joi, 31 decembrie 2015

TRANSILVANIA ! FIERBE INIMA ÎNSÂNGERATĂ A ROMÂNIEI !


                                  30  Decembrie 2015,ora 3,15 zori de zi !

                                                 Dragii mei, 

În această dimineaţă, m-a trezit o Lumină albă stralucitoare,o Lumină precum un fulger, si astfel ,vad cu ochii închisi fiind, văd în camera mea ,chiar sub plafonul camerei mele, văd un Cer negru,un Cer îndoliat. Iar sub acest Cer, a apărut HARTA  ROMÂNIEI.
Harta României dragilor, era formată din trei culori.
Aceste culori erau : roşu în inima României,circa 70 %, după  care, urmeaza o parte galbena 28 %, iar albastrul se vedea ,numai în partea exterioara a Hărtii României, doar cât ar fi creionata forma Hărtii, cu o carioca cu varf subtire, adică, circa 2 % ce reprezenta ,conturul Hărtii  României.
Dragii mei, HARTA  ROMÂNIEI nu avea înscrisuri în ea.
HARTA  ROMÂNIEI, conţinea doar aceste trei culori, în proportiile aproximative pe care le-am scris.
Daca albastrul (conturul ) si galbenul erau netede si lucioase, roşul ce reprezenta Inima României, clocotea precum smoala când se topeste.   


                                   Harta Romania | Harta Judetelor Romania | Orase din Romania.

Dragii mei, din nefericire, vom asista la câteva Evenimente mai puţin plăcute ce se va petrece în Inima însângerată şi clocotindă a României.
Ce se va întâmpla, eu nu cunosc; nu mi s-a descoperit.
Dar din păcate, vom afla în timp cu totii.
Să ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea din interiorul României, sa ne rugam pentru ca România sa rămână întreagă, asa cum ne-a lăsat-o mosii si stramosii nostri, care au plătit cu viaţa lor, integritatea României.
                                                    Cu dragoste,Maria.  

19 comentarii:

  1. Draga Maria,sugereaza post si rugaciune pentru tara.Daca prin gratia divina ai capatat o oarecare popularitate in randul oamenilor si multi iti vor respecta sfatul,bine este sa iei aceasta initiativa.Scriu acest mesaj doar pentru tine.Te rog respecta-mi dorinta si nu il publica.Este doar pentru tine.Stii ca traim ultima fila a Apocalipsei,nu intru in amanunte.Tu crezi ca doar raportand viziunile,si asteptand sa vedem ce se intampla este sufficient si astfel ti-ai facut datoria. Cadem cu totii in extrema cealalta. Stii de altfel ca nu esti singura persoana cu aceasta calitate,iar Duhul Sfant in Bunatatea Lui cu Binecuvantarea Cerescului Nostru Tata si Domnului Nostru Iisus isi revarsa Harul in diferite aspecte,foarte variate cum de altfel nimic in creatie nu este identic la fel si darurile sale...Fiecare este unic...Nu esti singura.Deci rugamintea mea ca sora in Duhul Sfant formeaza un grup de rugaciune si acest grup v-a sub stricta indrumare divina.Sunt oameni dornici sa faca asta.Numai astfel ne putem salva tara...Si nu mai raspunde provocarilor.TACI...tacerea este un sfant post.Altfel te incarci cu o energie care te departeaza.Pe cat de mare este harul,pe atat de mare este ispita...Bunul Dumnezeu sa te calauzeasca pe Calea Dorita dupa sfanta Sa vointa.Sa fii binecuvantata sa-ti impliesti misiunea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest MESAJ l-am publicat la inceput ,impreuna cu celelalte ,apoi ami-am dat seama ca era numai pentru mine. Dar acum, nu-mi pare rau ca s-a intamplat asa. Nimic nu este intamplator. Acest MESAJ este scris atat de frumos si calduros ,si este un îndeamn la RUGACIUNE curata ,si care RUGACIUNE ,sa o facem mai multe suflete odata,in acelşasi timp. Asa ca, nu este nimic de ascuns, ci dimpotriva ,felicit aceasta persoana cu suflet frumos si luminos, care gandeste astfel. Te imbratisez cu drag.Maria.

      Ștergere
    2. Da asa este ,suntem multi dornici pentru rugaciune in grup,s-a mai propus aceasta dar din pacate nu s-a facut nimic concret.Maria noastra,mai dezamagit putin pentru ca nu ai luat nicio initiativa!
      viori

      Ștergere
    3. Publicarea acestui mesaj nu este la intamplare! Este o confirmare! Este necesara aceasta initiativa... trebuia sa vina de la preoti mai devreme...

      Ștergere
    4. Vizavi de post si rugaciune: trebuie sa incepem cu noi, post si rugaciune pentru regasirea legaturii noastre cu Divinitatea! Noi avem impresia ca avem aceasta legatura... Avem nevoie insa sa ne regasim si sa-L regasim pe Dumnezeul din noi. Altfel degeaba tinem post si rugaciune pentru tara, caci nu stim ce sa cerem si cum sa cerem!

