sâmbătă, 3 august 2019

ALEXANDRA TRAIESTE ! ESTE ÎNTR-UN BUNCĂR ŞI PLÂNGE !


               Noapte de 2 -3 August 2019,ora 3,22 !

                                Dragii mei, 

Stiu ca majoritatea celor care o iubesc si o sustin pe Alexandra,fetita de 15 ani rapita de pe strada de Gheorghe Dinca,si-au luat adio de la ea cand au auzit ca ADN-ul fetei s-a gasit in cenusa din butoiul criminalului (el a recunoscut ca este criminal).O fi el criminal ,o fi omorat poate alte persoane,dar nu pe ALEXANDRA si pe LUIZA !!! Nu pot sa stau in pat si sa dorm, in timp ce fetele sunt chinuite,afland prin Puterea Duhului Sfant ca fetele traiesc.
Fratilor! ALEXANDRA si LUIZA traiesc !

                           Imagini pentru luiza fata disparuta imagini       
                                       
Acum 5 ore - Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu, a spus Alexandru Cumpănașu, vineri seara.
Acum 6 ore - Chiar și cel mai fervent susținător al variantei că Alexandra, fata răpită și violată la Caracal, este vie, recun9oaște că nu mai sunt speranțe.
Acum 5 ore - Rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicină Lelagă arată că, în proporţie de 99%, oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă ...

Nu o sa comentez nici intr-un rezultatul ADN!!!
O sa spun doar,ce mi-a aratat si ce mi-a grait mie DUMNEZEU prin puterea SA.
Înainte sa ma culc,am implorat pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI,cu lacrimi am implorat, ca sa ocroteasca fetele rapite si daca voieste sa-mi spuna unde sunt.
Abia daca am dormit o jumatate de ora,si ma trezeste un glas care spune asa:
           "Caracal!
            Cazul de la Caracal .
            Fata povesteste prin cate feluri a trecut de (iar aici ,daca am inteles eu bine,a spus asa):tranchilizare .
Clipă in care,vad chipul viu al Luizei ,si o vad cum plange.
Vad o incapere spre SUD -VEST, o incapere in care  era o fată ce semana cu Luiza,după trup. O vedeam din spate,deoarece,Luiza(asa cred eu ca ea era) incerca sa priveasca printr-un geam cu gratii.
Si-n tot acest timp, si tot cu lacrimi pe obraji ,intreb in sinea mea:
         Unde este Doamne,aceasta fetiţă?
     Iar raspunsul a venit imediat si uluitor:
           Aceasta fetiţă dusă!
Si-n aceasta clipă ,o vad pe ALEXANDRA legata la frunte si la ochi,cred ca avea o esarfa de culoare gri inchis, o esarfa pliata de cel putin 3 -4 ori ,si cu, care, era legata peste frunte si ochi .
Alexandra facea cativa pasi in faţă,cativa in spate; plangea si era tare supărata si agitată,posibil sa fi avut si mainile legate,de nu putea da la o parte esarfa de pe ochi. 
La geamul cu gratii (cred ca era unul ,nu stiu exact) vad o alta fată ce se asemana la trup cu Luiza si care, incerca sa priveasca prin geam.Nu vedeam daca Luiza era legata la ochi,sau poate doar s-a apropiat de geam.
Si-n aceasta clipă, imi spuneam:
          Doamne,dar parca este un lagar acolo.
Iar un glas, imi spune raspicat si prompt:
                 "Buncăr. Este un buncăr !"    
Dragii mei, eu cred in tot ceea ce-mi arata DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI prin Puterea Duhului Sfant.
Alexandra traieste si trebuie cautata in continuare. Este dusa (sau urmeaza sa fie ) intr-un buncăr !
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa le ocroteasca si sa le aduca inapoi acasa,vii !
Nu voi inceta a ma ruga PREA SFINTEI TREIMI si MACII DOMNULUI,ca sa ocroteasca aceste fete,Luiza si Alexandra (si nu numai), si sa ne calauzeasca pas cu pas,până la locul unde ele sunt sechestrate.
Sa ne rugam impreuna pentru aceste fete ,si sa credem cu tarie,cu toata fiinta noastra ,ca ele nu sunt moarte; sunt vii !
                            Cu dragoste ,Maria.

129 de comentarii:

  1. Deci trafic de carne vie,se pare ca e o retea impreuna cu fiica lui Dinca,de aceia a recunoscut crima pentru ai proteja,au luat-o din casa lui Dinca cind el nici nu ajunsese acasa de la Craiova la ultima convorbire a Alexandrei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.justitiarul.ro/ce-vor-sa-ascunda-stapanii-coloniei-ordin-de-la-stapanire-inchideti-urgent-dosarul-caracal/

      Ștergere
    2. Daca anumite gropi din curtea aia au fost facute fara motiv intemeiat, in urma cu mai bine de 10 ani de cand , cica, l-ar fi parasit familia, atunci este imposibil ca familia sa nu stie ceva legat de comportamentul anormal al dementului. Mergand pe aceasta pista a fabulatiei, fiica, prin prisma meseriei, ar fi putut avea rol de colector de organe. Nimic nu este imposibil.
      Ma tot uit la poza ei...la fatza maica-sii....
      Nu este usor sa traiesti alaturi de criminali. Ori ii ataci, ori ii accepti. Ei, criminalii, cauta compasiune printre cei apropiati. Un pas gresit, si pici in plasa lor. De-acolo , iti alegi calea. Deci, personal cred ca o samanta de suspiciune trebuie sa fi existat in sufletele celor din familie. Exclus ca ei sa nu simtit nimic. De-acolo si-au ales calea. Nevinovati nu sunt.

      Ștergere
    3. D-na.Maria, este posibil ca dumneavoastra sa ,,vedeti,, sufletele fetelor trecute in nefiinta. Durerea cumplita din sufletul lor poate a facut posibila aceste aparitii, nici nu stiu cum sa spun. Ca intr-un vis, cand cel decedat vrea sa transmita ceva. Posibil ca urneaza sa vedeti si scena/scenele crimelor. Poate va vor calauzi pana.coko(daca vor putea suporta inca o data acele orori). Doamne, e asa trist, ca o sa innebunim cu totii! Mai dureris este ca toti cei care au avut o posibilitate de a face bine, au folosit-o in scopuri materiale si n-au facut decat rau. Chiar sinprin televiziune, unde se.mai.lasa sa pice cate-o lacrima...PREA TARZIU ! Multi dintre ei au contribuit la cladirea acestui Iad. Asa a sfarsit si Madalina Manole, si copilele astea, si multe alte sufletele nevinovate pe care unii le-au privit ca pe niste furnici. Egoismul, fatarnicia, si multe alte ,,calitati,, pe care le-au imbratisat ,,vedetele,, acestei tari, din
      diverse domenii, au dus aici. ULtima oprire: IADUL.

      Ștergere
    4. Cainii de salvare/de luat urma victimei dupa miros ,trebuiesc dusi la locul faptei, si...SURPRIZA!

      Ștergere
    5. Anonim3 august 2019, 15:00
      Categoric fetele traiesc ! Mesajul pe care l-am primit azi, contrazic rezultatele ADN -ului. Dar acest MESAJ,nu-l pot publica! Ar insemna sa ma lupt cu morile de vant si impotriva celor care au dat un asa verdict al ADN-ului.
      Da ! FETELE vor aparea ! DUMNEZEU este mare si puternic si le va apara.Tot ce ni se serveste,este o poveste de adormit copiii !

      Ștergere
    6. Din pacate, cred ca tot ce a spus denentul este adevarat. Fetele nu mai sunt in viata. Se tot discuta pe tema cadavrului ars din care nu s-ar mai putea obtine ADN-ul. Poate nu se mai putea obtine din oase arse dar din tesut muscular gandesc ca se poate. Cred ca cei ce ancheteaza cazul au multe dovezi(pe care nu le por spune deocamdata). Imi amintesc ce-a spus vecina lui despre raspunsul criminalului la intrebarea ,,ce faci cu cazanele astea mari,, . El a spus ,,fierb caini,, .
      Probabil ca anchetatorii incearca sa amortizeze un puternic impact pe care l-ar provoca adevarul crunt. Omiteti faptul ca dementul era f.murdar pe bluza in momentul in care a fost gasit. Cine a spus ca el ar fi ars cadavrul intreg(ca sa si explodeze)? Cred ca aratarea asta n-are nimic uman in el.
      Se incearca evitarea unei revolte a poporului(care d-ne fereste , n-ar aduce nimic bun, poate doar rezolvarea unor interese ale unor politicieni. Banuiesc ca unii dintre ei se roaga ca oamenii sa iasa in strada).
      Ma rog sa nu cumva sa.mai existe si alti dementi ca asta, dar la cate disparitii sunt pe teritoriul Romaniei, slabe sperante. Sa ne aparam copilasii, fratilor, ca pana la D-zeu saracul, ne omoara cretinii astia.

      Ștergere
    7. Eu cred Maria scumpa ca asa este, si eu simt la fel , am simtit-o din prima zi.
      Doamne ajuta!!!!!

      Ștergere
    8. Da. Are dreptate. Domnul Dincă, nu avea posibilitatea să o incinereze. Lucrează pentru un tip, Mihail Zamfir zis și Angelo Bianco, șef al unei mare rețea de trafic de persoane.

      Ștergere
  2. Cred ca sint buncarele ramase in Banat la granita romano-sirba urmare a conflictului ideologic intre Tito si Stalin via Gheorghiu -Dej din anii 1950,tot in Banat se pare ca e si fata lui Dinca,Daniela-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 04:50, poti proba sau doar te aventurezi in povesti de la radio sanț!

      Ștergere
    2. http://www.justitiarul.ro/ce-vor-sa-ascunda-stapanii-coloniei-ordin-de-la-stapanire-inchideti-urgent-dosarul-caracal/

      Gata s-a primit ordin pe unitate imediat dupa venirea lui klemm ca acest caz sa fie inchis de urgenta si rezolvat :Dinca este criminal in serie. Adevarul ca de 30 de ani Ro numai in mafie minciuni traieste. Niste institutii pline de mafie, niste slugi strainilor. Rusine natiei romanesti ca doar priveste nepasatoare cu zero atitutide. De asta toti fac ce vor din tara asta. E clar ca nu mai e ce alege nici din politica nici din justitie. Rusine romanilor ca mereu in 30 de ani au tratat totul cu superficialitate, slugarnicie, ignoranta ,prostie. Nu e de mirare ca am ajuns unde suntem si anume... fraierii mapamondului

      Ștergere
    3. https://www.sciencemag.org/news/2016/09/burning-bodies-experiment-casts-doubt-fate-missing-mexican-students

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Fii sigur ca americanii dupa ce si-au facut treaba cu ea o omoara ( au avut timp 99 zile sa se foloseasca de Alexandra) dupa care ce au zis ? Hai s-o omoram si sa plantam mult doritele probe in casa lui Dinca. Tu crezi ca aceste fete sunt tinute prea mult ??? Nu. Sunt folosite si apoi ucise ca masura de siguranta . Nu le dau drumul dupa aia ca sa povesteasca lumii prin ce au trecut. Asadar fetele sunt moarte.

      Ștergere
    2. 12:51, vezi ca imaginatia ta iti joaca feste ca lui Dinca. Asa si-a imaginat si el ca poate face asemenea grozavii fara repercursiuni, dar imaginatia i-a jucat feste si va trai restul vietii dupa gratii.

      Ștergere
    3. 12.51 cine te-a invatat sa mintesti? a da stiu cine.

      Ștergere
  4. Pai , Doamne si cum sa scape copiii astia de acolo? Dar or fi inca in tara ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Complicitate atunci este la IML - ca ei fac probele si la DIICOT care a preluat cazul . Au si ei copii , sa ajunga si ai lor in aceeasi situatie !

    RăspundețiȘtergere
  6. La un km de casa dementului, exista un buncar . L-a descris bine un militar care acum 4 ani a lucrat la baza Deveselu. Cand se vor duce sa controleze? Peste 3 luni ?????


    Cred ca DNA, DIICOT, STS , Politii peste politii trebuiesc desfiintate . Oricum sunt degeaba .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce facem noi? Asteptam mafiotii sa se desfiinteze singuri ??? Singuri nu se vor desfiinta. Toti sunt bagati in mafie : politic, DIICOT DNA SRI STS ANAF. TOTUL E MAFIE. D-ASTA TARA ASTA NU SE VA RIDICA ECONOMIC IN VECI IN FELUL ASTA

      Ștergere
    2. Da sunt degeaba pentru noi, dar pentru "ei" sunt binevenite ca pot face ce vor muschii lor in liniste ca se simt paziti si in siguranta de aceia sunt platiti asa cum sunt. Un stat putred mafiot vorba lui basescu...

      Ștergere
  7. Dl. Cumpanasu sa ceara reluarea anchetei cu specialisti din afara in criminalistica si sa colaboreze cu interpolul . Aici si telefonul l-au gasit dupa 8 zile , vezi, doamne in parc . Ghinion ! Desfasuratorul de pe el abia dupa 8 zile a fost facut. Mizerabila mafie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii convins ca Alex. Cumpanasu este asistat de cine trebuie ca sa desluseasca cazul pana la capat.

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-l ajute pe Alex Cumpanasu !!

      Ștergere
  8. De ce nu vorbiti cu autoritățile si cu părinții ?? Sunteti singura care ii mai puteti ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai de noi...

    Nici nu vreau sa ma gandesc cine e in spatele acestor rapiri daca au reusit sa corupa si legistii si sa minta in halul asta de atatea zile neincetat.

    Doamne tine-le in viata si adule acasa la parintii lor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Este adevărat și eu am,, văzut,, că este vorba doar de captivitate. Nu glumesc și nu m-am înșelat niciodată. Acolo sunt mai mulți indivizi care lucrau sau cel puțin știau de ocupațiile lui Dincă și un văr al acestuia s-ar putea să fie implicat sau cel puțin să știe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema este ca DA stiu majoritatea,dar le este frica sa vorbeasca

      Ștergere
    2. Este revoltator dea dreptul!!! cum toate seviciile de forta din RO inclusiv armata se kkaka pe ei toti acestia in fata clanurilor mafiote??? Daca este asa atunci sunt convinsa ca vor iesi mamele sa-si apere copiii. Voi criminalilor habar nu aveti de forta unei mame cand este vorba sa-si apere copilul. Acest individ trebuia dat in primire la mame ca ar fi spus totul.

      Ștergere
  11. Doamna Maria avem nevoie de dumneavoastra vedeti cum institutiile statului incearca sa musamalizeze cazul.Daca aflati locul mai exact informatia trebuie data la persoane de incredere .112 a devenit numarul diavolului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria langa casa groazei este un bun car antiatomic o spune un soldat de la Deveselu.Cred ca e momentul ca dumneavoastra sa iesiti la televiziune sau sa va indrume duhul sfant cum sa faceti.E foarte dificil daca sunt implicate si autoritatile statului.Nu vor lasa sa intre pe nimeni.Sau fetele vor fi transferate in secret.Cum sa scape aceste fete daca autoritatile sunt mana in mana.?Pana cand Doamne ne mai suporti.!

    RăspundețiȘtergere
  13. Un fir de par recoltat din butoiul azimutului conduce la ipoteza ca ADN-ul identificat apartine Alexandrei, circumstanta care nu inseamna neaparat ca fata este moarta. "Toate cate cereti rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit, si le veti avea. Iar cand stati de va rugati, iertati orice ati avea impotriva cuiva ca si Tatal Vostru cel Ceresc sa va ierte voua greselile voastre. Ca de nu iertati nici Tatal vostru nu iarta greselile voastre". Ma rog sa fie in viata, pe cale, in adevar, alaturi de intreaga umanitate. Ma rog pentru vindecarea DEMENTELOR PLANETARE: TRAFICUL CU CARNE DE OM, SACRIFICIUL RITUALIC CU FIINTA UMANA, CANIBALISMUL, PSIHOPATIA, PSIHOZA, PSIHOTRONIA. Doamne ajuta! Cu Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat Lumina din Lumina inainte! Slava Lui Dumnezeu pentru toate!

    RăspundețiȘtergere
  14. Duhul Sfant transmite ca Alexandra traieste si este ascunsa de oameni fara de omenie, iar Institutul de Medicina Legala (IML) a determinat ADN-ul din oasele incinerate si sustine ca ADN-ul este al Alexandrei (ceea ce confirma ca a fost omorata si incinerata). Oare cine nu spune adevarul, Duhul Sfant sau IML, sau Duhul Sfant care transmite informatii doamnei Maria Ghiorghiu nu este Duhul Sfant cel adevarat si este doar un duh de rea credinta care transmite sperante zadarnice?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au putut planta probe cit timp a fost suspendata ancheta.

      Ștergere
    2. 08:08, IML! Desigur, restul sunt can-can-uri!

      Ștergere
  15. D-NA MARIA ,eu nu cred ca fetele sunt moarte ,,,circul,, asta face parte dintr-un scenariu in cazul ca Dinca este prins ,cum sa incapa Alexandra in btoiul acela si fara fund ,daca a transat-o trebuia sa fie acolo macelarie si sange ,eu ma rog la Bunul Dumnezeu ,Maicuta Domnului si sfantul parinte Arsenie sa faca o minune pentru fata si pentru noi romaniicare sutem coplesiti te aceasta tragedie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te obliga nimeni sa crezi, dar acel mostru a faptuit crimele si nici nu incearca sa se disculpe fiindca isi da seama de grozaviile facute si daca nu este oprit va mai savarsi si altele.

      Ștergere
  16. Doamne Doamne în ce ne- am băgat Românie Românie acest sistem capitalist barbar nu se potriveste țării noastre .tara a mai fost în capitalism și a suferit mult .acum din nou suferim ar trebui toate tarile din est ortodoxe sa se unească sa isi vîndă mărfurile unele la altele granițele închise și securitate maxima ca pe timpul lu Ceausescu.legi aspre pentru criminali și hoti si trădători de țară.12 miniștri capabili împreună cu biserica sa formeze sfatul țării sa se consulte.iar cel ce nu lupta pentru tara si popor sa o ocrotească afară.s- a umplut paharul .nu se mai poate sa continuam în halul acesta.de la vladica pînă la opinca spunea moș Ion Roata sa punem toți umărul sa schimbam răul din țară.va pup cu drag stimată Maria Ghiorghiu aveti dreptate în tot ce spuneti și gîndiți.rugativa și pentru noi păcătoși.amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai aveti ce sa schimbati.Romania este deja distrusa,distrusa complet iar ceea ce a mai ramas din poporul roman sunt sclaci-iobagi-servitori in strainatate la codosii/codoasele si jigodiile capitaliste din UE!!!

      Ștergere
  17. Doamna Maria Ghiorghiu, cu sincer respect vă spun că nu cred că cineva poate trăi fără apă şi hrană mai mult de 3-5 zile. Nu ştiu, mă îndoiesc de data aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.35,Se poate,ex.eu sunt unul

      Ștergere
    2. 09.53, poate trai fara apa si mancare, informeaza-te
      Dar fata n-au luat-o ca s-o omoare...

      Ștergere
  18. Sper sa ai dreptate Maria,in primul rand pentru binele fetelor,iar in al doilea rand pentru tine;caci de nu e cum spui,nimeni nu o sa mai creada in tine si in mesajele primite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu oblig pe nimeni sa creada ! Eu doar scriu ceea ce vad si ceea ce aud!
      Si o spun din nou! Alexandra traieste !

      Ștergere
    2. Sunt Anonim 9,35. Doamne ajută! Şi eu mi-aş dori tare mult să trăiască amândouă dar după ultimile rezultate după ADN-ul oaselor şi faptul că sunt aparate recunoscute drept performante, nu ştiu ce ar mai putea contrazice rezultatele testelor. Cu sincer respect am această urmă de îndoială. Dar Doamne ajută să aveţi dumneavoastră dreptate şi fetele să revină sănătoase acasă. Gheorghe din Focşani.

      Ștergere
    3. 11:50, una e dorinta si alta e putinta.

      Ștergere
    4. 10.04 ba obligi!!! De aia nu prea publici comentariile care nu te aproba.

      Ștergere
  19. Sa dea Domnul sa fie asa cum spuneti dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pai da, intr-un fel de buncar a fost tinuta. Acum treziti-va! Traim intr-o tara de criminali.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dragi romani nu mai plecati de pe pămînturile voastre moștenite de la părinți lucrările stapinitile nu le mai vindeți la straini nici un petec de pămînt românesc stati acolo pe locurile voastre lucrările cu ce aveti cu plugul cu boul su săpa asa rudimentar cum puteti.ca acest pămînt este al românilor.daca fiecare cetățean român se va împotrivi acestui sistem rau se va încăpățînat sa rămînă sa lucreze pămîntul dupa puterile lui și fiecare vecin se- l ajute pe celălalt sa fim uniți sa nu mai dăm voie sa isi bată joc nimeni de noi romanii unitiva.a venit ziua dreptății.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu puteti trai din parlogile ramase nevandute arate cu caii sau cu boii caci toate terenurile valoroase pentru agricultura din Romania au fost demult cumparate deja de straini.Inclusiv Insula Mare a Brailei,cea mai valoroasa exploatatie agricola a Romaniei a cumparata de arabi!!!Asa ca,dragi romani,dupa ce v-ati vandut pe nimic pamanturile,v-ati dat tot pe nimic toate resursele minerale naturale ale solului,subsolului,din ape si de sub ape,gazele,petrolul,sarea,metalele rare,cuprul,aurul si argintul,dupa ce v-au fost furate,distruse si vandute la fier vechi toate fabricile,uzinele,combinatele,marile ferme agricole si toate sistemele de irigatii,dupa ce vi se jefuiesc pana la distrugere milioane de hectare de padure anual de catre "prietenii" austrieci ai presedintelui ales de voi,dupa ce aproape toti oamenii tineri si cu putere de munca sunt deja sclavi-servitori ai codosilor/codoaselor si jigodiilor capitaliste din UE,dupa toate acestea nu mai are importanta ce veti mai face in continuare...

      Ștergere
  22. Omul a cerut contraexpertiza internațională. ... Dacă se va dovedi ca javrele au falsificat pana și rezultatele de la IML... Sper ca fetele sa fie salvate și. . Toți din statul ăsta mizerabil, vinovațîi, sa fie trași la răspundere. ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.01 DE CINE SA FIE TRASI LA RASPUNDERE, DE PSD-ALDE? OFF,OFF!

      Ștergere
    2. Nici de către #rezist USR,PNL și PDL nu pot fi trași la răspundere,întrucăt și acestea abundă de marionete trase pe sfori din umbră de către corupții străini și cățiva corupți romăni de la vărful statului!

      Ștergere
  23. Si eu cred ca traieste.Cineva le pazeste asteptand verdictul autoritatilor corupte apoi cad se linistesc stiu ei ce au de facut! Dummezeule mare Sfanta treime fa lumina si pedepseste acest sistem desfranat!Salveaza Sf treime aceste copile Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fi asa sigura de asta fiindca nu toate aratarile sunt fapte adevarate.

      Ștergere
    2. Florica.Da,ele trăiesc.AI PERFECTĂ DREPTATE:cineva așteaptă verdictul!
      DAR CINE ȘI CE VERDICT AȘTEAPTĂ?
      După părerea mea,sunt două entități ce așteaptă un verdict conform făcăturii puse la cale:
      1/O ENTITATE care așteaptă REVOLTE prin ațățarea romănilor la proteste pe motiv că”tot sistemul e corupt”și care entitate,așteaptă să-i reușească lovitura de stat dată cu ajutorul maselor ațățate împotriva unicelor lor instituții, capabile să le mai apare de tălhari cu ajutorul părții necorupte din aceste instituții.AȚĂȚAREA PORNEȘTE de la AȘA ZISA ”incapacitate a poliției,DIICOT-ului și parchetului de la Caracal de a soluționa cazul”,și printr-o fractură de logică,ajunge la: ”tot sistemul e corupt”,apoi la ”să le dăm jos”.GHICIȚI CINE SE VA COCOȚA PE LOVITURA DE STAT DATĂ CU AJUTORUL MASELOR PROSTITE???Chiar partea coruptă a sistemului,care luptă cu ajutorul #rezist să pună măna pe întreaga putere,înlăturăndu-i pe cei necorupți cu ajutorul maselor ațățate împotriva așa zisei”corupții generalizate”(fals bine-înțeles).
      2/a doua,care așteaptă cu sufletul la gură verdictul de„crimă cu autor unic”,PENTRU CĂ NU DOREȘTE să se afle că este o adevărată rețea de TRAFIC DE MINORE pentru poftele bogătașilor,cu PROFIT DE MILIARDE DE EURO ÎN FIECARE LUNĂ !!. Și nu dorește să se afle că la vărful rețelei stau niște procurori romăni și străini,bancheri,șefi de stat și UE,membrii din conducerea unor partide”de opoziție”,generali de armată străini,și afaceriști romăni și străini.

      Ștergere
  24. Vedem cu ochii nostri dimensiunea iadului ca sa deslusim dimensiunea raiului: iubire, armonie, pace, binecuvantare. Normalitate. Sanatate. Cale, adevar, viata. Scriem cu totii Evanghelia lui Toma Necredinciosul in direct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, trezeste-te, vietuiesti in lumea reala (cu bune si cu rele) nu in cea imaginara.

      Ștergere
  25. Toate firele duc spre fiica lui Dincă.Ea poate fi”eminența cenușie”care l-a ghidat pe tatăl său cum să procedeze,și tot ea l-ar fi învățat ce să spună atunci cănd va fi arestat..El și-a cumpărat cartelă pre-pay nouă foarte grăbit,cu care a vorbit cu fii-sa.Tot ea ar fi plantat probele adn recoltate de la Alexandra(aflată în viață?),cănd de mila câinilor,a trimis Ong-ul veterinar să-i scoată din curte.Acest lucru ar explica și de ce,fiica lui Dincă nu a avut nici o reacție de compasiune față de Alexandra,ci doar față de bieții câini flămânzi:știa că Alexandra trăiește!E posibil și să fi știut că deja e moartă,și știrea ”aflată”de la reporterul ce o interoga,să nu o fi putut emoționa la fel de mult ca și atunci cănd un om află ceva nou...Un psiholog nu poate scăpa acest amănunt!O persoană atăt de iubitoare de animale,nu poate fi atăt de crudă și impasibilă la suferința omenească,deci explicația ar fi că ea s-a trădat că știa deja dacă Alexandra trăiește sau nu,de la tatăl său.Sau poate ea a organizat totul folosindu-l pe tatăl său.Sau amăndoi făceau asta în cărdășie,de mult timp,fie pentru trafic de fete,fie pentru organe.Este straniu cum s-au îmbogățit amăndoi....Amăndoi au devenit MILIARDARI în
    scurt timp,iar soțul italian bogat al fiicei,a murit suspect la scurt timp după căsătoria cu săraca de ea,iar ea a devenit o bogată moștenitoare.Mai mult,averea i-a crescut constant prin depuneri substanțiale de milioane de euro,care nu proveneau din averea și afacerile moștenite de la soțul său.Cine”o alimentează”cu sume fabuloase în conturi,ea nemuncind nimic în afara administrării afacerilor moștenite de la soț,pentru care are taxe și impozite plătite și venituri declarate.Sumele fabuloase primite însă,nu fac parte din veniturile declarate de ea la fisc,din afacerile administrate!

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamna Maria mergeti la un post de tv.si faceti cunoscut autoritatilor psna nu este prema tarziu. Ma rog lui Dumnezeu sa le tina in viata pana le vor gasi. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric nu ! Cine vrea sa preaia INFORMATIA si daca crede in PUTEREA DUHULUI SFANT,o va lua de aici. Multumesc mult !

      Ștergere
  27. https://www.sciencemag.org/news/2016/09/burning-bodies-experiment-casts-doubt-fate-missing-mexican-students?fbclid=IwAR0IZYv2Du6dopmyUt42SV4ZY0dvcjuYjlOTAqMYarMustV8RzKwTPHqyHQ

    RăspundețiȘtergere
  28. Ingamfatul nepasator3 august 2019 la 13:34

    Doamna Maria, mie acest caz, constructie desfasurare spectacol mi se pare ca are in spate FIX acelasi REGIZOR ca si in cazul Elodia precum si jurnalistii rapiti, cazul Haysam; intr-un caz a fost cu salvare, in celalalt cu zero rezultat (din pct. de vedere al adevarului, rezultatul a fost cel scontat de Regizor...)
    INSA ,,cozile de peste''sant identice, adica habar nu avem nici acum care este de fapt adevarul.
    Aici mana inteligeligente imi pare.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sfatul meu prietenesc este sa nu mai acuzati pe nimeni, fara sa aveti nicio proba: " 12.03 - fiica faptuitorului ", " INML a masluit priba ADN ", etc ! Va puteti trezi cu procese si-o sa va vindeti casele sa platiti daunele morale si materiale stabilite de instante.
    V-am dat un sfat pro bono, ar fi bine sa tineti cont de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13:46 stai liniștit cu atâtea procese fiecare are dreptul la propria părere și la corupția de la noi îi cred pe oameni că suspectează orice. Cu bani în România poți cumpăra orice chiar și probe de laborator.

      Ștergere
    2. Hai nu mai spune an.13.46!!!vrei sa inchizi gura tuturor in aceasta situatie ca sa ramana doar gura voastra??
      Pe care eu cel putin nu o cred

      Ștergere
    3. 13:46, aici nu este ancheta, este un blog pe care se poarta discutii. Cui nu-i convine nu intra pe acest blog si nu citeste. Aici nimeni nu prezinta informatii sau ceva ce ar constitui probe la dosar, sunt doar pareri ale celor care scriu si oricine are libertatea sa se exprime si sa-si dea cu parerea. Gata cu frica si cu statul deoparte in fata infractorilor. Fiecare isi va da seama daca s-a inselat sau nu, doar dupa terminarea anchetei si dupa pronuntarea instantelor judecatoresti.

      Ștergere
    4. Adevarat, 13:46!

      Ștergere
    5. 17.05 - este blog, dar este public. Insulta, calomnie- fix sa existe posibilitatea legala de a fi actionat in judecata. Cand va spun sa puneti mana pe carte, stiu ce spun, dar voi nu si nu.mm

      Ștergere
    6. 13:46, lasa intimidarile voalate ca nu tine!. Aici nu se fac acuze ci se spun pareri. Acuze fac procurorii in baza probelor. Noi purtam discutii, nu suntem procurori care sa administreze probe si nici nu dam probe false procurorilor. Asa ca ..... mai incet cu intimidarile.

      Ștergere
    7. 18:44, intimidari?! Nu cunosti semnificatia cuvantului. Joci la calcialma. In alta ordine de idei, actiune in instanta!

      Ștergere
    8. 22:04, faci cumva parte din retea si incerci sa o protejezi?.

      Ștergere
  30. 10,39 Altii trebue sa probeze si sa caute dovezi,noi ceilalti ne dam cu parerea si scriem de variante posibile dar care i-ar putea ajuta pe cei platiti sa actioneze si care au dovedit ca au creierele blocate de scleroza si coruptie.
    Alexandra putea fi gasita in 5 minute daca trimiteau o masina cu sirena in cartierul Bolt spus de ea sa confirme la telefon apropierea sirenei.
    Dar nepasarea si osinza lor de pe creier e mare pentru ca era o fata simpla,alta era comportamentul rasistilor CRIMINALI din Politie si Procuratura daca Alexandra era fata unui stab bogat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Cred cu toata inima si din tot sufletul ca doamna Maria are dreptate,fetele traiesc.
    Acum cei care sunt implicați sunt pe jar pentru ca acest caz s-a mediatizat foarte mult si mai mult ca sigur o vor abandona pe undeva.
    Spurcatul lumii nu iar mai răbda Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sigur sunt implicați mai mulți și mai de sus si este greu pentru ei acum sunt precum furnicile in furnică.
    Nu trebuie lăsați să scape SUB nici o forma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.35 Tu crezi orice, chiar si un neadevar! Nu mai stii sa distingi minciuna de adevar.

      Ștergere
  32. Acum protest al copiilor in piata Revolutiei din Bucuresti impotriva autoritatilor si sistemului public captiv in mina clanurilor mafiote in favoarea carora actioneaza si nu al cetatenilor ca in cazul Alexandrei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta o stim, dar de ce numai copii si maturii stau deoparte?. Adultii nu sunt responsabili de vietile copiilor si de societatea pe care politicienii au corupt-o si au distrus-o pentru interesele lor?. Cum de sunt lasati politicienii si cei numiti de ei la conducerea institutiilor statului la nivel central, teritorial si local sa distruga o tara dupa bunul lor plac?. De ce nu avem reactie la feudalismul politic din Romania?.

      Ștergere
  33. Liberalii cer sa se tae in 'carnea vie' a mafiotilor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Cam asa au scapat toti dementii din tara, dand in judecata, si ghici ce: procesele au fost tinute de corupti iar de avocatii aparatori..ce sa mai zicem? Fiecare isi spune punctul de vedere. ADEVARUL DOARE.
    Daca n-ar fi existat frica de mizeriile corupte(ADICA CEEA CE INCERCI TU, JAVRA, SA INDUCI ACUM) cei ce au vazut orori in jurul lor ar fi spus la timpul potrivit. Iti doresc sa ai parte de prieteni ca familia Dinca.

    RăspundețiȘtergere
  35. Maria, populație săracă și needucată este simplu de manipulat și controlat. Asta avem în România, oricât am vrea noi să credem ca nu este adevărat. Tu ce crezi că faci?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa, ca occidentul e bogat si educat. Si tot e manipulat! Pentru fiecare nivel de constiinta exista o armata de oameni specializati in tehnici de manipulare. De exemplu, cei mai greu de manipulat sunt cei ce devoreaza carti si articole de teoria conspiratiei. Si aici este o ispita: sa crezi ca sistemul este atat de puternic incat nu ai nicio sansa. Sansa este chiar in crestinism. Dar crestinii au uitat ca esenta crestinismului este iubirea si nu dogma si au incremenit in proiectul iluminatti de a ne tine pe toti in sclavie, experimentand pe noi sisteme, medicamente, alimente modificate genetic...etc
      Iubirea din crestinism este daruirea, extinderea, iesirea din Ego. Cei mai limitati oameni sunt si cei mai trufasi. Cu cat urci, cu atat iti vine sa vb mai putin, intelegand ca nu stii nimic si ca esti un invațăcel la scoala Universului.
      Evident, ca intotdeauna, sistemul s-a adaptat la tipurile umane. Au aparut smecheri ascunsi in spatele unor ONG-uri sau loji masonice care racoleaza oamenii cei mai iubitori, creativi si implicati. Astfel, ei pot sa ne controleze pe toti. Asa cred ei...Nu poti manipula la infinit.
      " Razboiul" pe acest blog este intre sustinatorii lui Iohannis si sustinatorii PSD. Ambele tabere sunt in eroare, pentru ca toti politicienii sunt aserviti.
      Sistemul e puternic pentru ca noi il alimentam. Cu bani, voturi, visele si idealurile noastre. Ne vine din dorinta de a crede in idoli, de a-i pipăi. Dumnezeu nu e " pipăibil" si inca de cand traia in pestera omul si-a creat zei imaginari.
      Dumnezeu nu e imaginar, dar nu e nici batranul cu barba din povestile bunicilor nostri. Dumnezeu este deasupra a ceea ce noi putem imagina mental. Picatura seamana cu Oceanul. Dar nu e Ocean.
      De 2000 de ani, sistemul se interpune intre om si energia cristica. Ingrosand reteaua informationala amagitoare, iluzia, alimentand-o cu multe minciuni.
      Pana la Dumnezeu...te mănâncă sistemul ce creaza idoli, viței de aur.

      Ștergere
  36. De ce Anonim 10:04 sa ramanem aici? De ce noi, copiii nostri sa fie obligati sa tina in carca atata mizerie, atatia paraziti? Cat crezi ca mai rezista Romania? Dupa '89 incoace au distrus-o niste inconstienti. Ceea ce doar noi constientizam. Nu merita sa te sacrifici pentru niste BORHOT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dincolo e tot manipulare. Si tot colivie. Dar una poleita in auriu. Citeste ce povesteste dl George Alexander in cartea " Copiii nostri in inchisorile lor". Ne iau copiii si-i modeleaza dupa cum doresc ei. La un moment dat, creeaza o miscare de genul # Rezist si intorc tinerii impotriva parintilor si bunicilor lor.
      Mai citeste si " Viitor cu cap de mort" de Radu Cinamar. E si pe net, in scribd. Este un dialog memorabil intre Cezar Brad si Massini. Cel de-al doilea este un nemernic cinic care se stie puternic si stie ca turmele pot fi foarte usor manipulate. Si descrie in amanunt cum ne fura tinerii.
      Nu stiu de ce, dialogul ma duce cu gandul la acel dialog din Eminescu, in care demnul si smeritul domnitor il infrunta pe sultan.
      Dar...in vremurile de demult, romanii isi iubeau pamantul si padurea. Nu le distrugeau, nu le spurcau. Pamantul si padurea inca le mai vorbeau stramosilor nostri ce cunosteau si alte valori decat job-ul, banul, cariera.
      Ma intreb daca nu cumva capul de mort din titlul cartii lui Cinamar reprezinta tocmai pericolul fascismului reflectat acum in strada, in miscarea Rezist. PSD, corupt si santajabil, nu poate fi forta ce sa opreasca ciuma neagra. Ar trebui sa se reformeze si sa scape de corupti. Banul si puterea corup. Cred ca ati vazut cu totii ca Romania a devenit tara in care sexul si betiile, chefurile si distractia sunt pe primul loc. Cine sa mai munceasca? Cativa batrani pe la tara?!

      Ștergere
    2. 20.52 i-auzi, rezist sunt copiii care se intorc impotriva voastra? Cum ai putut sa debitezi asa ceva?

      Ștergere
    3. 00:10.Da,asa este.Se întorc împotriva părinților,valorilor patriotismului şi creştinismului.Dar nu se întorc împotriva părinților lor personali care au emigrat,ci împotriva părinților şi tinerilor rămaşi în România,pe motiv că ar fi contaminați de comunism.Majoritatea conducătorilot #rezist sunt tineri născuți şi crescuți în diaspora,sau dacă sunt din România,nu sunt de etnie romãnă,manifestănd un real dispreț,superioritate şi chiar ură față de tot ce este românesc,patriot şi ortodox.

      Ștergere
    4. 15.52 vezi/ asa patesti cand te uiti prea mult la antena 3. Cei care au iesit in strada si-i numesti tu rezist nu sunt numai tineri ci si batrani revoltati de ceea ce se intampla din cauza acestui regim odios psd-alde-udmr. Dar tu de unde sa stii daca te uiti numai la antena 3 si ghita-tv! Ai fost la vreun miting sa vezi cine vine acolo sau gandeti cu capul lui gadea si badea?

      Ștergere
    5. Anonim 23:25,ce repede ai sărit cu lozinca închizătoare de gură”antena 3 e de vină”și ”au ieșit în stradă tineri și bătrani nemulțumiți de regimul odios(?!)psd-alde-udmr”.Se vede că nu trăiești în țară și nu știi absolut de loc cum trăiește și găndește majoritatea romănilor.Te asigur că majoritatea romanilor din țară,nu găndește ca tine sau ca #rezist și nici nu se lasă manipulată de partide,de canale tv,nici măcar de antena 3,și nici măcar de lozincile #rezist.
      PSD-PDL-PNL-USR#REZIST(vărful de lance a lui JOHANIS,USR,PNL)-UDMR,TOATE SUNT LA FEL! Toate au corupții lor!.
      Deosebirea este că,în timp ce psd-alde au printre ele corupți romăni,USR-PNL-UDMR-PDL au corupți din afara țării infiltrați între ei și proveniți din așa zisa diasporă romănească progresistă,care se erijează în reprezentarea întregii diaspore romănești,precum și corupți romăni care în schimbul unor milioane de euro fac loby pentru concernurile străine ce ne vor tot aurul,pădurile,fetele frumoase,creierele,gazul,petrolul și tot ce mai avem bun.
      Măcar corupții din psd-alde sunt mai patrioți.
      PS-cred că sunt îndretățit să-mi spun părerea,întrucăt consider că,spre deosebire de tine, am o viziune corectă și nepervetită de nici un canal tv,partid sau #rezist,nici măcar de antena 3 invocată de tine.Sunt obiectiv.Sunt un romăn din diaspora pe care voi din #rezist încercați,dar nu reușiți te asigur,să-i reprezentați.Te mai asigur,că am strănse legături cu țara,și am posibilitatea de a lua pulsul găndirii majorității romănești prin sondaje de opinii.

      Ștergere
  37. 'Unde esti tu Tepes doamne' sa le bagi o teapa-n fund.

    RăspundețiȘtergere
  38. 17,51 bine spus'care 'liberali'?

    RăspundețiȘtergere
  39. Acum pe Realitate TV ,transmisie din Buncarul cu zeci de camere,de la circa un km de casa criminalului Dinca-craciun

    RăspundețiȘtergere
  40. La mai puțin de 1 Km este groapa de gunoi. Resturile nearse acolo au ajuns.

    https://youtu.be/n1lR3Zxcbp4

    Dintre toți cei care comentează a studiat cineva logic și documentat problema?
    Sau, doar păreri?!

    S-a gândit vreunul cumva că probabil doar capul a fost ars, ( de aceea sunt și acei dinți desprinși) în principal, pentru a nu se recunoaște resturile aruncate? Care puteau fi duse oriunde?

    Polițiștii aceia au păzit de la 3 dimineața doar poarta din față.

    A verificat vreunul din cei ce comentează pe Google Earth poziție,locație, împrejurimi?

    A citit cineva vreun studiu cu privire la ardere?

    Doar să spunem că nu se poate că așa am auzit, e doar să ne aflăm în treabă!


    Din punctul meu de vedere, a fost tranșată și mai ales decapitată.
    Asta am " văzut ". Capul țăndări.
    Animalul acela are genă de criminal, pentru că și un animal ucide pentru a mânca.



    Mai bine v-ați ruga pentru liniștea sufletului ei!



    RăspundețiȘtergere
  41. Hekeri au spart pagina de internet a IML-ului si au scris indemnuri la manifestatie pentru data de 10 AUGUST contra autoritatilor dar vorbesc si despre Dragnea care e inchis,par hastagisti REZIST sau.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce importanta mai are in cazul de fata pentru nici ei nu o pot readuce pe Alexandra la viata si sa o redea familiei.

      Ștergere
  42. Prof dr. Belis spune ca psihopatii au discenamint cu exceptii foarte rare,ei sint inculti dar nu lipsiti de inteligenta.
    Rimaru era sado-necrofil - omora si facea sex cu cadavrul.
    Sint violenti si lipsiti de compasiune fata de om si imprevizibili,dar nu prosti
    Posibil ca cel de la Caracal sa ascunda pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum de s-a ajuns in judetul Olt la un asemenea primitivism social?. Cum de si-au permis politia si procuratura de acolo asemenea fapte si atitudini?. Ce stat in stat este acolo?.

      Ștergere
  43. Un studiu german arata ca un corp uman de 100 kg arde la fel nu mai conteaza daca se trece de 840 grade

    RăspundețiȘtergere
  44. În cine să mai ai incredere astăzi? Daca și bietii copiii demonstrează în țară pentru aceste crime odioase.Doamne ce incredere sa mai aibe locuitorii din satele învecinate cu Deveselu și unde s- au produs crimele? Nu le mai rămîne decît să părăsească satele ca sa isi salveze familiile și copiii .frică și panică stăpînesc acolo și ura față de criminal.cu toata banda lui .în această situație cînd nu se face dreptate vor pleca locuitorii și vor lasa satele pustii.mare mare dramă a poporului român.in 1907 țăranul român se răscula.deoarece boierii făceau concediile la Paris iar țăranul român desculț iarna și nu avea mămăliga pe masa sa dea la copiii.acum ne- am modernizat dar tot săraci și umiliți sîntem.crestinii spune un pustnic Grec.se vor refugia în grupuri în munți departe de atrocitățile acestei lumi.oare ce a invatat romanul din toata istoria lui ? Nimic.asezativa oameni buni lîngă mănăstiri cu copiii voștri părăsiți aceste locuri blestemate de acești oameni fără dumnezeu.amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste lucruri raman dupa PSD si dupa Dragnea. Ma gandesc cum se simt Iordache, Nicolicea, etc. dupa ce vad rezultatul unei justitii distruse pentru a-l salva pe Dragnea si nici macar asta nu au putut sa faca decat dezastru dupa ei. Au avut grija doar de infractori, criminali, violatori, etc. fara sa le pese de victime si de rezultatul a ceea ce au facut de dragul lui Dragnea.

      Ștergere
    2. 09:59, putreziciunea sistemului este foarte veche. Nu-i din timpul lui Dragnea. Acuzi aiurea.

      Ștergere
    3. 15:57, eu nu acuz (nu sunt procuror) ci doar constat, iar faptul ca putreziciunea sistemului este veche nu poate fi o scuza oricat ai incerca sa ma lamuresti. Aveau obligatia sa indrepte ce este rau dar nu au facut-o ba mai tare au favorizat-o. Sunt PSD-ist (dar nu sunt obedient niciunui clan politic) si sunt tare dezamagit de modul cum au guvernat.

      Ștergere
    4. 15.57 ba e mai ales DIN TIMPUL LUI DRAGNEA. Esti inhaitat cu hotii din psd de il aperi atat? Stii ca acest criminal Dinca nu va putea fi condamnat la inchisoare pe viata datorita legii lui Dragnea care spune ca cei peste 60 de ani nu pot face inchisoare pe viata? Daca era fica ta ai mai fi luat apararea lui dragnea?

      Ștergere
  45. Cumpanasu spune ca Dinca era un om bun la toate al procurorilor si ca are multe marturi inclusiv ale unei persoane care a dat declarati doar la procuratura la Bucuresti.
    Altii sustin ca Dica facea parte de 10 ani din retele de trafic de fete pe care le considerau sclavele lor iar Luiza a fost obligata la relati sexuale cu 12 persoane iar Alexandra a fost ucisa pentru a nu periclita aceste retele iar acum autoritatile incearca prin crima lui Dinca sa distraga atentia si sa nu pericliteze retelele de traficanti de carne vie.

    RăspundețiȘtergere
  46. Cumpanasu spune ca Dinca era un om bun la toate al procurorilor si ca are multe marturi inclusiv ale unei persoane care a dat declarati doar la procuratura la Bucuresti.
    Altii sustin ca Dica facea parte de 10 ani din retele de trafic de fete pe care le considerau sclavele lor iar Luiza a fost obligata la relati sexuale cu 12 persoane iar Alexandra a fost ucisa pentru a nu periclita aceste retele iar acum autoritatile incearca prin crima lui Dinca sa distraga atentia si sa nu pericliteze retelele de traficanti de carne vie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multe se spun si putine se adeveresc. Lumea fabuleaza, iar unii din dorinta de a epata scornesc prea multe neadevaruri. Trist este ca Alexandra nu mai este si mi se pare si mai trist ca intre noi oamenii, exista monstrii capabili de asemenea fapte. Numai oameni nu poti sa-i numesti pe acestia. Tot felul de scenarii inchipuite nu mai folosesc la nimic fiindca adevarul este prea trist si intunecat in cazul Alexandrei.

      Ștergere
    2. Mai spune si Cumpanasu lucruri din auzite care nu sunt adevarate. El acum gandeste emotional si mai putin rational cu privire la unele informatii pe care le spune public. Toata lumea-si da cu parerea, dar aceste pareri deformate nu ajuta, ba din contra. Regretabil ca exista printre oameni monsti demonizati ca acel nemernic din Caracal.

      Ștergere
  47. http://tristar77.blogspot.com/2019/08/despre-fetele-rapite.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  48. Avocatul lui Dinca spune ca acestuia i-a trebuit 8 ore ca sa o incinereze pe victima lui,Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca de aceea nu au vrut sa intre procurorul si politistii ca monstrul sa termine de incinerat cadavrul fetei.

      Ștergere
  49. Cumpanasu vorbeste de o casta din Politie si Procuratura complici cu criminalii traficanti de carne vie,se vad si pe pagina asta cum cei platiti din taxele cetatenilor incearca sa ne inchida gura amenintind si atacind drepul liber la opinie.

    RăspundețiȘtergere
  50. Auziți doamna numai scrieți atâtea aberații, ca va apărut în vis ca știți dumneavoastră unde sunt,prostiți lumea cu aberații, asa poate sa zică toată lumea ca nu știu unde ca nu știu când că se va întâmpla nu știu ce, prostiți lumea sa va dea bani de cărți de nu știu ce că sa va îmbogățiți pe spatele oamenilor, sa va fie rușine, o sa va pedepsească Dumnezeu pentru tot ce faceți cu minciunile și cu manipularea asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim4 august 2019, 11:32
      Daca eu fac toate cate ma invinovatesti, sa ma pedepseasca DUMNEZEU după VOIA SA !
      Iar daca tu-mi aduci acuzatii grave si gratis,sa dea tie după vorbele tale,după inima si sufletul tau.Iar bogatia de care ma acuzi,ti-o daruiesc tie,si sa nu ai alta bogatie,decat aceasta de care ma acuzi !

      Ștergere
  51. Din nou mesajul este unul neadevarat ca multe altele pe-aici. Sa speram ca politistii judiciaristi din Bucuresti vor reusi sa desluseasca itele acestui caz. Ingrozitor este ca prin Legea recursului compensatoriu au fost eliberati 840 de criminali, 39 de violatori, hoti si diferiti multi alti infractori care sunt acum liberi sa-si reia naravurile. De victimile acestora nu le pasa politicienilor nostri. HALAL TARA!.

    RăspundețiȘtergere
  52. Intr-un butoi nu are cum să ajungă o temperatura de 1400° pt.incinerare, deci idea cade. Statul nu vrea sa admită că sunt in viață, va face totul să inducă populației că Dincă le-a ucis
    El a primit indicații sa-i încurce pe toți și sa-i plimbe. Foarte mulți vor intra la apa cu trafic de fete, ca să se închidă cazul, sunt moarte.Corupția este la un nivel ireal,vor ieși la iveală, trafic de arme, de organe, sclavi,prostituție etc, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma se poate nega orice, dar sa-ti faci iluzii desarte nu ajuta la nimic.

      Ștergere
  53. Te inseli total doar cu mangal-carbune de lemn si aport suplimentar de oxigen al aspiratorul gasit acolo la Dinca se poate trece usor de 1000grade =fier incalzit la rosu,dublu fata de minimul constatat de expertii germani la incinerarea omului de 640 grade,iar Dinca era specialist ca reparator auto-craciun

    RăspundețiȘtergere
  54. Doamne fereste,ca fetele sa nu fi ajuns mancare la cainii lui Dinca!

    RăspundețiȘtergere
  55. Doamna Maria,a-ti publicat mai demult o comunicare cu:"fug oițele de la Deveselu".Să aibă vreo legătură cu acest caz,şi faptul că mulți militari din garnizoană au fugit imediat(fiind retraşi"cu ordin")după aflarea crimei în mass-media şi suspicinile de proxenetism cu minore?!Sau vor scăpa fete şi vor povesti?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da "berbecii" nu fug?.

      Ștergere
    2. Am convingerea că, ce spune Maria este adevar, deci fetele sunt în viața. Ce auzim este manipulare, ADN etc.

      Ștergere
  56. ALEXANDRA SI LUIZA SUNT DECEDATE -cel acuzat a recunoscut!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare nu vezi ca monstrul ii duce mereu în eroare, pe piste false?!

      Ștergere
    2. 23:09
      cel acuzat -A MINTIT!!!!!!
      Nu fi naiv,nu stiu pe care baricade lupti,dar prin minciuna el crede ca va scapa mai usor.

      Ștergere
  57. 16,48 nu are legatura cu ce se intimpla la Caracal acum,in viziunea veche de mai bine de un an era vorba de explozii in aer ca la atac aerian de razboi

    RăspundețiȘtergere
  58. 5 august 23:29-nu sunt naiv -eu stiu ca minte -dar este sfatuit sa minta ca sa scape reteaua care oricum il mazilesc in puscarie!-sa dea DOMNUL CA FETELE SA FIE IN VIATA desi nu prea sunt sanse

    RăspundețiȘtergere