sâmbătă, 17 mai 2014

CUM ARATĂ SUFLETUL NOSTRU ???


Pentru a demonstra existenta sufletului dupa moartea s-au strans o serie de dovezi, printre care si cele fotografice. In acest articol va fi prezentata o poza ce apartine familiei inginerului Radu Nastas (din municipiul lasi). Atat sotul, sotia, cat si fiica (eleva) au obtinut in ultimii trei ani, in diferite locuri din tara si din strainatate, variate inregistrari fotografice privind entitati invizibile, dar cu un continut informational cu totul inedit.
         Rotundul
alb dens, este Sufletul
celui mort cu trupul !
Multe Suflete, se unesc ca într-o pânză de păianjen incolora si plutesc in aer. Sunt intre 5 şi 30 de suflete într-o plasa incolora, ca din roua stralucitoare.
Sferele ,stau lipite la margine una de alta, si nu toate au aceeasi marime. Sunt si cât bobul de piper, si cat cel de mazăre, dar si cat o vişină mai mică.
Capul de serie l-a constituit fotografierea – in 24 februarie 2005, in timpul unui serviciu religios – a imaginii invizibile a sufletului unui decedat, ramas inca alaturi de trupul de pe catafalc. Evident, nimeni dintre cei aflati in biserica nu au vazut tulburatoarea prezenta, inregistrata nestiut de doamna Liliana Nastas. De altfel, si cateva clisee expuse ulterior au surprins deasupra asistentei nu numai alte pozitii ale sufletului respectiv, ci si strania participare, la fel de nevazuta, atat a fiintei stralucitoare care „a ajutat cu iubire” separarea acelui suflet de trupul decedat, cat si a altor 16 entitati slab radiante. Desi aveau structurari oarecum asemanatoare, acestea aveau totusi diferite dimensiuni si coloraturi.
Entitatea rotunda surprinsa langa trupul decedat era sufletul acelei fiinte umane care se despartea definitiv de minunatul sau „instrument din carne si oase” pe care l-a folosit in secventa de viata intrupata care se terminase. Marind imaginea acelui suflet nevazut ochilor omenesti dar perfect real ca existenta materiala radianta, s-a obtinut asa arata un suflet in intimitatea sa, la trei zile dupa separarea de trupul din materie grea! Intr-adevar, ulterior inevitabilei despartiri, cliseul fotografic a inregistrat total obiectiv o noua realitate: modul in care corpurile invizibile s-au reorganizat spatial intr-o forma rotunda, avand o structurare concentrica, protejata la exterior de un strat de materii mai grosiere in raport cu cele din interior.
                Iar acum dragilor , voi completa imaginea  !
Deci ,acel rotund alb dens, are mărimea unei vişine mai mici. Acel rotund parţial ,la interior este incolor ; dar este şi în combinaţie de albastru ,precum acesta cu , care eu scriu, cu puţin auriu ,extrem de puţin, şi cu nişte mici umbre roşii.
Mijlocul este total incolor, precum roua dimineţii , apoi este completat cu fire de albastru mai intens,  şi cu fire ca nişte vinişoare de auriu şi roşu mai slab.
Sufletul ,este o mică Sferă incoloră ,pe care stau ţesute
cu albastru circular şi vinişoare de auriu, cu extrem de putin roşu deschis.
Sufletul ,pluteste nevăzut prin aer, atât deasupra sicriului, cât şi după ce este înmormântat trupul.
Sunt multe suflete rătăcite, care nu vor să părăsească această lume, şi plutesc nevăzut prin aer şi sunt prinse ca într-o pânză de păianjen mai multe suflete, şi aşa plutesc printre noi, prin aer.
Eu le văd cu ochiul liber. Am încercat de câteva ori să le ating,şi cand ajungeam la 3 mm de plasa in care pluteau, se depărtau cu viteza gândului. Nu acceptau să le ating.
Sunt un infinit de astfel de suflete, care nu-şi găsesc odihna şi ratacesc în atmosfera, deasupra pământului.
Sunt Suflete, care nu L-au cunoscut pe Dumnezeu niciodată, si asa cum se comportau în viata cu trupul lor, asa se comporta si acum. Eu le aud ! Comunica între ele, vorbesc urât , foarte multe suflete continuă sa înjure de toate Cele Sfinte.
Nu-mi pot explica de ce aceste suflete rătăcesc şi nu vor sa se îndrepte către Lumina Lui Dumnezeu.
Dar din păcate , acesta este Adevărul  dureros !
Tocmai de aceea, trebuie sa avem o viaţă plină de Dragoste şi Credinţă, pentru Dumnezeu şi Maica Domnului, Dragoste pentru Aproapele nostru, sa facem fapte de milostenie, sa postim, sa ne marturisim şi sa ne învrednicim ca sa primim Sfanta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Să mergem măcar Duminica la Sfânta Biserică, deoarece acolo dobândim mântuirea sufletului.
Dacă vom face asa din dragoste,şi nu din obligatie, sau din frică, nu vom avea soarta acestor Suflete care plutesc în aer, până la Judecata  Universală, când fiecare oscior se va lipi unul de altul, pâna si cenusa se va aduna, iar trupul se va reface şi sufletul va intra in trup, unde va fi judecat de MANTUITORUL !
Dragii mei, să avem grijă de trup , ca si cand nu am muri niciodata, si sa avem grijă de suflet, ca si cum am muri mâine.
                               Cu dragoste si pretuire, Maria.

2 comentarii:

  1. De unde stii TU ca alea sunt sufletele mortilor, ai TU autoritate morala si divina sa afirmi asta? La psihiatru ai incercat sa mergi, multa lume "credincioasa" are nevoie de medic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru recomandare VALERIU, dar nu mi se potriveste! De ce spui tu ca multa lume credincioasa are nevoie de psihiatru ? A fi credincios ,e totuna cu a fi nebun ? Atunci, sa mergem toti credinciosii sa facem coada la psihiatru, ca doar psihiatrul o fi Dumnezeu pe Pământ, si vinedeca tot si toate, ce spui, e bine asa ? E o rusine sa spui asemenea lucru, ca sa nu folosesc alt cuvant mai urât. Stiu eu , pur si simplu ca sunt sufletele mortilor!!! Dumnezeu mi-a spus si mi le-a arătat! Sau trebuia sa cer acordul unui psihiatru ??? DA, am îngaduinţa Lui Dumnezeu Atotputernic ca sa vad ,ca sa aud toate aceste Minuni, si apoi ca sa le scriu . Sau ar trebui si in acest caz ,sa cer părerea unui Psihiatru ,care sunt ca niste mici dumnezei pe pământ după părerea ta, referitor la oamenii mai credinciosi ?Daca simti ca tot despre ce eu scriu, ca iti croieste drum catre psihiatru, atunci renunta si nu mai citi pe Blog. Decat sa ajungi la Psihiatru..., mai bine sa nu crezi in nimic! Ti-am dat un raspuns din politeţe, nu ca ai fi meritat!

      Ștergere