      Ștergere
    5. ATENTIE Rugaciunea si postul fara fapta crestineasca si fara lupta cu patimile noastre si ale lumii, fara lupta ispita diavolului, nu ne mantuieste, pentru ca Dumnezeu Fiul la judecata nu ne intreaba ce rugaciuni am zis si cate zile de post am tinut, ci ne intreaba cat bine am facut.
      Am spus aceasta ca sa se inteleaga ca postul si rugaciunea sunt medicamentele care inving patimile si armele cu care luptam in ispitele diavolului, dar daca nu cautam sa facem voia lui Dumnezeu Tatal, de buna voie, neconditionat si din iubire, degeaba am mai trait. Doamne ajuta si la multi ani luminati de Duhul Sfant. Amin!

      Ștergere
  2. De ce nu i- ati respectat dorință de a nu publică mesajul anonimului 05:57.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ca face ce doreste,sunt zeci de mesaje pe care nu le aproba desi nu contin injurii sau cuvinte jignitoare,pe de alta parte aproba mesajele unor oameni care se vede de la o posta ca bat campii (vezi cele cu desene in scrumiera)...daca ai ceva de comentat te invita frumos sa cauti ce doresti in alta parte sau sa-ti faci propriul blog :)) asa ca nu are rost sa-ti exprimi o dorinta aici pt ca oricum nu va fi respectata,doamna detine adevarul suprem,nu conteaza celelalte pareri...Pace,si un an nou Binecuvantat

      Ștergere
  3. Oare mai este motiv de spranta? Cu toate ca moare ultima? Oare mai suntem noi oameni...mai este asta chipul si asemanarea Lui? El ne-a cladit iubind...noi ne-am format in ura si am uitat daruinta Lui pentru noi...am uitat ca exista...am uitat sa fim umani,creati din divin.Si atunci "mai este oare iertare"?Cand tati si mamele isi ucid rodul iubirii...darul lui Dumnezeu...cand ne vindem tara pe nimicuri...mai merita sa tinem post...sau sa ne rugam cand avem fata si mainile patate de sange,de sangele nostru al neamului...am devenit calaii propriului neam...a propriei religii..noi nu sunem pastratorii credintei ci sfarsitul ei...nu toti!Deci iata ca "in vreme de pace fii isi ingroapa tati si in vreme de razboi tati isi ingroapa fii" noi suntem in razboi...in razboi cu Dumnezeul nostru?Pentru ca nu il acceptam...pentru ca nu CREDEM...in el si in alesi lui cum e doamna Maria? Da de asta!Asa dar mai merita postul si rugaciunea....mie unul imi e rusine...imi e rusine sa ma mai rog...sa Il mai simt...imi e rusine ca sunt roman...ca exist intr-o tara a distrugerii si respingerii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim, incepe cu post si rugaciune pentru tine! Ai sa vezi ca in timp, vei simti altfel iar sufletul tau va avea pace si iluminare divina! Iar apoi vei avea forta pentru schimbarea lucrurilor! Toate bune pentru noi si pentru toata lumea!

      Ștergere
    2. Mesajul este pentru Laur si nu numai! Toate bune!

      Ștergere
    3. Iata o meditatie in limba sanskrita. Este foarte frumoasa. Cel mai bine e sa fie ascultata la casti...

      https://www.youtube.com/watch?v=mtpB2AE8vEM

      Textul suna asa:
      Aap Sahaaee Hoaa, Sachay Daa Sachaa Doaa, Har, Har, Har
      Traducere engleza:
      LOVE is what We are,from the Light within,
      Identify with Love and we are safe,
      We are home to find ourselves......♥
      Meaning:
      You, Divine One, have become my refuge. True is Your support, Great Creative Infinite,
      Source of Creation have become my protector.
      The Truest of the True has taken care of me.
      The Divine Source of Love have become my refuge.
      Beneficii:
      *...will totally eliminate enemies and block the impact of animosity , it can give you mental self-control.
      *...will let you penetrate the unknown without fear. It will give you protection and mental balance.

      Ștergere
  4. Astia vor sa schimbe legea constitutiei. in loc de: " casatorie intre un barbat si o femeie" sa fie "casatorie liber consimţită între soţi", adica intre 2 femei sau 2 barbati. Aceasta lege este pe rol si vor sa fie aprobata imediat dupa sarbatori, ca oamenii sa nu aiba timp sa stranga cele 500.000 de semnaturi, fiind ocupati cu sfintele sarbatori. Grecia, pentru ei, au strans 800.000 de semnaturi, dar 400.000 erau anulate. La noi, in Romania, se incearca sa se stranga 1.500.000 pentru ca 1/2 vor fii anulate (va fi o comisie stricta, ca daca ai depasit chenarul, iti este anulat votul). Nu stiu, care preot spunea ca: "in ziua in care va fi aprobata aceasta lege, a doua zi ne vor ataca rusii". Sper sa fie niste vorbe. Sodoma si Gomora....Cu toata dragostea crestineasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și unde se strâng aceste semnături?

      Ștergere
    2. Monahul Teodot a zis...

      Ștergere
    3. Tabele cu aceste semnaturi se strang la orice biserica. Acuma depinde de preot. El stie tot. Intrebati preotul parorh.

      Ștergere
  5. Semnaturi impotriva acestei legii

    RăspundețiȘtergere
  6. MONAHUL TEODOT DELA MANASTIREA PETRU VODA A SPUS O ,ADICA IN ZIUA CAND VA FI VOTATA LEGEA HOMOSEX. ,A 2 A ZI VOM FI OCUPATI

    RăspundețiȘtergere
  7. Va doresc tuturor sa fiti LUMINI in noul an, sa fiti mai buni, mai fericiti si mai aproape de DOMNUL, LUMINA LUMII.Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere