duminică, 20 septembrie 2020

ZBOR LIN SPRE CERURI,IUBITUL MEU SOŢ SI PRIETEN AL SUFLETULUI MEU !

 

ZBOR LIN SPRE CERURI,IUBITUL MEU SOŢ SI PRIETEN AL SUFLETULUI MEU !

.
AVOCAT -Mihail Ghiorghiu - Tecuci !
DUMNEZEU sa te odihneasca in pace,iubitul si sotul meu drag !

Maica Domnului sa-ti ocroteasca sufletelul sub Aripile Sale !

Te vom iubi vesnic !

Dragii mei,

Va intrebati si pe buna dreptate dragii mei,daca mi s-a aratat moartea sotului meu.

Da,ieri noapte il vedeam in patul de Spital,era strans gramajoara,cu pieptul dezgolit si pe partea dreapta culcat.Era palid,nu misca,dar nu am vrut sa accept acest tragic lucru,in noaptea trecuta.

Asa a fost VOIA LUI DUMNEZEU !!!

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, text care spune „Dă-mi Crucea Ta, lisuse Bun, S-o duc cu-a Τα putere, Nu mă lăsa să cad în drum, Dă-mi pace, mângaiere Căci numai Tu le știi toate, Tu știi ce-mi este de folos, Ridică-mă genunchi şi-n coate, Nu mă lăsa să zac pe jos!”

Ai plecat Iubirea vietii mele,si nu am apucat sa ne luam ramas bun!!! Te-am iubit si te voi iubi vesnic !

       .
   


Astazi 19 Septembrie in zori ,a plecat fulgerator la Ceruri, pentru totdeauna iubitul meu sot si tata a doi copii ,Avocat Mihail Ghiorghiu !

Scumpul si dragul meu sot,abia ai implinit 70 de ani si m-ai lasat singura!
Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodata ! Te-am iubit si te iubesc ca in prima zi de cand ne-am cunoscut!
Iti multumesc iubitul meu drag,sotul meu scump,prietenul meu de suflet,tatal la copiii nostri,iti multumesc din inima din suflet
pentru IUBIREA infinita pe care mi-ai daruit-o,pentru fericirea pe care am trait-o impreuna.
Îi multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca mi te-a lasat 33 de ani in care ,am impartit si bucurii si tristeti. Ti-ai dorit ca sa ma ai timp sa realizezi multe lucruri,dar nu ai mai apucat.
Iubitul meu soţ, pe 26 septembrie facusem planuri ca sa sarbatorim ziua mea de nastere,dar ai plecat prea devreme suflet drag si iubit!
M-ai lasat singura pe drumul vietii plini de spini si palamizi.
Tu ai fost si esti singura mea iubire,a vietii mele.
Zbori lin spre Ceruri iubirea vietii mele!Ne vom intalni in Ceruri,atunci cand Dumnezeu va hotarâ! 
Dragul meu si iubitul meu sot si prieten te-am iubit si te iubesc ca in prima zi cand ne-am cunoscut!
Cand ai plecat,nu am apucat macar sa-ti dau o imbratisare! Te-am rugat ca sa te intorci acasa sanatos,iar tu m-ai privit trist,ti-ai sters o lacrima si nu mi-ai raspuns! Viata mea de acum incolo,va fi numai in Rugaciune pentru sufletelul tau bun si iubitor,numai râuri de lacrimi si de dor ! 
DUMNEZEU sa te ierte si sa te odihneasca in pace,jumatatea sufletului meu,iubirea vietii mele! 
Iti multumesc pentru toata iubirea pe care mi-ai daruit-o,iti multumesc pentru cei doi copii frumosi ai nostri ,pe care mi i-ai daruit si carora,deja le este dor de tine si curg rauri de lacrimi pe obrajii lor.Cu cine se mai joaca nepotica noastra? Tu erai "fratiorul "ei, Bunelul ei.Ce o sa-i spun cand o sa vada ca nu mai vii acasa?Ne doare tare plecarea ta iubitul meu sot!
P.S.
Sotul meu a facut Stop Cardio respirator si mi s-a spus ca avea cancer la plamani si la ficat,desi ,niciodata nu a fumat si nu s-a plans.Dar,a fost trecut la COVID 19 de Spitalul Oblu din Iasi,sectia Covid 19,neurochirurgie in conditiile in care,nu avea niciun simptom!!! Avea doar TA mare,puls accelerat si o bronsita cronica,dar si un Diabet usor,fara insulina. Iar pentru mine este extrem de dureros.Nici macar nu pot sa mi-l ingrop crestineste!
Dragii mei, doresc ca sa va asigur ca, dupa inmormantare voi fi din nou prezenta 24 din 24,pentru a scrie al Lui Dumnezeu Cuvant si al Maicii Lui Dumnezeu, pentru voi toti cei care iubiti BISERICA LUI HRISTOS ,pentru voi cei care, iubiti pe IISUS HRISTOS,pe SFANTA TREIME ,pe MAICA DOMNULUI cu toti Sfintii din CERURI!
Nu voi lasa nimic si pe nimeni, ca sa ma doboare si sa renunt la a-I sluji Lui Hristos si Maicii Lui Dumnezeu!Mai mult(daca se poate spune asa) IL IUBESC acum pe DOMNUL si pe MAICA LUI DUMNEZEU si SFINTII SĂI!
                          Cu iubire si cu pretuire,
                              Maria Ghiorghiu!

94 de comentarii:

  1. Condoleante din tot sufletul, Doamna Maria. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace iar Maica Domnului sa va ocroteasca sub Sfantul sau Acoperamant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa îl ierte și să îl odihnească în pace!
    Condoleanțe, doamna Maria!
    -fost ofițer SRI-

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincere codoleante pentru soțul dumneavoastra decedat.Dumnezeu sa va întărească.cu stima si respect.dumnezeu sa il odihnească în cer în ceață sfinților. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragii mei,
    Va multumesc din suflet pentru urarile voastre de suflet ,la durerea mea sufleteasca !
    La fel cum multumesc si celor care nici in aceste clipe grele,nu sunt in stare sa spuna un cuvant cald,de suflet.Ci vin tot cu jigniri si cu injurii.Le recomand sa citeasca VIETILE SFINTILOR,ca sa vada cat au patimit SFINTII LUI DUMNEZEU si INSUSI IISUS HRISTOS!
    Voi primi toate cate mi le da BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI si voi continua sa scriu,voi continua sa fac numai VOIA SA !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii sint rai,de aceea Dumnezeu,pe timpul lui Noe,a hotarit distrugerea omenirii. Totusi,omenirea a fost refacuta mai tirziu. Oare Dumnezeu nu avea experienta?

      Ștergere
    2. Maria e greu, foarte greu. Dar ne ducem crucea, acceptam ce se intampla chiar daca doare, pentru ca asta este, nu avem ce face. Stiu cum este, am pierdut anul acesta un prieten foarte drag si apropiat sufletului meu, cel mai apropiat, ce scria candva aici pe blog, se semna cu ST, cei ce citesc mai demult pe blog cu siguranta il stiu, pentru ca posta mesaje foarte interesante.
      Pierderea cuiva drag este atat de dureroasa, o mare incercare.
      Sa ai putere Maria, draga mea Maria, ca nu-i usor de dus...dar vremea trece, acopera aparent rana, insa durerea ramane ascunsa acolo in adancul sufletului.
      Cei ce scriu rele, nu sunt constienti ce inseamna acest fel de incercare. Va rog sa nu mai scrieti jigniri cei care faceti asta ca ii faceti rau Mariei, mai ales in aceste momente.
      *
      Mihail, un suflet bland, se vede din poza ce ai postat-o! Sa aiba pace si drum lin in marea calatorie in care a pornit!
      Noi te iubim Maria si suntem alaturi de tine in aceste clipe atat de dificile.

      Ștergere
    3. 16:00, cum sa nu aiba DAR ala care a cautat sa distruga omenirea este En.lil iar cela care l-a avertizat pe Noe este En.ki. Nu sunt una si aceeasi persoana. Ambii sunt fii lui An.nu, rasa Annuna.ki.

      Ștergere
    4. Anonim20 septembrie 2020, 16:00, Oamenii sint rai de REGULA, din cauza lipsei de educatie sau educarea incorecta sau educarea insuficienta. Pentru primii ani de viata sint de vina parintii ca nu se ocupa de educarea copilului mai apoi pina spre 25 de ani este de vina societatea in care traieste persoana iar peste acesti ani este de vina persoana insasi pentru ca are suficient discernamint sa inteleaga ce este bine si ce este rau in viata de zi cu zi. Oameni buni copii au pus in ei de la Dumnezeu ce trebuie ca sa creasca DAR EDUCAREA copilului nu este treaba lui Dumnezeu ci este doar a noastra a celor care l-am conceput. ATENTIE ca lipsa de educare a copilului cum trebuie in cer se plateste.

      Ștergere
    5. Dl. Mihail nu putea sa aiba cancer. O persoana cu cancer care sa-i fie letal arata diferit. Or dl. Mihail este in poza zambaret, nu se vede a fi macinat de ceea ce medicii au spus. V-ati fi dat seama dna. Maria ca e ceva in neregula daca era sa aiba asa ceva. Nu cred ca a avut aceasta boala. Dar nu stiu ce au patit medicii, de o vreme.

      Ștergere
    6. Bietul tau sot, ce pacoste sa aiba o sotie ca tine! Daca stia ca se insoara cu o calugarita pesedista nu cred ca te mai alegea. NICIODATA NU TI-A PLACUT ADEVARUL DECI NU AI CUM SA FII IN LEGATURA CU DIVINITATEA CI CU DEMONI DIN APROPIEREA PAMANTULUI.

      Ștergere
    7. 11:52, abtine-te macar in aceste momente. Te rog nu te mai lega de Maria, ca habar nu ai ce inseamna o asemenea pierdere. Nu cunosti prin ce trece sufletul ei, cata durere poate aduce o pierdere a cuiva drag.

      Ștergere
    8. Ma 11.52, esti posedat rau, amaratule, ai simtit miros de sange, abjectule.

      Ștergere
  5. Dumnezeu să-l ierte și pe s-voastră sa va ajute ,sa va întărească ca sa va duceți misiunea pînă la capăt!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu să-l ierte,iar pe s-voastră sa va întărească Dumnezeu ca sa va duceți misiunea pînă la capăt!Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ooo!!Doamna Maria sincere condoleante stiu ce simțiți,nu pot de cât sa plâng
    Sa treceți cu bine,sa va întărească BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Este greu,foarte greu,asa sa intamplat si la mine nu am fost lângă el când a decedat pe patul de spital,nu nea lăsat.
    Am fost lângă toți mama,tata bunica soacră,socru,numai lângă el nu.
    Dumnezeu și Măicuță Domnului sa le așeze sufletele acolo unde luminează lumina fetei sale si pe noi in pocainta ne primește. 😍

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu să-l odihnească pentru că a avut un suflet curat! Dumneavoastră să vă dea Dumnezeu si Maica Domnului putere să treceți peste această dureroasă pierdere. Sincere condoleanțe!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu are grija de fiecare suflet pt judecata de apoi dar nu intelegeti sensul vietii precum apostolul Pavel,nu am sa dezvolt cauza pt ca ati sters cuvintantul lui Dumnezeu Creatorul tuturor lucrurilor si preferati doar ce vreti sa auziti voi pt ca in totdeauna exista o salvare chiar daca Adevarul doare chiar daca Dumnezeu iti da o veste noua dar sinteti prea orbi si surzi.Dumnezeu iti ofera o sansa spre mantuire. by R.L

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, Condoleanțe Maria!🙏❤️

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu să vă ducă soțul în lumină, Doamnă Maria Ghiorghiu!
    Dumnezeu să-l odihnească!
    Cu stimă,
    Ioniță R.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Pe d-voastră să vă binecuvânteze și să vă întărească Bunul și Preamilostivul Dumnezeu.
    🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  13. CONDOLEANTE Maria,sotul tau nu a murit de Covid,cere autopsia si vei vedea rezultatul, poti face plîngere penală,pt aceasta ticăloșie pe care au facut o dr.intreabal le Dzeu si iti va arata adevarul,asa omoară criminalii oamenii,punîndu i la ventilatoare apoi infectat in van a si in cîteva ore au plecat bietii oamenii cu zile sus la Dzeu. Încearcă si nu accepta pecetea lui covid-satana si inmorminteaza crestineste iubitul tau sot.

    RăspundețiȘtergere
  14. Condoleante!
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe sotul dvs.!
    Bunul Dumnezeu si Sfanta Fecioara alaturi de toti sfintii Sai sa vegheze asupra dvs. si a familiei si sa va ajute, sa va ocroteasca!
    Iar dvs., d-na Maria, nu mai puneti la suflet toate cuvintele jignitoare ale celor rai pentru ca ceea ce spun va fi spre osanda sufletului lor! Unii nu sunt in stare nici cand vad ca un seaman de-al lor are o cumpana/incercare sa se abtina si nu stiu cum sa-l atace, sa-l necajeasca mai mult. Dar Dumnezeu ii vede pe toti si ii judeca atat aici, cat si dincolo! Asa ca trebuie cu totii sa avem grija la cum ne purtam cu toate fiintele si cu intreaga natura!
    Nu mai necajiti si voi suplimentar un om incercat pentru ca Dumnezeu are grija!
    Cu siguranta cei decedati ii vegheaza de dincolo pe cei ramasi si se roaga Bunului Dumnezeu pentru ei si ii ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Condoleante si Dumnezeu sa va ajute!
    Cum este posibil ca un om daca a murit din atatea alte cauze, nu a avut simptome de covid, sa fie declarat totusi cu acest virus si familia sa nu fie lasata sa il inmormanteze crestineste??????!!!?!!?!?!?!?????
    Numai Dumnezeu mai poate sa faca lumina, sa le lumineze mintea acelor medici care se lasa manipulati si pentru un pumn de bani care nu valoreaza nimic pana la urma si le va aduce pierderea sufletului, se vand asa usor si accepta cu usurinta sa scrie orice in fisa unui pacient sau in certificatul de deces al unui om?

    RăspundețiȘtergere
  16. SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI,sa va intareasca,si sa va daruiasca putere sa mergeti mai departe.
    DUMNEZEU SA-l ODIHNEASCA,si sa-i aseze sufletul in lumina.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe familia sa sa o vegheze de acolo de sus, iar Bunul Dumnezeu, Preasfanta Fecioara Maria si toti sfintii sa va ajute!
    Medicii sunt chiar asa de vanduti???!?!
    Cum pot sa nu lase familia sa-l inmormanteze crestineste daca omul a avut atatea alte boli si nu a avut simptome si nici covid???!!!?!
    Pana la urma si medicilor li se va inyoarce impotriva ce fac. Daca cineva moare de coviv il declara cu covid, dar daca nu a avut covid si a avut multe alte afectiuni, cum sa scrii ca a murit de covid?
    Pana la urma, multi pacienti nu pot fi tratati la spitale de stat si mor cu zile (DIN ALTE CAUZE, ATENTIE!), iar spitalele stau goale, inchise. Pai astfel, logic ca mor oamenii pe capete din cauza afectiunilor pe care le au si care nu sunt tratate!
    Medicii au facut un juramant al lui Hipocrat pe care l-au uitat unii din ei, s-au dezumanizat, nu mai sunt medicii de alta data! Unii se fac medici ca "suna" bine, ca vor parintii sau fiindca se castiga bine, dar aceia care fac medicina din cu totul alte motive decat motivul de a ajuta semenii, acei medici sunt dezumanizati, roboti. Sa nu uitam ca unii abia trec cu 5-6 pe linie si dupa ce repeta de 3 ori un an, mai intrerup vreo 10 ani, iar reiau de au uitat tot, si ies bine-mersi medici. Medici care fiind slab pregatiti sunt usor santajabili, influentabili, se murdaresc usor pe maini pentru cativa banuti, se compromit, sunt dezumanizati.
    Am vorbit aici DOAR de acei pseudo-medici care stau sa faca atrocitati, nereguli!
    Stiu un cadru medical bun, iar cand propria mama a ajuns in spital, nu s-au uitat colegii la mama colegului pana nu li s-a dat spaga.
    Oricat de mari salarii ar avea, unii tot se uita la banii amaratilor, iar daca pacientii sau apartinatorii nu dau bani pentru ca nu au, atunci mor cu zile!

    RăspundețiȘtergere
  18. Condoleante si multa putere d-na Maria!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe familia sa sa o vegheze de acolo de sus, iar Bunul Dumnezeu, Preasfanta Fecioara Maria si toti sfintii sa va ajute!
    Medicii sunt chiar asa de vanduti???!?!
    Cum pot sa nu lase familia sa-l inmormanteze crestineste daca omul a avut atatea alte boli si nu a avut simptome si nici covid???!!!?!
    Pana la urma si medicilor li se va intoarce impotriva ce fac. Daca cineva moare de covid il declara cu covid, dar daca nu a avut covid si a avut multe alte afectiuni, cum sa scrii ca a murit de covid?
    Pana la urma, multi pacienti nu pot fi tratati la spitale de stat si mor cu zile (DIN ALTE CAUZE, ATENTIE!), iar spitalele stau goale, inchise. Pai astfel, logic ca mor oamenii pe capete din cauza afectiunilor pe care le au si care nu sunt tratate!
    Medicii au facut un juramant al lui Hipocrat pe care l-au uitat unii din ei, s-au dezumanizat, nu mai sunt medicii de alta data! Unii se fac medici ca "suna" bine, ca vor parintii sau fiindca se castiga bine, dar aceia care fac medicina din cu totul alte motive decat motivul de a ajuta semenii, acei medici sunt dezumanizati, roboti. Sa nu uitam ca unii abia trec cu 5-6 pe linie si dupa ce repeta de 3 ori un an, mai intrerup vreo 10 ani, iar reiau de au uitat tot, si ies bine-mersi medici. Medici care fiind slab pregatiti sunt usor santajabili, influentabili, se murdaresc usor pe maini pentru cativa banuti, se compromit, sunt dezumanizati.
    Am vorbit aici DOAR de acei pseudo-medici care stau sa faca atrocitati, nereguli!
    Stiu un cadru medical bun, iar cand propria mama a ajuns in spital, nu s-au uitat colegii la mama colegului pana nu li s-a dat spaga.
    Oricat de mari salarii ar avea, unii tot se uita la banii amaratilor, iar daca pacientii sau apartinatorii nu dau bani pentru ca nu au, atunci mor cu zile!

    RăspundețiȘtergere
  20. Condoleante!
    Medicii sunt si ei oameni si vor plati pentru ca isi vand sufletul pentru bani. Nu sunt vesnici nici medicii! Macar lasati-i pe membrii celorncare nu au murit de covid sa-si inmormanteze crestineste rudele!

    RăspundețiȘtergere
  21. Condoleanţe dna MARIA, Domnul să vă dea putere şi să vă întăreascî ca să treceţi peste această grea încercare a vieţii. Drum lin şi Dumnezeu sa îl ierte și să îl odihnească în pace pe soţul d-vstră.
    Cu multă stimă şi respect Mirela Tulcea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sincere condoleante , D-na Maria ! Dumnezeu sa-l ierte pe soțul D-voastra . Fiecare avem o cruce de dus si vai de de cel care nu o are caci nu se poate mantui , dupa cum frumos zicea parintele Arsenie Boca . Va doresc sa treceți cu bine peste aceste incercari si sa continuati frumoasa misiune pe care ati facut-o pana acum. Si daca mai sunt si carcotasi , si din astia nu ducem lipsa niciodata , sa nu uitati dictonul ca nu mor caii cand vor câinii . Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  23. Surioara Marioara, mergi cu Domnul Iisus Hristos si cu Mama Fecioara pe cararea cea stramta si fii o luptatoare in Oastea Crucii ca si pana acum. Jumatatea din inima ta franta sa fie implinita de Sfantul Duh. Te iubim si suntem alaturi de tine. Cu noi impreuna strans uniti este Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sincere condoleanțe , doamna Maria !Dumnezeu să l odihnească pe domnul Gheorghiu , sa l aseze intre ingeri !

    RăspundețiȘtergere
  25. Dumnezeu sa_l odihnească în pace pe acest om înțelegător.Codoleante doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  26. SIGUR SOTUL DUMNEAVOASTRA ARE UN LOC IN GRĂDINA MAICII DOMNULUI!DUMNEZEU SA-L IERTE! ODIHNA VEȘNICĂ ÎN PACE!
    NU VA LASĂ MAICA DOMNULUI, SUNTEȚI SUB SFÂNTUL SAU ACOPERAMANT!

    RăspundețiȘtergere
  27. Sincere condoleante dumnezeu să-l ierte și să îl ducă LA lumină. 🙏🤲😭🙇‍♀️🙇‍♂️🥀🌹😭😭😭🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  28. Sincere condoleanțe familiei , și Bunul Dumnezeu să.i rânduiască un loc liniștit in Ceruri.
    Maicuța Domnului să vă ocrotească și să vă aiba in pază.
    Dumnezeu să.l ierte!😥

    RăspundețiȘtergere
  29. Condoleanțe și să primiți mângâiere de sus.Nu știu de ce se întâmplă lucruri rele oamenilor buni.

    RăspundețiȘtergere
  30. Suntem alaturi de dvs. cu gandurile si cu o rugaciune. Dumnezeu sa va dea putere, desi nu ati putut sa-l vedeti pentru ultima oara, sotul dvs. stie cat de mult il iubiti, sigur i-au spus Ingerii in Cer. ������

    RăspundețiȘtergere
  31. Sincere condoleanțe.Dumnezeu să îl ierte

    RăspundețiȘtergere
  32. Sincere condoleante! Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  33. El nu a murit, ci "doarme" pana la obsteasca Inviere. Aude tot ce spuneti, vede tot ce faceti ... ii e greu si lui ca va vorbeste (ca suflet) si nu il auziti, ca sa ii raspundeti...
    In aceasta perioada veti simti o mare liniste in suflet - este intarirea Harului Mangaietorului, pe care ii primim in ajutor totdeauna in asemenea momente... Spun asta pentru ca si eu am trecut prin asta... astazi ar fi fost chiar ziua de nastere a celui pe care l-am pierdut... Dumnezeu face dintr-un rau un mare bine... A ingaduit sa fie luat acum (chiar daca antihristii sistemului vi l-au ucis - si stiu si alt caz, care pe 5 iunie a plecat sanatos la spital, pentru analize si pe 7 era dat acasa familiei ucis, impachetat "Covid") ca sa nu treaca prin momentele imposibile prin care vom trece cu totii - cand ne vor cauta cu gealatii la usi ca sa ne vaccineze cu stampila antihristului ... Deci a fost ingaduit ca sa fie luat, ca sa il mantuiasca ! Nu va trece mult si va veti revedea ! Totul, aici, este o bataie de aripi ! Cu dragoste intru Hristosul cel cu Sfanta Cruce !

    RăspundețiȘtergere
  34. Sincere condoleante, Maria draga, bunul Dumnezeu,Maica Domnului sa va întareasca inima sa puteti trece peste asa mare durere. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in lumina si liniste.❤ Sabina

    RăspundețiȘtergere
  35. Sincere condoleante, Maria draga, bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va intareasca inima, sa puteti trece peste asa mare durere. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in lumina si liniste.😥❤ Sabina

    RăspundețiȘtergere
  36. Dumnezeu sa îl odihnească!Dumnezeu hotărăște când pleacă fiecare și mereu vom fi neputinciosi înaintea plecării!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. D-na Marie multa putere sa treceti peste aceasta pierdere.

    RăspundețiȘtergere
  38. Condoleante! Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!

    RăspundețiȘtergere
  39. O stea a apus alta va rasarii, condoleante si sa treaca cu bine pe taramul L U M I N A T !

    RăspundețiȘtergere
  40. Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte si Maica Domnului sa va intareasca sa treceti peste greutatile ce urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
  41. Dumnezeu sa îl ierte. Sincere condoleanțe si multa putere sa treceți peste aceasta cumpănă.

    RăspundețiȘtergere
  42. Traim intr-o lume plina de chimicale-multe din gazele de esapament ale masinilor, care in aer ,apa si pamint sub influenta UV dar mai nou si radiatiile antenelor de telefonie ,se descompun si recompun dind tot feliul de compusi noi si diferiti, multi cancericeni si ne neutralizati de alimentatia si ea deficitara si chiar contaminata.
    De aceia multi oameni,cam jumatate din ei mor de cancer-craciun

    RăspundețiȘtergere
  43. Traim intr-o lume plina de chimicale-multe din gazele de esapament ale masinilor, care in aer ,apa si pamint sub influenta UV dar mai nou si radiatiile antenelor de telefonie ,se descompun si recompun dind tot feliul de compusi noi si diferiti, multi cancericeni si ne neutralizati de alimentatia si ea deficitara si chiar contaminata.
    De aceia multi oameni,cam jumatate din ei mor de cancer.
    De aceia telefoanele mobile trebuie oprite noaptea total cu toate aplicatiile lor de obicei prin tinerea circa 10 secunde apasat butonul de oprire ,iar dimineata se face operatia similara de pornire,iar telefonul sa stea in timpul somnului la peste 2 metri de pat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  44. Inainte se murea de cancer , acum de covid . E strigator la cer !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ar trebui sa va bucurati, doar a ajuns la dumnezo..

    RăspundețiȘtergere
  46. Unii cred ca Romania nu ar mai avea poluare dupa falimentarea industriei ,cea ce e fals,cel mai mare poluator e automobilul mai ales cel Disel a carui circulatie in marile orase a fost interzisa si pe care romanii il importa prin masinile secand hand ducind la depasirea limitelor de poluare in orase.
    Un lucru putin stiut ca inlocuirea cu masini electrice nu elimina principala problema microparticulele din uzura cauciucurilor mai ales la frinare inclusiv ferodourile din roti,care se va intensifica prin cresterea greutatii data de bateriile electrice si care ajung prin aer si apa in plamini si in tot corpul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  47. Condoleante, dna Maria !
    Este trista despartirea, dar, prin credinta, stim ca este doar pentru un timp scurt.
    Curaj, este mai mult alb decat negru, mai multa iubire decat ura.

    RăspundețiȘtergere
  48. Condoleanțe Bunul Dumnezeu sa l odihnească în pace

    RăspundețiȘtergere
  49. Draga și îndurerată Maria, tare m-am întristat de durerea ta și abia am citit pana la capăt, de lacrimile ce-mi curgeau. Dumnezeu să-l primească în rai și pe tine sa te întărească cu iubirea Lui. Îți trimit și eu iubire și asa cum credem în Învierea lui Iisus, crede ca soțul tău nu e mort, ci a plecat în Lumina Sfânta și Adevărată. Îmbrățișări familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  50. Medicii romani spun ca ultimile cazuri de Covid sint mai grave si de la virste mai fragede.
    Madridul a devenit bomba virusologica,dar protestele sint la zi respectate.
    In Indonezia cei ce nu poarta masca sint pusi sa sape gropile celor decedati de COVID.
    La noi Iohannis a testat linia ferata Gara de Nord-Otopeni inca neterminata,binenteles ca;'' Pe -Se -De e de VI-NA''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  51. Bunul dzeu sa il ducă în împărăția să și pe dumneavoastră să vă ajute să depășiți această despărțire grea

    RăspundețiȘtergere
  52. Sincere condoleante dumnezeu să-l ierte

    RăspundețiȘtergere
  53. Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Prieteni dragi,
    Am doua vesti,una buna si una proasta!
    Cea proasta este pentru cei care dau cu piatra si jignesc si urasc pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu Sfintii Săi,iar cea buna care le este de folos si celor de mai sus,este: "De maine imi voi relua munca de Suflet si mai mult ca pana acum! Stiti cum se spune:"CEEA CE NU TE OMOARA,TE FACE SI MAI PUTERNIC ! Va iubesc si promit ca voi fi prezenta din zi si pana in noapte tarziu,si va voi aduce CUVANTUL LUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULUI curat si neintinat ! Noapte buna tuturor,atat ca a mai ramas din ea!Cu iubire,Maria Ghiorghiu!

    RăspundețiȘtergere
  55. Bunul umnezeu sa-l odihneasca-n pace! Sincere condoleante!

    RăspundețiȘtergere
  56. Bravo doamna Maria ,sinteti o luptatoare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  57. Sotul dvs.acum este langa bunul Dumnezeu, din cer va vegheaza, iar noi cei ramasi aici pe pamant, sa ne ajutam si sa ne iubim unii pe altii. Suntem alaturi de dvs. doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  58. Sincere condoleanțe.Imi pare foarte rău că soțul dumneavoastră nu mai este.Dumnezeu sa vă dea multa putere sa puteti trece peste aceasta încercare.A fost jumătatea dumneavoastră și iubirea vieții cu care ați împărtășit și bucurii și tristeti.Ce sa spun altceva decât Dumnezeu să vă dea mângâiere in suflet.Va pup cu drag și să aveți putere sa mergeți înainte.

    RăspundețiȘtergere
  59. Numai misoginii si mercenarii profita de un moment dificil pentru a ataca o femeie.
    De fapt sint niste Lasi si putin[i] baieti de cartier, redusi intelectual care isi dau importanta ,profitori de o slabiciune de moment asemenea pradatorilor care simt miros de victime.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  60. Dumnezeu sa il ierte iar pe dumneavoastra sa va intareasca . Toti plecam intr-o zi de aici, vesnicia e langa Tatal Ceresc .

    RăspundețiȘtergere
  61. Dumnezeu sa îl odihnească și să îl ierte pe soțul dvs!O sa fi-ti mai puternică decât ați fost și la fel și blogul după această grea încercare.
    Noi așteptăm mesaje noi cu nerăbdare și va dorim sănătate multa!

