miercuri, 31 iulie 2013

15 AUGUST 2013 , ADORMIREA MAICII DOMNULUI !

Adormirea Maicii Domnului

Adormirea Maicii Domnului
Adormirea Maicii Domnului este unul din Praznicele Împărăteşti ale Bisericii Ortodoxe, sărbătorită pe 15 august. Această sărbătoare comemorează moartea, învierea şi slăvirea Maicii Mântuitorului. Sărbătoarea mărturiseşte că Maica Domnului "a fost luată" de Dumnezeu în împărăţia cerească a lui Hristos, în deplinătatea vieţii ei sufleteşti şi trupeşti.

Despre sărbătoare

Sărbătoarea ortodoxă a Adormirii Maicii Domnului este foarte apropiată de ceea ce romano-catolicii numesc Ridicarea la cer a Fericitei Fecioare Maria. În conformitate cu Sfânta Tradiţie, Maica Domnului a murit ca orice fiinţă omenească, "adormind," aşa cum indică şi numele sărbătorii. Ea a murit aşa cum mor toţi oamenii, nu în mod "voluntar" ca Fiul ei, ci prin necesitatea naturii ei umane muritoare care este indisolubil legată de stricăciunea acestei lumi.
Apostolii au fost aduşi în mod miraculos la acest eveniment şi au fost cu toţii prezenţi, cu excepţia Sfântului Apostol Toma, atunci când Maica Domnului a trecut din această viaţă. Apoi, ea a fost înmormântată. Apostolul Toma a ajuns câteva zile mai târziu; dorind să o vadă încă o dată, i-a convins pe ceilalţi să deschidă mormântul Maicii Domnului. Atunci Apostolii au descoperit că trupul Ei nu mai era în mormânt. Acest moment este pentru noi pârga (primul rod) al învierii de obşte a credincioşilor, care va avea loc după a doua venire a lui Hristos.
Praznicul poartă numele de Adormirea Maicii Domnului, pomenind trecerea ei din această viaţă, cuvântul "Adormire" traducând grecescul Koimisis, care înseamnă adormirea întru moarte (de aici vine cuvântul cimitir). Biserica Romano-Catolică preferă să numească acest eveniment ridicare la cer (lat. assumptio, lit. "primire" [în cer]) întrucât, ţinând seama de dispariţia trupului Maicii Domnului din mormânt, consideră că Ea a fost înălţată cu trupul la Cer.
La fel ca şi în cazul naşterii Sfintei Fecioare, sau în cazul Intrării în Biserică, nici pentru Adormirea Maicii Domnului nu există referinţe istorice sau biblice pentru această sărbătoare. Biserica Ortodoxă propovăduieşte că Maica Domnului este fără de păcat, dar şi că Fecioara Maria a avut nevoie cu adevărat să fie mântuită de Hristos - mântuită de încercări, suferinţe şi moarte din lumea aceasta. Ea a murit cu adevărat şi apoi a fost luată la Cer de Fiul ei, ca Maică a Vieţii, şi ia deja parte la viaţa fără de sfârşit din Împărăţia Cerurilor. Această viaţă în rai este pregătită şi promisă tuturor care "ascultă Cuvântul lui Dumnezeu şi îl păstrează" (Luca 11,27-28)

Postul

Sărbătoarea este precedată de 14 zile de post strict, cu dezlegare la untdelemn şi vin sâmbăta şi duminica, cu excepţia Schimbării la Faţă (6 august), când este dezlegare la peşte, indiferent în ce zi ar cădea. În zilele de peste săptămână din post, se slujeşte ori Paraclisul Mare al Maicii Domnului (slujbă de implorare) ori Al doilea paraclis al Maicii Domnului. Dacă ziua praznicului cade miercuri sau vineri, se dezleagă la peşte.

Slujbele prăznuirii

În seara sărbătorii se slujeşte o Vecernie care cuprinde trei citiri din Vechiul Testament care au înţelesul în Noul Testament:
  • În Facerea 28,10-17, Scara lui Iacov care uneşte cerul cu pământul, simbolizează unirea lui Dumnezeu cu omul, unire realizată pe deplin şi perfect în Maria Născătoarea (Purtătoarea) de Dumnezeu.
  • "Ce minunat este acest loc! Aceasta este casa lui Dumnezeu şi poarta raiului!" În Ezechiel 43,27-44,4 este descrisă viziunea cu Templul cu uşa spre Răsărit, întotdeauna închisă şi plină de slava lui Dumnezeu, care o simbolizează pe Maica Domnului.
  • Pentru textul din Proverbe 9,1-11, Maria este cu "casa" pe care Înţelepciunea Divină şi-a zidit-o sieşi.
Atunci când se slujeşte Utrenia, în dimineaţa sărbătorii, se citeşte din Luca 1,39-49, 56. Acest text este citit la toate sărbătorile Maicii Domnului şi conţine Spusele Maicii Domnului: "Şi a zis Maria: Măreşte sufletul meu pe Domnul. Şi s-a bucurat duhul meu de Dumnezeu, Mântuitorul meu, Că a căutat spre smerenia roabei Sale. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile..." În unele bisericii există obiceiul de a se binecuvânta flori în ziua acestei sărbători, dar înainte de Sfânta Liturghie.
La Liturghie, se citeşte din Apostol de la Filipeni 2,5-11, unde se vorbeşte despre "Gândul acesta să fie în voi care era şi în Hristos Iisus, care Dumnezeu fiind în chip, n-a socotit o ştirbire a fi El întocmai cu Dumnezeu, ci S-a deşertat pe Sine, chip de rob luând, făcându-Se asemenea oamenilor, şi la înfăţişare aflându-Se ca un om, S-a smerit pe Sine, ascultător făcându-Se până la moarte, şi încă moarte pe cruce. Pentru aceea, şi Dumnezeu L-a preaînălţat şi I-a dăruit Lui nume, care este mai presus de orice nume; ca întru numele lui Iisus tot genunchiul să se plece, al celor cereşti şi al celor pământeşti şi al celor de dedesubt. Şi să mărturisească toată limba că Domn este Iisus Hristos, întru slava lui Dumnezeu-Tatăl."
Citirea din Sfânta Evanghelie este luată din Luca 10,38-42 şi 11,27-28, citite împreună; Şi aceste texte sunt citite întotdeauna la sărbătorile închinate Maicii Domnului. În acest text, Domnul spune, "binecuvântaţi sunt aceia care aud cuvântul Domnului şi îl păzesc!"

Praznicul Adormirii Maicii Domnului în România

Praznicul Adormirii Maicii Domnului este unul din cele mai îndrăgite sărbători pentru credincioşii ortodocşi români, mai ales datorită evlaviei deosebite a românilor faţă de Născătoarea de Dumnezeu. Un foarte mare număr de biserici şi de mănăstiri poartă acest hram. În multe locuri, cu această ocazie se organizează pelerinaje la mănăstirile care îşi sărbătoresc astfel ocrotitoarea. Sate şi comunităţi întregi vin împreună în aceste pelerinaje.
Credincioşii vin încă din preziua Praznicului, în 14 septembrie şi participă la slujbe, care în multe locuri au un fast deosebit. Astfel, slujba Vecerniei se prelungeşte cu o Priveghere care în unele locuri durează până foarte târziu în noapte sau chiar toată noaptea.
La slujba de înainteprăznuire se mai cântă în multe biserici şi mănăstiri din România şi Prohodul Maicii Domnului, o cântare special alcătuită pentru noaptea dinaintea praznicului, construită după modelul Prohodului Domnului şi pusă pe linia melodică a celor trei stări ale acestuia.
În pauzele dintre slujbe, credincioşii cântă, în unele locuri, şi alte cântări (extra-liturgice) închinate Maicii Domnului, numite în Ardeal pricesne, care exprimă grija Născătoarei de Dumnezeu pentru oameni, precum şi afecţiunea profundă a credincioşilor faţă de Cea pe care o numesc Măicuţa Domnului. Unele dintre acestea sunt de o surprinzătoare familiaritate: "Am venit, Măicuţă, să te mai vedem / şi să-ţi spunem dorul pe care-l avem..."
Poate cel mai cunoscut pelerinaj de Adormirea Maicii Domnului este, în România, cel de la Mănăstirea Nicula, păstrătoarea unei cunoscute Icoane făcătoare de minuni a Maicii Domnului [1]. Aici credincioşii se adună cu sutele de mii. Foarte mulţi, în semn de evlavie faţă de Maica Domnului, al cărei ajutor îl cer şi îl primesc, fac, la vremea praznicului, înconjurul bisericii (o dată sau de trei ori) în genunchi, aşteptând apoi cu răbdare ore şi chiar zile la rând pentru a ajunge să se închine Icoanei Maicii Domnului.
În afara slujbelor, în ziua praznicului se organizează în multe locuri, pe lângă mănăstiri sau şi în oraşe, târguri şi serbări populare.
Dragii mei, cu dragoste si cu iubire sufleteasca, să ţineţi acest SFÂNT POST, şi mergeţi, neapărat, în ZIUA de 15 August, la SFÂNTA BISERICĂ, şi trăiţi cu inima cu sufletul ,SFÂNTA SĂRBĂTOARE  A ADORMIRII  MAICII DOMNULUI , şi să participaţi , cu dragoste şi cu mare evlavie,  la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE !
La sfârşitul SFINTEI LITURGHII, veţi simţi în suflet, că deja, sunteţi un alt om; mai bun, mai milostiv, gata să se sacrifice, pentru CREDINŢĂ, şi pentru binele aproapelui său.
                                                Cu dragoste, Maria

SĂ CUMPĂRĂM , NIŞTE STATE ! BILL CLINTON , ZIUA JUDECĂŢII ???

                                                   Bine  v-am regăsit, dragii mei !

                                                           31  iulie  2013  dimineata!

Dormeam, după o noapte călduroasaă tare, când, UN GLAS, foarte bucuros, de parca il şi vedeam frecându-şi mâinile, spunea aşa :

                    " DA !  E  TIMPUL  SA MAI CUMPĂRĂM  !
                       SĂ  CUMPĂRĂM , NIŞTE  STATE !
                       UNUL ,CÂTE  UNUL , SĂ  CUMPĂRĂM !
                       SĂ  CUMPĂRAM ,NIŞTE  STATE ! "

Dragii mei, aşa cum ştim cu toţii, oraşul DETROIT, din SUA, supranumit şi  MOTOR CITY, sau MOTOWN, a declarat, intrarea în faliment.
Iar acum, mulţi bogătaşi ai lumii, caută să profite, şi să cumpere pur şi simplu, oraşul cu tot ce este pe el, în el, şi cu toata suflarea omenească.
Veţi vedea că, asemenea orasului DETROIT - SUA, vor mai urma şi altele, deoarece criza economică, financiară, internaţională, se adânceşte de la o zi la alta, şi astfel, cei bogaţi, devin şi mai bogaţi, iar cei săraci, devin.....muritori de foame.
Soluţia ? Doar BUNUL DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI, ne mai poate salva, de necazurile care apar si se adâncesc, la tot pasul.
                                                  31 August  2013, zori de zi !

Era tare bine si racoare, dupa o noapte sufocanta, si iata că, exact ca la un şoc electric, tresalt de pe pat, şi aud UN GLAS, foarte sigur pe el,care zice aşa :

                              " FACEM  STÂNGA , ŞI  NE  ÎNTÂLNIM , CU  ZIUA  JUDECĂŢII , LUI  BILL CLINTON "!
                                                         Fraţilor !
Ţineţi minte, aceste cuvinte de mai sus.! Veţi auzi de BILL CLINTON, cât de curând , că va avea anumite probleme, în ceea ce îl priveşte personal, sau , ca fost PREŞEDINTE al SUA !
Aceasta, va fi, daca mai era nevoie, încă O DOVADA ,în plus, că, toate câte scriu, sunt de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, şi nu de la mine.
De mâine, începe SFÂNTUL POST, AL ADORMIRII MAICII DOMNULUI, UN POST, foarte uşor de ţinut, pentru cine are CREDINŢĂ, şi dragoste, pentru MAICA DOMNULUI, pentru BUNUL DUMNEZEU.
Acest POST, trebuie să-l ţinem, cu dragoste, pentru mântuirea sufletului nostru, pentru ca să , ne apropiem şi mai mult de DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, prin RUGĂCIUNE curată , şi prin POST.
Cine ţine SFÂNTUL POST, pentru a face cură de slăbire, că tot scrie în calendar , că e POST, îşi atrage asupra sa, mai multă osândă, decât atunci când ar mânca de toate.
POSTUL, trebuie ţinut, cu smerenie, cu dragoste şi din dragoste sufleteasca, şi nu din obligaţie, sau cu un scop ascuns, altul, decât pentru suflet.
                                                              Cu dragoste, Maria

                                  
             

marți, 30 iulie 2013

SCANDAL ! SCANDAL , ÎNTRE EVREII SATULUI..! LĂSAŢI COPIII , SĂ VINĂ LA MINE !

                                                     20 Iulie 2013, ora 4,10 zori !

Dormeam, şi brusc, ma trezeşte UN GLAS, care strigă tare ,aşa :

                  " UNITATE.., EVREIEŞTI  DIN ŢARĂ !
                    SCANDAL !
                    SCANDAL , ÎNTRE  EVREII  SATULUI ,
                    ŞI  CEI , DIN  UMBRA  BĂIATULUI "!

Dragii mei, nici aici nu ştiu ce înseamnă aceste cuvinte, dar cu siguranţă, vom auzi, de multe neînţelegeri, a poporului evreu. Sa ne fereasca BUNUL DUMNEZEU, de toate grijile şi necazurile şi să fie, pace şi linişte, pe PĂMÂNT, şi între oameni, buna-nvoire.
Când mă rugam seara, văd cu ochii inchişi, în locul filelor din CARTEA de RUGACIUNE, văd numa HĂRŢI AURII, a ROMÂNIEI,  HĂRŢI , care cuprindeau în mijlocul lor auriu, cuvintele din CARTEA de RUGACIUNI, le îmbrăţişa, şi nu le mai dădea drumul. Deasupra, yecilor de HĂRŢI, care au cuprins CUVINTELE din SFANTA CARTE, strălucea frumos, CERUL senin, bleu, ca de oglindă.
Aud , UN GLAS, de copil, care spune aşa :

                   "DAR ....., VREAU  SĂ  ARĂT CĂ, TU EŞTI  , UN  PRIETEN  BUN "!

Clipă în care, văd o clasă de elevi,în clasele primare, care erau atenţi la învăţătorul lor.
Brusc, un băieţel, din ultima banca, se întoarce în spate, şi priveşte în sus, ca şi în plafon, de parcă ar vedea ceva (şi chiar vedea ), şi spune, privind în sus :

                 "DAR..., EU VREAU , CA  SĂ  ARĂT CĂ , TU EŞTI , UN PRIETEN  BUN "!

Si zâmbeşte bucuros, privind spre plafon, şi cu spatele la catedra. Cu siguranţă, fraţilor, băieţelul, vorbea, cu nimeni altcineva, decât cu, DOMNUL şi MÂNTUITORUL  nostru IISUS HRISTOS, care spune :

                        "LĂSAŢI  COPIII , SĂ  VINĂ  LA MINE  "!

Dragii mei, duceţi-vă copilaşii, la SFANTA BISERICA, şi lasaţi-i în braţele MÂNTUITORULUI, care în mod nevăzut de noi, dar, văzut de copilaşi, îi cuprinde cu braţele SALE SFINTE, şi îi ajuta ,să crească mari, frumoşi şi sănătoşi, şi plini de CREDINŢĂ DUMNEZEIASCĂ.
                                       Cu dragoste, Maria

O STÂNĂ , ŞI UN SINGUR DUMNEZEU , PESTE NOI ! TEMPERATURI DE 40 GRADE , LA UMBRĂ ???

                                                    Bine v-am regăsit fraţilor !

Gata ! Ţineţi-vă bine ! Am sosit ! Gata cu examenele, gata cu emoţiile, de-acum , sunt trup şi suflet, inimă şi cuget, prezentă, aici pe BLOGUL, meu de suflet, alături de voi, cu voi, si în mijlocul nostru, BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI.
                                                               30  Iulie  2013, ora 15, 45 !

Veneam de la Galaţi, de la examenul de Titularizare, pentru CATEDRA de RELIGIE.
Şi cum stateam gânditoare şi obosită, abia aşteptând să ajung acasă, aud GLAS, care spune de două ori consecutiv, aşa :

                           "O  STÂNĂ....ŞI  UN  SINGUR  DUMNEZEU !
                             O  STÂNĂ , ŞI UN SINGUR  DUMNEZEU "!

Fireşte, mi-am scos agenda, şi mi-am notat imediat, aceste CUVINTE, auzite numai de mine, şi pe drum,am tot reflectat ,la acestea, şi mi-am dat seama că, TURMA...(NOI ), are nevoie si de ..O STÂNĂ ! Adică de un loc, unde să ne adunăm cu toţii, şi unde, deasupra noastra, este UN SINGUR DUMNEZEU.
Aceasta STÂNĂ, este CASA LUI DUMNEZEU, este SFANTA BISERICĂ, în  care ar trebui ,sa ne adunăm cu toţii, la fiecare SĂRBĂTOARE SFÂNTĂ, şi să aducem, SLAVĂ, CINSTE şi MULŢUMIRE, LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, şi tuturor SFINŢILOR SĂI.
                                     29 Iulie 2013, ora 22,45 !

         Mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICA DOMNULUI, când , rusc, aud GLAS, care m-a înfricoşat, şi care a spus aşa :

                           "SPECIALIŞTII , SPUN  CĂ , VOM  VEDEA , ŞI  O  VARIANTĂ  MAI  IEFTINĂ , DE  40  DE GRADE !"

Dragii mei, nu ştiu eu a tălmăci , aceste cuvinte, dar cu siguranţă, ele nu prevestesc, nimic bun.
Să încercăm, a schimba răul în bine, prin RUGĂCIUNE CURATĂ, prin fapte de milostenie si prin dăruire sufletească.
                                Cu dragoste, Maria

duminică, 28 iulie 2013

O FOST CUTREMURE !!! URAGANUL CATRINA !!!

                                                     7 Septembrie  2005, ora 2,48 noaptea !

Dormeam la această oră, dar UN GLAS, puternic, mă trezeşte şi spune aşa :

                 " O  FOST  CUTREMURE ! (un glas, spune ):
                   ŞTIAM !
                   ŞI - O  SĂ MAI  TRAGĂ , ÎNCĂ  UNUL !
                    O  SĂ   SE  TRAGĂ , UNUL  ŞI  MAI  MARE "!

Apoi, un alt GLAS, spune :
                   "HAI , SPUNE  DESPRE  CATRINA !
                     DA !  URAGANUL  CATRINA !
                    AM  SCĂPAT  DE  ĂLA !
                    ŞI....VINE  ALTUL !

Clipă în care, văd cu ochii închişi, câteva persoane, la o masă, care notează ,ceva într-un caiet, şi dintr-o dată, o ceaţă densă, îi învăluie, cu totul şi nu se mai vede, nici în CER, nici pe Pământ.  Semn că, URAGANUL..., îşi intra în drepturi.
Ş aud GLAS, rugător, care se roagă aşa :

                 "NOAPTEA  ASTA , LUMINĂ !
                  LUMINĂ, DIN LUMINĂ ! DUMNEZEU  ADEVĂRAT !
                  DOAMNE, IISUSE HRISTOASE ,
                 PREA SFÂNTĂ , NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU ,
                  MAICA  LUMINII  !
                 VINO  LUMINĂ "!
                 AŞA !  SĂ  TRAGĂ  CLOPOTELE !
                 MILUIEŞTE - MĂ  DOAMNE, DUMNEZEUL MEU,
                  ŞI  MAICA  LUMINII "!

