duminică, 10 ianuarie 2016

NORVEGIA ! COPIII SMULŞI DE LA SÂNUL MAMELOR !

                                         Noapte de 8 - 9 Ianuarie 2016,ora 2,05 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud u glas care spune ceva despre NORVEGIA.
Dragii mei, stim cu toţii ce se intampla in NORVEGIA, in legatura cu ,copiii  familiilor care ,indraznesc sa-i educe asa cum ei stiu si doresc.
Cunoastem deja cazul FAMILIEI BODNARIU,care traiesc in NORVEGIA,si care au ramas fara cei 5 copilasi ai lor.
În aceasta noapte dragilor, aud un glas care spune aşa :

                  "Copilul ?
Şi i se raspunde asa :
              Da, copilul ! Daca e bolnav ?
              În Norvegia !"

Dragii mei, nu mă întrebati ce inseamna aceasta conversatie, căci chiar nu stiu.
Ceea ce stiu este că, are legatura cu NORVEGIA de astazi,care smulge PRUNCII de la sânul MAMELOR.
Daca voi stiti ce inseamna aceast MESAJ primit,astept cu nerabdare Comentariile voastre.
Iata aici mai jos,si Informatia despre Drama familiei Bodnariu,care a ramas fara cei cinci copilasi ai lor, prin bunavointa STATULUI NORVEGIAN, care i-au smuls din bratele părintilor.
                              Cu dragoste,Maria.
                         
  1. Drama familiei Bodnariu: Cum a rămas un român din...

    www.click.ro/news/national/drama-familiei-bodnariu-cum...
    Familia Bodnariu a devenit cunoscută în toată lumea după ce cuplul a rămas fără cei cinci copii în pragul ... Cum a rămas un român din Norvegia fără copii

    1. Drama familiei Bodnariu: Cum a ramas un roman din...

      stirile.rol.ro/drama-familiei-bodnariu-cum-a-ramas-un...
      Familia Bodnariu a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce cuplul a ramas fara cei cinci copii in pragul Sarbatorilor de iarna.

 ruth marius bodnariu copii

43 de comentarii:

  1. Aceasta drama a avut loc in luna noiembrie 2015,este o barbarie si nu e prima. Exact cum faceau turcii cu inicierii.Numai Dumnezeu mai poate salva situatia,sa ne rugam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria,de ce ne intrebi pe noi?Cine stie mai bine decat tine?Esti singura,care poti da un raspuns la orice intrebare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca stiam , nu va mai intrebam pe voi PRIETENI. Eu nu am afirmat absolut niciodata, ca le stiu pe toate, sau ca sunt mai mult decât un om obisnuit, asupra căruia Dumnezeu si-a revarsat din DARUL SAU. Că sunt si cititori acizi in vorbe si in fapte,e trist. Dar eu ma rog si pentru acestia.

      Ștergere
  3. Aveti dreptate,numai ca nu ajunge doar sa ne rugam,Dumnezeu prin oameni lucreaza,trebuie sa ne rugam,sa ne smerim si apoi sa infaptuim.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.nasul.tv/scandalul-bodnariu-se-extinde-inca-o-familie-acuza-autoritatile-norvegiene-de-furt-de-copii-declaratii-socante-unul-dintre-asistenti-m-a-intrebat-daca-as-fi-de-acord-sa-se/

    RăspundețiȘtergere
  5. Copiii au fost luati din cauză relelor tratamente și îndoctrinare religioasă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Haideti sa trimitem iubire neconditionata acestor situatii fara judecati, ca nu stim ce rezolvari Karmice se desfasoara intre acele suflete. Nimic nu este intamplator in aceste vremuri, totul reprezinta lectii de viata care nu au fost invatate.Daca sufletul tau vrea sa experimenteze ceva anume pe care mintea refuza cu inversunare, acea situatie se va repeta frecvent.Sufletul nu are nevoie sa repete aceeasi experienta.
    EU SUNT D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica sa trimitem iubire neconditionata unor situatii?! Mai bine trimitem iubire acestor oameni in suferinta!
      Si ce inseamna scris cu majuscule"EU SUNT D"?! Chiar oare cine te crezi?!

      Ștergere
    2. aaaa,si io care am crezut ca vine de la Dracula!!!!

      Ștergere
    3. Ca sa intelegem mai bine: IO este un grad spiritual foarte inalt. Nu degeaba si voievozii il aveau. Stiti cum este titulul Domnitorului Mircea " Io Mircea mare voievod şi domn din mila lui Dumnezeu şi cu darul lui Dumnezeu..." sau titulul Domnului Stefan : "Io Ştefan voievod, din mila lui Dumnezeu domn al ţării Moldovei" .IO nu vine de la Eu. :)

      Ștergere
    4. Anonim ora 21:17, trimitand Iubire neconditionata, catre o situatie incurcata tot ce a dus la blocaj se curata iar situatia se rezolva. Nu acest lucru ni-l dorim? Scriam intr-una din postari ca Iubirea este o energie care curata raul. D. se refera foarte clar la iubirea neconditionata, aceasta este cea numita si agape (cea sfanta). Exact asa ne iubeste si Dumnezeu pe noi, neconditionat. De asemeni ne indeamna sa nu judecam, si are dreptate! Ce putem face este sa trimitem energia iubirii neconditionate pentru rezolvarea problemei lor in vederea deblocarii situatiei dar totul daca e voia Divina!

      Ștergere
    5. Completare! Pentru a fi mai clara situatia: Energia Iubirii Neconditionate este Lumina. Stim bine ca o situatie cu probleme este asa pentru ca Intunericul este prezent acolo, pentru a incurca si bloca(de ce este asa, nu putem sa judecam pe nimeni pentru ca nu avem acest drept).Stim ca Lumina alunga Intunericul.Energia Iubirii Neconditionate ca si Energie de Lumina va curata Intunericul care a provocat aceasta situatie! De aceea este important sa trimitem Iubire Neconditionata! Am incercat sa explic cumva, pe intelesul vostru!Numai bine!

      Ștergere
  7. Stiti cumva din ce secta sunt cei din Fam. Bodnariu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cate am vazut, par a fi penticostali!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna/domnule D. Faceti parte din secta ILUMINATII.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii respectos Anonimule ora 22:20! La Biserica ai invatat sa fii batjocoritor si ironic? Nu prea cred, mai degraba te-a invatat celalalt cu codita care locuieste in tine, si se manifeta prin cuvintele tale.

      Ștergere
    2. DACA AR STI LUMEA CU ADEVARAT CE INSEAMNA ILLUMINATI.DAR MA TEM CA NU STIE NIMENI.

      Ștergere
    3. Scre-ne ce sti despre ei! Noi stim ca Illuminati sunt masonii, si ca sunt malefici! Dar daca sti ceva mai mult, write here pls! ;)

      Ștergere
    4. Una este notiunea de iluminat si altceva este illuminati!

      Ștergere
  10. Ohh.. imi place ca ma provocati, astfel pot sa va spun foarte multe informatii, care sunt sigura, ca va sunt de folos, chiar daca voi nu credeti asta.Eu nu ma supar pe nimeni, deoarece inteleg exact cu cine comunic.Exemplu pe care pot sa-l dau este persoana care crede ca sunt Dracula, desi daca ar avea o intelegere mai inalta ar putea sa vada ca vine din partea opusa .Ma semnez D, fiind initiala prenumelui meu.
    As fi bucuroasa sa stiu ca voi stiti cine sunt aceeia iluminatii, pentru ca asta v-ar face sa discerneti ideile care vin de la voi,Fiinta de Lumina si cele de la asceste fiinte care controleaza mentalul nostru.Toate gandurile noastre care sunt de furie, de atac,de razbunare, sunt induse prin control mental pentru a creea energie negativa, energie cu care acestia se hranesc.De aceea va tot spun constientizati ce va trece prin cap, ca-i multa batalie acolo. In interiorul nostru se da batalia dinte"bine si rau"
    Energia IUBIRII este cea mai puternica arma din Cosmos, nimic nu-i rezista. Cu cat trimiti mai multa iubire neconditionata ,fiecarei persoane sau fiecarei situatii,
    cu atat primesti mai multa.Intotdeauna sa va rugati pentru "binele cel mai inalt" al omenirii si al planetei si astfel daruiti Lumina care voi Sunteti!Nimic nu sta in fata Luminii voastre, tot intunericul se disipa.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi doresc ca toti sa intelegeti ca eu stiu cine suntem noi oamenii, de unde venim si unde ne intoacem atunci cand ne-am terminat lectiile de viata de pe acesta planeta.
    Nu sunt cu nimic mai presus de nici unul dintre voi si nu stiu mai mult decat oricare de pe acest Pamant.Am mai spus-0 de cateva ori aici. Singura diferenta dintre intelegerile noastre este faptul ca eu am reusit sa ies din controlul mental care ne-a fost impus de cei care au stapanit planta. Si voi stiti tot ce stiu eu , dar la nivel de suflet. Noi toti SUNTEM UNUL nu ne separa decat credintele noastre despre cine credem noi ca suntem.
    Nu conteaza din ce rasa, secta sau religie facem parte(eu sunt crestin ortodoxa)toti suntem copii aceluiasi CREATOR, toti avem diamantul Christic in interior chiar si intunecatii care conduc aceasta lume.Cand am venit aici ne-am asumat riscul uitarii si caderii noastre in mocirla intunecata, dar sa stiti un lucru,aici pe aceasta planeta au venit fiinte de lumina foarte puternice pentru a aduce LUINA DIVINA. Incet ,incet intunericul se transforma in lumina si din ce in ce mai multi oameni se trezesc la lumina lor.Sa nu va indoiti nici o clipa de Ceea ce voi Sunteti. Conectati-va cu inima voastra si va veti regasi. Nimeni nu va veni sa va salveze de aici, decat SINELE VOSTRU INALT care striga cat poate de tare prin tot felul de evenimente sau semne. Doar trebuie sa fiti atenti si mai ales sa va doriti sa va treziti, caci nu va incalca nimeni liberul arbitru.
    Tot ce fac eu este sa va fac constienti ca la voi sta puterea de vointa de a fi Lumina Care VOI Sunteti. Daca simtiti ca va supara ceea ce eu spun este reactia egoului care nu doreste sa-si piarda puterea in favoarea Sufletului.
    Imi dores din tot suletul ca toti oameii sa si vada frumusetea care ei sunt. Eu va vad si va asigur ca sunteti magnifici, mai ramane sa credeti si voi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca omenirea a trait mii de ani in intuneric, si de-abia acum se trezeste, din 2012?

      Ștergere
    2. Cata dreptate are doamna D. Subscriu la tot ce a scris pana acum. Eu sunt "C"

      Ștergere
    3. Doamna D...sunt in ceata maxima acum. Poate ne explicati mai multe. Cumva va refereati la copii indigo sau de cristal cand ati afirmat ca au aparut fiinte de lumina? Nu de alta dar ma enervez si nu imi sta in fire. Multumesc.

      Ștergere
  12. Doamnă D. Cum ati ajuns la acest nivel,eu cred ca fiecare si o parte bună si o parte mai rea singurul lucru este sa nu ne pierdem credința ca norvegienii

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Oana, toti oamenii sunt Fiinte de Lumina, doar ca unii dintre noi ne-am departat atat de mult de Lumina,incat am uitat coplet cine suntem, dar inima noastra nu a uitat si a fost intr-o permanenta cautare a Divinitatii. Fiecare dintre noi are corp energetic, aceea aura de care stim cu totii.Toti avem culorile curcubeului in aura dar in functie de dimensiunea din care am venit, de misiunea pe care ne-am asumat-o, o culoare este predomonanta. Exemlu ar fi o aura in care predomina verdele reprezinta o fiinta cu rol de vindecare a suletului, culoarea violet reprezinta energia transmutarii energiei intunecate in Lumina si asa mai departe. Dar in functie de cum evoluam, stagnam sau involuam culorile Corpului de
    Lumina se pot schimba. Si in cursul unei zile se pot schimba culorile, functie de starea noastra. Daca esti fericit, bucuros sau mai mult decat atat, indragostit vei avea o aura stralucitoare, iar daca esti suparat,nervos, aura va fi stearsa, ca sa nu mai vorbesc despre persoanele care nu au respect pentru viata.
    Fiintele care au corpul de Lumina cristal sunt fiinte foarte evoluate spiritual venite din dimensiuni inalte.
    Aveti mare grija cand intalniti sau aveti copii nascuti dupa 2012, deoarece va aflati in fata unor fiinte extrem de evoluate.Acestia au venit sa schimbe toata mentalitatea noastra creata legata de spiritualitate.Acesti copii se imbolnavesc foarte usor din cauza ca absorb energiile negative din familie si mai ales din constiinta colectiva care este foarte incarcata cu gandurile noastre pline de"rautati"
    Va voi raspunde cu placere daca nu intelegeti ceva, atat cat imi permite cunoasterea mea.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti copii nascuti dupa 2012 se pot imbolnavi usor pt ca absorb energiile negatve din familie si din constiinta colectiva care-i incarcata cu ganduri pline de rautati? E destul de grava situatia daca este adevarat ce sustineti,vom avea spitalele pline de copilasi la cat de fericite sunt familiile din Romania si cetatenii acestei tari

      Ștergere
    2. Doamna...nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu va jignesc. Este prima oara cand aud asa ceva. Absorb energia negativa? Pe bune? Eu credeam ca sunt sensibili datorita poluarii, conservantilor, plasticelor, medicamentelor.... Oricum, de ce trebuie un copil sa plateasca pt tampeniile altora? Dvs aveti copii? Daca 1 greseste dvs il pedepsiti pe celalalt?

      Ștergere
    3. Un Anonim: Oana, aici vorbim de karma, adica ce avem de plata pentru greselile din vietile trecute sau din aceasta viata- la nastere vom rezona cu acea familie sau neam care are probleme karmice similare
      SAU
      vorbim de Spirite Inalte care au venit la intrupare special cu aceasta misiune.

      Ștergere
    4. Pai...iar nu-i bine. De ce sa platesc pt ceva dintr-o viata anterioara in viata asta. Care e rostul sa fiu "pedepsita" acum nemaistiind pentru ce tampenie. Ah, pot accepta ideea ca nu este pedeapsa ci doar capat experienta. Dna. Maria dvs parca sustineati ca nu exista reincarnare, nu? Nu stiu daca am inteles corect. Daca gresesc imi cer scuze de pe acum dvs. Ma rog, ideea e ca daca nu exista reincarnare, atunci cum sa platesc greselile din alta viata?
      Si, exceptand-o pe dna. Maria, noi toti credem anumite lucruri doar pt ca am citit, am auzit.... in concluzie presupunem.

      Ștergere
    5. Si totusi exista reincarnare.
      Luc.

      Ștergere
    6. Exista reincarnare sau reintrupare. A mai ramas dovada in Biblie: Matei 11:13,14, pe care Imparateasa Teodora nu a reusit sa o stearga... ea pentru ca isi dorea divinizarea dupa moarte dar dansa fusese o criminala or asa o deranja...

      Ștergere
    7. În perioada sa pământeană, Ilie a săvârşit păcate, cel mai mare fiind uciderea părinţilor săi la îndemnul diavolului...Lui Ioan, Ilie cel care trebuia sa vina, i s-a taiat capul... iata legea karmei functioneaza... ai omorat intr-o viata vei fi omorat in alta. Totul se plateste, orice rau facut!

      Ștergere
    8. Împăratul Iustinian a modificat Biblia și a scos pasajele despre reîncarnare

      Textele vechi care au stat la baza Bibliei originale se pare că au conţinut numeroase referiri la reîncarnare. Aceste texte au fost epurate de cel puţin două ori. Prima revizuire nu ştiu ce a vizat, însă este amintită de Coran: “Spune: ...Cine a trimis cartea pe care a adus-o Moise cu lumină şi o cârmuire pentru oameni, pe care aţi pus-o pe pergament, aţi dat-o pe faţă, însă aţi ascuns mult din ea şi aţi învăţat ceea ce n-aţi ştiut voi şi părinţii voştri? ... (Sura vitelor VI – 91) O altă epurare a Bibliei a avut loc în secolul al VI-lea. Împărăteasa Teodora, care-şi dorea divinizarea după moarte a dispus condamnarea învăţăturilor lui Origene – marele specialist creştin al reîncarnării. Soţul ei, împăratul Justinian a convocat în anul 553 consiliul Ecumenic al Constantinopolului la Niceea şi a ordonat scoaterea din Biblie a tuturor referirilor la reîncarnare. Cartea a fost drastic epurată..

      Ștergere
    9. Aşa cum o persoană îşi leapădă hainele uzate şi se îmbracă cu altele noi, tot aşa sufletul încarnat îşi leapădă corpurile uzate şi la momentul potrivit, se acoperă cu altele noi continuându-şi existenţa în una din cele trei lumi" (Bhagavad-gita II, 22).

      Ștergere
  14. OANA NICI SA NU TE ENERVEZI CA I-TI DISTRUGI SANATATEA SI SUFLETUL.TU TREBUIE SA STRALUCESTI CA UN DIAMANT!SI DACA STRALUCESTI CA UN DIAMANT NU EXISTA CEATA.DE FAPT TU LE CUNOSTI PE TOATE DAR PARCA AR FI PREA SIMPLU SA FIE ADEVARAT.

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Oana, ca sa ma simt jicnita ar insemna ca eu sa permit asta, deci nu-ti face griji ,si eu am trecut prin aceasta stare de neintelegere acum cativa ani cand m-am trezit la realitate.Eram foarte derutata deoarece toate credintele mele se prabuseau in jurul meu, era ca un tavalug care ma strivea iar eu nici macar nu puteam sa strig.Intrebam in stanga si in dreapta ce mi se intampla si nu gaseam raspunsuri care sa-mi satisfaca setea de cunoastere.Dar raspunsurile nu au incetat sa apara in momentul in care m-am linistit si am inteles ca trebuie sa am incredere in Divinitate si sa ma las cu totul in voia SA. Tot ce incerc eu sa fac aici este sa va usurez trezirea, deoarece atunci cand se intampla este extrem de dureroasa. Durerea sufletului este incomparabila cu orice durere fizica, atunci cand se trezeste si realizeaza ca aproape tot ce a crezut ca a ales in viata a fost indus
    de alte forte.
    Eu SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca nu va afecteaza cuvintele mele. Nu asta imi e intentia. Si aveti dreptate, totul in jur s-a prabusit si sunt in ceata. Dar ma bucur ca exista speranta sa gasesc calea. Vorba aceea: "Doamne ajuta-ma sa ma ridic in picioare pentru ca sa cad in genunchi pot si singura".

      Ștergere
  16. Nimeni nu plateste pentru nimeni, fiecare dintre noi a ales sa fie aici si acum pentru inaltarea planetei in lumina cu toata viata de pe ea.Daca tu, Oana, crezi ca esti unul din copii care au venit sa transmute negativitatea in lumina, sa stii ca asa este. Asta este misiunea cu care ai venit, dar la alegerea ta, nimeni nu te-a obligat.Ai uitat aceasta dar urmeaza sa sa-ti amintesti, asta este marea TREZIRE SPIRITUALA de care tot vorbesc.Tot ceea ce eu stiu, stiti si voi, poate chiar mai mult, dar trebuie sa va reamintiti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna cu vorbele lui Isus:"Tot ceea ce pot face eu puteti si voi si chiar mai mult decat atat". Dar...nu prea am inteles partea cu transmutarea negativitatii in lumina pentru ca eu niciodata nu am crezut asta. Multumesc.

      Ștergere
  17. LUCRURILE SUNT EXTREM DE SIMPLE NU TREBUIE SA LE COMPLICAM.ESTE POSIBIL ORICE.ORICE LUMINA CONTINE INTUNERIC SI ORICE INTUNERIC CONTINE LUMINA.CEL DINTAI ESTE DEJA CEL DIN URMA IAR CEL DIN URMA ESTE DEJA CEL DINTAI.POTI CONSIDERA CA,CAPUL ESTE CEL DINTAI SI PICIOARELE CELE DIN URMA,DAR IN ACELASI TIMP,POTI CONSIDERA SI INVERS.DEPINDE DE UNDE INCEPE NUMARATOAREA.NU MAI TE COMPLICA ATAT,OANA.

    RăspundețiȘtergere
  18. Exista reincarnare sau reintrupare. A mai ramas dovada in Biblie: Matei 11:7-14, pe care Imparateasa Teodora nu a reusit sa o stearga... ea pentru ca isi dorea divinizarea dupa moarte dar dansa fusese o criminala or asa o deranja...
    În perioada sa pământeană, Ilie a săvârşit păcate, cel mai mare fiind uciderea părinţilor săi la îndemnul diavolului...Lui Ioan, Ilie cel care trebuia sa vina, i s-a taiat capul... iata legea karmei functioneaza... ai omorat intr-o viata vei fi omorat in alta. Totul se plateste, orice rau facut!
    Împăratul Iustinian a modificat Biblia și a scos pasajele despre reîncarnare
    Textele vechi care au stat la baza Bibliei originale se pare că au conţinut numeroase referiri la reîncarnare. Aceste texte au fost epurate de cel puţin două ori. Prima revizuire nu ştiu ce a vizat, însă este amintită de Coran: “Spune: ...Cine a trimis cartea pe care a adus-o Moise cu lumină şi o cârmuire pentru oameni, pe care aţi pus-o pe pergament, aţi dat-o pe faţă, însă aţi ascuns mult din ea şi aţi învăţat ceea ce n-aţi ştiut voi şi părinţii voştri? ... (Sura vitelor VI – 91) O altă epurare a Bibliei a avut loc în secolul al VI-lea. Împărăteasa Teodora, care-şi dorea divinizarea după moarte a dispus condamnarea învăţăturilor lui Origene – marele specialist creştin al reîncarnării. Soţul ei, împăratul Justinian a convocat în anul 553 consiliul Ecumenic al Constantinopolului la Niceea şi a ordonat scoaterea din Biblie a tuturor referirilor la reîncarnare. Cartea a fost drastic epurată..

    Cap. 11 Evanghelia dupa Matei
    (…)
    7.După plecarea acestora, Iisus a început să vorbească mulţimilor despre Ioan: Ce-aţi ieşit să vedeţi în pustie? Au trestie clătinată de vânt?
    8.Dar de ce aţi ieşit? Să vedeţi un om îmbrăcat în haine moi? Iată, cei ce poartă haine moi sunt în casele regilor.
    9.Atunci de ce-aţi ieşit? Să vedeţi un prooroc? Da, zic vouă, şi mai mult decât un prooroc.
    10.Că el este acela despre care s-a scris: "Iată Eu trimit, înaintea feţei Tale, pe îngerul Meu, care va pregăti calea Ta, înaintea Ta".
    11.Adevărat zic vouă: Nu s-a ridicat între cei născuţi din femei unul mai mare decât Ioan Botezătorul; totuşi cel mai mic în împărăţia cerurilor este mai mare decât el.
    12.Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum împărăţia cerurilor se ia prin străduinţă şi cei ce se silesc pun mâna pe ea.
    13Toţi proorocii şi Legea au proorocit până la Ioan.
    14.Şi dacă voiţi să înţelegeţi, el este Ilie, cel ce trebuia să vină.


    Cap.17 Evanghelia dupa Matei.:
    (…)
    10.Şi ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?
    11.Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni şi va aşeza la loc toate.
    12.Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei.
    13.Atunci au înţeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.

    RăspundețiȘtergere