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna seara ,Prieteni!
    Chiar daca e f tarziu,iata ca am revenit la scris cu si mai multa putere sufleteasca si infinita iubire intru Dumnezeu si Maica Domnului cu Sfintii Săi ,cu mai multa iubire si pentru Aproapele nostru.
    Pot spune dragii mei, ca am renascut ca PASAREA PHOENIX din propria cenusa,si asa se va intampla de fiecare data cand BUNUL DUMNEZEU ma va incerca!Voi spune precum SFANTUL si DREPTUL IOV :Cartea lui Iov
    123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142
    Capitolul 1
    1. Era odată în ţinutul Uz un om pe care îl chema Iov şi acest om era fără prihană şi drept; se temea de Dumnezeu şi se ferea de ce este rău.
    2. Şi i s-au născut şapte feciori şi trei fete.
    3. El avea şapte mii de oi, trei mii de cămile, cinci sute de perechi de boi şi cinci sute de asini şi mulţime mare de slugi. Şi omul acesta era cel mai de seamă dintre toţi răsăritenii.
    4. Feciorii lui se duceau unul la altul şi făceau ospeţe în casele lor, fiecare la ziua lui, şi trimiteau să cheme pe surorile lor ca să mănânce şi să bea cu ei.
    5. Şi apoi, când isprăveau zilele petrecerii lor, Iov chema şi sfinţea pe feciorii săi şi se scula dis-de-dimineaţă şi aducea arderi de tot, după numărul lor al tuturor, căci Iov zicea: "Se poate ca feciorii mei să fi păcătuit şi să fi cugetat cu păcat împotriva lui Dumnezeu". Şi aşa făcea Iov mereu.
    6. Dar într-o zi îngerii lui Dumnezeu s-au înfăţişat înaintea Domnului şi Satan a venit şi el printre ei.
    7. Atunci Domnul a zis către Satan: "De unde vii?" Iar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Am dat târcoale pe pământ şi m-am plimbat în sus şi în jos".
    8. Şi Domnul a zis către Satan: "Te-ai uitat la robul Meu Iov, că nu este nici unul ca el pe pământ fără prihană şi drept şi temător de Dumnezeu şi care să se ferească de ce este rău?"
    9. Dar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Ore degeaba se teme Iov de Dumnezeu?
    10. N-ai făcut Tu gard în jurul lui şi în jurul casei lui şi în jurul a tot ce este al lui, în toate părţile şi ai binecuvântat lucrul mâinilor lui şi turmele lui au umplut pământul?
    11. Dar ia întinde mâna Ta şi atinge-Te de tot ce este al lui, să vedem dacă nu Te va blestema în faţă!"
    12. Atunci Domnul a zis către Satan: "Iată, tot ce are el este în puterea ta; numai asupra lui să nu întinzi mâna ta". Şi Satan a pierit din faţa lui Dumnezeu.
    13. Şi într-o zi, când feciorii şi fetele lui Iov mâncau şi beau vin în casa fratelui lor mai mare,
    14. A sosit un vestitor la Iov şi i-a spus: "Boii erau la arătură şi asinele păşteau pe lângă ei;
    15. Atunci Sabeenii au năvălit asupra lor, au pus mâna pe vite, şi pe robi i-au trecut prin ascuţişul sabiei. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
    16. Nu a sfârşit vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Focul lui Dumnezeu a căzut din cer şi a ars oile tale şi pe robii tăi şi i-a mistuit. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
    17. Nu a sfârşit vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Caldeii, împărţiţi în trei cete, au dat năvală peste cămilele tale şi le-au ridicat şi pe robi i-au trecut prin ascuţişul sabiei. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
    18. Nu sfârşise vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Feciorii tăi şi fetele tale mâncau şi beau vin în casa fratelui lor mai mare,
    19. Şi iată că un vânt puternic s-a stârnit dinspre pustiu şi a izbit în cele patru colţuri ale casei şi casa s-a prăbuşit peste tineri şi ei au murit. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste".
    20. Atunci Iov s-a sculat şi-a sfâşiat veşmântul, s-a ras pe cap şi, căzând la pământ, s-a închinat,
    21. Şi a rostit: "Gol am ieşit din pântecele mamei mele şi gol mă voi întoarce în pământ! Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat!"
    22. Şi întru toate acestea, Iov nu a păcătuit şi nu a rostit nici un cuvânt de hulă împotriva lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Semnificatia pildei lui Iov este aceasta: Omenirea de pe Pamint a fost testata daca cinsteste pe creatorii ei( imparatia ingerilor lui Dumnezeu-o civilizatie et care s-a temut ca omenirea de pe Terra va ajunge la un nivel tehnologic care sa permita atacarea altor planete,omul de aici dovedindu-se rau( pilda cu Abel si Cain).Din acest motiv oamenii au fost distrusi o data si apoi refacuti( pilda lui Noe,arca lui fiind de fapt laboratorul spatial unde au fost pastrate mostre de ADN de la toate speciile create pe Pamint,citeva mii de ani,pina cind s-a hotarit refacerea omenirii). Acesta e adevarul din biblie si cei care nu au logica de a-l accepta,primesc nota mica la judecata de apoi,care inseamna selectia citorva undivizi( cei 144 000 din biblie) pentru a reface omenirea,in caz ca se va autodistrge( Dumnezeu a promis ca nu va mai distruge omenirea de aici,dar oamenii merg spre autodistrugere-razboi atomic)

      Ștergere
  63. Condoleanțe și multă putere de munca

    RăspundețiȘtergere
  64. Dumnezeu să-l ierte D-na Maria. Iar pe d-voastră bunul D-zeu sa va mângâie, sa va întărească. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  65. Dumnezeu să-l ierte D-na Maria, iar pe d-voastră bunul D-zeu sa va mângâie și sa va întărească. Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  66. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i odihneasca sufletul in pace, in randul dreptilor! Atatia oameni buni ne sunt trimisi in Cer! Ei sunt noii mucenici romani. Bunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate, putere si tot ajutorul de care aveti nevoie pentru a continua misiunea incredintata. Avem nevoie de oameni ca Dumneavoastra, Doamna Maria! Avem nevoie sa nu fim singuri in gura lupului, sa fim uniti,sa fim intr-un duh, in Duhul lui Hristos, Cel care uneste ceea ce altii dezbina ca sa conduca.

    RăspundețiȘtergere
  67. Condoleante sincere,sa va tina Dumnezeu in putere sa treceti cu bine peste acest mare necaz!

    RăspundețiȘtergere
  68. Sincere condoleante si putere din partea Domnului pentru familia dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  69. Eu va inteleg durerea mai bine ca oricine, doamna. Mie mi-a murit mamica in Spitalul Universitar din Bucuresti, pentru ca a fost neglijata, mama mi-a spus, cand am vazut-o ultima oara in viata, ca nimeni nu-i da apa si mancare. Avea AVC, era paralizata, si nu i s-a dat apa si mancare, si nici tratament medical corespunzator. La cererea mea i-au schimbat tratamentul de vreo patru ori, mama mea urina cu sange si ei, ca medici, nu-si dadeau seama, ca este de la medicamente, pana la urma au recunoscut, ca am dreptate si ca trebuie schimbat tratamentul. Au vrut sa elibereze spitalul pentru bolnavii de Covid si au neglijat oamenii care aveau alte afectiuni, asta este crudul adevar. Eu nu acuz medicii, dar pot spune, totusi ca medicii, pe care i-am cunoscut in acest spital, mi-au lasat un mare gust amar...nu sunt toti medicii la fel, ce-i drept. Mama mea era totul pentru mine...acum nu mai am nimic, Ingerul meu nu mai este Mamica mea, ingerul meu, nu a murit de Covid, ci in urma unui AVC, a paralizat pe partea stanga, am dus-o la spital, unde s-a chinuit enorm, iar eu in ultimele zile din viata ei, nu am fost lasata sa o vad, din cauza acestei boli, numita Covid. Oricat de grea ar fi aceasta boala, numita Covid, din pacate a facut victime si printre cei, care nu au avut-o. Mamica mea a murit in spital, singura si simtindu-se probabil abandonata acolo, iar intr-o noapte, la ora 1:00, am fost anuntata sec si rece, prin telefon, ca mama mea a decedat...inima ei s-a oprit ptr. totdeauna, a facut infarct. Cum pot trece acum peste asta???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Spitalul Universitar din Bucuresti sunt MARI SPAGARI ACEI MEDICI (de fapt PSEUDOMEDICI!)!!! Si nici macar nu isi fac datoria de medici daca tot pretind spaga.
      Oricat li s-ar mari salariile, tot vor lua spaga. S-au invatat asa si asta fac! Acum au salarii de la 6000 RON si tot asteapta spaga. Dar la amaratii care chiar nu au de unde sa dea nu se gandesc? Daca omul chiar nu are bani, moare cu zile.
      S-au dezumanizat total si medicii. Nu mai au caracter, nu mai au suflet deloc, nu mai sunt oameni!
      De ce s-au mai facut medici aceia care fac asa ceva? Doar pentru castigul acela pamantesc? Castigul acela nemeritat le va aduce osanda sufletului lor si vor arde in iad o vesnicie pentru ca au ales aici pe pamant doar o clipa de bucurie, o clipa care a durat cat au clipit o data si gata!!!

      Ștergere
    2. Daca scapa de lege si de judecata acei medici, nu vor scapa de judecata lui Dumnezeu.

      Ștergere
  70. Anonim 16,38 nu fi trist(a) a fost îngerul lângă ea,a fost Măicuță Domnului nu a murit nici unul toți au trecut la viata veșnică.
    Sa ne rugam pentru ei sa aiba parte de lumina acolo unde luminează HRISTOS Mântuitorul Sufletelor Noastre.
    Este greu as minți dacă aș spune că e ușor,nu este grea despărțirea nimic nu poate inlocui persoana draga și iubita,mama,tata soț,soție etc.
    Cei care trecem prin asa ceva intelegem cel mai bine.
    Cu răbdare,credința și cu putere de la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului depășim aceste încercări.
    Dumnezeu săi ierte si sa odihnească în pace.

    RăspundețiȘtergere
  71. Nu trebuie să ajungeți in aceasta perioada in spitale!

    RăspundețiȘtergere