vineri, 30 noiembrie 2012

VENITI SA CADEM,LA MANTUITORUL NOASTRU IISUS HRISTOS !

XX
Bine v-am regasit ,dragii mei. Iata ce frumos indemna un glas,:"VENITI SA CADEM ,LA MANTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS ! SI SA CADEM LA HRISTOS !{spune un alt glas);in alta dimineata imi aud propriul glas, care se roaga asa: "TE ROG ZIDITORULE,FA DIN MINE,    UNEALTA MAINILOR TALE,CU INIMA VEGHETOARE SI CURATA";in alta seara,cand imi faceam Rugaciunea, aud glas:"TOT TIMPUL ,IL NASTE PE FIU ,PE ISRAEL, LUMEA ACESTUI VEAC", in alta zi ,un alt glas, spune asa:"SI VIN NEPUTINTELE NOASTRE ,PENTRU PREA SFANT NUMELE TAU ",in alta seara, cand ma rugam, aud un glas care spune : "SI NE MAI LASA DOAMNE ,BUNA INTOCMIRE A VAZDUHULUI..";referitor la RABDARE, un glas spunea asa: "RABDAREA ,NU SE COACE ! RABDAREA SE INTELEGE ", sau un alt glas,care spune asa: "BINECUVINTEAZA ,SUFLETE AL MEU PE DOMNUL ! IN STRALUCIRE ,SI-N MARE PODOABA TE-AI IMBRACAT"; Sa ne imbracam si noi, dragii mei, in Rugaciune,in Nadejde si -n Dragoste. cu mult drag, Maria

miercuri, 28 noiembrie 2012

SA ASCULTAM...EVANGHELIA DREPTATII...

c

Era mijloc de aprilie, noaptea, ma rugam si brusc,Rugaciunea mea,este intrerupta, de un glas puternic: "DUCETI-VA....SA ASCULTAM EVANGHELIA DREPTATII. VENITI, SA NE INCHINAM, INCHINARII ! INCHINARII LUI HRISTOS, PRE-ADAPTUL,PRE - ADAPTUL !La doar cateva minute, aud glas care striga : "IN INTUNERIC !(clipa in care vad UN CER DE NOPATE,apoi glasul striga tare: VIATA !(clipa in care CERUL DE NOPATE, SE TRANSFORMA IN ZIUA, iar pe CER, apar norisori, alb rozii). in alt miez de noapte, cand ma rugam, aud glas duios,care spune asa: "SE SPUNE CA, POCAINTA,ESTE CEA MAI MARE VIRTUTE A OMULUI". Dragii mei, ce inseamna POCAINTA? Pocainta, inseamna sa pazim cele 10 PORUNCI a DOMNULUI. Pazind PORUNCILE LUI DUMNEZEU, ne pocaim, ne curatim Sufletul de pacate, devenim mai buni, mai milostivi, inseamna ,sa nu purtam nimanui ura, nici macar dusmanului nostru. Asta este POCAINTA ! Sa nu ne mandrim cu ce avem, sa fim smeriti cu inima si Sufletul, sa ajutampe cel in necaz, fie si numai cu un sfat bun.In alta noapte de aprilie 2009,aud in timp ce ma rugam :"SI SALTA ACUM SI TE BUCURA SIOANE,CA DOAR SUNT...LIBERTATEA!". Un alt glas, in alta zi, spune asa: "SA SCHIMBAM LUMEA, DUPA VREMI", Si as dori ,sa inchei in aceasta noapte, cu 10 mai 2009, dupa miezul noptii,cand imi aud propriul glas, care se roaga asa: "TE SLAVESC DOAMNE, TE CINSTESC, TE LAUD, (iar un glas venit din CER, ma completeaza: "SI TE SCRIU CINSTIT".  Sa stiti,dragii mei, caci, chiar am scris si scriu CINSTIT, CUVANTUL ce vine de SUS. Niciodata ,nu am pus de la mine, vreun cuvant. Si asa va fi, cat voi trai, si voi putea scrie! CUVANTUL DOMNULUI ESTE CUVANTUL DOMNULUI. Eu, sunt un om pacatos, ca toti oamenii; sunt doar CONDEIUL,care reda in scris, tot ce BUNUL DUMNEZEU,binevoieste sa-mi arate. Cu mult drag, Maria

marți, 27 noiembrie 2012

CERUL, SE VA DESCHIDE .....

Iulie,2009,ziua 27 dupa amiaza, M-am intins putin in pat, si brusc aud glas, care striga asa: "CERUL SE VA DESCHIDE  ! SE VA LUMINA ! SI O VORBA, SE VA INMULTI,INTRU MULTI ANI.!si glasul dispare. In alta noapte,cand ma rugam,brusc, ma vad in Sfanta Biserica, si vad astfel, prin USILE INCHISE, ale SFINTEI BISERICI, usile exterioare, desi eu eram inauntru, si acea persoana afara in noapte, vad cum isi lipeste urechea de usa, ca sa asculte, ce se petrece in interior.  Un glas, ii spune acelei persoane, care asculta la usa, ii spune cantat, asa: " TE OPRESTI INAINTEA LUI.....si aud cantatnd:ALILUIA ,ALILUIA, ALILUIA!  AVAND,TACEREA....AVAND TACEREA, E LUMINAT DE INTUNERIC!(alt glas spune):DA SI MAI JOS,LUMINA ! LUMINA CEA DIN INTUNERIC !si glasul se pierde. In alta noapte, dupa 2 noaptea, ma trezeste un glas,care spune asa: "INTRAND IN GRADINA,AU ZIS : DE IRAK SI DE TOT NEAMUL LOR,CEL ADORMIT !;imediat,un alt glas zice : "EU VA PUN, IN NUMELE TATALUI SI-AL FILUI SI-AL SFANTULUI DUH", in alta zi, un glas spune asa: "VETI FI,O SUMEDENIE DE OAMENI,SUB CERUL MEU ! CACI ,CERUL MEU,MODALITATE SCRISA...SE CONSIDERA,ACESTI ROMANI,BOTEZ ? In 15 aprilie 2009, dupa miezul noptii,in timp ce ma rugam,ca la UN FULGER DE LUMINA, vad UN CER de noapte,o noapte catifelata, albastra violet,si  IN CER, VAD TRONUL PREA SFINTEI TREIMI. UN SCAUN INALT FOARTE, UN ADEVARAT TRON IMPARATESC, DEASUPRA TRONULUI IMPARATESC,STA UN PORUMBEL ALB -AURIU, STRALUCITOR SI CU ARIPILE INTINSE, IAR PE TRON,SUB ARIPILE DUHULUI SFANT, STA O COROANA MARE, O COROANA IMPARATEASCA, CUM NUMAI DUMNEZEU POATE SA AIBA,O COROANA DIN AUR, LUCRATA CU PIETRE NEPRETUITE, O COROANA CE STRALUCEA MAI TARE DECAT SOARELE. DUHUL SFANT, FACEA CA,ACEASTA COROANA A LUI DUMNEZEU, SA STRALUCEASCA, CUM NIMIC NU AR PUTEA STRALUCI VREODATA, ATAT IN CER CAT SI PE PAMANT. Cu multa dragoste frateasca, Maria.

GERMANIA ! OPRITI GERMANIA !

Dragii mei, am atat de multe sa va spun.....,incat , nu m-as mai dezlipi de calculator, pana nu termin de scris, tot ce am adunat di anul 2000 incoace. Voi incerca, sa mai stau in asta noapte si sa mai scriu. Deci, era in noaptea de 10-11 mai 2009, cand ma trezeste un glas,ce striga, extrem de speriat, asa: "OPRITI GERMANIA !!!OPRITI GERMANIA !!!si glasul dispare,iar eu,infricosata de tonul acelui glas, scriu in caiet, ceea ce auzisem.In mai 2009, stateam intinsa in pat, si aud glas, care ,pur si simplu ma implora, cu tonul glasului. Glasul spunea asa:"TE IMPLOR, SA LE ZICI LOR, SA PASTREZE,IZVOARELE SFINTEI CREDINTE !   Scumpi frati si surori INTRU DOMNUL ! VA IMPLOR SI EU, CREDETI IN DUMNEZEU ! CREDETI IN MAICA DOMNULUI,PURUREA FECIOARA MARIA! CREDETI IN TOTI SFINTII LUI DUMNEZEU ! SI VA IMPLOR DE UN INFINIT DE ORI : PASTRATI IZVOARELE SFINTEI CREDINTE ! PASTRATI-LE CURATE SI IMACULATE, IN INIMA SI-N SUFLETUL VOSTRU, ASA CUM LE-ATI PRIMIT LA SFANTUL BOTEZ!  Cu mult drag, Maria

COPIII CU HANDICAP,SE NASC,CU VOIA LUI DUMNEZEU, PENTRU CA NOI, SA-I VEDEM SI SA NE INDREPTAM! SA NU UITAM,CA DUMNEZEU EXISTA !

23 MAI 2009,ORA 23,20. Stau singura in camera mea, in care stralucesc pe peretele de la Rasarit,circa 40 de Sfinte Icoane. Mi-am amenajat, Camera si Coltisorul meu, ca UN MIC,SFANT ALTAR, in casa mea umila.Aici, ma simt in largul meu, aici pot vorbi cu DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, aici,am scris,saciintregi de caiete, care asteapta, sa umblu in ei, si sa dau viata, CUVINTELOR primite de SUS,CUVINTE, ce trebuie facute cunoscute, SEMENILOR, pentru ca ,asa am primit PORUNCA DE SUS. Deci, stateam in genunchi si ma rugam, cand, brusc, aud glas,care striga,tare asa :"SA VINA OAMENI, CARE SA-I VADA !!!(alt glas intervine)si zice: UITE ASA !(moment  in care,vad UN SALON,IMENS, CA DE SPITAL. Aici, ERAU ,ATAT PRUNCI, COPII, ADULTI, ce aveau chipul mutilat, fiecare.,in altfel,erau cu MALFORMATII EXTREM DE SEVERE. Ti se rupea inima,de mila, privindu-i, cum aratau, cum incercau sa meargasau sa schiteze vreun gest....;si brusc,aud alt glas, care spune cu uimire :"E INSPAIMANTATOR !( si un altul, completeaza) E LUMEA TIMPULUI !!! Dragii mei, faptul ca, suntem oameni normali, sanatosi, putem munci, avem o familie care tine la noi, traim, respiram, vedem si auzim, este CEL MAI IMPORTANT ,in VIATA noastra. Sa nu cerem de la DUMNEZEU, decat, IERTARE DE PACATE, SANATATE, NADEJDE, CREDINTA SI DRAGOSTE. Daca avem toate aceste VIRTUTI, suntem, CEI MAI BOGATI OAMENI, si cei mai fericiti de pe acest Pamant. Cu drag si cu pretuire, Maria.

CUM ZBOARA SUFLETUL,CAND IESE DIN TRUP?

Era in 24 Aprilie,2009,la 22,40. Stateam in genunchi si ma rugam. Ca la o strafulgerare.,din crestet si pana in varful picioarelor,si aud 2 glasuri distincte intre ele,care spuneau asa:

                                   'SUFLETUL ZBOARA IN LUNG, ŞI IN LAT !