Dragii mei, să strigăm şi noi, la MÂNTUITORUL şi DUMNEZEUL nostru, aşa :
                "DOAMNE, IISUSE  HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU ,  MILOSTIV FII MIE, PĂCĂTOSUL "!
                                    Cu dragoste şi preţuire , Maria

VREMEA A VENIT ! ŞI PIETRELE PLÂNG ! STATUILE CIOPLITE ÎN PIATRA, PLÂNGEAU , CU LACRIMI DE SÂNGE !

B                                                        4 Septembrie 2005, ora 6,20 dimineaţa !

Mă trezisem, dar am mai stat , în pat cu ochii închişi. Şi aşa, vad cu ei, O STATUIE, cioplită în piatră, ce avea chiar ca o pălărie pe cap, tot din piatră.
Brusc, ochii mari, ai statuiei, încep a prinde viaţă, şi se rotesc în orbite, de parcă, ar fi fost din carne şi nu din piatră.
CERUL , este frumos, ca de zi; STATUIA, priveşte spre mine, roteşte ochii săi, spre în jos, spre Pământ, apoi, roteşte ochii, şi priveşte spre CERUL SFÂNT !
Astfel, vad cum în loc de piatră, globul ocular, devine alb, ca la noi, oamenii, şi din albul ochilor, din ochiul stâng, mai întâi, începe a se prelinge, un fir de sânge adevărat.
STATUIA, prinde viaţă, priveşte ţintă la CER, iar din ambii ochi, din albul ochilor, curg şiruri de sânge adevărat !
OCHII, STATUIEI cioplite în piatră, au devenit, ca din carne, precum ai noştri.
Ochii, priveau la mine, priveau la Pământ, dar când priveau spre CERUL SFÂNT, SÂNGELE curgea, râuri ,râuri, din albul ochilor.
În clipa următoare, mi se arată, o mulţime de STATUI, cioplite în piatră, a căror ochi, erau ca şi ai noştri, se mişcau în orbite, erau din carne, doar ochii, şi din ochii aţintiţi la CERUL SFÂNT, de la toate STATUILE, curgeau şiruri de LACRIMI de SÂNGE ADEVĂRAT.
Aşadar fraţilor, se va adeveri, CUVÂNTUL din CARTEA SFÂNTĂ,  când zice : CĂ ŞI PIETRELE VOR PLÂNGE,  CU  LACRIMI DE SÂNGE , DE VREMURILE, CARE VOR VENI, PENTRU OMENIRE !
Ce putem face ? Sa încercam să fim mai buni, mai milostivi, iar în zilele de sărbătoare, să nu mai umplem târgurile şi crâşmele, ci să umplem, SFINTELE BISERICI, cu prezenţa noastră, trup şi suflet, care la momentele actuale, sunt pe trei sferturi goale.
Cum să ne mai rabde BUNUL DUMNEZEU, când alergăm, după averi şi îmbogăţire peste noapte, în loc să trim ca fraţii şi să ne ajutăm unii pe alţii _
Câţi bogaţi, din lumea asta mare, stau cu banii în bănci, se distreaza , se destrăbălează, dă frâu liber, desfrâului, şi alţi semeni, nu au nici măcar, o coajă de pâine pe masă, sau un pahar de apă curată ?
DUMNEZEU, le-a dat lor, ca să dea şi celor care nu au, ca să încerce inima lor, care s-a împietrit !
DUMNEZEU, ESTE BUN, DAR , ESTE ŞI DREPT ! MÂNIA LUI DUMNEZEU, SE VA ABATE, ASUPRA CELOR BOGAŢI, ŞI MARE OSÂNDĂ , VOR PRIMI, PENTRU ZGÂRCENIA LOR, PENTRU ÎMPIETRIREA INIMII LOR !
Fraţilor ! Nimeni nu este veşnic pe Pământ ! Şi-atunci, la ce bun, atâta bogaţie, pe care n-o poţi cheltui, nici în 10 vieţi ?
C\t mai ave'i timp, voi cei bogaţi şi avari, dezlegaţi-vă inima, şi faceţi bine celor năpăstuiţi, hraniţi pe cel flămând, îmbrăcaţi pe cei goi, cautaţi pe cei din închisori, ajutaţi pe văduve şi pe sărmani, căci dacă nu o veţi face, într-o clipă, se rupe firul vieţii, şi nu mai puteţi face nimic, pentru mantuirea sufletului vostru.
Până când, aşteptaţi, ca să faceţi binele din dargoste şi nu din obligaţie ,sau din interes?
DUMNEZEU, PREA BUNUL, ESTE RĂBDĂTOR, DAR OARE...PÂNĂ CÂND ???
                                              Cu dragoste , şi preţuire, Maria

FRANCEZII ??? FRANCEZII , SUNT CEI MAI INFORMAŢI OAMENI ! CE VEZI , ÎN PĂMÂNT , DECÂT MOARTEeeee???

                                                        6 Septembrie 2005, zori de zi !

Dormeam, şi brusc mă trezeşte UN GLAS, foarte ferm, şi care spune aşa :

               " FRANCEZII , SUNT  CEI  MAI  INFORMAŢI  OAMENI  !"

Dragii mei,dacă aşa susţinea acest GLAS, înseamnă că, aşa este ! FELICITĂRI  POPORULUI  FRANCEZ, din toată inima mea !
Puţin mai târziu, aud UN ALT GLAS, care spune aşa :

                    "S - O  AŞEZĂM  PE CEVA ! (si un glas intreaba)
                      SUB  CER , DE  TRANDAFIRI ? (altul raspunde )
                      SUB  NORI , DE TRANDAFIRI "!

Şi iarăşi continuă :
                     PĂMÂNTUL !!!
                     UITE !  CE VEZI  ÎN PĂMÂNT , DECÂT  MOARTEeee"!
Fraţilor, MOARTEA, nu există ! Noi nu murim, ci adormim, întru învierea cea veşnică ! Sufletul nostru se va întoarce la DUMNEZEU, atunci când va fi chemat, înapoi.
Până atunci, să muncim ca şi cum ,nu am muri niciodată si să avem grijă de suflet, ca şi cum , am muri mâine.
Să ne hranim , mai întâi sufletul şi apoi trupul.
                              Cu dragoste, Maria
                      

UN CICLU NOU , ŞI O ALTĂ LUME ! IARTĂ - MĂ DOAMNE !

          B                                        4 Septembrie 2005, dimineaţa !

Eram trează, dar mai stăteam în pat, cu ochii închişi, când, aud GLAS, care spune aşa :

                           " IATĂ  CICLUL  NOU  !
                              AJUNGE , CICLUL  NOU , ŞI  ALTĂ  LUME "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi , cum o bucată de PĂMÂNT, la rotund, se cutremură , extrem de tare, cum nu am mai văzut niciodată. Un alt GLAS, spune :

                            "LEGĂTURILE...., LEGATURA , A FOST  FĂCUTĂ, DIN MÂNA DREAPTĂ "!
Apoi, îmi aud propriul GLAS, care spune fară voia mea, fară să deschid gura, aşa :

                          " ÎMBINĂ  UTILUL, CU PLĂCUTUL , DOAMNE !
                            IARTĂ-MĂ , DOAMNE !
                            IARTĂ-MĂ !

Clipă în care, văd cu ochii închişi, cum UŞILE SFINTE, ÎMPĂRĂTEŞTI, de la SFÂNTUL ALTAR,  se deschid singure, de o forţă divină, nevăzută, şi în spatele lor, în locul SFÂFNTULUI ALTAR, văd O GRĂDINĂ VERDE, dumnezeiasc de frumoasă, uimitoare, nu se poate compara cu nimic de pe Pământ.
Copacii sunt mai mici, nici pitici ,nici mari, verdele este neasemuit de frumos, florile au culori cu adevărat dumnezeieşti. Culorile de pe Pământ, sunt palide, în comparaţie, cu, culorile din GRADINA RAIULUI.
Dacă vreţi o comparaţie, ar fi, strălucirea SOARELUI de iulie cuptor, în comparaţie, cu strălucirea slabă şi rece, a LUNII de pe CER. 
Era GRADINA RAIULUI, GRĂDINA  LUI  DUMNEZEU şi a MAICII DOMNULUI.
Apoi, GLASUL sufletului meu, spune iar :

                        "IARTĂ-MĂ  DOAMNE !"

Şi iarăşi văd cum, alte UŞI ALE  SFÂNTULUI ALTAR, se închid, de astădată, se închid, ca într-un CERC, şi din CERC, se deschid, în formă de INIMĂ !
Deci, SFINTELE UŞI, se închideau, ca într-un CERC, şi se deschideau sub forma INIMII, strălucind precum soarele, de LUMINA AURIE, venită în mod nevăzut, din CERUL SFÂNT !
Dragii mei, aşa să vă fie şi inima voastră, plină de LUMINA LUI HRISTOS, iar bunătatea ei, să strălucească, precum SOARELE, în luna lui cuptor.
                                        Cu dragoste, Maria

NOI RESPIRĂM , NU - I AŞA ? AFLAŢI CĂ , ŞI PĂMÂNTUL RESPIRĂ , PRECUM ŞI , NOI RESPIRĂM !

                                                       4  Septembrie  2005, zori !

Dormeam, şi aud brusc GLAS, care spune ceva uimitor, citez :

                     "AŞA  PRECUM , NOI  RESPIRĂM ,
                       AŞA , RESPIRĂ  PĂMÂNTUL , SE SURPĂ "!

Clipă în care , văd cu ochii închişi, cum PĂMÂNTUL , respiră ,pur şi simplu. Aşa cum se mişcă ,pieptul nostru , când respirăm adânc, tot aşa, vedeam cum PĂMÂNTUL , respira, .
Şi a respirat PĂMÂNTUL , de câteva ori, apoi, brusc, PĂMÂNTUL ,.se surpă, se face o groapă mare, chiar în mijlocul străzii.
PĂMÂNTUL, A RESPIRAT ADÂNC, DE CÂTEVA ORI, A OFTAT PĂMÂNTUL, APOI S-A SURPAT, A ÎNGHIŢIT TOT CE ERA PE STRADĂ, ÎN ACEA CLIPĂ, CÂND S-A SURPAT.
Puţin mai târziu, aud un alt GLAS, care spune aşa :

                  " CA  O  ORĂ, DE  RUGĂCIUNE !
                      CIRCA....O  ORĂ  DE  RUGĂCIUNE "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi, O MÂNĂ DREAPTĂ, cu veşmânt grena, O MÂNĂ, ce iese din PĂMÂNT.
MÂNA ,SCOATE  DIN  PĂMÂNT, scoate la iveală, UN CER de foc, un CER roşu, precum JARUL din soba încinsă ! MÂNA , ţinea în palma ei, o bucată din CERUL de FOC, care era sub PĂMÂNT.
Deci,  precum vedem noi, CERUL albastru, deasupra noastra, asa vedeam eu, UN CER DE FOC, sub PĂMÂNT, din care MÂNA cu veşminte grena, a rupt o bucată din CERUL DE FOC, şi l-a scos la suprafaţă. În clipa următoare, totul a dispărut, aşa precum a apărut.
Dragii mei, după cum constatăm cu toţii , PLANETA, se înroşeşte, la propriu; se înroşeşte din cauza, căldurii de foc, se înroşeşte din pricina oamenilor, care construiesc tot felul de clădiri, fiecare cu rolul ei, care construiesc, centrale nucleare, etc, etc, şi care uită să mai planteze şi câte un copac, sau câte o floare.
                                         Cu dragoste, Maria

O FLOARE , CU SUSŢINERE ALBASTRĂ ! MÂNTUITORUL , IESE DIN SFÂNTA ICOANĂ !

      x                                                        1 Septembrie  2005 , ora 16,01 !

Eram acasa., la birou, când brusc, aud GLAS, care spune ceva tare frumos, citez :

                 "O  FLOARE , CU  SUSŢINERE  ALBASTRĂ !"
                   SUSŢINERE  ALBASTRĂ......FLOARE..... (spune un glas ganditor),

Clipă în care, văd cu ochii închişi, văd o silueta, care se chinuia ca să aşeze, într-o vază, un buchet de flori, dar, florile se îndoiau, în staniolul alb, precum lumânările la căldură; un glas, repetă :

                   "PUNE, O FLOARE, CU SUSŢINERE ALBASTRA "!
                     ARE NEVOIE , DE MULTĂ  LUMINĂ, ŞI LUMINARE !
                      PUNE-O ,ACOLO, LÂNGĂ  DUHUL SFÂNT ŞI FECIOARA MARIA !

Dragii mei, să ştiţi că, ori de câte ori, văd TAINE MINUNATE, din CERUL SFÂNT, culoarea CERULUI SFÂNT, este de un albastru violet (indigo ), catifelat, care se deschide, precum ai trage o cortina, şi în CER, văd cu ochii închişi, toate despre câte scriu,despre SFINŢI, despre PREA SFÂNTA TREIME şi MAICA DOMNULUI, despre EXTRATERESTRI...şi despre toate TAINELE, pe care BUNUL DUMNEZEU , binevoieşte ca să mi le descopere.
Seara, târziu, când ,singură fiind în camera mea, şi mă rugam, la SFANTA ICOANĂ , A MÂNTUITORULUI, şi spuneam aşa, cu toată fiinţa mea :
                  VINO  ATOTPUTERNICE , ŞI MAICA  LUMINII, ÎNTRU  AJUTORUL MEU...!
Clipă în care, văd cu ochii închişi, două mâini, care ridică de pe SFÂNTA ICOANĂ, a MÂNTUITORULUI , O PÂNZĂ ALBĂ, ca de mătase, moment în care, MÂNTUITORUL, ÎNVIAZĂ, iese din SFÂNTA ICOANĂ, se ridică ,ca de pe UN TRON, şi are VEŞMINTE AURII, ce strălucesc, ca SOARELE ,
IISUS  HRISTOS, sta acum, în picioare, iar CHIPUL LUI, şi veşmintele SALE, sunt orbitor de stralucitoare.
MÂNTUITORUL, ridică MÂNA SA dreaptă, a binecuvântare.este VIU , în  carne şi oase, şi orbitor de stralucitor!
Şi aud GLAS, care spune frumos aşa :

                     "CELE  ARĂTATE  ŞI  CELE  ASCUNSE,
                      ALE  ÎNŢELEPCIUNII TALE,
                      NE-AI  CONTOPIT  NOUĂ..."!

Dragii mei, puneţi-vă toată dragostea şi nădejdea în DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI , şi toate vor veni de la sine. Veţi simţi, ajutorul şi dragostea divină, care vă vor înconjura, şi vă vor vindeca rănile trupeşti şi sufleteşti.
                                   Cu dragoste şi cu preţuire ,Maria
                      

sâmbătă, 27 iulie 2013

SFÂNTUL MARE MUCENIC PANTELIMON , OCROTITORUL MEDICILOR ŞI AL BOLNAVILOR !

SÂMBĂTĂ  27  IULIE  2013, SFÂNTUL  MARE  MUCENIC ŞI TĂMĂDUITOR PANTELIMON , OCROTITORUL  MEDICILOR ŞI  AL BOLNAVILOR  !

În aceasta luna, în ziua a douazeci si saptea, pomenirea Sfântului maritului, marelui Mucenic si tamaduitor Pantelimon.
PantelimonSfântul si maritul Mucenic al lui Hristos, Pantelimon, s-a nascut la Nicomidia din parintii Eustorgios, senator pagân, si Evula, o crestina; acestia i-au dat numele de Pantoleon. Incredintat spre educatie  lui Eufrosin, medic de renume, el ajunse dupa putina vreme la o cunoastere desavârsita a artei medicale intr-atât incât imparatul Maximian, care ii remarcase calitatile, intentiona sa il ia la palat ca medic particular. Cum tânarul trecea in fiecare zi in fata casei unde era ascuns Sfântul Ermolae (cf. 26 iulie), Sfântul Parinte ghici dupa tinuta lui  calitatea inalta a  sufletului sau si il invita intr-o zi sa intre si incepu sa il invete ca stiinta medicala nu poate aduce decât slaba usurare naturii noastre suferinde si sortita mortii si ca numai Hristos, singurul Doctor adevarat, a venit sa ne aduca Mântuirea, fara leacuri si fara plata. Cu inima batând de bucurie la auzul acestor cuvinte, tânarul Pantoleon incepu sa il viziteze regulat pe Sfântul Ermolae si fu initiat de el in Tainele credintei. Intr-o zi, pe când se intorcea de la Eufrosin, gasi pe drum un copil, mort dupa ce fusese muscat de o napârca. Judecând ca momentul venise sa probeze adevarul promisiunilor lui Ermolae, el chema in ajutor Numele lui Hristos si pe data copilul se ridica iar napârca muri. Atunci el alerga la Ermolae si, plin de bucurie, ceru sa primeasca fara intârziere Sfântul Botez. Ramase apoi in preajma batrânului Sfânt pentru a se bucura de invataturile lui si nu mai reveni acasa decât in a opta zi. La intrebarile tatalui sau nelinistit el raspunse ca ramasese la palat, tinut de vindecarea unui om de pe lânga imparat. Pastrând inca secreta convertirea lui, el arata in acealasi timp o adânca preocupare pentru a-l convinge pe Eustorgios tatal sau de zadarnicia inchinarii la idoli.
Dupa o vreme fu adus la senator un orb care il implora pe Pantoleon sa il vindece, caci isi pierduse zadarnic toata averea pe la doctori. Increzator in Hristos, care salasluia de-acum in el cu putere, tânarul confirma in fata tatalui sau uimit ca avea sa il vindece prin harul Stapânului sau. Facu semnul Crucii pe ochii orbului, rugându-se lui Hristos si pe loc barbatul isi recapata vederea, nu numai a ochilor trupului ci si ai sufletului, caci el intelese ca Hristos il vindecase. Fu botezat de Sfântul Ermolae impreuna cu Eustorgios, care nu dupa multa vreme adormi in pace.
Pantoleon imparti atunci mostenirea sa saracilor, elibera sclavii si se dedica si mai vârtos ingrijirii bolnavilor carora nu le cerea in schimb decât sa creada in Hristos, cel venit pe pamânt pentru a ne vindeca de toate bolile noastre (de aceea este slavit printre Sfintii Doctori fara de arginti). Ceilalti doctori din Nicomidia incepura sa fie invidiosi pe el si cum el ingrijise pe un Crestin care tocmai fusese chinuit din ordinul imparatului, ei profitara de ocazie pentru a-l denunta la Maximian. Dupa ce le-a ascultat  cu tristete plângerea impotriva protejatului sau, imparatul il convoca pe cel care fusese mai inainte orb si ii puse intrebari despre ce mijloace folosise Pantoleon ca sa ii redea vederea. Precum orbul din nastere din Evanghelie, omul raspunse cu simplitate ca Pantoleon il vindecase chemând Numele lui Hristos si ca aceasta minune ii adusese adevarata lumina, aceea a credintei. Furios, imparatul ceru sa i se taie capul pe data si trimise oameni sa il gaseasca pe Pantoleon. Când Sfântul se afla inaintea lui, ii reprosa ca ar fi tradat increderea pe care i-o acordase si il acuza ca il insulta pe Asclepios si pe ceilalti zei prin credinta sa in Hristos, un om mort crucificat. Sfântul ii raspunse ca atât credinta cât si mila fata de adevaratul Dumnezeu sunt superioare tuturor bogatiilor si onorurilor acestei lumi de desertaciune si pentru a-si intari argumentele ii ceru lui Maximian sa il puna la incercare. Fu deci adus un paralitic, asupra caruia preotii pagâni spusera incantatiile lor, salutate batjocoritor de catre Sfânt. Cum eforturile lor ramasera fara efect, Pantoleon isi inalta rugaciunea catre Dumnezeu si luând pe paralitic de mâna, il ridica in Numele lui Hristos. Numerosi pagâni, vazându-l pe om mergând plin de bucurie, crezura atunci in adevaratul Dumnezeu, in timp ce preotii pagâni insistau pe lânga imparat sa fie ucis acest rival periculos.
Cum Maximian ii amintea chinurile la care cu câtva timp in urma fusese supus Sfântul Antim (cf. 3 septembrie), Pantoleon raspunse ca daca un batrân facuse dovada unui asemenea curaj, cu atât mai mult tinerii trebuiau sa se arate curajosi in incercari. Nici magulirile nici amenintarile neputând sa il faca pe Pantoleon sa isi schimbe atitudinea, tiranul il incredinta torturii. Legat de un stâlp, trupul ii fu sfâsiat cu gheare de fier apoi ranile ii fura arse cu faclii aprinse. Dar Hristos, aparut Sfântului Mucenic sub chipul parintelui sau spiritual, Sfântul Ermolae, ii spuse : "Nu te teme, copilul meu, caci sint cu tine si iti voi fi de ajutor in tot ceea ce vei suferi pentru mine". De indata tortele se stinsera iar ranile Sfântului fura vindecate.  Apoi, fie scufundat  in plumb topit, fie aruncat in mare legat de un pietroi, in toate incercarile Domnul il insotea si il pazea nevatamat. Dupa aceea fu aruncat fiarelor salbatice, dar si acolo Hristos il apara iar animalele venira gudurându-se la picioarele lui asemeni unor animale domestice. Cit priveste imparatul, ramânând el mai salbatec decât niste animale fara ratiune, dadu ordin ca Sfântul sa fie legat de o roata cu lame ascutite ce urma sa fie lasata sa se rostogoleasca de pe o inaltime in fata intregului oras adunat. Din nou Domnul interveni in chip minunat. Il elibera pe slujitorul sau de legaturile lui iar roata strivi in rostogolirea ei un mare numar de necredinciosi.
Cum Maximian il intreba de unde avea o asemenea putere si cum ajunsese el la Credinta Crestina, Pantoleon ii arata unde se ascundea Ermolae, caci Dumnezeu ii facuse cunoscut ca venise vremea, pentru el si stapânul sau, sa-L marturiseasca si sa isi gaseasca in Muceninicie desavârsirea. Dupa moartea preamarita a Sfântului Ermolae si a celor impreuna cu el, tiranul il aduse din nou pe Pantoleon si pretinzând ca mucenicii se supusesera, incerca sa il convinga sa se inchine idolilor, dar preafericitul ceru sa ii vada. Suveranul raspunse ca ii trimisese in misiune intr-un alt oras iar Pantoleon ii replica : "Ai spus adevarul fara sa vrei, mincinosule, caci ei sint acum in Ierusalimul ceresc!". Constatând ca nu va putea sa il clinteasca din credinta sa, Maximian dadu atunci ordin ca Pantoleon sa fie decapitat  iar trupul sa ii fie aruncat in foc.
Sfântul ajunse cu bucurie la locul executiei, in afara orasului, dar in momentul in care calaul isi agita spada, aceasta se topi precum ceara se topeste in foc. In fata acestei minuni, soldatii care erau de fata il marturisira pe Hristos. Pantoleon ii indemna insa sa isi indeplineasca datoria si mai spuse o ultima rugaciune. Un glas de sus ii raspunse : "Slujitor credincios, dorinta ta va fi acum indeplinita, portile cerului iti sint deschise, cununa ta e pregatita. Tu vei fi de-acum inainte adapost deznadajduitilor, ajutor celor incercati, doctor bolnavilor si teroare demonilor, de aceea numele tau nu va mai fi Pantoleon ci Pantelimon" (care inseamna "prea milostiv"). El isi intinse grumazul iar când capul ii cazu, curse lapte din gâtul lui, trupul sau deveni alb ca zapada iar maslinul uscat de care fusese legat inverzi din nou pe data si rodi cu fructe din belsug. Soldatii, carora li se daduse ordin sa arda trupul Sfântului, il incredintara credinciosilor care il ingropara cu piosenie pe proprietatea lui Arnantios Scolasticul si se dusera sa propovaduiasca Vestea cea Buna si in alte locuri.
De atunci, Moastele Sfântului Pantelimon nu au incetat sa savârseasca vindecare si sa aduca harul lui Hristos, singurul Doctor al sufletelor si trupurilor, al tuturor celor care se apropie de El cu evlavie.
Tot în aceasta zi, pomenirea senatorului orb care a fost tamaduit de Sfântul Pantelimon, si care de sabie s-a savârsit.
Tot în aceasta zi, pomenirea Cuvioasei Maicii noastre Antuza marturisitoarea, cea din sfânta manastire a lui Mantiniu.
Tot în aceasta zi, pomenirea Sfintilor Mucenici o suta cincizeci si trei, care în Marea Traciei s-au savârsit.
Tot în aceasta zi, pomenirea Cuviosului Manuel, care cu pace s-a savârsit.
Tot în aceasta zi, pomenirea Sfântului noul Mucenic Hristodul, care era din Casandra, si a marturisit în Tesalonic la anul 1777, si care prin sugrumare s-a savârsit.
Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne, miluieşte-ne şi ne mântuieşte pe noi. Amin.
Fraţilor, rugaţi-vă cu toată inima şi cu toată nădejdea SFÂNTULUI PANTELIMON, şi EL, vă va auzi RUGĂCIUNEA voastră, şi cunoaşte CREDINŢA voastră neclintită, în IISUS HRISTOS, şi vă va vindeca, de orice suferinţă, a trupului şi a sufletului.
                                 Cu preţuire şi dragoste, Maria

SFÂNTA EVANGHELIE , DE DUMINICĂ , 21 IULIE 2013 !

                                  DUMINICA  A  PATRA , DUPĂ  POGORÂREA , SFÂNTULUI  DUH  !
                                              VINDECAREA ,SLUGII  SUTAŞULUI  !

                          În vremea  aceea , când a intrat IISUS, în CAPERNAUM , iată că , s-a apropiat de DÂNSUL , un sutaş , rugându-L şi grăind : DOAMNE , srvitorul meu , zace in casă bolnav , cumplit chinuindu-se.  IISUS , i-a zis : voi veni , şi-l voi tămădui . Dar sutaşul, răspunzând , a zis :  DOAMNE , eu nu sunt vrednic ca să intri sub acoperişul meu , ci zi numai cu , cuvântul şi se va tămădui servitorul meu.; căci şi eu , sunt om sub stăpânirea altora şi am sub mine, ostaşi, şi-i zic acestuia : du-te ,şi se duce; şi celuilalt : vino şi vine; şi servitorului meu, zic : fă aceasta şi face .
Auzind acestea , IISUS , S-a minunat , şi a zis celor care veneau după DÂNSUL :  ADEVĂRAT , VĂ SPUN VOUĂ : NICI ÎN ISRAEL , N-AM GĂSIT , ATÂTA CREDINŢĂ .
Drept aceea , vă spun că , mulţi de la răsărit şi de la apus , vor veni şi se vor odihni cu AVRAAM , cu ISAC şi cu IACOB, în ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR ; iar fiii împărăţiei vor fi izgoniţi, în întunericul cel mai dinafară , acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor. Şi i-a zis sutaşului : du-te şi , după cum ai crezut , fie ţie.
Şi s-a tămăduit servitorul lui, în ceasul acela.
Dragii mei, îmi cer iertare, pentru că, din grabă, saptămâna trecută, am inversat SFINTELE EVANGHELII, dar acum , am remediat greseala.
                 Mergeţi cu dragoste, la SFÂNTA BISERICĂ, oriunde vă aflaţi, şi lăsaţi-vă cu toată fiinţa, în MÂINILE LUI DUMNEZEU şi ale MAICII DOMNULUI.
Nu priviţi, nici în stânga, nici în dreapta, ci numai spre SFANTUL ALTAR, unde în mod nevăzut, stă IISUS HRISTOS, MAICA DOMNULUI şi ÎNGERII SĂI.
                                 Cu dragoste si preţuire, Maria

joi, 25 iulie 2013

ŞI A FOST , GLASUL LUI DUMNEZEU ! UN ADEVĂR ŞI O MUSTRARE , VENITE DIN CER ! GLASUL LUI DUMNEZEU , S - A FĂCUT AUZIT !

           B                                               14  Septembrie  2005, ora 6 dimineaţa !

Dragii mei, mai întâi, aş dori să vă mărturisesc că, am încercat să-i spun soţului meu, MIHAIL ,  ceea ce eu trăiesc, văd şi aud, şi faptul că, trebuie să dormim separat.
Soţul meu, care era un ateu convins, fireşte că nu i-a convenit, şi ne-am certat, pe acest motiv..
Până la urmă, el trimiţându-mă  la psihiatru, precum fac şi alţi semeni de-ai noştri, aici pe Blog.
Nu am ţinut seama, de părerile şi jignirile pe care mi le-a adresat soţul meu, ci, plânsă şi tristă, ,că nu mă înţelege, ne-am separat, cu , camerele de dormit. Fiecare, dormim şi în prezent separat, ca fraţii, şi acum în aceste momente, ne înţelegem minunat, numai ,eu sa nu aduc vorba, de toate cate ,vad si aud.
Şi în acea seara, de 13 sept.2005, m-am rugat mult la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICA DOMNULUI, cu lacrimi şiroaie,  care îmi ardeau obrajii, ca să-l ajute şi pe soţul meu, să se întoarcă la CREDINŢĂ, şi să nu mai spună că, DUMNEZEU ,nu ar exista, sau că, eu am halucinaţii, când spun ca traiesc asemenea MINUNI.
Şi iata că, în dimineaţa de 14 sept 2005, ma trezeşte UN GLAS UNIC, GLASUL  LUI DUMNEZEU, care spunea aşa :
                     "MIHAILE , MIHAILE ! DE  CE , O OROPSEŞTI  , PE  NEVASTA  TA ?
                      TU AI , HALUCINAŢII  MIHAILE  !
                      NU  EA ,  SINGURĂTATEA  LUMII  "!

Aşadar, dimineaţa, m-am dus la soţul meu, plângând, şi i-am aratat, ce am scris, şi i-am povestit, cum l-a mustrat DUMNEZEU !
Daca a crezut, în acele clipe ? Sigur ca ,nu ! Dar l/am asigurat ca, din acea zi, vom dormi separat, indiferent de ce va spune despre mine, si de ce va crede. Asa suntem si in ziua de astaziş suntem soţ şi soţie, ne înţelegem, minunat, şi trăim ,ca fraţii.
Iar soţul meu, de 4 ani, încoace, a devenit ,un om credincios, cu frica de DUMNEZEU, care posteşte, se închină, merge la SFANTA BISERICA, se spovedeste si se împărtăşeşte, într-un cuvant, DUMNEZEU, i-a dat şi lui un necaz, din care nu putea ieşi, decât daca se ruga LUI,ca sa-l scapeş şi...l-a scapat. Iar soţul meu, a ştiut că, a fost MÂNA LUI DUMNEZEU, care l-a scos din necaz.
Deci, fraţilor, nu aşteptaţi, ca să vi se întâmple ceva rău, pentru a vă întoarce la CREDINŢĂ, ci din dragoste, întoarceţi-vă la DUMNEZEU, şi la MAICA DOMNULUI, şi aşa, veţi avea pregătit în CERUL SFANT, loc, în ÎMPĂRĂŢIA , LUI DUMNEZEU!  Căci, iata ce spunea UN GLAS, puţin mai târziu, citez :

                        "IATĂ , ADEVĂRUL  AI IUBIT !
                          IATĂ , ADEVĂR , AM  VESTIT  VOUĂ "!

Dragii mei, şi eu, ADEVĂR , VĂ ADUC VOUĂ !  ADEVĂR, DIN CUVĂNTUL ADEVĂRAT, AL LUI DUMNEZEU ! CREDEŢI  NUMAI , ŞI  NU  VĂ  ÎNDOIŢI !
Eu nu sunt omul, care caută să obţină ceva, din ceea ce scriu ! Nimic, din bogăţiile lumii acesteia, nu mă leagă; nu-mi trebuiesc ! Nu vreau nici laude, nici faima, nici bogăţii, absolut nimic! Ci doresc, să fac voia LUI DUMNEZEU, facând cunoscut CUVÂNTUL LUI, chiar dacă, primesc, cuvinte de ocară.
                                               Cu dragoste,
                                                                Maria

CELE TREI MORMINTE , DIN PĂDUREA VERDE !

                                                     1  septembrie  2005, după amiaza !

Stateam puţin în pat , cu ochii închişi, când brusc, aud GLAS, care spune tare aşa :

                       " ARE  NEVOIE , DE MULTĂ  LUMINĂ ,ŞI  LUMINARE !
                         PUNE-O  ACOLO , LÂNGĂ DUHUL  SFÂNT , ŞI FECIOARA  MARIA "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi, spre răsărit, O PĂDURE , cu arbori verzi, frumosi si vigurosi, sub UN CER, ca un amurg, si într-un luminiş al pădurii, la distanţă de 2 metri, unul de altul, sunt 3 arbori seculari, aş putea spune, după mărimea lor.
Printre arbori, unul lângă altul, au apărut 3 MORMINTE, fiecare avand, câte O SFÂNTĂ CRUCE, la căpătâi.
Aud UN GLAS, care striga cu durere, aşa :

                         " DOAMNE !  MIE  VAIiiiiiiiiiiiiiii,
                            ÎNSERATE  CERESC "!

Şi văd , cum în stânga MORMINTELOR, de jos , până sus, la SFANTA CRUCE, o putere nevăzută, construieşte O SCARA DE LUMINĂ ALBĂ, apoi, LUMINA alba, orbitor de strălucitoare, venită din CERUL ca un amurg, înconjoara, ca într-un CERC, de LUMINA, SFÂNTA CRUCE, din mijloc, astfel încât, toată era prinsă ,în CERCUL DE LUMINĂ ALBĂ, în timp ce GLASUL, spunea :

                               " DOAMNE ! MIE  VAIiiii, ÎNSERATE  CERESC "!

Vai noua, fratilor, dacă ne pierdem CREDINŢA şi ne punem nadejdea noastra, în oameni şi nu în MULT PREA MILOSTIVUL  DUMNEZEU şi în MAICA DOMNULUI !
                                     Cu preţuire şi dragoste, Maria

SFINŢII ARHANGHELI , MIHAIL ŞI GAVRIIL ....OCROTITORII , SFINTEI GERMANII , NAZISTE ! ŞASE ANI , DE ÎNSPĂIMÂNTARE !

                                                           12 IULIE 2005, târziu în noapte !

Ma rugam, la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI , când, brusc, aud UN GLAS, care spune cu fermitate aşa :
                                      "MIHAIL  ŞI  GAVRIIL !
                                        OCROTITORII , SFINTEI  GERMANII  NAZISTE "!

Puţin mai târziu , aud un alt GLAS, care spune aşa :

                                      "ŞASE  ANI , DE  ÎNSPĂIMÂNTARE !
                                        C - A MURIT , ŞTIINŢA
                                        ŞI  MARCHEAZĂ , DRAGOSTEA !
                                         FOCUL , DE PE MASĂ ,
                                         ESTE , MULT  FOLOSITOR ..."!

Dragii mei, din păcate, în ziua de ayi, ŞTIINŢA, neaga totalmente, că ar exista şi oameni aleşi, care pot auzi, CUVÂNTUL, GLASUL, LUI DUMNEZEU.
ŞTIINŢA, nu mai respecta RELIGIA ! ŞTIINŢA, caută doar, LOGICA ! ŞTIINŢA, vrea doveyi, viyibil palpabile.
Dacă ceva nu se vede, asta nu înseamnă ,că nu există ! Dacă ceva nu se aude, de toata lumea, ci numai de o persoana sau mai multe, asta nu înseamna că, acea, sau acele persoane, au nevoie de doctor psihiatru.
Cine spune aşa ceva, fară să cunoască persoana, fără să cugete la cele scoase din gură, îşi atrage asupra sa şi a celor dragi, multă pedeapsă de la DUMNEZEU.
Eu mă rog, pentru astfel de persoane, naive, si spun, DOAMNE, IARTA-LE LOR, CA NU STIU CE SPUN, SAU CE FAC !
Iată, dragilor, ce mai spunea UN GLAS, ca ne aşteaptă :

                                     " ŞASE  LUNI , DE  LA  INCENDIU,
                                        ŞASE LUNI , DE  ABRUTATE-N  INIMILE LOR "!

Clipă în care , văd UN PORUMBEL  alb, stralucitor, si UN CER senin, stralucitor, UN CER , ca un amurg, şi sub CER, acest PORUMBEL ALB, ce zbura, dinspre nord, spre sud , avand în ciocul său, un plic alb, din LUMINĂ , stralucitoare.
Un alt GLAS, spune aşa :
                                 "NU  MAI AVEM , O  VIAŢĂ ZGOMOTOASĂ !
                                   DECÂT , ACESTE CLIPE !
                                  VIAŢA NOASTRA, VA LUA O TURNURĂ , ALTFEL !
                                   ROMÂNIA , ÎN VALURI !
                                    REGULI "!

Dragii mei, deja ROMÂNIA noastra, este în valuri, cu necazurile şi lipsurile care sunt.
Nu îmi doresc ca să le mai amintesc, deoarece, şi cei bogaţi, dar mai ales cei săraci, simt presiunea impozitelor, a dărilor către stat, şi lipsa locurilor de muncă, sau acolo, unde acestea există, sunt prost plătite.
Nu disperaţi ! Nu deznadăjduiţi, căci acolo unde exista CREDINŢĂ, NĂDEJDE ŞI DRAGOSTE, acolo, MÂNA LUI DUMNEZEU, CEL PREA MILOSTIV, este asupra noastra, plina de iubire si dragoste.
                                      Cu dragoste,
                                                          Maria

INIMA DIN AUR, A ÎNCEPUT A BATE, ÎN PIEPTUL, PREA SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA , DE LA IAŞI !

                                                 20  AUGUST  2005 , ora 0,04 !

Ma rugam, şi brusc, ochii mi se închid, fără de voia mea, SFANTA  ICOANA, a CUVIOASEI  PARASCHEVA de la IAŞI, din camera mea, cea la care mă rugam, numai că, în mod real, la SFANTA ICOANA, nu aveam, niciun lănţisor din aur, cu o inimioara de aur în el.
Deci , vedeam SFANTA ICOANĂ, a SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA, aşa cum era, şi în plus, vedeam la gâtul , PREA CUVIOASEI, un lănţişor din aur, apărut din senin, şi prins de lănţişor, era o inimioară din aur, care se lipise, exact de pieptul CUVIOASEI,  şi stătea acolo lipită, de veşmintele Ei, albastre catifelate. Brusc, O MINUNE, se întâmplă ! INIMIOARA de aur, de pe VESMINTELE CUVIOSEI, începe a bate, precum bate, O INIMĂ adevărată.
La vârful INIMII de aur, care bătea ,pe pieptul, PREA CUVIOASEI PARASCHEVA, au început să iese RAZE GALBENE, ORBITOR DE STRALUCITOARE.
Aşa încât, INIMA BĂTEA, şi împrăştia RAZE, ca de Soare, la partea de jos. Multe, şi extrem de ,dese RAZE, care pulsau şi ele, odată cu bătăile inimii.de aur, de pe pieptul, PREA SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA, de la IAŞI.
Şi ca să închei, dragilor, vă voi spune, cum că, există şi alte explicaţii, pentru cei, care nu vor sa audă, citey UN GLAS, din zorii zilei de 29 aug.2005, zori:

                      "CU  ADEVĂRAT , EXISTĂ  EXPLICAŢII ,
                        ŞI  PENTRU  CEI CARE , NU  VOR SĂ AUDĂ "!

