vineri, 15 ianuarie 2016

AGENTUL VIP ! CRISTIAN BRANCU , ESTE OCROTIT DE DUMNEZEU SI DE MAICA DOMNULUI !

                                                        
 Agentul VIP
                             11  Ianuarie 2016, ora 6,15 !

                                                 Dragii mei, 

Nu-i aşa că nu vă asteptati, ca sa scriu un articol cu si despre AGENTUL  VIP, domnul Cristian Brancu ?
Dragilor, iată cum  astazi dimineaţă, treaza fiind, aud un glas care spune cu mare bucurie aşa :
                      "Agentul Vip !
                 Cristian Brancu !"
În aceasta clipă dragilor, văd la doi metri distanţă de mine, la doi metri mai sus de patul în care eram, îl văd pe domnul Cristian Brancu, asa cum il stim cu totii, de pe pagina sa, AGENTUL  VIP:
 Agentul VIP.
D-l Cristi Brancu, era ocrotit de o Lumina alba stralucitoare, ce formase un nor oval in jurul său, iar în stanga sa, vedeam un ecran, un monitor, ce arăta BLOGUL  meu, cu toate câte eu scriu de la Duhul Cel Prea Sfant.
Aud glasul d-lui Cristi Brancu, care spune aşa :

       "Ce ne facem, că acestea se adeveresc ?!" 

D-l Cristi Brancu, părea că explică cuiva nevăzut de mine, ceea ce eu scrisesem pe Blog, si care, s-au adeverit în timp.
Dragii mei, aparitia mea la Antena Stars- AGENTUL  VIP, nu a fost si nu este deloc întâmplătoare.
Dumnezeu asa lucreaza, prin oamenii anume alesi de EL ,pentru a face cunoscut CUVANTUL  SĂU.
D-l Cristi Brancu mi-a descoperit BLOGUL , si m-a contactat prin albinutele din jurul sau, iar eu am acceptat si voi accepta de fiecare data ,Invitatia de a intra in direct prin skipe, precum si in Platou atunci când, se va lua o decizie bine stabilita.
Îi multmesc BUNULUI  DUMNEZEU si MĂICUŢEI DOMNULUI, că prin ceea ce mi-a arătat astazi ,prin ceea ce mi s-a spus de Sus din Cerul Său, este o aprobare că, pot sa fac cunoscut al SĂU CUVANT si pe aceasta cale moderna, si-n mod special la....AGENTUL  VIP!
Iar in acest mod dragii mei, cei care nu dispuneti in fiecare clipă de Internet, puteţi să urmariti la TV, ceea ce Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, voieste ca noi sa cunoastem si sa ne indreptam.
          Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, Amin!
                                             Cu dragoste, Maria.
 

 

20 de comentarii:

  1. daca acceptati o invitatie in platou sper sa fiti doar d-voastra si domnul Cristian,vrem sa auzim ce aveti de spus si eventual sa ne rspundeti la intrebari pe care le vom scrie pe pagina emisiuni,sper sa nu acceptati o invitatie cu mai multe persoane in platou ca deja ma gandesc cu groaza cum nu veti fi lasata sa explicati de catre invitati gen preotul xulescu sau doamna Mara Banica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se da voie, după seara din asta seara,ca sa-mi aleg eu invitatii.

      Ștergere
    2. felicitari,sper sa faceti o alegere buna :) sunt convins ca domnul Brancu nu face televiziune gen Capatos cu invitati surpriza in timpul emisiunii sau ascunsi prin alte studiouri :))...abia astept emisiunea :)

      Ștergere
  2. Doamna Maria eu as vrea sa ma fac fotomodel dumneavoastra ce m-ati sfatui sa fac ar fi bine sa ma fac sau nu.Mai bine sa renunt va rog frumos raspundeti-mi va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asta iti place, de ce sa nu te faci fotomodel ? Nu te afecteaza cu nimic, asupra CREDINTEI.

      Ștergere
  3. Buna dimineata asi dori sa stiu si eu pentru ca nu mam uitat la agentul vip !
    a fost emisiunea din 14 ianuare sau cea din 11 ianuarei 2016 !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne anuntati pe blog cind o sa incepeti emisiunea.Multumim

    RăspundețiȘtergere
  5. dn-a Maria normal este sa fie si cineva de alta parere orice adevar are cel putin doua variante

    RăspundețiȘtergere
  6. Raspuns la intrebarea "Ce ne facem ca acestea se adeveresc?":
    Urmam sfaturile Domnului Nostru Iisus Hristos si ale Maicii Domnului luindu-i ca model de viata,sa cautam sa il intelegem cu adevarat pe Domnul Nostru Iisus ,sa luam aminte la sfaturile Doamnei Maria si sa ne rugam ca impreuna rugaciunea impletita cu fapta vor inmuia inima Tatalui care poate atenua toate nenorocirile care vin asupra noastra din cauza pacatelor noastre,deoarece am luat viata si mediul incojurator ca pe ceva care se cuvine,abuzand de noi insine si de mediul inconjurator,neglijand drumul care duce adanc in inima noastra unde este locul lui Dumnezeu,de fapt.Nu este nevoie de eforturi sa fii bun si sa ai respect pe tine,pentru cei din jur si pentru Pamantul care ne-a sustinut ca o mama cu cele necesare vietii prin Cuvant Divin.Daca suntem mai atenti tot ce ne inconjoara este manifestarea Cuvantului Divin care a spus SA FIE...toate cum este scris la Geneza,si sa nu uitam ca la Dumnezeu nu este timp 1000 de ani la El pot fi o clipa.Nu raportam lucrul lui Dumnezeu la dimensiunea timpului nostru.Tot cu dragoste scriu si eu aici,va iubesc oameni buni,sunteti cu totii buni,ca asa v-a facut Dumnezeu.Daca unii dintre noi am uitat Adevarul este pentru ca asa am fost tinuti,indoctrinati cu gunoaie informationale,facandu-ne robi vietii in loc sa ne lase liberi sa gandim,sa cream,sa fim educati in intelegerea propriei noastre fiinte cu mare putere creatoare si empatica care poate influenta mediul inconjurator in sensul bun daca stam aproape de Tatal Nostru Creator.Oameni buni noi suntem niste fiinte minunate,suntem un Miracol al creatiei.Si pentru ca suntem iubiti ni s-a ladat liberul arbitru,dar si responsabilitate in fapte.Sunt multe de spus,dar inchei prin a spune inca odata VA IUBESC.Cu mult drag,va imbratisez de departe Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca sunteti constienta ca indiferent de ce invitati va alegeti o sa iesiti "sifonata" din emisiune

    RăspundețiȘtergere
  8. SIFONAREA V-A FI AMORTIZATA DE DRAGOSTEA EI PENTRU SEMENI,PENTRU EA SIFONAREA V-A FI ANIHILATA,DOAR IN OCHI NOSTRI O V-OM VEDEA SIFONATA PENTRU CA NU AVEM DRAGOSTE SUFICIENTA PENTRU SEMENI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este MARIAN ! Nu conteaza că voi iesi şifonata ! Important este sa pot transmite Semenilor in direct, ceea ce BUNUL DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI, imi daruieste ,ca sa pot darui Semenilor. Voi lua cu mine si cele circa 200 de caiete scrie din 1999 pana in prezent. Pe toate le-am păstrat, iar acum sunt DOVEZILE mele scrise, cu zi ,ora si an . Felicitari pentru Postarile frumose, atât tie cât si celorlalti cititori.

      Ștergere
    2. Marian,ma bucur pentru respectul tau fata de doamna Maria Ghiorghiu,si Dumnezeu sa-ti ajute si tie cat si celorlalti cititori ca sa se intoarca la adevarata credinta in Dumnezeu.

      Ștergere
  9. ok ok dar pe cand emisiune k dna maria in direct k vreau sa stiu pupici la toti

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca alegi invitatii cu mare atentie,intervine ,,unu,,la tel.si se strica poza. Carcotasi sunt destui,noi ca natie nu avem cultivat simtul ascultarii si aruncam repede cu pietre.Sa fi cu mult calm si sa ai rugaciuni facute ca cel rau sa nu aiba putere. Sa ne anunti ziua,cei cu putere, n rugaciune te vom sustine. Amin

    RăspundețiȘtergere
  11. Unele postari sunt mult prea generale si interpretabile! Alea nu prea au cum sa ajute lumea.

    RăspundețiȘtergere