(alt glas intervine f contrariat).si zice:

                                   NU !!! SE INVARTE CA UN DISC !!!

si aici, glasul dispare,dar, vad UN CER ,de ziua, si O MASINA (ca si Dacia) rosieparcata pe partea stanga,masina ce parea a fi goala.Geamurile, transparente, erau inchise,ermetic, Dar, in spate, deasupra scaunului,VAD ,CEVA ALB STRALUCITOR, ROTUND SI ZIMTAT PE MARGINE, era mare, cat o clementina.
ACEST DISC, ZIMTAT PE MARGINE, ALB STRALUCITOR, SE INVARTEA ,IN INVERSUL ACELOR DE CEASORNIC, ADICA,DE LA DREAPTA LA STANGA,deasupra banchetei din spate a masinii.S-A INVARTIT CIRCA 10 SECUNDE, NU MAI MULT, apoi a disparut. Masina, ramanand ca si cum ,nimeni nu s-ar fi aflat in ea. Dar eu, stiam ca acolo,pe bancheta din spate, era un trup neinsufletit, al carui SUFLET tocami a iesit din el,a privit trupul în care a sălăşluit , ca apoi să zboare în  MAINILE MANTUITORULUI HRISTOS. Acest DISC( SUFLETUL NOSTRU) era ALB SI FOARTE STRALUCITOR.
 Dragii mei, să CREDETI CU ADEVARAT, CACI VIATA NOASTRA, NU SE TERMINA AICI, PE PAMANT. Aici, avem SANSA sa ne mantuim, facand FAPTE BUNE, avand MILA, fata de cel necajit, avand CREDINTA SI NADEJDE IN BUNUL DUMNEZEU, IN MAICA DOMNULUI, PURUREA FECIOARA MARIA,si in toti SFINTII LUI DUMNEZEU!
MOARTEA, NU EXISTA !!! MOARTEA, ESTE ADORMIREA NOASTRA, PENTRU VESNICIE. Noaptea acum in viata, dormim si ne odihnim trupul obosit,ca sa ne trezim dimineata, buni de munca; dar cand ADORMIM INTRU VESNICIE, noi nu murim,definitiv, nu ne-am pierdut, ca si cum n-am fi existat. EU, abia astept, cu bucurie nemasurata, sa vina clipa in care să ADORM INTRU VESNICIE !
Viata, este grea si plina de necazuri si de nedreptate. Dar I-am promis LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, ca de-ar fi sa platesc cu pretul vietii mele, voi lupta cu tot Sufletul meu, cu toata inima mea, ca sa aduc pe cat mai multi SEMENI ai nostri, la CREDINTA CEA ADEVARATA, adica...la CREDINTA ORTODOXA!
ACEASTA ESTE CREDINTA,PE CARE NE-A LASAT-O MANTUITORUL !!! Din acest motiv,scriu aici, am saci de caiete scrise, am facut noptile zile, si zilele nopti.
Pentru mine, a IMPARTASI DIN TAINELE LUI DUMNEZEU, este asa precum as respira ca sa traiesc,                                                                           Cu mult drag. Maria.

IISUS,A IESIT SINGUR DIN GROAPA !!! IISUS, A INVIAT CU ADEVARAT !

Este 19 aprile,2009,ora 23,15 ! Stau in genunchi,in camera mea si ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI. Brusc, numai sunt la Rugaciune, si sunt in alta parte.Vad cu ochii inchisi fiind,MORMANTUL,LUI IISUS ! IL vad pe IISUS ,cum iese din SFANTUL MORMANT. O LUMINA ALBA ORBITOARE, a luminat SFANTUL MORMANT, si-L vad pe IISUS, IN CAMASA ALBA,LUNGA PANA LA PAMANT,ARE IN MANA SA DREPTA, UN BASTON LUNG, IN CARE SE SPRIJINA, MANTUITORUL, STA CHIAR PE MARGINEA GROPII, CARE GROAPA, ERA ACOPERITA DE 2 PIETRE EXTREM DE MARI, SI MANTUITORUL ERA IN PICIOARE PE MARGINEA GROPII.MANTUITORUL,ATINGE DOAR CU ACEL BASTON, O PIATRA SI O PRAVALE SPRE STANGA, APOI ,ATINGE SI CEALALTA URIASA PIATRA,SI O PRAVALE, SPRE DREAPTA. IISUS, este desculta si este inchis,intr-un nor oval, de LUMINA AURIE,apoi acest NOR AURIU, care-L tinea pe IISUS,deasupra gropii, era incojurat la randul lui, de O LUMINA ALBA,ORBITOARE. IISUS,  A IESIT din groapa,inchisa si pazita, inconjurat DE LUMINA AURIE, SI exact ca la Curcubeu, urma LUMINA ALBA ORBITOARE. CHIPUL LUI IISUS, STRALUCEA MAI TARE CA SOARELE, SI PENTRU EL, GROAPA ,IN CARE A FOST INGROPAT, NU A FOST DESCHISA, DE NIMENI. IISUS ,SINGUR A IESIT DIN GROAPA, SI TOT EL, A PRAVALIT PIETRELE (2),UNA SPRE STANGA SI CEALALTA SPRE DREAPTA. S-A ODIHNIT IISUS, DUPA CE A IESIT DIN GROAPA, A STAT PE MARGINEA EI, SI APOI ,A DAT PIETRELE DEOPARTE. Dragii mei, infricosati-va si bucurati-va ! Infricosati-va ca sa nu pacatuiti ,gandind ca, INVIEREA LUI IISUS, ar fi o poveste, si bucurati-va,pentru ca IISUS A INVIAT CU ADEVARAT ! Continuindu-mi Rugaciunea, vad brusc, acum, la doar 5 min, vad pe MAICA DOMNULUI, CU PRUNCUL IISUS, PE BRATUL DREPT, INCONJURATI AMANDOI, DE ACEEASI LUMINA AURIE ! MAICUTA DOMNULUI, ERA CA SI LANGA MINE, la un brat intins distanta. Cu mult drag si cu multa dragoste sufleteasca, Maria.

SFINTII VOIEVOZI, MIHAIL SI GAVRIIL !

11 Aprilie 2009, ora 1,40 din noapte. Ma rog, cu multa dragoste la SFINTII VOIEVOZI ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL. In timp ce faceam Metanii, si stateam cu fruntea la pamant,vad cu ochii inchisi, pe SFANTUL ARH.GAVRIIL;CHIPUL SFANTULUI VOIEVOD GAVRIIL,era stralucitor ca Soarele,era zambitor si fericit.In mana SA ,stanga,pe bratul stang, Arhanghelul GAVRIIL, tinea O RAMURA CU MULTE FLORI ALBE,si zambea, zambea si ma privea. Brusc, revin la realitate, imi continui Rugaciunea,dar nu pentru mult timp, pentru ca, acum vad cu ochii inchisi ,(instantaneu se inchid),pe SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL,si CHIPUL ARH.MIHAIL ,stralucea ca Soarele, iar in mana SA dreapta, tinea pana peste umarul SAU drept, O SABIE CU MANER ADEVARAT,DAR CARE MANER CONTINUA CU O LUMINA GALBENA STRALUCITOARE. SABIA ARHANGHELULUI MIHAIL, ESTE DIN FOC, DIN LUMINA GALBENA, nu din metal, .ACEASTA SABIE din foc, era tinuta de MIHAIL, pana trecea de umarul SAU drept, asa era de mare. La doar cateva minute, vad in timp ce ma rugam, pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS in brate,acoperita de SUS IN JOS, de mladite verzi de salcie. In alta seara, cand ma rugam, aud brusc, glas, care se roaga asa:"DOAMNE, DA-MI MIE, MULTUMIREA MULTUMIRILOR TALE,SI BUNATATILOR TALE". In saptamana PATIMILOR MANTUITORULUI, aud glasuri multe, ca de INGERI, care cantau asa: "NEAMURILE TOATE ,LAUDA INGROPARII,TE-A NASCUT FECIOARA, TE-A NASCUT FECIOARA! DIN SFANTA CURATA!".Ca intotdeauna, cu drag,Maria.

MANTUITORUL SE ROAGA PE MUNTELE GHETIMANI !

Buna seara,dragii mei. In seara aceasta, am sa va spun ca, si MANTUITORUL SE ROAGA ! Era in anul 2009, inceput de aprile, pe la 1,30 noaptea., eu inca ma rugam la aceasta ora tarzie, tineam strans la pieptul meu, O iconita a MANTUITORULUI;cand,brusc, sunt in alta parte, vad  UN CER DE NOAPTE, SI UN VARF DE MUNTE, PERFECT SUB FORMA DE TRIUNGHI.  IISUS,statea lipit cu spatele,de acest VARF DE MUNTE ,din piatra, In fata MANTUITORULUI, MUNTELE era impadurit, inverzit,doar varful muntelui,de care se sprijinea stand in genunchi IISUS, era total din piatra.  IISUS,STA IN GENUNCHI, CU MAINILE STRANSE LA PIEPT, CA LA RUGACIUNE, este cu fata SA, spre rasarit, spre partea inverzita, si SE ROAGA. Din CERUL de noapte, prin desisurile inverzite,strabate O RAZA ALB - GALBENA, EXTREM DE STRALUCITOARE, RAZA DIN CER, LUMINA DOAR, CHIPUL LUI IISUS ,nu si noaptea din jur. RAZA DIN CER, ERA DOAR PENTRU MANTUITORUL, LUMINA, ERA DOAR PE CHIPUL MANTUITORULUI, in jurul SAU, era noapte. FATA MANTUITORULUI ,STRALUCEA MAI TARE CA SOARELE, IAR IISUS STATEA IN GENUNCHI,PRIVIND SPRE CER.SI SE RUGA TATALUI CERESC. Sa ne rugam si noi,cu toata inima noastra si cu tot sufletul, ca sa ne daruiasca, sanatate, iertare de pacate, iar noi sa-I daruim toata dragostea si toata inima noastra. Cu dragoste, Maria.

21 .12. 2012 ,NE PREGATIM DE SFINTELE SARBATORI!

21 .12 . 2012 ,dragii mei, va fi O ZI ,cum nu se poate mai frumoasa! NU VA TEMETI DE ACEASTA  ZI;ESTE O MINCIUNA SFRUNTATA, SI CEI CARE AU ARUNCAT-O IN VANT,VOR DA SOCOTEALA IN FATA LUI DUMNEZEU, DACA OAMENII,II VOR IERTA, DUMNEZEU VA AVEA GRIJA, SA-I JUDECE CU DREPTATEA SA, PE ACESTI OAMENI, DORNICI DE IMBOGATIRE PESTE NOAPTE. Asadar, dragilor, fiti buni si milostivi, aveti CREDINTA, DRAGOSTE SI NADEJDE in DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, si aveti grija de cei dragi, ca sa vina MOS CRACIUN la fiecare. Aveti grija si de cei mai necajiti, faceti-le o bucurie de CRACIUN.  DATI DE VESTE TUTUROR, SA SE PREGATEASCA FRUMOS, CU INIMA SI SUFLETUL,SA MEARGA LA SFANTA BISERICA.,PENTRU SFANTA SPOVEDANIE SI SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE, SI SA DESCHIDA USA TUTUROR COLINDATORILOR. IISUS ,NE VA BATE LA USA, SI NE VA INTREBA DACA IL PRIMIM! Si noi ce-I raspundem? Stai,ca nu ne-am pregatit, pentru ca am crezut ca vine "SFARSITUL LUMII?",Nu dragilor, sa- L primim pe IISUS PRUNCUL din iesle, cu DRAGOSTE, si cu DARURI SFINTE. CEL MAI FRUMOS DAR, pentru IISUS, este: SA NU LASAM GOALA SFANTA BISERICA, macar de ZIUA SA, daca nu putem sa mergem in fiecare duminica.Cu multa dragoste in suflet si cu multa pretuire, Maria

21.12.2012 = PACE SI LINISTE SUFLETEASCA!

Dragii mei, Frati si Surori Intru DOMNUL ! 21 .12.2012 ,doresc sa va spun ca, este o data, ca orisice dat, din calendar! NU VA FIE FRICA DE ACEASTA ZI !PREGATITI-VA TRUP SI SUFLET, PENTRU SFANTA NOAPTE DE CRACIUN, CAND,IN IESLEA CEA SARACA, MAICA DOMNULUI, PURUREA FECIOARA MARIA, NASTE PE IISUS. CRACIUNUL,ESTE SARBATOAREA BUCURIEI, A MANTUIRII NOASTRE, PRIN NASTEREA SFANTA,A PRUNCULUI IISUS. Urmariti, Blogul meu, si veti gasi aici, alinare, nadejde, CREDINTA si Dragoste! Cu mult drag si cu multa pretuire, Maria

SLUJITI DOMNULUI CU FRICA....

Era in luna martie, 2009, noaptea la 1,15, cand aud glas,(eu dormeam) care striga : "SLUJITI DOMNULUI CU FRICA ! SI VA BUCURATI LUI, CU,CUTREMUR. (si glasul canta),ALILUIA,ALILUIA ,ALILUIA. (alt glas continua) CU FRICA SI CU ,CUTREMUR, IA ASCULTATI, SFANTA EVANGHELIE !!!".Dimineata, ma trezeste un alt glas,care spune :"BUCURA-TE IN FATA LUMII. BUCURA-TE DE FATA LUMII"; In alta noapte, la doar cateva zile, aud din nou glas,care spune asa;"NADEJDEA TOATA, N-A FOST PENTRU OAMENI .SLAVIRE, PENTRU TOATA LUMEA .",Altadata, noaptea tarziu, in camera mea, in care dorm singura de mai bine de 10 ani,cand imi faceam Rugaciunea,un glas,striga tare asa:"AUZI-MA ! CEL CE LAMURESTI CUVANTUL ! CEL CE, CU ,CUVANTUL RASAI .",CHEAMA-MA MANTUITORULE ,DIN DUH BLESTEMAT IN FATA MEA"; la doar cateva minute aud din nou: "PREA CINSTITE PATIMI,BATETI DIN PALME SI ZICETI CUM SPUNE BOLNAVA,CARE FACE SPRE MANTUIRE FOCUL ";Dragii mei, iata cum la 2 noaptea,un glas imi striga la tampla: "BUNA DIMINEATA ! CINE ESTE ACOLO ? raspunsul vine: OM BUN ! DESCHIDE SI TI SE VA DESCHIDE !".Dragii mei, sa ne deschidem inima si Sufletul, si sa lasam sa ,salasluiasca ,bunatatea, mila, rabdarea si nadejdea. Sa nu lasam ura, sa ne umple inima si sufletul. ESTE ATAT DE FRUMOS,CAND SIMTIM IN INIMA NOASTRA SI-N SUFLETUL NOSTRU, NUMAI ,DORINTA DE A FACE BINE, SI NUMAI DORINTA,DE A DARUI DRAGOSTE, chiar si dusmanului nostru. Cu dragoste si pretuire, Maria.

LUME ,NU INCETA A TE DUCE LA BISERICA !

Buna seara, dragii mei ! Ma bucur f mult,cand constat ca,pe fiecare zi ce trece, tot mai multi credinciosi,(si nu numai) vizitati Blogul meu. Daca doriti ca sa aveti Sufletul sanatos si plin de LUMINA MANTUITORULUI HRISTOS, si de MILA MAICII DOMNULUI ,as dori si eu a spune asa: FRATILOR ! NU INCETATI, a deschide pagina calculatorului, pe acest BLOG, si veti afla,multa caldura si dragoste sufleteasca, adusa de Sufletul meu, din CERUL SFANT ! AICI, VETI GASI PACEA SI LINISTEA SUFLETEASCA,SI SPERANTA,pentru zilele mai putin placute din viata fiecaruia dintre noi. TOT CE VETI CITI, VA SPUN CU MANA PE INIMA, CA, NU SUNT DE LA MINE ! SUNT DE LA BUNUL DUMNEZEU, iar eu, din PREA MULTA MILA SA, le vad si le aud,ca apoi, sa le scriu aici, pentru ca, toti dintre noi, care ne simtim parasiti si deznadajduiti,sa intelegem,ca nu suntem singuri. DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sunt acolo SUS,ne iubeste pe toti, si doreste sa ne intoarcem cu totii la EL. Si o putem face, avand in Suflet, NADEJDE,CREDINTA SI DRAGOSTE. DRAGII MEI, DUMNEZEU EXISTA CU ADEVARAT !!! EU SUNT DOVADA VIE, CA DUMNEZEU EXISTA ! INTREBATI-MA ORICE, CERETI-MI LAMURIRI, SI CU TOATA DRAGOSTEA ,O SA VA RASPUND. Era in anul, 2009,la 3 noaptea, cand aud cum rasuna din CERUL SFANT, un glas, care striga asa: " LUME ! NU INCETA  A TE DUCE LA BISERICA !(si un alt glas,adauga):UN PIC BOLNAVA FII, IN TOT CE-I LOC ! ',Da dragilor, sa fim ,un pic bolnavi, plin de patima,pentru DRAGOSTEA LUI HRISTOS! Sa-L IUBIM,.din toata inima noastra si din tot Sufletul nostru;sa incercam ,ca atunci cand dorim sa facem un lucru....sa ne intrebam:OARE ,MANTUITORULUI II PLACE,CEEA CE URMEAZA SA FAC? Si astfel, vom gresi mai putin sau ,deloc. Cu dragoste, Maria

duminică, 25 noiembrie 2012

BING - BANGUL ,ESTE....PESTE APOCALIPSA!

In zorii zilei de 4 noiembrie, 2012, ma trezeste un glas puternic ,care spune asa: "BING -BANGUL , ESTE PESTE APOCALIPSA !(un alt glas,vine cu o corectura):BING - BANGUL ,ESTE PESTE APOCALIPSA NOASTRA !",cu doar o zi in urma, ma trezeste un glas care spune cu multa dragoste asa: "BUCURIA ,S-A ARATAT IN VREJ ! DIN VREJUL BUCURIEI ,S-A ARATAT IN FRUNTE, FECIOARA !!!",in seara zilei de 27 oct 2012, in timp ce ma rugam in camera mea, era aproape de miezul noptii, si brusc, in locul Rugaciunii mele,aud glas, care spune asa: "I-A DAT CU COLIVA !SI INGERUL ,DE-ABIA INCEPE !(clipa in care vad cu ochii inchisi fiind, vad cum de la SUD spre Rasarit,arde tot Pamantul, cu tot ce este pe el. Parca era IADUL ,pe Pamant. Numai FOC, peste tot . In dim zilei de 4 noiembrie 2012, aud glas: "IN VIATA MEA ,IISUSE, TUSCENIA....(si glasul dispare); In noaptea de 4 noiembrie 2012, ma trezesc brusc, dar nu deschid ochii, caci ma aflu,in mijlocul SFINTEI BISERICI, si Dascalul vine spre mine, si-mi intinde O CARTE VOLUMINOASA, pe care scria :CAZANII. Am deschis Cartea, acolo unde EA , a vrut sa se deschida, si mi s-a spus sa citesc,cu glas tare;eram sub Policandru, si ma chinuiam sa citesc, titlul Cazaniei, ;USILE SFANTULUI ALTAR, USILE IMPARATESTI, ERAU LARG DESCHISE, iar PREOTUL astepta ca sa citesc, numai ca eu, am zis trista : "IMI CER SCUZE! DAR LITERELE , NU MAI SUNT LITERE ! (clipa in care o persoana, din fata USILOR SFINTE, se indreapta spre mine,eu vad,acum, in loc de randuri cu litere, vad randuri, cu minusculi trandafiri aurii, ca de Soare, ce STRALUCEAU SI PULSAU INCONTINU. LITERELE DIN CUVINTE, S-AU SCHIMBAT BRUSC, IN TRANDAFIRASI MINUSCULI,AURII, FIECARE MIC TRANDAFIRAS CA DIN AUR, INLOCUIA ,FIECARE LITERA, din CARTEA SFANTA! Pagina unde era deschisa, era numai LUMINA CA DE SOARE, ce pulsa ca o inima. Persoana, ajunge la mine, imi ia CARTEA din maini, priveste acolo unde era deschisa, zambeste, si pleaca cu Cartea spre Sfantul Altar. Dragii mei, e foarte tarziu, la noi, in Romania, este ora 3,30 dim de 25 noiembrie 2012, si o sa incerc sa adorm putin, pentru ca, atunci cand se va lumina de ziua, sa pot merge la Sfanta Biserica. Cu pretuire, Maria.

ADRESA MEA DE MAILL....

Dragii mei, frati si surori INTRU DOMNUL ! Daca doriti, sa comunicam si altfel decat pe BLOG, va stau la dispozitie, in fiecare zi, si voi raspunde la oricine imi scrie pe maill-ul meu: mariatecuci61@yahoo.com Cu multa dragoste sufleteasca si cu multa pretuire, Maria. Nu ezitati ! scrieti-mi si va voi raspunde cu mult drag si cu multa dragoste sufleteasca. Puteti sa ma intrebati, absolut orice, va voi raspunde fiecaruia in parte, chiar daca intrebarea,vine si din partea celor care nu cred in BUNUL DUMNEZEU; le voi explica cu dragoste,cu rabdare si fara suparare,si m-as bucura mult, ca in final, sa spuna : DA! CRED CU TOATA INIMA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI!

NU CREDETI ,CA EXISTA IADUL ??? SA CREDETI....PENTRU CA,EU L-AM VAZUT !

                                      Dragii mei ,
c
In noaptea de 22 spre 23 oct.2012, numai ce adormisem, ca, am trait un adevarat cosmar. AM VAZUT IADUL,PE PAMANT! OAMENII, TIPAU, FUGEAU, ERAU DISPERATI, voiau sa scape din calea RAULUI facut de CUMPLITUL diavol, dar nu aveau unde,;unde sa se ascunda, cand ,COPACII smulsi din radacini, zburau prin aer? Cand ,Case,masini, butoaie, obiecte de tot felul, ziduri, ZBURAU PRIN AER, deasupra capetelor oamenilor. UN ZGOMOT INFIORATOR, CA LA SIRENELE RAZBOIULUI, mai rau inca, rasuna aces vuiet infiorator, in timp ce prin aer,zbura totul de pe Pamant, si animalele erau luate de Vantul fioros, ce se pornise asupra pamantului;AUZEAM,URLETUL GROAZNIC, AL DIAVOLULUI. Era cumpli si extrem de infiorator, URLETUL diavolului. OAMENII, saracii, nu mai stiau, incotro sa-si indrepte privirea. La un moment dat, aud un suierat fioros, si sub CERUL DE ZIUA, vad cum SE ROSTOGOLESTE ,pana la picioarele mele, un bot de carne, ca o grefa  fruct, mai mare, era din CARNE ROSIE ,CU TEPI MARI,CA LA ARICI, cand a ajuns la picioarele mele, diavolul radea,ingrozitor, radea ca si cum ,m-ar fi prins, in ghearele sale. Daca imi era frica? Sigur ca da; dar, mi-am amintit ca am la gat, O SFANTA CRUCIULITA, dintr-un snur negru, si crosetata, dar sfintita; cu mana stanga, in mijlocul multimii fiind eu, imi TIN STRANS, CRUCIULITA DE LA GAT, in mana mea dreapta, mi-a aparut din senin, un cutitas mic, ca un briceag, briceag,cu care, am LOVIT continu,acea BUCATA DE CARNE ROSIE CU TEPI, clipa in care mintea mea, spunea RUGACIUNI,catre DOMNUL, RUGACIUNI pe care in realitate nici nu le stiu, dar acum le stiam, fara sa le vad scrise undeva; OAMENII, ERAU INSPAIMANTATI. PUTEAM COMUNICA CU OAMENII ,FARA SA LE VORBESC, DOAR CU GANDUL ! Dupa ce am zdrobit acea carne rosie, intr-o clipa, carnea a disparut ca un fum,dar prin aer, zburau tot si toate cate se gaseau pe pamant, si URLETUL DE BUCURIE a diavolului, era ASURZITOR SI CONTINU.  STRIGAM,OAMENIL CU GANDUL MEU SI ,OAMENII MA AUZEAU SI FACEAU CE LE SPUNEAM. LE STRIGAM ,CU GANDUL ASA: "CEI CARE, MAI AVETI O FARAMA DE CREDINTA, FOLOSITI-O ! STRIGATI ,PE DUMNEZEU IN AJUTOR !!!,moment in care, PRIVEAM SPRE TOT CE ZBURA PRIN AER, si spre UIMIREA mea, toate LE PUTEAM OPRI, numai cu PRIVIREA.  Acum plec din mijlocul MULTIMI, care se linistise, si intru intr-o camera saracacioasa, camera in care DIAVOLUL FACUSE PRAPAD,  PE U N PAT, VAD UN LEGANEL, SI IN LEGANEL, SE AFLAU 2 COPILASI, CA DOI INGERASI, (bebelusi),erau vii si nevatamati, DUMNEZEU  si MAICA DOMNULUI, ii ocrotise.  Satana, cautase acesti copilasi, cand urla, caci intrase in camera distrusa, dar eu am ajuns inaintea lui, si I-AM LUAT PE AMANDOI IN BRATE, si am iesit cu ei, in mijlocul multimii. Aici, doi parinti, diferiti, isi cautau PRUNCII, cand i-au vazut in bratele mele, s-au repezit sa mi-i ia, fiecare pe copilul sau, dar eu, AVEAM O RETINERE, si voiam sa ma conving ca ,ACESTI OAMENI, NU SUNT UNEALTA SATANEI. Si i-am intrebat ce semn au copilasii, fiecare in parte; si cu gandul, fiecare mi-a spus SEMNUL copilului sau, SEMN ce il puteam vedea prin hainutele PRUNCILOR, si i-am dat in bratele Parintilor, sanatosi si frumosi. IADUL, E CUMPLIT ! IADUL EXISTA SI PUTEM SCAPA DE CHINURILE LUI, NUMAI PRIN RUGACIUNE SI AJUTAND PE APROAPELE NOSTRU, FIE SI NUMAI CU UN SFAT DE SUFLET. Cu dragoste, Maria.

MAREA BRITANIE.....???

Era in noaptea de 18 noiembrie,2012, cand ma trezeste ca la un SOC ELECTRIC, un glas care spune asa: "TARZIU , SA RUPA CONTINENTE ! (un alt glas intreaba mirat): CASA CEEA MARE ,A MARII BRITANII ?",si glasul dispare; cu doar cateva minute inainte de acestea, un alt glas face un anunt: "ARMATA A POPORULUI ! IATA, RAZBOIUL VINE ! SA NE PREGATIM ,CU UNTDELEMN BOB, CU PLOUA IN STELE "(si glasul dispare in clipa urmatoare). .Iata ce spunea un glas,despre COPILARIE : "COPILARIA ? COPILARIA NOASTRA ,E UN AVANS PREVENTIV ";,iar astazi dimineata, un glas spunea asa: "ROMANII ,ACORDA TIMP DEOSEBIT DE MULT, VESTULUI,CERESCULUI CERESC ",(nu stiu ,dragii mei, cum sa inteleg aceste cuvinte, dar a trebuit sa le scriu, pentru ca ,asa am PRIMIT PORUNCA DIN CER,SA SCRIU TOT CE VAD SI O S-AUD.  In noaptea de 21 oct.2012, ma trezeste un glas,bland, care spune asa: "CAND VA PLECA,JOI / SE VA GANDI LA NOI /SI TOTUL VA FI BINE /VA MERGE ,IN LINISTE SI-N PACE".(si glasul se pierde), Iata cum se ruga un glas, in urma cu cateva zile : "RIDICA-VOI OCHII MEI, CATRE TINE, CEI CE NADAJDUIESC PRETINSUL ",dragii mei sa ridicam si noi, ochii nostri catre DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, si sa ne rugam, pentru iertarea pacatelor noastre si pentru, mantuirea sufletului nostru. Cu dragoste ,Maria.

OSEMINTELE DIN MORMINTE.......

Dragii mei, frati si surori INTRU DOMNUL ! Cu 5 ani in urma, a murit o matusica de-a mea, care avea 92 de ani. Dar, ceea ce vreau sa va marturisesc,ste ca, atat cat a trait, si-a facut UN CAVOU, fireste,in Cimitir. A cumparat locul (ea mi-a spus,totul cand traia),era UN MORMANT PARASIT, muncitorii au inceput sa sape, si la 2 metri adancime, oamenii GASESC niste OSEMINTE, si o intreaba pe matusa mea: CE FACEM CU OASELE? la care matusa spune: RUPETI-LE SI LE BAGATI SUB PAMANT,SI TURNATI CIMENT PESTE ELE !(oamenii s-au conformat, au ingropat in cele mai dedesupt trupul gasit acolo, si AU CONSTRUIT CAVOUL, peste OASE, astfel incat, MORMANTUL matusii mele, era gol si "frumos".Anii au trecut, sa tot fie vreo 15 ani, matusica mea, a ocupat CAVOUL ,acum 5 ani, si sub ea, sub Pamant, stau aruncate OSEMINTELE CELUI (CELEI),CANDVA ,A FOST TRUP DIN CARNE. Acum o saptamana, mai precis, in noaptea premergatoare SFINTEI SARBATORI, A INTRARII MAICII DOMNULUI, IN SFANTA BISERICA..am avut UN VIS, O TRAIRE : Ma trezeste un glas care spune tare asa : "ESTE A LUI TANTI MARICICA !(tanti Maricica, fiind matusica care si-a construit CAVOUL si se odihneste in el),alt glas intervine cu tarie:"ESTE DIN MORMANTUL LUI TANTI MARICICA, DE SUB TANTI MARICICA !"(clipa in care, ma aflu intr-O SFANTA BISERICA, SI PORT PE BRATELE MELE, DINTR-UN LOC IN ALTUL, parca cautand un loc anume, UN TRUPUSOR MIC, INCHIRCIT, CA A UNUI COPILAS, DE 2 -3 ANISORI. ACEST TRUPUSOR, AVEA MANUTELE PUSE LA PIEPT,UNA PESTE ALTA, VEA PICIORUSELE STRANSE, CA UN BEBELUS, si eu il purtam pe maini,ca pe...."un cadou"asa il tineam. La un moment dat, incerc sa ma aplec pana la Pamant si sa-l asez jos,in Sfanta Biserica, numai ca,UN GLAS IMI SPUNEA CA TREBUIE INVELIT, INTR-O PANZA ALBA; langa mine,aparuse din senin, 2 fete de masa, de-ale mele; una era uzata, alta rupta, asa cum le am si in realitate in sifonier; voiam sa invelesc TRUPUSORUL in una din ele, dar O FORTA NEVAZUTA, IMI SPUNEA SA IAU UNA NOUA, din sifonier, pentru ca am. Iar eu, gandeam : CUM SA STRIC EU, O FATA DE MASA, PENTRU CINEVA MORT, PE CARE NU CUNOSC? M-am ridicat, de jos, nu am invelit Trupusorul, ci ,CAUTAM UN LOC, CA SA-L ASEZ IN SFANTA BISERICA, si cand am dat sa-l tin mai bine, cu mana stanga,PE SUB SPATE, PE PARTEA DREPTA A COASTELOR, degetele mele,  3 de la mana stanga(aratatorul, mijlocilu si inelarul) S-AU UMPLUT DE UN LICHID CE CURGEA, UN LICHID LIPICIOS, DE CULOARE GALBUI - ROZIU si PAMANT peste LICHIDUL ce curgea pe degetele mele, clipa in care, m-am infricosat, am ramas tintuita in mijlocul SFINTEI BISERICI, si gandul meu, m-a dus LA MANTUITORUL HRISTOS, CAND RASTIGNIT PE CRUCE FIIND, A FOST IMPUNS CU SULITA,DE UN SOLDAT, SI A CURS APA SI SANGE ! TINEAM, TRUPUSORUL CHIRCIT SI USCAT DE TRECEREA ANILOR, DAR A CARUI OSCIOARE, ERAU PERFECT INTREGI, SI CHIAR AVEAU PE ELE, CARNEA USCATA, A TRUPUSORULUI. Dimineata, m-am trezit, si inca mai traiam, FRICA ce ma cuprinsese in timpul VISULUI. Ce am facut ? AM MERS IN PIATA, AM CUMPARAT O FRUMOASA FATA DE MASA, DIN MATASE ALBA, CEA MAI MARE, am cumparat covrigi si vin rosu, si AM DAT DE POMANA ,la o femeie in varsta, careia i-am povestit totul, pentru ACEST SUFLETEL ,CE A FOST DERANJAT(din nestiinta),DE LA ODIHNA VESNICA, iar la SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE, din ziua de 21 noiembrie (cand se face pomenire ptr toti mortii),am pregatit O COLIVA si pentru acest Sufletel, si m-am gandit la el, ca la un Suflet, al carui nume nu-l stiu, dar BUNUL DUMNEZEU, il stie. Si m-am rugat, ca sa-i REDEA DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, ODIHNA CEA VESNICA, IN IMPARATIA SA. Ma gandesc, ca peste 2 ani, cand se implinesc 7 ani,si o sa fac SLUJBA de dezgropare a matusii mele, sa scot sicriul afara,si sa sparg cimentul de jos, ca sa le scot de acolo, si sa le faca Parintele O SLUJBA, si sa le asezam, la picioarele matusii mele. O sa vorbes cu un Preot, pana atunci, si sa vad ce sfat,imi va da. Dragii mei,cinstiti pe CEI CARE SUNT IN VIATA, CINSTITI SI PE CEI CARE AU PLECAT DINTRE NOI, nu le aruncati OSEMINTELE ,daca le gasiti in morminte parasite, pentru ca, CU ADEVARAT, LE TULBURAM SOMNUL DE VECI. Cu mult drag, Maria.

COLUMBIA !!!

 Era in 16 sept, 2012,dupa amiaza, cand stateam in pat cu ochii inchisi, si aud glas care striga tare:" COLUMBIA !(vad brusc, multime de oameni si copii, care se imbulzesc si fug de ceva ,de ceva care parca ii ajunge din urma,un alt glas striga : "NU ! DEMOCRATIEI COLUMBIEI !').in aceeasi zi,dar dimineata, la 5, ma trezeste un glas, care spune cu repros,dar si cu dragoste in glas, asa: "UN AN TI-A TREBUIT, SA VII ,SA INGENUNCHEZI !(clipa in care vad CERUL DESCHIS, si SUS in CERUL SFANT,vad pe SFINTII VOIEVOZI ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL, imbracati in vesminte rosii, stateau in picioare, si intre SFINTII VOIEVOZI, ingenuncheta, statea o persoana adulta, cu capul plecat,iar SFINTII ARHANGHELI, TINEAU MAINILE LOR, PE CRESTETUL CELUI INGENUNCHEAT .Cautam leacuri si medicamente,pentru boli incurabile, dar cine oare isi pleaca urechea si privirea la ceea ce scriu eu, care nu-s de la mine? Iata ,ce spune un glas,in urma doar cu o luna: "URMATORUL LUCRU ! CLOROFORM X SI CLORMIX,IN URMATOAREA FORMULA ?;sau alt glas spunea asa: "AMPLA AMPLOARE ! SA NU MAI FURE, CELEBRUL BIOTEX !".si intr-o alta noapte,aud glas : "MULTI IUBITORII DE OAMENI !CANTAND SAU STRIGAND LUI DUMNEZEU, ALILUIA ! Sa cantam si noi, fratilor si sa-I multumim, pentru fiecare gura de aer,pe care o respiram ,pentru fiecare RASARIT DE SOARE, de care ne bucuram. Cu dragoste, Maria

BASARABIA ? CHINA........

Ma rugam, si brusc aud glas, care ma intrerupe fireste din Rugaciunea mea, glas care spune asa: "ACUM ,IN SIRENELE GHEENEI...VOM URCA ,IN ZONA BASARABIEI ",(nu stiu eu a talcui, dar ceva se va intampla);acest glas, a spus toate acestea in 23 aug 2012. In ziua de 18 aug,2012,dimineata, ma trezeste glas, care spune asa:" IN CHINA ! MAI ESTE IN CHINA ! CARE L-A ANUNTAT CA, LA EPIDEMIE, MAI ESTE....'(si glasul dispare);in dim.zilei de 29 aug 2012, aud glas,care spune asa:" AJUTOR DE LA LEGE ! EU SUNT CHINA ! AJUTOR DE LA LEGE ! AJUTOOOR !!! la doar cateva minute un glas spunea altceva:INTR-UN CEL MAI MARE,AUZIM IERUSALIMUL DE SUS !", pe 31 aug 2012,tot dim, un glas spunea :"CAPUL DEMOCRATIEI,TRANSMITE DEMOCRATIA PRIN BISERICA...";la doar 5 min, aud alt glas: "BINECUVANTAT ESTI DOAMNE ,INAVATA-NE PE NOI ,INDREPTARILE TALE ! CA LA TINE, ESTE INVIEREA SI IZVORUL VIETII MELE !",si doar peste 10 min, aud alt glas: "IULI ARMSTRONG! AM SA PROPUN SA FIE CANONIZAT !(un alt glas spune):MA TEM CA ,DEJA ESTE ,PUTIN CANONIZAT...",aud in alta noapte, un glas care se mira:"UITE,ZICEAI CA-I MAREA JOS, NU ? UITE ! MAREA-I SI SUS "!,in 17 sept.2012, in noapte, aud glas care se roaga cu lacrimi parca,asa: :"CERTATA-I CU STANGUL PE DREPTUL SI I-AI PIERDUT DREAPTA TA ! TU PE ACESTIA, II PREA MARESTE, NU NE LASA !" ca apoi, la cateva minute,un alt glas spunea asa: "LEGE LA 57 ,DESCHIDERE...LEGEA ROMANA !"; iar un alt glas, spune :"E CUMPLIT,SA NU POTI SA DAI DE MANCARE,COPILULUI TAU, CAND ITI CERE ";da ,e cumplit, cati copii si oameni maturi, nu mor de foame in zilele noastre; dar unde este oare MILA SI MILOSTENIA, semenilor nostri, carora, DUMNEZEU le-a dat mai mult, pentru ca sa hraneasca si pe cel flamand? Unde este? Ce luam cu noi ,dragilor? Doar 4 scanduri;la ce ne trebuie sa adunam, Comori pe Pamant? Cum oare vor da socoteala, in FATA BUNULUI DUMNEZEU, MILIONARII SI MILIARDARII zilelor noastre? Cred ei oare, ca vor trai vesnic? Cred ei oare, ca vor avea timp sa-si cheltuiasca averile? Cumplita va fi pedeapsa celorcare au avut si nu au miluit si pe sarac. Cu dragoste, Maria

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

PAMANTUL?CE SE VA INTAMPLA CU EL ?

15 AUG 2012 ! Ma trezeste, la 5 dim, un GLAS RASUNATOR, ce venea din tot CERUL SFANT:citez:"PANA ATUNCI ,SA SE SERBEZE ,ZILELE PAMANTULUI ! A MANTUIRII NEAMULUI ! CA SA SE IA,ZILELE PAMANTULUI....(clipa in care vad UN CER DE ZIUA, si multa, foarte multa lume bucuroasa, ca la o mare petrecere,pe CER, vad UN BALON URIAS, CARE ZBOARA IN AER, si pe BALON, se aseaza stoluri de PASARI, toate PASARILE CERULUI, se asezase pe BALONUL CARE PLUTEA IN AER, ATAT DE MULTE ERAU.),;aud mai tarziu, un glas de barbat,care se roaga asa: "SI NE MILUIESTE SI NE MANTUIESTE DOAMNE, CU HARUL TAU "(clipa in care vad cu ochii inchisi, un barbat ,ca la o tribuna, ce tinea O CARTE MARE IN MAINILE SALE, si citea din ea),spunea in continuare asa: "CUVINTELE MELE,NU VOR TRECE....si totul dispare; Dragii mei, sa ne fie teama si sa gandim, ceva impotriva DUMNEZEULUI nostru. Iata ce spunea un glas in miez de noapte:"PSALMUL 49, E VORBA DESPRE MOARTE, 46,47,48,";cititi si voi dragii mei, si va veti convinge ca, asa este! Cu pretuire si dragoste ,Maria

LUMINA LUMII ,ASTAZI ESTE..... IN ROMANIA!!!

Era in dimineata zilei de 15 august, 2012, cand ,ma trezesc 2 glasuri distincte intre ele:unul spunea suparat asa: "NU MA INTEREASEAZA ! CANTI  LUMINITA LUMII  !(clipa in care, mi se increteste carnea pe mine, auzind....glas care canta....IMNUL ROMANIEI ,glasul incepe a canta duios, DESTEAPTA-TE ROMANE,DIN SOMNUL CEL DE MOARTE....(apoi totul dispare),dragii mei, sa nu ne lasam pacaliti de diavol, trebuie sa-l calcam in picioare,pe cumplitul diavol; CREDETI !CREDETI !CREDETI IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI,CACI EXISTA CU ADEVARAT, cu pretul vietii mele, va spun,  ca toate acestea,despre care scriu, NU SUNT DE LA MINE! NICI UN CUVINTEL, NU PUN DE LA MINE, CI LE SCRIU, PRECUM LE PRIMESC!   iata ce spune UN GLAS din CERUL SFANT,in dim, zilei de 14 sept 2012:"citez cu teama si cu uimire:"DAVID, A SPUS URMATORUL LUCRU: DACA GASESTI PE CINEVA BOLNAV,TE INTERESEZI PE EL ,AUR SI ARGINTU?  facem noi acest lucru? Suntem noi in stare,sa vindem din aurul si argintul nostru, ca sa ingrijim pe cineva bolnav,cunoscut sau necunoscut? Stiti cum spune DUMNEZEU PREA BUNUL? "MAI LESNE, ESTE A INTRA O CAMILA PRIN URECHILE ACULUI, DECAT UN BOGAT IN IMPARATIA CEREASCA"stiti ce inseamna aceasta? Mai usor, va intra un sarac in IMPARATIA CEREASCA, pentru ca el cunoaste ce este suferinta,decat un bogat,care este zgarcit si nu-i scapa din maini ,nicio firimitura, ptr cel flamand si bolnav, precum SARACUL LAZAR, la portile imparatului,din SFANTA EVANGHELIE. Alegeti binele! Binele pentru Suflet; trebuie sa ne bucuram mai mult cand daruim, decat atunci cand primim. Cu dragoste, Maria

DA ! PESTE TOT, PESTE TOT ,E LUMINA LUI DUMNEZEU!

Tot in aug,2012,dupa miezul noptii, un glas, spune tremurand de emotii, de frica:"MA ROG LA DUMNEZEU ! (si alt glas,spune):'DA ! PESTE TOT! PESTE TOT ESTE LUMINA LUI DUMNEZEU! si o putem vedea, dragii mei, dar trebuie sa credem cu adevarat ca, nu suntem de capul nostru;de ce sa asteptam sa ni se intample ceva rau, ca apoi sa alergam la BUNUL DUMNEZEUsi sa credem?Nu faceti camine! Eu am asteptat, sa mi se intample in 1997, o tragedie in famile, ca apoi, sa-L implor pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI, sa ma ajute ca sa nu ma pierd, pe calea cea rea, adica pe cea a diavolului; si BUNUL DUMNEZEU, S-A MILOSTIVIT,spre mine, pacatoasa, dar numai, dupa ce I-AM PROMIS,CA, VOI MURI, DE VA FI NEVOIE, CA SA APAR CUVANTUL SAU, SI SA ADUC PE SEMENII MEI, LA CREDINTA CEA ADEVARATA, ADICA ,LA CEA ORTODOXA! Pe 12 sept,2012, un glas spunea asa:"MA DUC LA SFANTA BISERICA,IN SEARA ACEASTA,A LUI IISUS !(noi sa mergem, ori de cate ori, Sufletul ne-o cere);

BUDAPESTA.....SE INUNDA ...

In 16 iulie 2012,la 6 dim, ma trezeste un glas, care striga tare asa: "BUDAPESTA,SE INUNDA DE PLOILE TORENTIALE...,VA PRIMI, CE NICIODATA PANA ACUM.....";Dragii mei, iata ce frumos, neasemuit de frumos, canta un glas in miez de noapte, cum numai un INGER, poate canta, citez:"S-A FACUT O PIATRA CURATA !PESTE PIATRA, PIATRA CURATITA ,SERAFIMII,SERAFIMII !PESTE PIATRA, PIATRA CURATITA, HERUVIMII, HERUVIMII."(si glasul dispare);dragii mei, v-ati convins, pana acum, ca eu nu am de unde sa iau aceste CUVINTE SFINTE? Si nici nu as indrazni, vreodata sa adug ceva de la mine, sau sa scriu din auzite; tot ce scriu, sunt traite si auzite de mine, cu VOIA LUI DUMNEZEU! Sa nu va indoiti, niciodata, de cele ce veti citi, scrise de mine, caci, eu sunt doar.....creionul, CUVINTELE ,SUNT DE LA DUMNEZEU! CREDETI NUMAI, SI VETI CASTIGA IMPARATIA CEREASCA! sau un alt glas spune:"EU AS FI VRUT ,SA CASTIGE,PAINELE SI ADEVARUL !",si glasul repeta de 3 ori,aceste cuvinte.sau alt glas, spune:"ACOLO SUS, VESNICII,AU DE LUCRU !',da, si acolo Sus, Sufletele noastre au de lucru, depinde,unde ajungem, in Rai sau in Iad. In noaptea de 8 aug.2012, in timp ce ma rugam, brusc, vad UN CER DE ZIUA, UN CER SENIN, SI PE CER, IN MIJLOCUL LUI, VAD CU FATA SPRE APUS,O LITERA MARE, DE LUMINA ALBA STRALUCITOARE, ACEASTA ERA : litera E. Sa fim buni, cu cei de langa noi, sa nu ne mandrim,cu stiinta noastra, caci nu este a noastra, ci a BUNULUI DUMNEZEU, fara EL, nimic nu suntem,iata ce spunea un GLAS din CER:"CAND ITI TREBUIE, TREBUIE SA TE COBORI,LA MINTEA CELUI DE LANGA TINE",(cat ADEVAR, nu-i asa?,dar noi, suntem prea mandri si orgoliosi, ca sa ne coboram si la mintea celui mai sarac cu Duhul, si acest Lucru, se SCRIE SUS IN CER, si vom da socoteala,fie in viata aceasta,sau in cealalta).

URMARITI-L !URMARITI-L SI PRINDETI-L .....

Dragii mei, frati si surori INTRU DOMNUL ! Iata cum strigau mai multe glasuri in cor ,strigau cu ura ,in miez de noapte, si m-au  trezit din somn: "URMARITI-L ! URMARITI-L SI PRINDETI-L ! (dar alte glasuri ca de INGERI, cantau asa:"LAUDATI-L ,LAUDATI-L, LAUDATI-L,SI-L PREA INALTATI-L !",cum sa avem noi curajul, in zilele noastre, sa strigam, precum glasurile rele, ca sa-L urmarim, cand MANTUITORUL, S-A JERTFIT  PENTRU NOI, PE SFANTA CRUCE? Iata ce sfat, primim de SUS ; "FAMILISTULUI ,SA-I DAI O FARFURIE SI SA NU CAUTI PRICINA DIVINULUI ",(suntem predipusi, ca atunci cand cineva ne cere o mana de ajutor, sa dam vina pe DUMNEZEU, si sa spunem ca asa a fost VOIA DOMNULUI, pentru ca acea persoana, este oropsita si are nevoie de ajutor; dar nu este asa; DUMNEZEU, a dat mai mult altora, pentru ca ei, sa dea si celor care nu au; dar oare asa facem?) Ce trist, spunea un glas: "CATI NU SUNT DIN CEI CARE, CER ACOLO LUMINA.....";da dragilor, cand sufletul se desprinde de trup, el este dus, acolo unde,noi i-am pregatit, cat am trait pe Pamant,de am avut CREDINTA,si am facut fapte bune, este dus in Rai, de am hulit pe DUMNEZEU SI PE MAICA DOMNULUI, si am fost zgarciti in toate,atunci, Sufletul ,se va chinui, vesnic in Iad.Alt glas,spune cu dragoste : "PREA SFINTELE SI DUMNEZEIESTILE TALE EVANGHELII; NU-TI INTOARCE FATA TA ,PANA IN SFARSIT ...",si in final, haideti sa ne rugam asa, precum UN GLAS DIN CER A SPUS: "DOAMNE AL PUTERILOR, FII CU NOI; ODATA CU VENIREA DUHULUI SFANT, AL GRIJILOR....(si glasul dispare).Eu nu dispar, ci voi deschide un alt articol.Cu mult drag, pentru voi toti, Maria.

CUMPATAREA ,FACE PARTE DIN TRUP !

Buna seara, dragii mei ! Asa spunea un glas,in miez de noapte :"CUMPATAREA , FACE PARTE DIN TRUP"; cu adevarat, asa este; trebuie sa fim cumpatati in vorbe, in fapte, la mancare, in orice este nevoie,in viata noastra de toate zilele. Omul cumpatat, este un om bun si credincios. Si tot in miez de noapte, aud glas, care spune asa:" SA TACA DIN GURA ,CEL PACATOS SI SA NU MURIM TEMNICERILOR MEI ".,sau alt glas spune :"DULCEA MEA DIVINA ,REUSESTE MAMA SUFLETULUI MEU, ESTE O CUNUNA ROADA !".sau alt glas care face o afirmatie :"SUSPENDAT IN FILOZOFIE,DE LA PORTILE RAIULUI......(clipa in care, vad SUS IN CER,2 PORTI MARI, DIN FIER,CARE ERAU BINE INCHISE !) Sa ne rugam BUNULUI DUMNEZEU, sa ne ierte pacatele, pentru ca sa gasim, PORTILE RAIULUI, deschise si sa traim vesnic in RAI. ,un alt glas intreaba : "DE CE AI SCRIS ,MANTUIREA TA ,E CEA MAI IMPORTANTA ?'In alta seara, cand ma rugam, brusc aud glas care spune speriat: "DOAMNE !NU ! CRUCEA S-A PRABUSIT !'(moment in care, vad cu ochii inchisi,UN CER ca un amurg, si ceva rotund si luminos, ca o minge de foc, ce vine ca un glont,la baza CRUCII, de pe TURLA SFINTEI BISERICI, si o reteaza ,pur si simplu, iar SFANTA CRUCE, se prabuseste.In aceasta vara,in iunie, aud intr-o noapte tarzie asa: "LA BELGRAD,IMEDIAT CE IESIM, S-AU INUNDAT IN OGRADA, OLANDEZII ".,tot in timp ce ma rugam, in camera mea, aud glas din Cer.,care spune tare asa: "LUMINA GALBENA,ESTE A ORTODOXIEI;LUMINA GALBENA ,ESTE O PIATA VERDE,SA-SI VANDA ,PENTRU MILA SA, AVERILE ".,sau altadata, cand gateam, pur si simplu, ca la un fulger, vad UN CER SENIN LUMINOS,iar pe CER , vad cu ochii inchisi,caci ochii mei, se inchid fara voia mea, cand trebuie sa vad ceva, vad mai bine cu ochii inchisi, decat cu ei deschisi;deci, vad pe CERUL SENIN, UN TRIUNGHI ,ORBITOR, DE LUMINA ALBA, SI O FORTA NEVAZUTA DE MINE, SCRIE CU NEGRU, IN TRIUNGHIUL DE LUMINA, SCRIE O CIFRA, SI ANUME :3 ,CIFRA 3, ERA IN MIJLOCUL TRIUNGHIULUI ORBITOR, DE PE CERUL SENIN.

vineri, 23 noiembrie 2012

SA FIM CU LUARE AMINTE !

Dragii mei, trebuie sa avem mare grija, cu ceea ce facem in viata noastra. Frumos si bineplacut lui DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, ar fi daca, nu ar trece nicio zi, fara sa fi facut o bucurie celui necajit si intristat,VINE CRACIUNUL ! Sa nu negandim numai la noi si la familia noastra, ci sa incercam, sa privim in Sufletul nostru, si ceea ce si-ar dori Sufletul nostru, sa incercam sa ajutam pe cel necajit si oropsit, si vom simti in inima si-n suflet, o imensa bucurie,pentru ca, am bucurat pe cineva..Intotdeauna, suntem predispusi sa facem raul sau sa fim nepasatori, Deci sa incercam, dupa puterile noastre, sa bucuram pe cei din jurul nostru. Cu drag, Maria

SFINTE DUMNEZEULE,SFINTE TARE......

Buna seara, dragii mei ! Astazi dimineata, pe la 6, ma trezeste UN COR DE INGERI, CARE CANTAU EXTREM DE FRUMOS, asa: "SFINTE DUMNEZEULE , SFINTE TARE ,SFINTE FARA DE MOARTE ,MILUIESTE-NE PE NOI !(clipa in care vad cu ochii inchisi, UN CER DE NOAPTE ALBASTRU VIOLET, si pe CER, precum stau stelele noaptea, erau numai SFINTE CRUCI, ce se roteau pe tot CERUL, aveau culoare inchisa ,fata de CER.,,cand INGERII, CANTAU incontinu, SFINTE DUMNEZEULE....,SFINTELE CRUCI, parca dansau de bucurie, pe tot CERUL, care coborase,deasupra Pamantului.Cu nimic, nu putem compara, glasul INGERILOR, care neincetat, aduc CANTEC DE SLAVA SI LAUDA, lui DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI.  Iata, ce spunea un glas azi dimineata in zori : "CE-ATI FACUT VOI ,CA SA COBORATI , CA ASEMENEA LOC ,SA AIBA LOC , IN TRUPELE MELE CERESTI ?(pentru mine, este de neinteles, cum aud si vad cele nevazute, dar sunt cel mai fericit Suflet de pe Pamant, nu-mi doresc, nicio bogatie, ci doar, sa -I pot sluji BUNULUI DUMNEZEU, trup si suflet,inima si cuget.In alta dimineata, m-am trezit, auzindu-mi propriul glas, care se ruga asa: "DOAMNE , DARUIESTE-MI TE ROG ,SANATATE ,PACE SI LINISTE SUFLETEASCA...(cand aud un glas care imi spune asa ):CERE DE LA DUMNEZEU ,ROAGA-TE LA DUMNEZEU ,SA-TI DEA PUTERE ,SA REZISTI "!. Si doresc sa va spun ca, chiar ma rog la Bunul Dumnezeu, ca sa-mi dea putere ca sa rezist, tuturor ispitelor si rautatilor venite din partea unor semeni de-ai nostri. Cu mult drag, Maria

luni, 19 noiembrie 2012

AJUTA-MA DOAMNE !

Ma rugam,in miez de noapte, si brusc,imi aud propriul glas: "AJUTA-MA, DOAMNE ,SA SADESC IN SUFLETE, CREDINTA ADEVARATA ! clipa in care ma vad in SFANTA BISERICA, in fata SFINTEI ICOANE ,A MANTUITORULUI, O ICOANA INALTA, de circa 1m ,si vad cum MANTUITORUL,prinde viata in SFANTA ICOANA,priveste inspre interiorul Bisericii,unde eram si eu, MANTUITORUL parca iesise din Sfanta Icoana, ma priveste zambind, si bate din palme,pur si simplu, cand a auzit Rugaciunea mea ,pentru EL; este bucuros iar FATA SA, straluceste ca soarele. In alta seara tarzie, ma rugam si brusc, glasul meu ,nu mai spunea Rugaciunea de fiecare seara, ci imi aud glasul, care spunea asa: "SI URMELE PICIOARELOR TALE ! SARUT MANA DOAMNE SI URMELE PICIOARELOR TALE "! clipa in care ma vad in Sfanta Biserica, unde vad USILE IMPARATESTI, A SFANTULUI ALTAR, care erau inchise,multi lumini stralucitoare erau pe SFINTELE USI,sclipeau luminile, precum stelele pe Cer,cand brusc, vad ca pe USA din dreapta, a SFANTULUI ALTAR, pe langa luminile sclipitoare, pulsa O LUMINA stralucitoare foarte, O LUMINA ALBA, transparenta, scotea in evidenta 2 cifre aurii ca de soare, CE PULSAU CA O INIMA, PE USA DREAPTA, A SFANTULUI ALTAR, aceste cifre erau : 88 ,si aveau culoare stralucitoare ca de soare.  In alta seara, ma rugam, si brusc, vad SFANTA ICOANA,A SFINTEI TREIMI,de pe peretele din camera mea, acoperita de UN SOARE ALB, CU RAZE, UN SOARE ORBITOR,si-mi aud din nou, propriul glas, care spunea asa: "SA AM INFATISARE ,CUVIINCIOASA SI DREAPTA, IN FATA DOMNULUI, IN FATA DOMNULUI !( in clipa urmatoare, totul a disparut,iar eu, am tresarit ca la un soc de curent electric, si mi-am reluat Rugaciunea, de unde fusesem intrerupta de aceasta traire. La putin timp, iar imi aud propriul glas, care spune asa : "SARUT MANA,FECIOARA MARIA ! IMPARATEASA CERULUI ! (clipa in care ,O vad pe MAICA DOMNULUI, deasupra tocului usii, de la Sfanta Biserica,intr-O Icoana mare, prinsa in zid, deasupra usii; MAICA DOMNULUI, PRINDE VIATA,are vesminte rosii, si bucuroasa, O VAD, cum imparte cate ceva, din MAINILE SALE SFINTE, la toti copiii, care erau in fata usii Bisericii. Sa mergem dragii mei, la Sfanta Biserica, cu ,copii, cu nepoti si bunici, caci, numai aici, in SFANTA BISERICA, vom primi DARURI SFINTE, DARURI de care are multa nevoie, Sufletul nostru. Cu pretuire, Maria

SFANTA BISERICA, CASA DOMNULUI !

Era in zori de zi, cand un glas puternic,ma trezeste si aud : "ESTE UNA BISERICA A LUI ! (un alt glas intreaba ); CARE, A LUI ? si raspunsul vine : A MANTUITORULUI NOSTRU ,IISUS HRISTOS !  Da, Sfanta Biserica, este Casa Domnului, iar noi ne putem mantui, mergand,macar din cand in cand, sa ne facem timp si sa ne hranim Sufletul cu Sfanta Si Dumnezeiasca Liturghie. In alta zi, in timp ce-mi facem Rugaciunea, dupa miezul noptii, aud glas care spune : "DIN POCALUL ,SFNTULUI DUMNEZEU TOTAL...AMIN !"(si vad o persoana care bea ceva dintr-un Pocal din aur). Dragii mei, intr-o dimineata, ma trezeste un glas care ma intreaba asa: "CUM O SA FIE ? imi aud propriul glas care spune :NU STIU !EU ATATA STIU : MA VOI SUPUNE TRUP SI SUFLET ,LUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI ",Si incerc,dragii mei frati si surori intru Domnul, sa fac tot ce pot, sa nu ma abat de la PORUNCILE DOMNULUI. I n alta dimineata, aud glas care spune asa: CARUIA I SE CUVINE TOTUL !IMI DAU TOTUL ,IN MAINILE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS,CARUIA I SE CUVINE,CINSTEA, SLAVA SI INCHINACIUNEA....";in alta dim, imi aud propriul glas, care spune asa: "ACOLO !UNDE ESTE HARUL LUI DUMNEZEU (si vad o tanara,care priveste in Sus, pe Cer si ma intreaba ,f mirata :"DE LA DUMNEZEU, VINE TOTUL ?; da, de la BUNUL DUMNEZEU, vine totul, si bunastarea si suferinta, si bucuriile si tristetea, depinde numai de noi, cum ne cheltuim viata, iar DUMNEZEU, ne da dupa faptele noastre.  Dragii mei, voi incheia, cu UN CITAT ,primit din CER, spus de un glas duios asa: " MURIM ,INCA DE LA NASTERE !FIECARE DINTRE NOI ,NE NASTEM ,MURIM,FARA SA NE INTREBAM ,DE CE MURIM "!, cat adevar, in aceste CUVINTE SFINTE, nu-i asa, dragilor?.Cu drag si cu pretuire, Maria.

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

In Sfanta Biserica, sa cantam si noi !

Dragii mei, era in miez de noapte, cand ,ma trezeste un glas,care spune asa: "DINTR-UN CUVANT SPUS ,AL LUI DUMNEZEU....,BUCURA-TE DREAPTA TATALUI; BUCURA-TE DREAPTA FIULUI ; BUCURA-TE.....(si vad un barbat, in Sfanta Biserica, ce citeste cu glas tare, dintr-o Carte Sfanta)' trebuie ca, atunci cand mergem la Sfanta Biserica, sa nu lasam numai strana sa cante, sa cantam si noi, caci astfel , putem participa trup si suflet,la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, iar mintea noastra, nu mai rataceste cu gandurile lumesti, ci suntem atenti, traim clipa din Sfanta Biserica.In alta dimineata, ma trezeste un glas rugator, care spune asa: "FIE-TI MILA DE OAMENI DOAMNE, SI IARTA DUMNEZEUL NOSTRU,CEL FARA DE PREOT...";(as dori sa va spun ca, eu nu le stiu a talmaci, ci doar le scriu asa cum le-am primit.);in alta zi, in alta dim, aud si vad scris ca pe o carte,urmatoarele :" CHILIILE ,APARTIN PEN" URMASILOR SAI; APARTIN DUHOVNICULUI;RAMAN ALE LUI DUMNEZEU "!,in alta dimi, aud glas care spune asa: "TE -AI NASCUT DIN PUTERE !",(clipa in care vad cu ochii inchisi,O LUMINA ALBA ,in noapte, deasupra Pamantului, Lumina ce s-a descarcat in Pamant),Dragii mei, ce frumos, spunea un glas, intr-o dimineata de noiembrie, ma trezise, nu deschid ochii, stau si ascult asa:"TREBUIE CU ADEVARAT ,SA-I URMEZI LUI HRISTOS ! SA TE CONTOPESTI CU LOGICA, LUI HRISTOS IMPARATUL '..Toti cei care, IL iubim pe HRISTOS, putem sa-I urmam si sa ne contopim cu EL, prin respectarea PORUNCILOR si prin multa Rugaciune. Cu drag, Maria.

vineri, 16 noiembrie 2012

DE CE TREBUIE, SA MERGEM, LA SFANTA BISERICA, CAND SE SAVARSESTE,TAINA SFANTULUI MASLU?

Buna seara, dragii mei. In asta seara,16 noiembrie, am mers la SFANTA BISERICA, unde s-a savarsit, TAINA SFANTULUI MASLU. Dar mai intai, as dori sa va spun ca, astazi toata ziua mi-a fost rau, abia daca ma puteam da jos din pat. Cand a venit ora sa merg la Sfanta Biserica, si ma imbracam, matusica mea spune ca, nu crede ca o sa pot rezista la Slujba, deoarece imi este rau; i-am spus ca, trebuie sa merg, deoarece ma voi intoarce acasa sanatoasa,daca voi merge. Si asa cum imi era rau, eram ametita, o stare gen.proasta, ca atunci cand te paste o gripa urata. Am stat in strana, am trait cu sufletul si inima, Sfanta Taina a Maslului, si cand s-a terminat, unul din cei 4 Preoti, cauta cu privirea o pers,care sa deschida Sfanta Evanghelie,ca apoi s-o intoarca cu fata spre Pamant, si s-o tina deasupra capului,credinciosilor. Se indreapta spre mine, fac semnul Sfintei Cruci, sarut SFANTA EVANGHELIE, o deschid, cei 4 preoti, ma acopera cu Patrafirele, si tin Sfanta Evanghelie, deasupra capului meu, spunand Rugaciuni. Eram tare fericita, ca am trait asemenea momente, cand m-am ridicat din genunchi, ma simteam f usoara si tot raul disparuse. In fata mea ,la dor 2 m,dist, in aer, vad O LUMINA albastra violet, f stralucitoare, sub forma de Coroana, ce a aparut ptr o clipa, am privit-o si a disparut.Cand am ajuns acasa, cei dragi, s-au mirat de starea mea de bine, si le-am spus ce se intamplase in Sfanta Biserica,cum ca, MINUNILE sunt langa noi, cu noi, in orice clipa, dar noi, nu vrem sa credem in ele. Cu drag si cu pretuire, Maria

Sa-L iubim, pe DUMNEZEU ! Sa iubim pe Maica Domnului.!

In miez de noapte, ma trezeste un glas, care spunea cu multa dragoste asa: "TE IUBESC, DOAMNE ,DUMNEZEULE ! CA PERSOANA, ESTI TU ,CU ADEVARAT !".Era in mijloc de noapte,abia atipisem, si brusc, ma simt luata pe sus, prin aer, prin noapte, atrasa ca de un magnet, si dusa SUS IN CERUL SFANT. Aici, vad, O MASA ROTUNDA, in a carei parte de sus, vedeam pe SFANTA TREIME, apoi, de jur imprejurul mesei rotunde, vedeam numai SFINTI, ca si cum ar fi ,in carne si oase,Pe mine, m-a asezat, in partea de jos a mesei rotunde, in mijlocul Sfintilor.  Stateam acolo, si priveam cu teama la SFANTA TREIME, ce era intr-o Lumina alba, orbitoare, ce pulsa tot timpul. Sfintii toti, aveau aureole deasupra capului, ce straluceau foarte. Intr-o clipa, totul....s-a pierdut, iar eu, am revenit pe pamant, adica in patul meu, trupul meu, cutremurandu-se ca la un curent electric. Sa nu uitam dragii mei, sa IUBIM PE DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, mai presus de tot si de toate. Cu drag, Maria.

joi, 15 noiembrie 2012

Rugaciunea curata, ne vindeca Sufletul si trupul.

Era intr-o dupa amiaza, incercam sa adorm,stateam cu ochii inchisi, cand brusc aud glas: "INTENSA ! ACOPERA-MA CU ARIPILE BUNATATII TALE !".(clipa in care ,vad un cer de noapte si pe Cer,se ridica ca de la pamant,UN PORUMBEL ALB, CATIFELAT, S-A RIDICAT DEASUPRA PAMANTULUI, CA DINTR-O APA,SI PLUTEA IN AER, IN NOAPTE, DADEA DIN ARIPI, FARA SA PLECE DIN LOC. Acest alb imaculat, nu exista nicaieri, in lumea noastra, in vietile noastre; numai in CERUL SFANT, poate exista.  Iata ce spunea un glas, in alta zi : "ATUNCI ,SE ADEVERESTE ADEVARUL !FOLOSUL MEU, SPRE FOLOSUL TUTUROR ". Altadata, era in zorii zilei de oct,2003, cand aud glas, care spune asa: "CARTEA LUI DUMNEZEU , SE VA CHEMA ! CARTEA LUI DUMNEZEU ,SE VA CHEMA ! CARTEA LUI DUMNEZEU ,SE VA CHEMA ! INGERUL DREPTATII, SE VA NUMI . (moment in care, simt cum niste maini, nevazute, ma inveleste mai strans cu plapuma, o baga pe sub mine,pe la margini,ma scutura un pic, sa vada daca m-au invelit bine, apoi, imi simt cum mai intai, umarul drept, apoi cel stang, mijlocul si picioarele, imi sunt atinse de acele maini nevazute, ca pentru a se asigura, ca m-au invelit bine si nu o sa-mi fie frig.  Un alt glas, spunea altadata ,asa: "IN LUNILE DE IARNA, ESTE INMORMANTAT PAMANTUL !IARNA, PROTEJEAZA ANIMALELE,IARBA PREACURATA,PREABINE CUVANTATA.!". Aud din nou, glas, care zice asa : "SI IISUS ,SE INCALZESTE ! CUM SE INCALZESTE , LA NOUL, SFANT LOCAS AL LUI.....(si glasul se pierde),iar eu ma grabesc a scrie in caiet, caci altfel in secunda urmatoare, as uita tot. Totul se petrece, intr-o fractiune de secunda, iar in urmatoarea fractiune de secunda, daca nu notez, ce am vazut ,sau am auzit, totul se sterge din mintea mea, ca si cum nici nu ar fi fost. Cu mult drag, Maria

Nicio casa ,fara Sfanta Cruce !

