miercuri, 14 mai 2014

CUTREMURUL MARE ??? IATĂ ADEVĂRUL ADEVĂRAT !!!

                                         13  Mai 2014, ora 23,15 !
                                                           

                                                       Hristos a Înviat ,dragilor !

Abia îmi terminasem Rugăciunea şi mă băgasem în pat.
Cu televizorul deschis pe un anume canal, aud stiri despre un posibil viitor Cutremur foarte mare în Bucureşti, unde ,majoritatea blocurilor se vor prăbuşi ,iar victimile omeneşti, se vor  dubla faţă de Cutremurul 1977.
M-am cutremurat la auzul acestor ştiri ,când brusc aud un glas care venea din Cerul Sfânt , şi care întreabă cu uimire mare :

                 "În România ?!
                   CUTREMUR   MARE , în România ?!
                   Dumnezeu , va ţine Pământul !
                   Dumnezeu , va  ţine  pământul "!

Dragilor, v-aţi liniştit ? Cutremurul mare, nu va fi în România !
Dumnezeu nu va lăsa România Lui Prea Iubită, viitorul al doilea Ierusalim,ca să se prăbuşească la venirea unui posibil Cutremur mare, pe care toată lumea ,parcă îl tot cheamă să vină.
Dragilor, eu nu spun că , nu vor mai avea loc Cutremure în România. Vor mai fi Cutremure, deoarece suntem o ţară cu activitate seismică majoră, dar nu va avea loc , niciun Cutremur devastator !
Nu vă mai luaţi ,după toate ştirile care apar peste tot, şi care nu au nicio bază, ci sunt doar presupuneri !
Eu aici fraţilor, nu scriu de la mine; nu merg pe presupuneri ! 
Nu sunt cuvintele mele ! Ceea ce eu scriu ,este numai Cuvântul Lui Dumnezeu ! CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, aşa cum l-am primit de Sus !
Deci, staţi liniştiţi !
CUTREMURUL  MARE, despre care vorbeşte toată lumea din România, nu va avea loc în România !
 "Dumnezeu, va ţine Pământul ", aşa cum spune un Glas din Cerul Sfânt.                                      
De vreţi vreodată să aflaţi Adevărul  adevărat şi neîndoielnic , intraţi pe Blogul meu, unde veţi găsi, al Lui Dumnezeu Cuvânt !
                                   Cu dragoste şi preţuire,
                                                               Maria.



4 comentarii:

  1. Cum ramane cu profetiile Parintelui Arsenie Boca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu contest Profeţiile Sfântului Părinte Arsenie Boca ! Eu spun ceea ce Dumnezeu din Prea Mare Mila Sa, imi arată toate câte scriu. Dumnezeu este Atotputernic şi face numai VOIA SA , în orice clipă !
      Eu pot să spun şi nu de la mine spun, ci de la Bunul Dumnezeu, că ROMANIA nu va fi lovită de UN CUTREMUR DEVASTATOR ! Eu nu concurez cu nimeni ! Rog cititorii Blogului ,sa verifice toate câte scriu şi cum în timp se adeveresc !

      Ștergere
    2. Ma rog si profetiile yoghinului Gupta Swami un doctor spiritual in religiile Maya.Eu cred ca va fi ca in Potopul lui Noe ca Romania de acum nu se indreapta spre calea cea buna.

      Ștergere
  2. Intr-adevar, in cele din urma nu va fi. Trebuia sa se produca de mai multe ori si din cauze care tin de voia ascunsa a Domnului, a fost oprit.Nu va fi si in general, nu va fi nimic din ceea ce se prevesteste a fi catastrofa totala. Dar tot ceea ce s-a profetit este adevarat in sensul ca a fost vazut ca fiind planificat, dar nu de Domnul. In cele din urma, doar El hotaraste.
    In ceea ce priveste flacarile vazute de parintele AB, ele nu trebuie neaparat sa aiba o infatisare materiala. Ele deja exista prin atacul concertat impotriva spiritualitatii, a esentei umane. Multi din cei care par a fi oameni, sunt deja arsi.

    RăspundețiȘtergere