vineri, 26 august 2016

IISUS HRISTOS SLUJESTE ÎN SFÂNTA BISERICĂ , ÎN LOCUL PREOTILOR SĂI !

                                                     26 August 2016,ora 4,10 !

                                                 Dragii mei, 

A venit vremea, ca ÎNSUSI IISUS  HRISTOS sa vină si să slujeasca în Sfintele Sale Biserici.
CREDINȚA  de acum 2000 de ani,asa cum MÂNTUITORUL ne-a lăsat-o,nu mai este aceeasi. Este spoită ,este adaptată după cum vrea fiecare, după vremi si după vremuri, in asa fel incât să se scoată bani, bani multi de tot.
Ori DUMNEZEU ,nu vrea acest lucru !
CREDINȚA dragii mei, nu se negociază sub niciun chip,ci se respectă cu sfintenie ,  cu multă modestie si cu multă smerenie.
Ori în zilele noastre, RELIGIA în general, a devenit  un mod de a scoate cât mai multi bani si foloase materiale, a devenit o neguțătorie.
Din aceasta cauza,DUMNEZEU va cerne Pământul,pentru a -l curăța de neguțători si de toti cei care au întinat si întineaza NUMELE si CUVÂNTUL SĂU.  
Image result for IISUS HRISTOS IMPĂRAT.Image result for IISUS HRISTOS IMPĂRAT..

Iată ce spunea Glasul LUI IISUS HRISTOS,astazi in zori:

             ” Și uite așa, prin puterea restului de Credință,este închipuit...! 
Clipă în care văd un interior de Sfânta Biserică, luminată de un SOARE ascuns, de o lumina aurie dumnezeiasca; aud glasuri de Îngeri care cântă la Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, iar în BISERICA goala de oameni, era numai IISUS  HRISTOS cu vesminte ca de soare,orbitor de stralucitoare .
 Mântuitorul, are  cădelnița în mâinile SALE si  tămâiaza prin SFANTA BISERICĂ a SA, în timp ce Sfinții si Îngerii Săi,cântau la SFANTA si dumnezeiasca Liturghie, înfaptuită de Însusi IISUS HRISTOS.  
În fața Sa, am îngenucheat si eu, si fara voia mea, ca atrase de un magnet, mâinile mele s-au unit la RUGACIUNE,si auzeam glasul sufletul meu care spunea Rugaciunea domneasca TATAL NOSTRU,fara ca eu sa deschid gura mea. 
                                      Image result for IISUS HRISTOS IMPĂRAT.

IISUS HRISTOS ca un ÎMPĂRAT si DUMNEZEU, ne cheama la El,ne cheama in casa SA ,in Sfanta Biserică, pentru că numai aici vom fi ocrotiti si mântuiti.
Dragilor,sa nu ne mai inselam cu gândul care vine de la diavol,precum că,aici pe Pământ ar fi si raiul si iadul. 
Nu dragilor! Asa cum ne facem curat in camera in care locuim, asa cum ne facem patul seara pentru odihna noptii, mai puternic, trebuie sa ne facem curat in cămara sufletului,prin Rugaciune,prin implinirea Poruncilor, prin mila față de Aproapele nostru, prin a fi prezenti trup si suflet în Casa Domnului, acolo unde EL ne asteapta, grăind așa:

27.Toate Mi-au fost date de către Tatăl Meu şi nimeni nu cunoaşte pe Fiul, decât numai Tatăl, nici pe Tatăl nu-L cunoaşte nimeni, decât numai Fiul şi cel căruia va voi Fiul să-i descopere.
28.Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi Eu vă voi odihni pe voi.
29.Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi găsi odihnă sufletelor voastre.
30.Căci jugul Meu e bun şi povara Mea este uşoară.
Capitolul 11 .
Sfânta Evanghelie de la MATEI: (Matei 11: 28-30)
1. Sfârşind Iisus de dat aceste învăţături celor doisprezece ucenici ai Săi, a trecut de acolo ca să înveţe şi să propovăduiască mai departe prin cetăţile lor.
2. Şi auzind Ioan, în închisoare, despre faptele lui Hristos, şi trimiţând pe doi dintre ucenicii săi, au zis Lui:
3. Tu eşti Cel ce vine, sau să aşteptăm pe altul?
4. Şi Iisus, răspunzând, le-a zis: Mergeţi şi spuneţi lui Ioan cele ce auziţi şi vedeţi:
5. Orbii îşi capătă vederea şi şchiopii umblă, leproşii se curăţesc şi surzii aud, morţii înviază şi săracilor li se binevesteşte.
6. Şi fericit este acela care nu se va sminti întru Mine.
7. După plecarea acestora, Iisus a început să vorbească mulţimilor despre Ioan: Ce-aţi ieşit să vedeţi în pustie? Au trestie clătinată de vânt?
8. Dar de ce aţi ieşit? Să vedeţi un om îmbrăcat în haine moi? Iată, cei ce poartă haine moi sunt în casele regilor.
9. Atunci de ce-aţi ieşit? Să vedeţi un prooroc? Da, zic vouă, şi mai mult decât un prooroc.
10. Că el este acela despre care s-a scris: "Iată Eu trimit, înaintea feţei Tale, pe îngerul Meu, care va pregăti calea Ta, înaintea Ta".
11. Adevărat zic vouă: Nu s-a ridicat între cei născuţi din femei unul mai mare decât Ioan Botezătorul; totuşi cel mai mic în împărăţia cerurilor este mai mare decât el.
12. Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum împărăţia cerurilor se ia prin străduinţă şi cei ce se silesc pun mâna pe ea.
13. Toţi proorocii şi Legea au proorocit până la Ioan.
14. Şi dacă voiţi să înţelegeţi, el este Ilie, cel ce va să vină.
15. Cine are urechi de auzit să audă.
16. Dar cu cine voi asemăna neamul acesta? Este asemenea copiilor care şed în pieţe şi strigă către alţii,
17. Zicând: V-am cântat din fluier şi n-aţi jucat; v-am cântat de jale şi nu v-aţi tânguit.
18. Căci a venit Ioan, nici mâncând, nici bând, şi spun: Are demon.
19. A venit Fiul Omului, mâncând şi bând şi spun: Iată om mâncăcios şi băutor de vin, prieten al vameşilor şi al păcătoşilor. Dar înţelepciunea s-a dovedit dreaptă din faptele ei.
20. Atunci a început Iisus să mustre cetăţile în care se făcuseră cele mai multe minuni ale Sale, căci nu s-au pocăit.
21. Vai ţie, Horazine, vai ţie, Betsaida, că dacă în Tir şi în Sidon s-ar fi făcut minunile ce s-au făcut în voi, de mult, în sac şi în cenuşă, s-ar fi pocăit.
22. Dar zic vouă: Tirului şi Sidonului le va fi mai uşor în ziua judecăţii, decât vouă.
23. Şi tu, Capernaume: N-ai fost înălţat până la cer? Până la iad te vei coborî. Căci de s-ar fi făcut în Sodoma minunile ce s-au făcut în tine, ar fi rămas până astăzi.
24. Dar zic vouă că pământului Sodomei îi va fi mai uşor în ziua judecăţii decât ţie.
25. În vremea aceea, răspunzând, Iisus a zis: Te slăvesc pe Tine, Părinte, Doamne al cerului şi al pământului, căci ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi pricepuţi şi le-ai descoperit pruncilor.
26. Da, Părinte, căci aşa a fost bunăvoirea înaintea Ta.
27. Toate Mi-au fost date de către Tatăl Meu şi nimeni nu cunoaşte pe Fiul, decât numai Tatăl, nici pe Tatăl nu-L cunoaşte nimeni, decât numai Fiul şi cel căruia va voi Fiul să-i descopere.
28. Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi Eu vă voi odihni pe voi.
29. Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi găsi odihnă sufletelor voastre.
30. Căci jugul Meu e bun şi povara Mea este uşoară.
 (Matei 11: 28-30)
                             Cu dragoste,Maria. 

41 de comentarii:

  1. Doamna Maria,cata bucurie mi-ati dat cu mesajul acesta..Cu Adevarat Iisus este marele Preot.AMIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Pentru mine, bucuria este si mai mare ,atunci când cititorii imi spun ca le-am bucurat sufletul, si ca le-am facut ziua mai frumoasa.
      DOAMNE AJUTA ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  2. Pentru cei care inca se mai indoiesc de existenta lui D zeu ,de puterea Sfintei Liturghii ,sunteti o bucurie pentru sufletele lor ,pentru noi toti ,va multumim din suflet....si o intrebare ,Tatal nostru l ati spus asa cum se spune in biserica ?(am citit si alte versiuni)..felicia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,Felicia ! Acesta este TATAL NOSTRU, pe care l-a rostit sufletul meu, la picioarele sfinte ale LUI IISUS HRISTOS,care tămâia în SFANTA BISERICĂ A SA:

      Tatal nostru
      Care -LE esti in ceruri,
      Sfinteasca-se Numele Tau
      Vie imparatia Ta
      Faca-se voia Ta
      Precum in Cer, asa si pre Pamant.
      Painea noastra, cea spre ființă
      Da-ne-o noua astazi,
      Si ne iarta noua ,gresalele noastre,
      Precum si noi iertam, gresitilor nostri.
      Si nu ne duce pre noi in ispita
      Ci ne izbaveste ,de cel viclean.
      Caci a Ta este Imparatia
      Puterea si Slava
      A Tatălui,si-a Fiuliui,si-a Sfantului Duh,
      Acum si pururea si-n vecii vecilor ,Amin!

      Ștergere
    2. Buna ziua D-na Maria,am o nedumerire,care-le sau care-ne esti in ceruri,care e varianta corecta?multumesc pt raspuns anticipat.

      Ștergere
    3. Ambele sunt corecte,poti pronunta cum doresti Anonim 14:01

      Ștergere
    4. Doamna Maria,sper sa nu va suparati pe mine ,dar nu cred ca este corect sa zici "Si nu ne duce pe noi in ispita",ca doar nu Dumnezeu te duce in ispita,ci diavolul.Nu ar fi mai bine "Si fereste-ne pe noi de ispita" ?

      Ștergere
    5. Dumnezeu îngăduie diavolului să ne lovească cu răutate, pentru că prin lovitura ce ne-o dă, alungă tot praful de pe noi şi ne scutură sufletul nostru cel prăfuit. Părinte, pentru ce Dumnezeu îngăduie diavolului să ne ispitească?

      - Ca să îşi aleagă fiii Săi. „Fă, diavole, orice vrei!” îi spune Dumnezeu, pentru că orice ar face, în cele din urmă îşi va zdrobi mutra sa de Piatra cea din capul unghiului, care este Hristos. Dacă noi credem că Hristos este Piatra cea din capul unghiului, atunci nimic nu ne va înfricoşa.

      Dumnezeu nu îngăduie o încercare dacă nu va ieşi ceva bun din ea. Când Dumnezeu vede că din ea va rezulta un bine mai mare, lasă pe diavol să îşi facă treaba sa. Ati văzut ce a făcut Irod? A omorât 14.000 de prunci, dar a făcut 14.000 de mucenici îngeri. Unde ai văzut tu mucenici îngeri? Diavolul şi-a dat peste mutră! Diocleţian s-a făcut împreună-lucrătorul diavolului chinuind pe creştini cu asprime, dar fără să vrea a făcut bine Bisericii lui Hristos, pentru că a îmbogăţit-o cu Sfinţi. Credea că va face să dispară toţi creştinii, dar n-a făcut nimic. A lăsat o mulţime de Sfinte Moaşte ca să ne închinăm la ele şi a îmbogăţit Biserica lui Hristos. Dumnezeu putea să-l desfiinţeze pe diavol; doar este Dumnezeu. Dacă ar vrea, chiar şi acum i-ar putea aduna ghem în iad, dar îl lasă spre binele nostru, îl va lăsa să chinuiască făptura Lui? L-a lăsat, însă numai până la un punct şi până la o vreme, ca să ne ajute prin răutatea lui; să ne ispitească şi astfel să alergăm la El. Numai dacă vede de mai înainte că va ieşi un bine, Dumnezeu îi îngăduie lui aghiuţă să ne ispitească. Dacă nu iese binele, nu i se îngăduie.

      Toate le îngăduie Dumnezeu pentru binele nostru. Să credem aceasta. Dumnezeu lasă pe diavolul să-l lupte pe om. Fără luptă nu se face nimic. Dacă nu ne-ar ispiti diavolul, am crede poate că suntem chiar şi sfinţi. Aşadar, Dumnezeu îngăduie diavolului să ne lovească cu răutate, pentru că prin lovitura ce ne-o dă, alungă tot praful de pe noi şi ne scutură sufletul nostru cel prăfuit. Sau îl lasă să se repeadă să ne muşte, ca astfel să scăpăm la El. Dumnezeu ne cheamă mereu, dar noi, de obicei, ne îndepărtăm de Dânsul. Numai atunci când se iveşte vreo primejdie, alergăm la El. Când omul se va uni cu Dumnezeu, nu va mai exista loc să mai intre cel viclean, dar nici motiv ca Dumnezeu să îngăduie celui viclean să-l ispitească, ca să fie nevoit omul să scape la Dumnezeu. În tot cazul, oricum ar fi, cel viclean ne face bine; ne ajută să ne sfinţim. De aceea şi Dumnezeu îl îngăduie.

      Dumnezeu a lăsat liberi nu numai pe oameni, ci şi pe diavoli, pentru că nu pot vătăma sufletul omului. Afară numai dacă el însuşi vrea să-şi vatăme sufletul său. Ei pricinuiesc răsplată sufletelor noastre atunci când oamenii răi sau neatenți ne fac nouă rău fără să vrea. De ce oare spune acel awă: Ridică ispitele şi nu se va mântui nimeni? Pentru că ispitele ajută foarte mult. Nu pentru că diavolul poate face vreodată binele - fiind el rău -, ci Bunul Dumnezeu împiedică piatra ce ne-o aruncă să ne spargă capul şi ne-o dă într-o mână, iar în cealaltă ne dă migdale, ca să le spargem şi să le mâncăm. Adică Dumnezeu îngăduie ispitele nu pentru ca diavolul să ne tiranizeze, ci în felul acesta să dăm „examene” pentru cealaltă viaţă şi să nu avem pretenţii nesăbuite la a Doua Venire. Trebuie să înţelegem bine că ne războim - şi avem să ne războim câtă vreme ne vom afla în viaţa aceasta - cu însuşi diavolul. Câtă vreme trăieşte omul, are multă treabă de făcut pentru îmbunătăţirea sufletului său şi are dreptul să dea examene duhovniceşti. Dacă moare şi nu trece, cade. Reexaminare nu există.

      (Cuviosul Paisie Aghioritul, Cuvinte duhovniceşti, Vol. I Cu durere și dragoste pentru omul contemporan, Editura Evanghelismos, București, 2012, pp. 59-60)

      Ștergere
    6. As avea si eu o nedumerire.Expresia „sfinteasca-se numele Tau” e oare corecta? Cum ar putea sa se sfinteasca Numele lui Dumnezeu daca El Insusi reprezinta Sfintenia? Eu asta nu inteleg. Si mai e ceva, oare suntem noi capabili sa iertam dusmanilor nostri atunci cand se intampla o crima? Doar daca Dzeu ne da puterea asta, ne ajuta sa ne ridicam mai presus de puterea noastra. N-ar trebui sa spunem „si ajuta-ne pe noi sa iertam gresitilor nostri”? Intreb si eu pentru ca mi se par ca acestea sunt niste neconcordante.Dna Maria, dvs. cum vedeti lucrurile astea? Oare nu a fost tradusa gresit rugaciunea? Dzeu sa ne binecuvanteze pe toti!Doamne ajuta!

      Ștergere
    7. Ar trebui sa iertam prin prisma faptului ca nu trebuie sa judecam. Cine suntem noi sa ne judecam aproapele? Si, daca nu avem dreptul de a-l judeca, atunci e simplu sa il si ierti. Pentru om sunt grele 3 lucruri: sa nu judece, sa isi asume toata responsabilitatea pentru absolut tot ce e in jurul lui si sa fie capabil sa traiasca in prezent. Emilia

      Ștergere
  3. Cata bucurie am primit prin citirea acestor randuri. Multumesc doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este atat de dureros sa vezi lăcomia unui preot in ochi si pe buzele sale sa simti ca ai vrea sa se faci ceva dar il lasi gandid ca dumnezeu va sa o palmă .o înmormântare fara 500 ron nu se face .anunță ca venirea lui cu sf sărbători sa nu fie sub 10 - 15 ron plătite.la pomenirea bunici de 6 luni preotul anunta dupa citirea rugăciuni ca lumea sa se sacrifice mai mult sa ajute preotul sa poate pleca si el la mare anul acesta..m- am crucit.ma uimit si nu mia venit sa cred ca isi poate permite un preot sa spuna asemenea vorbe .Am ajuns incat doar bunul dumnezeu sa ne mai asculte rugăciunile si spovedania in secret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate draga Nicoleta,eu sunt una patita rau de tot,pot sa te intreb din ce zona esti?multumesc.

      Ștergere
  5. Mulțumim Doamna Maria pt.tot ceea ce faceți pr.noi .Să va dea Dumnezeu sănătate și putere să duceți pina la capăt misiunea dvs.Va îmbrățișez .Vero

    RăspundețiȘtergere
  6. Biserica sfanta a lui Hristos este inima omului,acolo unde este Samanta Cristica, plantata acum doua mii de ani,nu intre peretii cladirilor!
    Daca nu veti privi in interior,acolo unde Hristos slujeste,veti ramane pe dinafara mantuirii.
    Religia este zidul care inconjoara sufletul intemnitandu-L! Darmati zidul si redati libertatea sufletului,caci El nu stie alta stare!
    Lasati-L sa zburde,sa se bucure,sa iubeasca,sa se inalte catre Tatal care L-a Creat!
    Taceti un pic! Ascultati chemarea Creatorului nostru,care-si cheama copii Acasa!Drumul spre bratele Creatorului reprezinta MANTUIREA.
    Mantuirea apare cand vom dezlega lanturile credintelor si conceptelor cu care am fost legati in aceasta dimensiune.Cheia lacatelor este in interiorul vostru.Cautati-o,gasiti-o si descuiati amintirea a CEEA CE SUNTETI,SI VA VETI INALTA!
    SECRETUL EVOLUTIEI STA IN FIECARE INIMA, ACOLO UNDE STA HRISTOS.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc Maria ptr raspuns,era foarte important ptr mine...cu mult drag..felicia

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria va mulțumim d.voastră și bunului Dumnezeu că ne.ați fost făcută cunoscută grazie acestui Internet..ca prin d.voasa începem să înțelegem cuvântul bunului Dumnezeu mai bine.Mulțumim ca persoana aleasă de bunul D.zeu este din țara noastră. Sa va dea Dumnezeu multa sănătate și puterea de a merge mai departe.Eu va spun cu toată inima că abia aștept sa publicați ceva.Vă urmăresc cu mare interes Sa aveți o zi bună și sa ne trăiți mulți ani

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc din toata inima ! Cu multa dragoste sufleteasca fac aceasta. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  10. imparatzeste hristoase....dumnezeule....aliluia...aliluia.aliluia...aliluia.....aliluia

    RăspundețiȘtergere
  11. D,in acest timp ai fost la "stăpânul "tau ca sa te incarci cu "energie" si acum vi sa ne aburesti cu INEPTIILE tale dracesti?
    N-ai decat sa crezi ca Mantuirea sta in interiorul tau ,si in sinele tau cel prea înalt ,care aceasta credinta a ta ,te va duce direct in jos la stăpânul tau de la care îți iei tu lumina.
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
  12. anonim D , dupa cum ne recomanzi din postarea ta , adica sa nu mai mergem la Biserica,ci sa o avem doar in interiorul nostru , ma face sa cred ca tu nu ai nici o legatura cu spovada si Impartasania!
    Noi crestinii,mergem Duminica la Biserica
    Ne spovedim
    Ne impartasim
    caci numai asa putem spera la MANTUIRE, care Mantuire este un mare DAR de la HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 august 2016, 20:09, ce intelegi tu prin MANTUIRE?

      Ștergere
    2. Mereu si mereu acelasi lucru. Fiecare ar trebui sa-si traiasca viata in functie de ce simte. La ce rezoneaza. Daca D simte asta (lucru cu care sunt de acord in totalitate) iar tu simti ca in biserica iti gasesti alinare atunci...amandoua aveti dreptate. Mie mi se pare firesc ca fiecare sa-si traiasca viata in functie de ce simte in interiorul ei. Este firesc sa ascult parerea celui de langa mine dar nu este firesc sa incerc sa imi impun punctul de vedere.
      Isus s-a imbracat in haine simple, a vorbit multimii sub cerul liber, a facut minuni fara a cere ceva la schim, a stat la masa cu oameni simpli...Toate astea nu te fac sa iti pui multe, multe intrebari? De ce crezi ca o rugaciune rostita din tot sufletul din casa ta nu are aceeasi putere ca o rugaciune rostita in biserica? Emilia

      Ștergere
    3. Si de ce nu stati in banca voastra, in credinta si trairile voastre cele ,,adevarate,, si veniti cu ele aici sa perturbati linistea si pe credinciosii de pe acest blog? Voi ati invadat spatiul credintei ortodoxe. Ce credeti, ca fara ereziile voastre, nu se mantuie omenirea?

      Ștergere
    4. Pentru ca, desi tie iti vine greu sa crezi asta, si eu sunt credincioasa. Cred si IL iubesc pe Dumnezeu. Iar faptul ca eu IL iubesc intr-un mod diferit de tine nu ma face o persoana mai rea. Tu nu esti deasupra mea ci egala mea. De ce? Pentru ca ambele Il iubim pe Dzeu; fiecare in felul ei.
      Dzeu este Iubire, nu? Daca asta crezi (si asta ar trebui sa simti cu fiecare celula a fiinte tale) atunci de ce blamezi? De ce alungi? Eu iti permit sa te desfasori in functie de ce simti tu; tu de ce ma condamni pe mine? Eu nu iti pertub linistea ci doar imi exprim punctul meu de vedere. Gandeste-te, te rog, la asta atunci cand mergi la biserica si auzi "iubeste-ti aproapele...". Multumesc. Emilia

      Ștergere
  13. cutremurul din italia corespunde si cu viziunea avuta de doamna Maria cu luna pe cerul negru de noapte care atunci scriam la comentarii ca arata o data in jurul datei de 25 august dupa pozitia astronomica a lunii vazuta de pe pamint,cei curiosi pot sa o vada in aceasta noapte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.lovendal.ro/wp52/un-baietel-de-13-ani-care-a-inventat-un-dispozitiv-tesla-de-energie-libera-are-o-teorie-zguduitoare-despre-dumnezeu-si-biblie/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da asa este .asa cred si eu ca Dumnezeu este o energie si in biserica cand mergem de fapt ne conectam la energia divina in functie de fiecare om ce siflet are si cum gandeste.

      Ștergere
    2. Dumnezeu este informatie,energie si substanta.

      Ștergere
    3. Asa este Anonim 27 august 2016, 23:23!

      Ștergere
  15. http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2016/08/sinodul-din-creta-scrisoare-de.html

    Preotii ne-au vandut in Creta.

    Acum Mantuitorul nostru Iisus Hristos slujeste in sfanta Biserica sa, iar vanzatorii de oameni si de credinta s-au lepadat de el.

    Ajuta-ne Doamne in marea ta mila si iarta-ne pacatele noastre.
    Amin

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma tem ca nimic din biblie nu valoreaza in ziua de azi. Nici pt voi. Si nici pt mine, majoritatea dintr-e romani sunteti hoti , si nu zlujesc in biserica, stau pe maidan si intretin 15 caini si pisici pe care tot romani i-au luat de la sinul mamei si i-au trimes la moarte. Eu sunt Isus Nica. Nu cristos, care este un cuvant fals si nu dumnezeu ca nu exista functia si gradul , ci domnul zeu , si sunt singurul domn. Care vati crezut domni, veti plati. Care v-ati improprietarit singuri de asemeni ve-ti suferi. Terra (pamantul) este doar a mea. Singurul proprietar. Stiti ce se va intimpla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O intrebare dar fara suparare.tu esti inainte mergatorul sau esti Cristos?

      Ștergere
  17. Dacă Iisus Hristos slujește în biserică atunci nu mai avem preoți cu dragoste față de Dumnezeu.Multumim doamna Maria Gheorghiu pentru tot ce faceți pentru noi ,sfaturi ,rugăciuni,si înștiințări de la duhul sfint.va mulțumim.Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce frumos suna ...GLASUL SUFLETULUI MEU...

    RăspundețiȘtergere
  19. Este clar mesajul ca bisericile vor ajunge goale si închise cu lacătul,nu va mai fii nimeni sa slujească in Casa Tatălui pentru ca va veni prigoană mare.Iisus va fii singurul si marele preot care va mai oficia Sfânta Liturghie in templul sau ceresc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Fericiti cei saraci cu duhul-te incadrezi tu cu multipla personalitate.

    Te incadrezi si la nu sapa groapa altuia !

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna seara.Pe mine m-a întristat foarte mult acest mesaj.Chiar daca spune de IISUS,este foarte grav.MANTUITORUL sa slujească singur in biserica.
    Unde suntem noi păcătoșii,acestei lumi,de nu suntem in casa Domnului?
    Dar unde sunt preoții noștri?
    Unde este sfanțul Sinod al României?
    Nu stiu de cat timp,doamna Maria ne scrie,foarte frumos despre IISUS,de ce preoții noștri,nu îndeamnă mai mult populația la rugaciune.Nu vreau să-i judec pe preoții noștri,dar nu înțeleg de ce nu ajuta populația,cu sfaturi despre credință,sau a fi preot,înseamnă o funcție,nu un har de la Dumnezeu?
    Sau acest mesaj,este pentru toți preoții,de pe pămint,ca vor pierde haru? sau bisericile?
    Chiar la acest mesaj,nu stiu ce va face MANTUITORUl, cu noi păcătoșii,dar si cu preoții?
    Doamna Maria,de ce preoții,nu iau legătură cu dumneavoastră?
    Vorbiți doar despre IISUS,acest blog este doar despre credință,despre venirea Mântuitorului,si Maica Domnului.
    Așa mare mândrie sa aibă preoții,se cred ca numai ei pot vorbi de IISUS.
    Nu înțeleg de ce poporul nu se întoarce mai repede la credință?
    Nu înțeleg de ce noi iubim mai mult,partea materiala,din cat ce-a spirituala.
    Pâcat ca noi Romanii,nu va apreciem la adevărata valoare,spirituala,si morala care o aveți,pentru Romania,de la Duhul Sfânt. Când Românii se vor trezi,ca IISUS,are mult de dăruit acestui popor,si ca vor pierde toată partea materiala,si vor rămâne doar cu ce-a spirituala.
    Păcat ca Romanii,nu il căuta pe IISUS,dar va veni timpul,când IISUS,ne va căuta pe noi.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  22. Stapan se considera doar dumnezeul religiilor care doreste sa ii te inchini,sa-i slujesti si sa fii rob.Iar daca nu o faci te arunca in iad.
    Dumnezeul meu este GLASUL SUFLETULUI MEU,INTUITIA MEA,VISUL MEU FRUMOS , GANDUL MEU CEL MAI INALT.

    Tu, "Mare Pacatos",nici nu realizezi ca numindu-te astfel, iti descrii starea ta,negandu-ti divinitatea.Dar este problema ta. Pe mine nu ma afecteaza comentariile tale si a CELOR care nu s-au descoperit pe Sine si ADEVARATA CUNOASTERE.EU NU SUNT AICI PENTRU A-MI VALIDA CINEVA COMENTARIILE,CI PENTRU A VA ADUCE CONSTIENTIZAREA DE A VA PUNE INTREBARI ,SI A GASI RASPUNSURILE VOASTRE PROPRII.Fiecare se autocreeaza prin propriul sau adevar,care se schimba odata cu actualizarea constientizarii.
    Credintele de ieri nu mai corespund cu cele de astazi.Iar maine este creat de ce cred astazi.
    Credintele tale despre lume te definesc pe tine.Cand vei intelege aceasta veei fi iesit din cusca in care stai de buna voie.
    INTENTIA CU CARE MERGEM PRIN VIATA NE DEFINESTE VALUAREA SUFLETULUI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. "Paziti.va de carturarii carora le place sa umble in haine lungi si sa le faca lumea plecaciuni prin piete.ei umbla dupa scaunele dintai in sinagogi si locurile dintai la ospete,casele vaduvelor le mananca si fac rugaciuni lungi de ochii lumii.o mai mare osanda va veni peste ei" Marcu 12:38-40

    RăspundețiȘtergere