Dragii mei, care sunt aceste explicaţii, numai cei în cauză ,le ştiu, şi BUNUL DUMNZEU şi MAICA DOMNULUI.
Noi să fim buni şi milostivi, sa auzim, ceea ce trebuie şi ne este de folos, ca să auzim, şi să vedem ceea ce trebuie văzut şi folositor sufletului.
                                                  Cu preţuire şi dragoste, Maria

AICI , ÎN ROMÂNIA , HAI SĂ TĂMĂDUIM , OASELE !

                x                                             Bună dimineaţa, dragii mei !

De multe ori, am spus şi susţin, că ROMÂNIA, este şi va fi, al doilea IERUSALIM !
MINUNILE, se vor ţine lanţ, unele de altele, în ŢARA noastra, şi vor avea un impact, pozitiv, asupra credincioşilor şi chiar , asupra ateilor, pentru că, pe mulţi îi vor aduce la CREDINŢA CREŞTIN ORTODOXĂ.
Iată dragii mei, ce spune UN GLAS, în zorii zilei de 3 aprilie 2013, citez :

                    "BINE !  HAI  SĂ  TĂMĂDUIM , OASELE !
                      ÎN  OASELE  TALE, VOR  ÎNCEPE !
                   AICI , ÎN  ROMÂNIA , DE  ACUMA "!
                   VENIŢI  !  VENIŢI  SĂ  NE ÎNCHINĂM , LUI HRISTOS !
                   ASCULTAŢI , PĂREREA  NOASTRĂ, CU TERŢII "!

Fraţilor, veniţi să ne închinăm cu toţii LUI HRISTOS, şi să ne rugăm la MULT PREA MILOSTIVUL IISUS HRISTOS, ca să ne tamăduiască şi oasele, dar mai ales, sufletul nostru, are mare nevoie de tămăduire, de la DOCTORUL SUFLETELOR, MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS.
Iata cum, un alt GLAS, spune ceva, referitor la faptele bune, citez :

                    "ŞI  O  FAPTĂ A TA , ŞI - NTĂREŞTE , FAPTELE TALE ,DOAMNE !".
                      TU , ÎN ZIUA  DE ASTĂZI , VEI  CUNOAŞTE , HRISTOASE  DUMNEZEULE,
                      CU  DARUL  TĂU...."!

Dragii mei, toate faptele bune, ale noastre , ale tuturor, întăresc CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, şi-L face pe EL, ca să înflorească, în inima şi-n sufletul nostru.
Sădiţi şi voi, fraţilor, în sufleţelul copiilor voştri, CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, pentru ca şi ei, să crească frumos, şi cu frică de DUMNEZEU, şi mai ales, să aibă în inimioara lor, sadită, bunătatea, milostenia, CREDINŢA şi NĂDEJDEA în DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI.
                                      Cu preţuire şi dragoste, Maria

miercuri, 24 iulie 2013

MAIMUŢA , ARE ÎNTIPĂRITĂ , ÎN MINTE , SEMNUL SFINTEI CRUCI !

                                                       19 august 2005 ,ora 6, 02 dimineaţa !

Dormeam si brusc, aud UN GLAS, care spune aşa :

                      "IATĂ , O MAIMUŢĂ !
                       MAIMUŢA , ARE ÎNTIPĂRITĂ  ÎN MINTE , SEMNUL  SFINTEI CRUCI "!

Voi ştiaţi, dragii mei, despre acest lucru ? Eu nu ştiam, ci chiar acum am aflat, deşi am scris si am trăit acest moment, încă din 2005. Sunt foarte multe, si nu am cum sa le ţin minte.
Dar e minunat, sa ştim că , şi MAIMUŢA, are întipărit în mintea ei, SEMNUL SFINTEI CRUCI.
E ceva , uimitor.!
Puţin mai târziu, aud un alt GLAS, care spune aşa :

                      " NOI  TOŢI , LA  UN  COLŢ DE PUS !
                        LA UN COLŢ , DE DORINŢA CENTRAL,
                        LA UN COLŢ , DE CATASTROFĂ "!

Şi iarăşi, un alt GLAS, spune cu îngrijorare :

                         " CUM  MERGEM, CA  SĂ DEPĂŞIM TOATE.....
(iar un alt glas, continua):
                         DOMNUL , A FĂCUT TOATE,  ÎNTRU  ROMÂNIA  DE ASTĂZI..."!
                         SĂ  LUĂM , CU INIMĂ CU TOT , LUMINA, FECIOARA MARIA !
                         PRIVIŢI , DREPT CREDINCIOŞILOR !
                          VENIŢI , DE LUAŢI LUMINĂăăăăă"!

Clipă în care, văd cu ochii închişi, UN CER DE NOAPTE, albastra violet, si pe CER, văd mulţime de SFINŢI, îmbracaţi, în veşminte lungi, şi cu aureole pe cap, care stateau ,ca la sfat, acolo SUS, în CER.
Dragii mei, mergeţi cu toţii, la SFANTA BISERICA, la SFANTA ŞI DUMNEZEIASCA LITURGHIE , si vă umpleţi inima şi sufletul , de LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS, spre mântuirea, sufletului fiecaruia.
                                   Cu dragoste Maria

AŞA SE SEMNEAZĂ , MIELUŞELUL , LUI DUMNEZEU !

     X                                                        17 August 2005, ora 5,44 dimineaţa !

Ca la o strafulgerare ,prin tot corpul, mă trezesc, şi aud GLAS, care spune numai lucruri frumoase şi impresionante, citez :
  
                                   "DAR ,NU-I NEVOIE !
                                     MIELUŞELUL  MEU , ŞI-A ÎNVĂŢAT  LECŢIA !
                                     ŞI-A ÎNVĂŢAT , LECŢIA "!

Apoi ,imi aud propriul meu GLAS, care spune aşa :

                                 "AŞA , SE SEMNEAZĂ.....(si un glas, intreaba):
                                  CINE ?
iar eu raspund, fara de glas, :
                                   MIELUŞELUL , LUI DUMNEZEU ! (vad scris, ca pe o carte, ce mi s-a pus, în faţa ochilor, de unde şi citeam:
                                   ÎN  MIJLOCUL , CERULUI ! ÎN MIJLOCUL ,CERULUI !

Si vad scris, pe un fond roşu ca focul, aşa :
                                  "TRIUNGHI , ORI 3 ORI ,
                                    Se       TQ        Qa    TRIUNGHI , PLUS  ŞAPTE !

Acestea erau scrise, pe un fond roşu , ca focul, scris cu auriu, si vad O MÂNĂ, care mi le ţine în faţa mea, si-mi spune mental, ca să mai citesc încă o dată, pentru a le ţine minte.Şi am mai citit incă o data, după care, am deschis ochii, ca la comandă, şi am notat, cele vazute şi auzite.
Puţin mai târziu, aud alt GLAS, care spune aşa :

                             "A  ÎMPĂRĂŢI  NOUĂ ,!
                              DA !  E  ŞI - N PUTEREA NOASTRĂ !
                              MIE ,UNUIA AM GREŞIT,
                               ŞI  RĂU ,ÎNAINTEA TA, AM FĂCUT "!
Dragii mei, atunci cand gresim, ne facem rău, noua inşine, si apoi, păcătuim în faţa LUI DUMNEZEU.
Ne putem îndrepta,dacă ne căim de cele făcute şi dacă ,nu mai repetăm aceleaşi greşeli.
DUMNEZEU, este BUN, şi IERTĂTOR, numai daca şi noua ne pare rau, de toate cate am facut rău, şi dacă ,prin SFANTA SPOVEDANIE, Îi cerem ,iertare.
Nu uitaţi, fraţilor ,că, întotdeauna, CREDINŢA , NĂDEJDEA ŞI DRAGOSTEA, sunt cele 3 virtuţi, fara de care, sufletul nostru, nu se poate mântui.
                                                               Cu dragoste, Maria

ÎŞI VA CĂI , SUFLETUL SĂU , ÎN LACRIMI.....

                                                    18 Septembrie 2005, ora 23, 35 !

Ma rugam, la aceasta oră, şi brusc, aud GLAS, care spune aşa :

                       "ŞI TOTUŞI , DUMNEZEU , VA FI OSTENEALĂ !
                         ÎŞI  VA  CĂI , SUFLETUL  SĂU , ÎN LACRIMI  DE BUCURIE , DE  FERICIRE !
                          RĂSTIGNESC , PATIMILE LUI HRISTOS "!

Dragii mei, DUMNEZEU, nu este osteneală ! DUMNEZEU, ESTE DRAGOSTE ! Dacă ÎL iubim pe DUMNEZEU, cu toată inima noastră, nu ne va fi deloc greu, ca sa împlinim PORUNCILE SALE, cu iubire si dragoste sufleteasca.
Tot ceea ce facem, zi de zi, sa facem , cu DRAGOSTE şi cu NADEJDE în DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, şi ne va fi atât de uşor...ca să ajungem, să gustăm din DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU..., încât vom ajuta şi pe alţii, ca să ne urmeze.si să guste din IUBIREA LUI DUMNEZEU, pentru noi, fiii SĂI.
Puţin mai târziu, aud GLAS, care strigă cu dragoste aşa :

                         "DOAMNEeeeeeeee!
                          AL  BOTEZATULUI TĂU NUME , CA SĂ NU UITĂM  SLAVA TA , AL TATĂLUI ŞI-AL FIULUI...!
Clipă în care , vad cu ochii închişi CHIPUL MÂNTUITORULUI , VIU ŞI NEVĂTĂMAT, cu părul lunguţ, până pe umeri, inelat , cu ochii albastri de seninul CERULUI, ca şi cum ar fi ieşit din SFANTA ICOANĂ, având pe OBRAJI şi pe FRUNTEA SA, O LUMINA ALBĂ , strălucitoare şi transparentă, IISUS , VIU, în carne şi oase, spune aşa :

                          "ŞI ÎN  NUMELE  MEU , V-AI  SĂ AFLI ......"! (si glasul se pierde ca un ecou ).apoi, un alt glas ,spune, : PENTRU  A  GUSTA , PRIN TINE , MÂNTUIREA  MEA "!
Dragii mei, să nu vă pierdeţi CREDINŢA ,în DUMNEZEU şi-n MAICA DOMNULUI, şi faceţi FAPTE BUNE, pentru ca, CREDINŢA , fară FAPTE, este moartă .
                                                      Cu dragoste, Maria


BINE FACI , BINE GASEŞTI !

                                                        17 Septembrie 2005 zori de zi !

        Dormeam, şi aud UN GLAS, vesel, care spunea aşa:

                       "AŞADAR , BINE FACI , BINE  GASEŞTI...
                         BINE  TRĂIEŞTI  !"

Dragii mei, noi suntem dispu;i, sa spunem mai mereu, bine faci ;şi rău gaseşti , dar nu este aşa.
Chiar daca binele pe care l-am facut, se intoarce la noi, sub forma de rău, nu trebuie să ne întristam,pentru că, DUMNEZEU vede, si stie ca, noi am facut binele si ni s-a rasplatit cu rău. Dar atunci cand EL, va crede de cuviinţă ,ne va rasplati noua BINELE FACUT, însutit, si sa nu asteptam, rasplata de la cel caruia i-am făcut bine, rasplata ne va veni, numai de la DUMNEZEU !
Faceţi binele, fraţilor, şi nu aşteptaţi răsplată, DUMNEZEU CEL PREA MILOSTIV, vă va răsplăti vouă, când nici nu vă aşteptati. Răsplata , vă va fi, însutit mai mare, decat binele pe care l-aţi făcut.
Seara, în timp ce mă rugam, singură fiind în camera mea, şi în genunchi stând, vad cu ochii închişi, UN MUNTE, nu prea inalt, verde, si pe munte, vad O SFÂNTĂ CRUCE ,MARE, pe care era rastignit, MÂNTUITORUL IISUS HRISTOS,
Din spatele SFINTEI CRUCI, pe care era IISUS rastignit, IESEA UN FUM NEGRU SI DENS, ca la un furnal.si aud UN GLAS,  care spune aşa :

                    "ŞI  DUHUL  TĂU , CEL SFÂNT , NU-L LUA DE LA MINE....
(iar un alt glas, rautacios spune ):
                     MÂNTUITORULE ! MÂNTUITORULE !
                      CHIP  NESUFERIT "!

Dragii mei, sigur stiti, cine ar putea spune aceste cuvinte, despre MANTUITORUL, cine altcineva decat diavolul?
Diavolul, este cel care, ÎL uraste pe IISUS, pentru ca el, sa câştige de partea sa, cât mai multe suflete.
Să nu vă lăsaţi amăgiţi, de cumplitul diavol, ci să-l chinuiţi, purtând cu voi, la gât, O CRUCIULIŢĂ SFÂNTĂ, şi să vă închinaţi LUI, DOMNULUI şi DUMNEZEULUI nostru, şi MAICII LUI DUMNEZEU.
                                              Cu preţuire şi dragoste, Maria

ŞAPTE ??? DOAR O CIFRĂ ??? HAIDE'ŢI SĂ AFLĂM !

                                                    23 Septembrie  2005, ora 6,17 dimineaţa !

Încă mai dormeam, la această ora, si aud GLAS, care spune cu fermitate ,aşa :

                 "CEA  MAI  BUNĂ , ECUAŢIE  A  ŞTIINŢEI  EXACTE , ESTE...ŞAPTE !
                   EXACT !"
                   ŞAPTE  EXACT !"

Şi apoi, aud alt GLAS, care spune clar şi tare aşa :

                          "DUMNEZEU , A ALES ,LOC  CURAT , UNDE  ,SĂ SE  NASCĂ ,PRUNCA LUI  "!

Dragii mei, tot ce pot să vă spun, este că, ŞAPTE, se va naşte, pe PĂMÂNT românesc, şi va fi PRUNCA LUI DUMNEZEU. EA, ŞAPTE, va întări, va adeveri, toate cele scrise de mine, pe care unii, din neştiinţă, din necredinţă, le ia in derâdere ,trimiţându-mă la psihiatru.
Eu nu am nevoie de psihiatru, ci cei care, fac astfel de trimiteri, au nevoie de psihiatru !
DUMNEZEU, care vede şi ştie tot, va da fiecaruia, după faptele sale.
                                                        Cu dragoste, Maria

DU " ŞI ARATĂ , EVANGHELIA DREPTĂŢII !

    XX                                                       Bine v-am regasit, dragii mei,!

Noapte de 19 septembrie, 2005, ora 2,45 !  Dormeam, şi brusc, aud GLAS, care spune asa :

                                  "ESTE  SCRIS !
                                    DU  ŞI  ARATĂ , EVANGHELIA  DREPTĂŢII "!

Dragii mei, ceea ce eu fac, este sa slujesc LUI DUMNEZEU, trup si suflet ,inim[ si cuget. Tot despre ce eu scriu, nu este de la mine ! Ci, PORUNCA, am primit de la DUHUL CEL PREA SFANT, ca sa le scriu aici, pentru voi toţi, pentru semenii mei toţi.
Luaţi aminte aşadar, şi nu vă îndoiţi, de toate cate scriu, ci....precum spunea UN GLAS, in dimineaţa zilei de 24 sept.2005, citez :

                                 "POCĂIŢI-VĂ , CĂ NU SE ŞTIE , ÎNTR-O  CLIPĂ , NU MAI SUNTEM "!

si văd cu ochii închişi , cum dinspre apus, vine spre rasarit, O MARE din MARE, O APĂ, care acoperea trei sferturi din PĂMÂNT, O APĂ, adâncă cât înalţimea blocurilor cu 10 etaje.
APA ACEASTA MARE, s-a oprit ca la un semn, după ce a acoperit, trei sferturi din Pământ, deşi Pamântul, care mai ramăsese fară apă, era mai jos, decât apa. Malul apei, era format tot din apă.
Era ca şi cum, DUMNEZEU , ar fi poruncit apei, care a acoperit absolut totul pâna acolo, sa se oprească, şi apa s-a oprit, fara sa aiba maluri..Înaltimea malului de apă, fara de pamant, era cat inalţimea unui bloc , cu peste 10 etaje.
Aud ,un alt GLAS, care spune aşa :

                              "NUMĂRUL  MORŢILOR , ŞI  L - A VÂNDUT  LA MORŢI "!

Si în timp ce ma rugam, imi aud propriul GLAS, care se roaga aşa, la BUNUL DUMNEZEU, si nu cum citeam eu din CARTICICA,.,citez :

                              DOAMNE, CUM FAC, CA SĂ MOŞTENESC....
                               SĂ  DĂRUIESC , DOAMNE, DARURILE TALE ,
                                DARURILE TALE "!

Şi iata dragii mei, cum trebuie să fac, ca să dăruiesc, ceea ce am primit în DAR, adică DARURILE LUI DUMNEZEU, le dăruiesc vouă tuturor, scriind aici, CUVANTUL LUI DUMNEZEU !
CUVANT, scris, aşa precum L-am primit de SUS !
                                         Cu dragoste, MARIA

marți, 23 iulie 2013

VEŞNICĂ POMENIRE ŞI DREPTUNGHIUL ALBASTRU VIOLET, STRĂLUCITOR, LA UN METRU, DEASUPRA MESEI , DIN SFÂNTA BISERICĂ !

                                                        ZI  DE SÂMBĂTĂ, ZI DE POMENIRE  A MORŢILOR !

                 Eram în SFANTA BISERICA, în strană, şi cântam la SFANTA SLUJBĂ!
Am ascultat SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, şi când Parintele, a ieşit cu , cădelniţa la masa, unde erau colivele pentru sufletele celor dragi, şi a început a cădi, şi a cânta , VEŞNICA POMENIRE, văd cu ochii deschişi, de astă dată, tocmai din strană, ce se petrecea la masa, de la uşă, unde cânta Preotul VEŞNICA POMENIRE !
Acitit Parinetele ,Pomelnicile, pentru cei morţi, şi in timp ce cânta, VEŞNICA POMENIRE, văd cum deasupra mesei, la un metru înalţime, si cât ţine masa, ca lungime, vad UN DREPTUNGHI, de LUMINA albastra violet, transparent, stralucitor, şi lat de o palmă. Era UN DREPTUNGHI, perfect geometric.
Ma frec la ochi, ca şi cum nu am văzut bine, si privesc iar liber, şi vad DREPTUNGHIUL, în aer, deasupra mesei, care pulsa, dupa um se canta VESNICA POMENIRE.
Închid ochii, şi-i deschid iar, DREPTUNGHIUL, de LUMINA, albastra, transparent si stralucitor, era acolo.
M-am minunat, m-am închinat şi am mulţumit LUI DUMNEZEU, pentru toate cate mi-a aratat si daruit.
Dragii mei, sa multumim cu totii, BUNULUI DUMNZEU SI MAICII DOMNULUI, pentru toate cate ne daruieste, zilnic, in fiecare clipă,şi să nu ne pierdem, niciodată, CREDINŢA, DRAGOSTEA ŞI NADEJDEA , în BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI., şi vă veţi convinge de, ajutorul primit de SUS !
                                                                Cu dragoste, Maria