marți, 25 iunie 2013

SĂ MĂNÂNCI , CÂT SĂ TRĂIEŞTI !

                                                          16 Octombrie 2003, dimineata !

Inca, mai leneveam in pat, era abia, 6,15 dim, si asa, stand cu ochii inchisi, aud brusc, UN GLAS, care spune ceva, foarte înţelept :

                      "NU  TE LĂSA, SĂ MOARE, NICIODATĂ !
                        SĂ  MĂNÂNCI , CÂT SĂ TRĂIEŞTI "!

Dragii mei, chiar daca pare, ca am greşit, cand am citat, sa stiti ca, nu am gresit ! Am scris, intocmai, CUVINTELE auzite, rostite de acel GLAS,.
Multa înţelepciune, în aceste cuvinte ! Dar oare, putem noi oare, ca sa mâncăm, doar cât sa nu murim de foame ?
Eu am incercat, si spre ruşinea mea, nu am reuşit. Nu sunt o gurmandă, de felul meu, dar, niciodata, nu reuşesc, sa mănânc, de exemplu, precum pustnicii, doar asa, o coaja de paine, si apa, toata ziua.
Noi traim in lume, printre oameni, gatim, avem familii, si e greu, sa te abţii de la bunataţile pe care le pregatim. Fireste, atunci cand, trebuie sa postim, nu este greu deloc. DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, ne intareste, astfel incat este o bucurie, ca sa ţinem SFANTUL POST.
Dragii mei, daca doriti, puteti incerca, sa...mâncaţi cât să trăiţi, şi să fiţi sănătoşi.
Puţin mai târziu, aud UN GLAS, care întreabă, aşa :

                        "LA  CATOLICI ???
                          AM DAT , CATOLICII ! (si aud, UN COR, care canta asa):
                          PUNE - O MÂNĂ , SOBORNICEASCĂ !
                          DOAMNE, DUMNZEUL  MEU, SI TATAL  LUMINII  !!!

Se spune dargii mei, ca ,atunci cand mergem la SFANTA BISERICA, sa tăcem noi,  ca să ne vorbeasca DUMNEZEU, prin gura PREOTULUI, iar de nu vom tăcea noi, în SFANTA BISERICĂ, atunci, va tăcea , DUMNEZEU, si asta înseamnă ca, degeaba am venit la SFANTA BISERICĂ, deoarece, am atras asupra noastră, mai multe păcate.
Eu , fraţilor, nu voi tăcea, chiar dacă, dupa cum constataţi, primesc şi cuvinte de ocară, cuvinte jignitoare.
In fiecare zi, voi fi prezentă aici,pentru ca,împreuna, să facem cunoscut semenilor noştri, CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU !
                                         Cu dragoste,
                                                               Maria

4 comentarii:

  1. Cuvant din CUVANTUL DOMNULUI!
    Sanatate multa dvs. si familiei si va doresc intarirea credintei , care este foarte importanta!
    Doamna Maria sunt foarte multe cuvinte de ocara , atat la adresa mea cat si la adresa dvs. , oamenii pur si simplu dau cu piciorul in ceea ce scrieti aici.Domnul sa le ierte , ca nu stiu ce fac , nu stiu ce vorbesc.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROBERT, noi suntem atat de mici, incat ,ce mai conteaza acele CUVINTE de ocară?
      Daca oamenii, L-AI RASTIGNIT si L-AU BATJOCORIT, pe MÂNTUITORUL, FIUL LUI DUMNEZEU, d-apoi pe noi, care suntem oameni obisnuiti si cu pacate.
      Ar trebui, sa ne bucuram, ca primi cuvinte de ocara, pentru ca, acolo unde nu este CREDINTA, acolo, salasluieste satana.
      Si unde s-a mai auzit, ca SATANA, sa faca,MĂNĂSTIRI ?
      Cu drag,
      Maria

      Ștergere
    2. Corect!

      Poate nu e momentul sa spun asta acum , dar totusi o spun:
      Era o povestioara scrisa de un om (nu stiu cum se numeste) , el vorbea despre un preot , care , dupa ce a spovedit niste oameni , s-a pus in strana si s-a gandit la pacatele oamenilor , il intreba pe Dumnezeu ce sa mai faca (cam asa ceva) , oamenii pacatuiau mult , i se parea o povara , si , daca nu ma insel , a intrebat ce a facut el de se intampla asa...Si , in fata lui apare .......INSUSI IMPARATUL IMPARATILOR , DOMNUL DOMNILOR , DOMNUL IISUS HRISTOS care a spus (cuprinzator , cand am auzit-o m-am cutremurat , cine o povestea , a facut o voce joasa , smerita , parca era o senzatie de cutremur) Tu (aici se lungeste "u"-ul) , te-ai rastignit pentru ei?
      Nu stiu daca era chiar asa , am sa intreb preotul de la care am auzit-o si voi veni sa corectez daca am gresit.

      Adevar spuneti doamna Maria , IMPARATUL IMPARATILOR , DOMNUL DOMNILOR A FOST RASTIGNIT , BATJOCORIT , SCUIPAT...
      Sa il lasam pe satana sa crape de ciuda ca nu ne supara cuvintele celor ce ne prigonesc.Intr-o zi , toata lumea va cunoaste PUTEREA DOMNULUI!Dar , sa nu fie prea tarziu.
      Tot le spun oamenilor sa se intoarca la adevarata CREDINTA , CREDINTA CRESTIN ORTODOXA , este calea mantuirii.Dar , si daca as vorbii ce peretele , cred ca as primi raspuns mai repede.
      Doamna Maria , mi-ar placea sa putem vorbi intr-o zi , pe teme religioase , sa vedem ce credem , ce stim despre diferite subiecte , poate mai retin si eu cate ceva.
      Am uitat sa va spun , chiar daca mai mult o spun pentru cei ce s-ar putea sa citeasca ceea ce scriem aici , rugaciunea , cu adevarat , este ascultata de Dumnezeu.Aseara am patit foarte rau , pur si simplu sa ne mute vijelia , adica pur si simplu sa mute ce era in cale , case , oameni , masini.Asa ceva , de cand sunt , nu am vazut , grindina de ne-a pus multe recolte la pamant!Aseara , le spun oamenilor de aici , CU ADEVARAT AM CUNOSCUT PUTEREA DOMNULUI , dar , nici o clipa nu m-am intrebat DE CE?Pentru ca stiam raspunsul , PENTRU PACATELE NOASTRE CELE MULTE!
      Doamna Maria , daca va rog , intrati si dvs. pe Yahoo! Messenger sa dati accept , sa putem vorbi.

      Numai bine , Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. 16 Octombrie 2003...de ce repostezi din urma? Ce-i cu datele astea?

    RăspundețiȘtergere