miercuri, 4 decembrie 2013

CUM ARATĂ ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU ??? AFLAŢI , CITIND AICI !

                Noapte  de octombrie  anul 2000 !

Dormeam, căci era după oara două noaptea. O LUMINA alba foarte puternica, ma face sa tesalt puternic de pe pat, si mă trezesc, dar nu deschid ochii, nici nu puteam; şi astfel eram cu trupul in camera mea, iar cu sufletul în înaltul CERULUI LUI  DUMNEZEU.
Am fost dusă de LUMINA  albă, pana la CERUL  cel mai de sus ! Aici vad multe PALATE  ale LUI  DUMNEZEU, care au forma BISERICII noastre de pe pamant, dar aici în CER, sunt supraetajate şi sunt facute din LUMINA rozie.
O poartă uriaşă se deschide la CASTELUL LUI DUMNEZEU, şi am intrat in PALATUL acesta supra etajat, cu multe etaje, si precum se desfira ghemul de aţă, tot aşa s-a format în faţa mea, UN TUNEL lung, ca UN HOL lung, pe care erau usi de-o parte si de cealaltă, enorm de multe usi.
Deci, in acest NOR urias, de culoare rozie, in care se afla PALATELE LUI  DUMNEZEU, fiecare uşă în parte, avea forma SFANTULUI  ALTAR de pe pamant.Tot ce vedeam, veneau din spatele meu, cu viteza gandului; iar încăperile aveau culoarea roz deschis şi pe la gemuleţele mici si tot sub forma de TURLA, avea culoarea albastra-violet.
În fiecare încăpere care era alb -rozie , vedeam CHIPURI  vii de SFINŢI, ce stateau aşezaţi ca şi la o masa, la sfat.
În alta încăpere SFINŢII cu aureole ca de soare, erau asezaţi ca la CINA  CEA DE TAINĂ.
O  MUZICĂ  divină, îngerească, se auzea de prin toate părţile şi îţi încânta sufletul. Simţeam căldura şi pacea LUI DUMNEZEU, că sălăşluieşte acolo şi că este cu mine, în acea clipă.
UŞILE din NORUL roziu uriaş, din CERUL  LUI  DUMNEZEU, toate erau precum TURLA SFINTEI BISERICI, ca forma.
Cântece de lauda si slava aduse LUI DUMNEZEU  şi  MAICII DOMNULUI, se auzeau de peste tot.
În trăirile mele, nicicând nu am văzut atât de mulţi ÎNGERI la un loc.
Cum arată UN ÎNGER ?
Are chipul ca si noi oamenii, ca fiind ca si din carne, are părul ondulat si de culoare castanie ,până la auriu strălucitor.Îngerul are chip ca de copil, chip frumos si luminos, chip angelic !Chip Dumnezeiesc de frumos si luminos.
În jurul capului are aureolă ca o semiluna, ca si forma, dar de un galben stralucitor foarte , ce se duce pana la alb orbitor de stralucitor.
Aripile ÎNGERULUI, sunt incolore, ca si apa, transparente si stralucitoare, Au conturul perfect de aripă de ÎNGER (asa cum au fluturii ), dar interiorul este incolor, precum apa.
Aşa arăta MULŢIMEA  de ÎNGERI, care m-au întâmpinat acolo sus, în CERUL  cel mai de deasupra (asa mi-a fost spus acum de un glas, ca să scriu...cel mai de deasupra ),precum am scris eu mai sus, ca arată UN ÎNGER. 
În mijlocul ÎNGERILOR, a apărut UN  ÎNGER mai mare, cu nişte ARIPI uriase, aşa încât ÎNGERII între care stătea, păreau ca niste copii mici cu aripioare, atat de mare era ÎNGERUL, care apăruse.
Mulţimea de ÎNGERI, s-a dat la o parte şi a făcut loc ÎNGERULUI mai mare  cu aripi uriase.
Fiecare UŞĂ, din CASTELUL  LUI  DUMNEZEU, avea în faţa ei UN ÎNGER, astfel încât, nimenea  nu putea trece de ÎNGER, ca să deschidă uşa.
PALATUL  din CERUL  lui  DUMNEZEU, arata ca si cum am construi UN CASTEL din multe BISERICI sfinte, pe care le-am suprapune , şi asa ar lua fiinta UN LOCAŞ mai mare al LUI  DUMNEZEU în CERUL  SĂU.
Iar după ce deschideam usile, fiecare in parte, vedeam in interiorul incăperilor, unde asteptau mulţi  SFINTI, asezati ca si in jurul unei mese, îi vedeam cu aureole stralucitoare, orbitor de stralucitoare.
Acea LUMINĂ rozie, liniştitoare care m-a primit, ÎNGERII  LUI  DUMNEZEU, care mi-au făcut loc, încăperile de la LOCAŞUL  DUMNEZIESC , tot în roziu, SFINŢII din interior, Muzica  Divină, care se-auzea continuu,  totul, absolut totul, îmi spunea că aşa arată o părticică din ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
Dragii  mei, nu mai am cuvinte să vă spun cât de uimită şi totodata fericita sunt, de toate câte văd si aud, cu VOIA  LUI  DUMNEZEU !
Şi când am scris aici şi acum, dacă nu găseam cuvintele potrivite, UN GLAS din CER, îmi spunea în dreapta mea, cum si ce să scriu !
După cum vedeţi, nimic nu scriu fără ca să fie vegheat de SUS, din CERUL  SFÂNT.
Credeţi numai în BUNUL  DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI, faceţi fapte bune, spovediţi-vă la Preot.,si veţi trăi clipe minunate cu VOIA  LUI  DUMNEZEU, şi prin PUTEREA SA !
                        Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu