miercuri, 26 februarie 2014

ULUITOR !!! GLASUL LUI DUMNEZEU !!! ŞTIU CĂ NU TE LEPEZI DE MINE ŞI NICI DE CREDINŢĂ !

                                 29 Mai  2004, ora 15, 13  !

Eram acasă  si mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI. 
Dimineaţa fusesem la serviciu si nu am avut timp ca sa-mi fac Rugăciunea ! Abia asteptam ca sa ajung acasa si să mă rog !
Singura fiind ,în camera mea , îngenunchez în faţa SFINTELOR  ICOANE, si cu lacrimi pe obraji si cu multa dragoste în suflet, ÎL rog pe BUNUL  DUMNEZEU, ca să mă ierte ca dimineaţă nu mi-am făcut Rugaciunea.
Şi ochii mei, se închid fără voia mea, si vad cu ei închişi UN CER, bleu senin ,ca de oglinda !
Aud dragilor UN GLAS puternic, care spune ca un anunţ :

                 "MARTOR , CA  NICIODATĂ !
              ASCULTAŢI  CU  PORUNCĂ , PORUNCILE  MELE "!

   (şi glasul spune ):       "DUMNEZEU "!!!

Şi văd cu ochii închişi, cum din CERUL senin ca de oglinda , iese sub BOLTA CEREASCA,  O  TURLĂ  mare, O  CUPOLĂ imensa, ce avea multe aripi , multe braţe ,aşezate circular sub BOLTA CEREASCĂ, asa incat, daca priveai de pe pământ nu mai vedeai Cerul ci vedeai  TURLA  SFANTA  de la CASA  LUI DUMNEZEU , Turlă ce acoperea  tot Pământul. 
Închipuiţi-vă fraţilor  TURLA unei Biserici, ca fiind înaltă până la CER, si care are ca niste Aripi asezate circular in jurul vârfului imens al acestei TURLE , de la CASA  LUI  DUMNEZEU , de SUS din CERURI .
Sau ,forma salciei pletoase ,ce ar avea un vârf inalt până în CER, ca o cărare de Lumină, dar care nu este pe pământ ci imediat sub BOLTA CEREASCA , si care are culoare gri -cenuşie cu stralucire, acoperind cu ramurile ei,  BOLTA CEREASCA  şi intreg PĂMÂNTUL !
Când priveam in sus, asa cu ochii inchişi, nu mai vedeam CERUL, ci vedeam CUPOLA (TURLA ),CASEI  LUI  DUMNEZEU cu un vărf alungit mult, cum ar fi vârful unei TURLE de BISERICĂ, care sa ajunga până la CER , ca o cărare de Lumină.
Sub BOLTA CEREASCĂ, exista  aceasta  TURLĂ  IMENSA, cat suprafaţa CERULUI. 
Pământul întreg era sub aceasta  TURLA  IMENSA ,coborâta din CER , sub CER, de DUMNEZEU.  Pământul  nu mai avea CER deasupra lui, ci avea aceasta dumnezeiasca TURLĂ a LUI  DUMNEZEU din Ceruri.
Aud din nou glas, care spune răsunător :

                      "DUMNEZEU "!

Şi văd cu ochii inchişi, TURLA  CASEI  LUI DUMNEZEU  din CERURI, stralucind de lumină ca de Soare, si aud GLas din CER, care îmi spune aşa :

                     "ŞTIU  CÂT  DE  TARE  MĂ  IUBEŞTI !!!
   ÎNCÂT  NU  TE  LEPEZI , NICI  DE  MINE  ,
                                                     NICI  DE  CREDINŢĂ "!

Dragii mei, nu mai am cuvinte ! Din 2004 si până acum ,eu nu am mai deschis caietul acesta ! L-am luat din teancul de caiete pe 2004, si uitati şi voi...ce aveam notat printre multe alte TAINE, de care nu-mi amintesc fara sa citesc in caietele sufletului meu.
Ce pot sa spun ??? Simt in sufletul meu, bucurie ,dar si teama de a nu-I gresi  BUNULUI  DUMNEZEU, care, ŞI-a revărsat DARUL  SĂU , peste mine păcătoasa, precum norii Cerului care aduc ploaia torenţială si necontenită. 
DRAGOSTEA mea pentru DUMNEZEU.....nu o pot spune în cuvintele lumesti ! Nu exista cuvinte in care sa ma exprim ,ca sa pot spune cât de tare ÎL iubesc pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI. 
Şi din această DRAGOSTE, vă dăruiesc si vouă tuturor şi vă îndemn tot cu dragoste, sa credeţi  în DUMNEZEU , să credeţi în MAICA  DOMNULUI . Iata ce -mi spune un glas, chiar acum când scriu aceste rânduri :

                       "DACĂ  CREDEŢI  ÎN MAICA  DOMNULUI , 
              STRIGAŢI - O  ACUM !!!
                         ŞI  EA , VĂ  VA  AUZI  "!

                                    Dragii mei,

CREDEŢI  DUMNEZEULUI  nostru al tuturor, CREDEŢI  MAICII  LUI  DUMNEZEU, STRIGAŢI din inmă şi veţi fi auziţi !!!

        Cuvinte....nu mai am ! Ci doar din inimă vă spun...
                                        Cu dragoste, MARIA

P.S. Pot eu sa mă lepăd de toate aceste DARURI, de CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, de CREDINŢĂ , pentru că spun unile guri rele, că am nevoie urgentă de psihiatru ??? Oare cine are nevoie ,eu, sau cei care imi dau astfel de sfaturi ???








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu