sâmbătă, 2 decembrie 2023

STEAUA DE LA BETLEEM ARE PATRU COLŢURI, ŞI ESTE UNICĂ !


                                            Dragii mei,

 In aceasta seara, chiar daca scriam aici pe BLOG, la un moment dat,am in fata ochilor Steaua de la Betleem ,dar si pe cei Trei Magi care cautau locul unde S-a nascut Pruncutul Iisus, din Prea Curata Fecioara Maria.
Atunci când mi s-a arătat Steaua Magilor, eu am văzut-o într-o clipită ca având cinci colturi,si-am inceput a scrie aici pe BLOG.
Dar, asa cum se intampla de fiecare dată ,când gresesc fara voia mea, am primit din Cerul Sfânt un Mesaj care se referă strict la STEAUA  MAGILOR.
                                                                       .

Iată ce spunea glasul din Cerul Sfânt :
                       "Steaua  de la Betleem !
             În primul rând ,este o Stea unicat!
            Steaua de la Betleem, Steaua în patru colţuri este unică !"
Asadar dragii mei, după cum vedeti eu nu scriu de capul meu.
Dumnezeu a văzut că eu am vizualizat gresit STEAUA de la BETLEEM , si ca voiam sa scriu ca are cinci colturi, dar,m-a corectat.
Steaua Magilor dragii mei, are Patru  colţuri !


Şi nu de la mine spun aceasta, ci de la Dumnezeu care m-a corectat si mi-a spus că, nu cinci colturi, câte eu am vizualizat gresit ,ci patru colţuri are cu adevărat STEAUA  MAGICĂ.  
Iata:
                "Steaua  de la Betleem !
             În primul rând ,este o Stea unicat!
            Steaua de la Betleem, Steaua în patru colţuri este unică !"
Dragii mei, să ne bucuram si noi de Steaua cu patru colturi trimisă de Dumnezeu pentru cei Trei Magi care s-au închinat Pruncutului Iisus , Fiului Lui Dumnezeu care S-a nascut în Ieslea cea prea minunata.
Si noi să ne închinam si sa-I aducem în DAR, nu neaparat aur,smirna si tamâie precum Magii de odinioară, ci să-I aducem în DAR, Inima noastra toata, precum si sufletul nostru bun,luminat si smerit.
                                                Cu dragoste, Maria. 

3 comentarii:

  1. Steaua de la Bethlehem (Beyt Lehem) are 5 colțuri ceea ce reprezintă 5 personaje importante. Nr 5, cel cu superputere peste foc are în subordinea lui și poate stăpânii toate cele 5 elemente. Nr 3, cel cu superputere peste ape are în subordinea lui 3 elemente. Nr 2, cel cu superputere peste aer/vânt, are în subordinea lui 2 elemente. Nr 1 și Nr 4, încă nu sunt activi și încă nu le cunosc superputerile. Nr 5 este primul, Nr 3 este al doilea. Nr 2 este al treilea. Hristos e Nr 9.
    Cei 12 ucenici a lui Hristos, de fapt au fost 11 și cu el 12. Acel trădător a fost înfiltrat de Diavol. Dacă Hristos îl ar fi scos afară, nu mai putea avea loc atât moartea și învierea cât și cele prezise mai dinainte în Testamentul Vechi. Total sunt 12, 5 au legătură continuă cu ace stea și 7 sunt într-o altă dimensiune. Acum Hristos este în a 12-a dimensiune, încă nimeni nu îl poate atinge. Deci, steaua de la Bethlehem are 5 colțuri simbolice, 5 lumini dar în realitate nu are nici un colț/pin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cutremurele revin, urmează o perioadă cu foarte multe cutremure si victime-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  3. s-a facut calcul la NASA pentru perioada nasterii DOMNULUI cu aparitia acelei stele ,care a fost O COMETA -Magii de la rasarit mergeau spre BETLEHEM dupa mersul acelei comete- probabil ca stralucirea ei dadea impresia de colturi, asa cum apar si stelele noaptea

    RăspundețiȘtergere