosului. Ce sansa va avea aceasta fata,ca sa fie aleasa sa mosteneasca Pamintul,caci concurenta e mare, citeva sute de miliarde pe 144000 de miii de locuri

      Ștergere
    2. An12:30 După cum ai înteles foarte bine,avem întodeauna ceea ce merităm!Asta-i adevărul,chiar daca doare si multi nu vor să-l accepte.Dăm vina pe nebuni,pe demoni,pe sistem,politicieni, numai vina noastră nu-i.

      Ștergere
  3. "De aceea va propun sa facem ceva: pentru Alexandra, pentru Luiza si pentru alte persoane disparute, indiferent de varsta, sa inchinam o rugaciune ce aduce mare ridicare de vibratie atat in ADN-urile lor cat si in cele ale celor ce o fac. Sa spunem 16 seturi (atatea cate clepsidre sunt in ADN) a cate 16 rugaciuni „Tatal nostru” si 16 rugaciuni „Maica Pamanteasca” asa cum sunt ele date in Evanghelia eseniana. A se citi si articolul de la linkul:

    http://tristar77.blogspot.com/2016/09/imbratisarea-maicii-pamantesti.html

    Sunt in total 256 + 256 rugaciuni.
    Apoi sa spunem de 7x70 de ori „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!”.
    Apoi de 7x70 de ori „Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi”.
    Iar apoi de 100 ori, rugaciunea Sfantului Duh.

    Toate acestea sunt redate mai jos:

    „Tatăl nostru Carele ești în ceruri, sfințească-se Numele Tău. Vie Împărăția Ta, facă-se Voia Ta, în cer ca și pe pământ. Dă-ne nouă astăzi pâinea noastră cea de toate zilele. Și ne iartă nouă datoriile noastre, precum și noi le iertăm datornicilor noștri. Și nu ne lăsa pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Căci ale Tale sunt, în toți vecii, Împărăția și Puterea și Mărirea. Amin.”

    „Maica noastră Pământească, sfințească-se Numele Tău. Vie Împărăția Ta și fie ca Voia Ta să se facă în noi ca în Tine. Îngerii pe care îi ai în serviciul Tău, trimite-ni-i nouă. Iartă-ne nouă păcatele noastre, precum și noi ispășim păcatele noastre către Tine. Nu permite ca să cădem pradă bolilor, ci ne eliberează de orice rău. Căci ale Tale sunt Pământul, Corpul și Sănătatea. Amin.”

    "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi."

    "Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi."

    "Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului, care pretutindenea esti si pe toate le implinesti, Vistierul Bunatatilor si Datatorule de Viata, vino si te salajluieste intru noi si ne curateste pe noi de toata necuratia si ne mantuieste Bunule sufletele noastre."

    In cat timp? Cat mai scurt. Intr-o singura zi, in doua zile, in trei, dupa cum este posibil la fiecare. Eu am facut-o de mai multe ori in acest fel, inclusiv in aceste zile de cautari." FRAGMENT PRELUAT DIN ARTICOLUL DE PE BLOGUL CALEA AURIE AL Mihaelei Tristar.Faceti oameni buni cat mai multi aceste rugaciuni poate vor fi gasite fetele cat mai repede, fara ca ele sa indure chinuri si torturi.Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am facut deja de ieri aceste rugaciuni,ieri toata ziua m-am rugat .si azi la fel rugaciune lui Isus pentru aceste copile si voi continua in fiecare zi de acum sa ma rog pentru ele. Rugativa va rog,orice rugaciune este binevenita. Mantuitorul nostru cel iubit sa va calauzeasca pe toti pe drumul bun.

      Ștergere
  4. Pe lângă aceste venituri, însă, procurorii DIICOT au aflat că Dincă făcea și recondiționarea mormintelor din cimitirul din Caracal.

    Prin urmare, anchetatorii iau în calcul ca oasele din butoiul să fie sustrase din mormintele respective.



    Intrebare : nu cumva le-o fi ascuns in cavouri in cimitir ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cumva le-a luat de la o rudă a Alexandrei îngropată acolo?Trebuie verificat mormântul familiei!

      Ștergere
  5. Toate se vor intampla cand va vrea Dumnezeu. Doamna Maria, sa stiti ca eu va cred. Si chiar imi pun speranta in Dumnezeu sa aduca fetele acasa tefere. Nu cred ca m-am rugat vreodata mai fierbinte pt altceva.
    P.S.1: Nu sunt ruda cu niciuna.
    P.S. 2: Multe nu se leaga in asa-zisa ancheta.Nu intru in detalii.
    P.S. 3: Doamne, ai grija de fetele astea si adu-le inapoi acasa la familiile lor...

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni buni coborâți cu picioarele pe pământ și întoarceți-vă la tradiții la tradițiile noastre creștin ortodoxe și Dumnezeu vă va arăta calea. Familiile acelor copile și poate și a altora prin țară sunt sfâșiate de durere și caută răspunsuri. În romanul Baltagul, Vitoria Lipan disperată că soțul plecat nu i se mai întorcea și nici nu avea vre-o veste de la el este sfătuită să se roage la Maica Domnului și la o icoană făcătoare de minuni a Sfintei Ana și să țină post negru douăsprezece vineri la rând și a fost ajutată și îndrumată. Sfătuiesc mămicile acelor fete să postească și să se roage Maicii Domnului și vor primi răspuns și dacă răspunsul va fi unul negativ vor primi alinare. Dumnezeu să vă dea ajutor și să vă găsiți copilele în viață că nu există mai mare bucurie pentru un părinte decât să-și vadă copilul intrând pe poarta casei părintești.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate s-a comfirmat in urma analizelor adn ca Alexandra este moarta...un nenorocit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sa confirmat nimic adevarat. Ia citeste mai atent pe acest blog. Parerea mea este ca fata a fost schimbată de imbracamintea ei cu alta imbracaminte. Imbracamintea ei a fost arsă in butoiul cu pricina. Imbracamintea ei a avut destule urme ale corpului cu ADN par, tesuturi de piele obiecte gen lanticuri inele, etc. Acestea au dat ADN-ul fetei la analiza IML. Fata nu este moarta. Trintorii sa puna mina sa o caute ca de aia ia o sacosa de bani de la noi sa faca treaba nu sa ne minta. Daca aici sint amestecati si americanii sa-si ia scutul si sa-l duca la ei acasa sa-i omoare rusii pe ei nu pe noi ca avem niste conducatori de doi bani.

      Ștergere
  8. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa le aduca pe fete la parintii lor ca numai tu Doamne le poti ajuta da puternic si bun esti .Amin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne ajuta ,DOAMNE TE IMPLOR AI MILA DE ACESTE FETITE !

    RăspundețiȘtergere
  10. pe facebook e manipulare cind cei de la DIICOT au dat stirea oficiala cu ca fetele sint moarte,fals.ele sint tinute undeva ascunse

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu cred ca sunt in viata.Ma voi ruga 40 de zile la Sfintii care m -au ajutat in viata.Alta putere nu am.Cum as putea sa le ajut altfel ?Imi este foarte mila de ea.Un copil nevinovat.Cred ca e un inger !Oare pana in sfarsit va rade vrasmasul de faptura ta Doamne ?Doamne izbaveste-o din mana pacatosilor din mana calcatorilor de lege .Pana cand pacatosii Doamne se vor fali? Si le va rasplati lor Domnul dupa faradelegea lor si dupa rautatea lor ii va pierde .Amin!

    RăspundețiȘtergere
  12. Plansetele fetelor rapite si parintilor indurerati se aud in CERURI.
    Va veni ziua DREPTATII.

    RăspundețiȘtergere
  13. De ce Dumnezeu lasa sa se intample astfel de orori? Biserica, macar de ochii lumii, ar trebui sa trimita zilnic preoti, calugari, in preajma casei de tortura a sufletelor nevinovate, sa distruga prin rugaciuni toate energiile negative emanate de demonul Dinca si ,,familia,, lui draceasca.
    Sa vina in numar mare, cu sufletul curat, sa ajute sufletele alea pierdute, chinuite, ingrozite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 04:34, Dumnezeu "lasa" pentru ca sunt timpurile de pe urma, timpurile Cernerii. De aceea trebuie, fiecare, sa se lipeasca de rugaciune si pocainta: lupta spirituala e pe viata si pe moarte! Aveti mare dreptate, trebuie slujit acolo strasnic, cu un sobor de preoti, fiindca raul isi face mendrele nestingherit mai pretutindeni in tarisoara asta. Si de n-ar fi rugile pustnicilor si preotilor cu har, stiuti sau nestiuti, ar fi si mai adanca napasta. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce se va descoperi, legat de nenorocirea de la Caracal, am senzatia ca de aici se va declansa tavalugul revoltelor.

      Ștergere
    2. Asa vrei tu sa fie, sfirsitul? Dar,pe vremea inchizitiei,cum era? Cite fete tinere nu erau arse pe rug,declarate vrajitoare,daca nu satisfaceau poftele barbatilor?

      Ștergere
  14. Doamne Ajuta doamna Maria sa vina la părinții lor.
    Sfântă zi de astăzi se ne fie zi de bucurie.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cumpanasu si cetatenii din Caracal spun ca le e mai frica de complicitatea castei structurilor statului din Procuratura si Politie complici cu retelele criminalilor de traficanti de fete, platiti la greu din banii lor sa-i aperedecit, decit de crimele lui Dinca .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur,orice guvernare se bazeaza pe frica, si biserica face la fel,induce frica de pedeapsa divina,daca nu faci ce vor ei

      Ștergere
  16. Dragilor, traim pe nivelul de constiinta foarte jos in care nu Dumnezeu face legile. Asta e iad. De aceea este si atata haos, dezordine, nedreptate. Dumnezeu e armonie. Vedeti Creatia Lui perfecta in natura.
    Din iad se iese, cu copii cu tot, ascensionand. Aceasta a fost Misiunea Lui Iisus. Sa ne învețe cum sa urcam din nou la Dumnezeu. Daca voi credeti ca vine cineva si va obliga sa urcati cand va place in iad, va inselati. Va plac demonii cu chipuri de politicieni corupti ce stiu sa mimeze bunatatea? Sa-i stapaniti sanatosi si sa va inchinati la ei. Si sa ii aplaudati cand va pun cercei in urechi. Sa ii aplaudati cand rapesc copiii si ii schingiuiesc, cu stiinta sistemului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nici parintii si unchiul Alexandrei nu cred in rezultatul analizelor ,care de fapt nu sint anuntate oficial pina luni,ei spun ca vor face pe banii lor analize in afara tarii si nu vor face inmormintarea osemintelor pina la sosirea acestor analize din strainatate care sa comfirme decesul de care spun ei ca autoritatile se folosesc pentru ascunderea complicilor,proxeneti si protectorilor din 'casta' Politiei si Procuraturii ai traficului de fete pentru prostitutie interna din Caracal, exportate drept carne vie si in strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  18. Domn Craciun, ce se intampla daca pui antigel concentrat in ulei sau benzina sau motorina sau vaselina, pana la cat creste temperatura de ardere ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa ne rugam zilnic pentru ca Luiza și Alexandra și toate fetele care mai sunt răpite de aceasta rețea de demoni , (căci nu sunt oameni) sa fie găsite in viata și sănătoase și sa fie toate eliberate și sa revină la familiile lor. Sigur Alexandra nu e moarta, nu am încredere in expertiza incompetențiilor din toate organismele statului, infiltrate de răufăcători dar care poarta măști de oameni. Nu sunt oameni, oamenii au suflet ! Chiar și animalele au suflet, ăștia nu !

    RăspundețiȘtergere
  20. S-a creat o emotie colectiva.

    RăspundețiȘtergere
  21. Exista o legatura directa intre Mafia traficantilor de copii din Oltenia procurorii din 'justitie' care au rapit-o pe Sorina de la familia din Baia de Arama,procurorii de la Caracal despre care circula informatii pe internet ca ar fi inregistrati cu politisti pe telefonul lui Dinca caruia ii spuneau sa-i dea drumul Alecxandrei ca e pericol ei nestiind atunci ca Dinca deja o omorise pina atunci.
    Cit si declaratii ca si fata lui Dinca aflata la Lipova linga Arad se ocupa de trafic de carne vie ca si Iohanis care se ocupa de trafic de copii fapt prezentat in peste 10 ani in ziarul Justitiarul sibian.

    RăspundețiȘtergere
  22. Exista o legatura directa intre Mafia traficantilor de copii din Oltenia procurorii din 'justitie' care au rapit-o pe Sorina de la familia din Baia de Arama,procurorii de la Caracal despre care circula informatii pe internet ca ar fi inregistrati cu politisti pe telefonul lui Dinca caruia ii spuneau sa-i dea drumul Alecxandrei ca e pericol ei nestiind atunci ca Dinca deja o omorise pina atunci.
    Cit si declaratii ca si fata lui Dinca aflata la Lipova linga Arad se ocupa de trafic de carne vie ca si Iohanis care se ocupa de trafic de copii fapt prezentat in peste 10 ani in ziarul Justitiarul sibian.

    RăspundețiȘtergere
  23. La biserica di Caracal preotii au oficiat astazi o slujba speciala pentru Alexandra ,criticind autoritatile locale.
    La TV a fost prezentat buncarul imens din apropierea casei lui Dinca,fost obiectiv militar parasit inca mai are doar o parte din usile de plumb si este compus pe trei nivele din 180 de camere si zeci de holuri, pe care autoritatile nu l-au cercetat nici acum.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Măicuța Domnului ai milă de Luiza și Alexandra, de părinții lor și de toți copiii răpiti și abuzati, lumineaza-i pe ce vor și pot să rezolve aceste cazuri și dă le putere!

    RăspundețiȘtergere
  25. Acum 10 minute Cumpanasu in direct pe TV acuza o 'campanie Furibunda' asupra lui si familiei,fratelui sau si familiei Alexandrei pentru cea ce el numea incercare de'intimidare,discreditare a baetilor din structurile din tara asta cu mijloace de informare inclusiv imagini compuse,fabricate ,din parchet ,servicii de informatii ...'
    S-au vazut astia si aici pe pagini cum ameninta si incearca sa santajeze la renuntarea dreptului la libera opinie a celor ce comenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  26. 11,53 Daca chiar te intereseaza ,nu e nevoie de mai multe materiale pentru incinerare,e suficient unul singur numit 'carbune de lemn=mangal' folosit la fojele cele mai rudimentare incalzeste fierul la rosu,deci peste 1000 grade cu un aport suplimentar de oxigen asigurat de butoiul lui Dinca care era fara fund si s-a gasit si un aspirator care putea juca acest rol.
    Expertii germani au constatat ca temperatura minima de incinerare a omului trebue sa fie de 640 grade,deci doar jumatate cit poate da doar acest material-mangalul care nici nu scoate prin ardere mult fum,aproape deloc.
    Asa ca experti nostri cu crematorii la 1400 de grade vorbesc doar de conditiile lor o prostie fata de realitatea care o cunoaste orice forjor sau tigan care face tinichigerie elementara,cum facea si dinca in atelierul lui AUTO-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. La casa lui Dinca sau desoperit pe linga urme de singe,trei telefoane mobile si un aparat foto carora urmeaza sa li se faca experiza si studierea arhivei de convorbiri a intregii retele criminale de traficanti de persoane care va aduce surprize mai mult sau mai putin Mari dar mai ales Muuulte dovezi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. Cine a avut o soba cu tiraj bun facute la Medias stie ca introducind o masura-ca o galeata de carbune obijnuit brichetat rotund ,creste temperatura sobei incit se roseste-firul tabla ,laterala,plita si hornul la rosu deci peste 1000 grade celsius deci cam dublu fata de minimul de 640 grade de incinerare a corpului uman,si asta fara nici un aport suplimentar de oxigen,iar afara era vara si pierderea de temperatura era mai mica decit intr-o camera incalzita.
    Deci cea ce spun specialisti de la crematorii e o prostie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Si intr-un aragaz obijnuit de bucatarie ,unde se coace cozonacul la 180 grade se poate obtine prin simpla marire a diuzei prin care intra gazul in arzator peste 900 grade si se poate face calirea otelului corespunzator bogat in carbon asta e si motivul pentru care arcurile de la butoanele superioare se decales-racite incet la aceasta temperatura numita -de revenire si nu mai preseaza suficient in robinet ducind la pierderi de gaz in arzatoarele superioare.
    Asa ca aveti de grije si aerisiti bine bucataria pentru a nu exploda din cauza acumularii degaz noaptea sau dupea un Weekend sau la venirea din concediu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim 12.17 cand ai fost ultima data la biserica de esti asa infricosat? Te ameninta biserica cu pedeapsa divina ? Fals ! Cel mult te invata , sau iti face cunoscuta Legea Lui Dumnezeu . Nu te onliga nimeni sa respecti poruncile date de Dimnezeu cum nu te obliga nimeni sa respecti codurile de comportare civilizata lumesti . Fiecare om alege cararea pe care o urmeaza ; daca nu ti s-ar face cunoscuta Evanghelia ai striga apoi ca nimeni nu te-a invatat. Nu biserica face legi, biserica le face cunoscute si le implineste .Poti trai viata ta in mod fantezist si libertin dupa placul piezatorului de suflete sau poti urma pe Hristos . Nu am auzit ca biserica sa oblige pe cineva sa-i treaca pragul , dar si in cazul de fata vedem ca demonii lucreaza impotriva libertatii oamenilor . Altfel celor doua fete nu le-ar fi fost incalcat liber arbitru . Deci gaseste alta destinatie pietrelor pe care la arunci.Lasa biserica in seama judecatii Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  31. De fapt intrebarea mea despre antigel concetrat, asadar daca stii astept raspunsul.
    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sa admitem ca temperatura poate fi obtinuta , in anumite conditii...dar unde e mirosul, suntem oare asa rupti de realitate? Frateee.... parlesti porcul de Craciun sau faci gratar si saliveaza vecinii de la cateva case distanta. Iar tu cu politia la poarta, fara miros incinerezi un om ? Povesti! Miroase si de la hornul cratoriului , d'apoi de la 5-10 m distanta. Si acum intrebare :daca peste fragmentele de oase din butoi, pe care probabil le avea din cimitir si le tinea pregatite pentru o astfel de situatie ar fi aruncat parul Alexandrei ca nu era mare greu sa o tunda , iesea ADN-ul ei la analize ? Deci ? Depinde de locul in care privesti pentru a vedea adevarul .Categoric nenea asta e uns cu toate alifiile dar a ales varianta scurta. De ce? Sigur vom afla .

    RăspundețiȘtergere
  33. O femeie titrata care a facut reclamatie unui sef procuror spunea;-Din banii de trafic de carne vie traiesc Procurori,Politisti Politicieni.
    Iar alta femeie pentru ca le-a zis la politisti 'sa va fie rusine' a fost amendata cu 300 de lei

    RăspundețiȘtergere
  34. 17,32 antigelul e un amestec cu apa ,deci la sute de grade poate face explozie, poate fi periculos mai ales la cantitate mare, inclusiv motorina sau orice lichid in cantitate mare la temperatura mare da o explozie trecind brusc din stare lichida in stare gazoasa eliberind o presiune=explozie.
    Iar ca o aplicatie se poate creste randamentul=puterea unui tractor la arat prin introducerea in motor a cite unei picaturi de apa ce se scurge periodic si constant printr-o gaura dintr-un recipient cu peste 15 la suta si scadea consumul de motorina cu acelasi procent-craciun

    RăspundețiȘtergere
  35. Ceva iti scapa, domnule Craciun, eu nu stiu ce dar antigelul concentrat este ,, calea'' in acest caz.
    Oricum, multumesc pentru raspunsuri.
    Dar antigelul cu smoala ce face ?

    RăspundețiȘtergere
  36. Cele doua cazuri conexate ar putea fi foarte diferite.

    RăspundețiȘtergere
  37. Basescu acum pe TV,procurorul si politistii cel putin lasi iar presedintele nu si-a exercitat nici o obligatie din art 80 din constitutie in cazul di Caracal

    RăspundețiȘtergere
  38. Mai mule nu stiu dar urmareste acum pe Romania TV un politist confident al lui Dinca ,precis v-om mai afla cite ceva ca si de la Basescu care a fost inainte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  39. Basescu e scos ca sa stinga ciudatele miscari ale lui klem( intalnirea cu fifor si plecarea urgenta a celor 5 soldati de la Deveselu ) , abveam pretentii la tine , mr. Craciun.
    Daca Romania e interesata ce s-a intamplat acolo, sa caure cine a cumparat Teraflu, un antigel brut extrem de puternic care poate creste temperatura de ardere foarte puternic.
    Alexandrei i s-a spus ca daca joaca bine rolul scapa( adica sceneta cu 112), la fel ca si in cazul rapitilor din Irak...
    Totusi cred ca dupa 2 zile au impachetat-o cu acest Teraflu.
    Autorii au fost judecati, condamnati si sentinta dusa la indeplinire.

    RăspundețiȘtergere
  40. L-au scos și pe basescu pe tv, sa plângă un pic și sa pună batista pe țambal, ca na, a fost președinte și știe, chipurile, ce vorbește . Cine știe la câte orgii cu fetițe n-a participat și el și Dragnea și toți maimuțoii obsedați sexual din sistemul putred!

    RăspundețiȘtergere
  41. 13,51 Ai dreptate,ca marinar la cite 'fetite' o fi fost si el prin strainatate,dar la ce a spus aseara trebue sa ii dau dreptate

    RăspundețiȘtergere
  42. la ce betii trage Basescu si ce fizic are nu stiu cum de s-a lipit vreuna de el!-sotia lui este o femeie delicata, cu bun simt- a tacut si a suportat

    RăspundețiȘtergere