Era in mieze de noapte,iar eu ma rugam; brusc, aud glas ,care spune asa: "CU TOATE ACESTEA...AVEM NEVOIE ACASA, DE CRUCE !(un alt glas, intervine):DE SFINTE,DE SFINTE CRUCI . DE SFINTE ,SFINTE ,CRUCI ". Intr-o noapte tarzie, cand ma rugam si imi faceam semnul SFINTEI CRUCI,cand imi atingeam mijlocul fruntii, cu cele 3 degete de la mana dreapta, vedeam cu ochii inchisi fiind, vedeam 3 aureole,stralucitoare, ca de soare, asezate pe fruntea mea, precum SFANTA TREIME, in SFANTA ICOANA. Acum 2 seri, ma chinuiam sa descurc, 10 Cruciulite cu siret, crosetate; le-am cumparat si cand mi le-a dat, mi le-a innodat; iar acasa, mai dezleaga-le daca poti. Am incecat sa le descurc ,una cate una, si le intindeam, langa mine pe pat, la un moment dat, ceva mi-a atras atentia la tv, si m-am oprit din ceea ce faceam, cand nu mai era interesant la tv, am vrut sa imi continui munca, numai ca, privind pe genunchi, in locul cruciulitelor incurcate, erau acum, perfect, aliniate, 3 Sfinte Cruciulite, care fusesera incurcate, si urma sa le descurc. Am ramas uimita, si chiar m-am infricosat, la gandul ca, in loc sa descurc cruciulitele, eu m-am uitat la tv, si o putere nevazuta, cand nu priveam la ele, mi le-a descurcat, si chiar le-a aliniat. Puterea SFINTEI CRUCI, este extraordinara; Mantuitorul a murit pe SFANTA CRUCE, iar noi vom fi mantuiti,prin SFANTA CRUCE! Cu drag si cu pretuire, Maria.

marți, 13 noiembrie 2012

SI IN CERURI,SE COLINDA !

Dragii mei, v-ati intrebat vreodata, daca se aud Colinde si in Cer? Va spun cu mana pe inima: DA !COLINDELE rasuna si in CER, incepand cu 16 dec,in Ajunul Craciunului, CERUL rasuna de Colinde Sfinte si de Slava ,adusa Maicii Domnului si Pruncului Prea Sfant Iisus. Am la indemana acum, un caiet, in care eu mi-am notat, din anul 2004,2005, si o sa va aduc, cateva relatari,de mine traite. Era in  16 dec.2004, dim, la 5, cand ma trezeste Un Cor ca de Ingeri, ce incepuse a colinda f frumos ,asa: "SI IZBAVITORUL ,CU TRUP S-A NASCUT,MINTEA SI-A SARBATORIT ",sau alt Colind Sfant, cu melodia pe care o cunoastem cu totii, este cantat tot de INGERI, asa:"MARIA, MARIA, CA LA VIFLAIME MARIA, TAINA SE NASTEA !',sau un alt COLIND, din Cer, rasuna asa, cantat de INGERI :"CA LA BETLEEM ,NOI NE-OM VESELI CUMVA, BUNA SEARA LUI HRISTOS, BUNA SEARA LUI HRISTOS ! Sau, dragii mei, auziti cum suna Un alt Colind,DIN CER,cantat tot de SFINTII INGERI :"PLANGEA -N SUS SI PLANGEA-N JOS, CA SA-L NASCA.......JOS !" Nu-i asa ca este trist? Cum Maica Domnului, plangea-n sus si plangea-n jos, si nimeni nu a primit-O ,ca sa nasca pe MANTUITORUL LUMII. Sunt sigura ca, si in zilele noastre, istoria s-ar repeta, din pacate, si IISUS ar S-ar naste tot Jos, si ar fi din nou Rastignit. Iata,din nou,Un alt Colind din Cerul Sfant, ce rasuna, nemaipomenit de frumos, cantat de CETELE INGERESTI . :"HRISTOS SE NASTE ! HRISTOS SE NASTE ! DOMNUL COBOARA, NUMAI MINUNI SE INTAMPLARA, HRISTOS SE NASTE,INGERII-I  CANTA......".Ce frumos COLIND CERESC ! Nu-i asa? Alt Colind Ceresc: "DIN VIFLAIME ,AZI COBOARA.....",sau "HRISTOS SE NASTE, ASTAZI HRISTOS SE NASTE, SE NASTE ASTAZI ! sau alt Colind ceresc, "SE -MBRACA -N AER DE SARBATOARE, AER DE SARBATOARE,! E ATATA STRALUCIRE , VIFLAIM , VIFLAIM, E ATATA STRALUCIRE ! In chiar AJUNUL CRACIUNULUI, aud COR DE INGERI, care colinda asa: "ASTAZI, S-A NASCUT HRISTOS, UN CRAI MARE,OMENOS!", sau "DOMNUL SE SERVESTE MEREU, MINUNE E-N JURUL TAU !",sau alt Colind Ceresc,este:"NASTEREA MEA ! SI-ATUNCI CU TOTII VOR AFLA, NASTEREA MEA;IN ZI DE SFANTA SARBATOARE,NASTEREA LUI HRISTOS ".,sau alt COLIND CERESC:"O VESTE CRACIUNULUI,FLORILE DALBE, VA FI PACEA DRUMULUI, FLORILE DALBE! sau alt Colind Ceresc: "DECI, AI VENIT !CU CATA CREDINTA SI SMERENIE ! CACI A VENIT, FIUL PREA SFANT,PE PAMANT!,sau "VENITI LA BISERICA !VENITI LA BISERICA ! IATA O CHEMARE! VENITI LA VIFLAIM !". Sa mergem si noi la SFANTA BISERICA, mai ales in ziua SFANTA DE CRACIUN. Sa aducem multumire, lui Dumnezeu si Maicii Domnului, PENTRU ACESTE BUCURII CERESTI! Cu drag si cu pretuire, Maria.

luni, 12 noiembrie 2012

"ADEVAR ,VA SPUN VOUA '!

Dragii mei, era in zori zilei de 16 dec,2005, cand brusc, ma vad intr-o Sfanta Biserica, si am in fata mea, O SFANTA ICOANA ,A MANTUITORULUI, mare si inalta cam de 1 m;Vad cum IISUS, iese din Sfanta Icoana, este viu, are vesmant ca de soare, ochi albastri, par saten, ondulat pana pe umeri;iese din Sfanta Icoana, se indreapta catre USILE SFNTULUI ALTAR, si de acolo,se intoarce cu FATA SA, spre Biserica, Vesmantul LUI, ca de soare, parea ca se sprijina pe ceva nevazut, iar MANA SA DREAPTA, era asezata ca pe o masa nevazuta, si de aici, din FATA SFINTELOR USI IMPARATESTI, IISUS ,spune : 'ADEVAR VA SPUN VOUA "!.apoi in clipa urmatoare totul dispare.Altadata, in timp ce imi faceam Rugaciunea, in camera mea, am fost intrerupta de un glas ,care spunea asa:"CREDEM CU TOTI, DIN TOT SUFLETUL,CREDEM IN TATAL ATOTTIITORUL",,sa credem frati si surori intru Domnul, sa credem cu toata inima noastra, cu tot Sufletul nostru si vom castiga IMPARATIA CEREASCA. In alta dimineata, aud glas, care spune asa: "ESTE INSCRIS, PETRU SI PAVEL,MISTERIOSUL DIN BIBLIE ",la putin timp, aud glasuri care se roaga asa: "NE INVATAM DREPTATEA! ALILUIA, ALILUIA,TOATA ZIUA ,NE AMINTIM DREPTATEA TA ". In miez de noapte, aud glas care spune asa :"TU VEZI, LUMINA LUMII", si la cateva minute, aud glas, care spune asa : "UITATI, MAI ESTE O PORUNCA ! SA  NU FURI ,SA NU UCIZI (si vad o mana ce urmarea cu degetul pe o carte,o carte asezata pe o masa; mana cauta, cauta, apoi glasul spune extrem de bucuros:) 'SA ADUCI, CATI MAI MULTI OAMENI LA CREDINTA !'Glasul era f bucuros, ca descoperise o noua Porunca, nestiuta de oameni,aceea de :DE A ADUCE, CATI MAI MULTI OAMENI LA CREDINTA.;Dragii mei, in zori de zi, de ian.2005,ma trezeste un glas duios, care repeta intr-una asa: "SUNTETI FERICITI, SA ASCULTATI SFANTA EVANGHELIE 1PACE TUTUROR !(clipa in care ma aflu in Sfanta Biserica, si vad USILE SFANTULUI ALTAR, larg deschise,O LUMINA ORBITOARE, AURIE, invadase SFANTUL ALTAR, si il inconjurase si pe Preot,iar UN GLAS DIN LUMINA ORBITORE, CONTINUA SA SPUNA:"SUNTETI FERICITI ,SA ASCULTATI SFANTA EVANGHELIE ". Sa fim fericiti, dragii mei, sa mergem la SFANTA BISERICA, si sa fim fericiti, sa ne putem hrani Sufletul, cu, CUVANTUL SFINTEI SI DUMNEZEIESTII EVANGHELII. Cu dragoste si pretuire, Maria.

Raiul, IL putem dobandi !

Era intr-o noapte de noiembrie,2005, cand ma trezeste un glas puternic, care spune asa: "RAI MAI ADANC, DIN CE-I MAI INALT ;RAI MAI INALT, DIN CE-I MAI INALT ";si iata in alta zi, ma trezeste un glas suparat, care spune asa :"LASA-I CA ACESTIA,SUNT VII CU TRUPUL SI MORTI CU SUFLETUL ",(si vad multime de oameni,care se distrau de nu mai stiau de ei. Si la doar cateva minute, aud din nou glas: "Aaaa! CUVIOASA PARASCHEVA ? ACUM ? IAR ACUM,LANGA UN SARPE?"(clipa in care vad ca si in aer, in amurg, SFANTA ICOANA A CUVIOASEI PARASCHEVA, INDREPTATA CU FATA CATRE UN SARPE INCOLACIT. ) Dragii mei, sa ne fie frica de Iad,caci el exista, si este vesnic. Cu drag, MARIA

Despre Binecuvantare !

c

Era in noiembrie,2004,dupa amiaza, cand stand in pat cu ochii inchisi, aud brusc, glas,care spune asa :"DUMNEZEU ,IMPARATUL CERESC ESTE LUMINA ",la scurt timp aud alt glas, care mi se adreseaza asa: "MARIA,ESTI PLINA DE HAR ".!,m-am cutremurat la cele auzite si inima mi s-a facut cat un purice. A doua zi, dimineata in zori, aud glas care spune asa: "BINECUVINTEAZA -MA STAPANE,CU BINECUVANTAREA SI BINEVOIREA TA. ",la doar cateva minute, aud glas duios, care ne sfatuieste asa: "CU CREDINTA TARE, TARE SA NE BUCURAM. NOI CARE STRIGAT-AM TIE,BUCURATI-VA DIN CRESTINI,CA FLOAREA DOMNULUI,S-A INMULTIT.",si imediat un alt glas, spune asa:"DOAMNE! CU CREDINTA,UMPLE-MI CANA, CU BINECUVANTAREA TA SI CU BINEVOIREA '!,in timp ce ma rugam, vad brusc, SFANTA ICOANA a MAICII LUI DUMNEZEU,si un Preot care se roaga asa :"PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU, MILUIESTE-NE PE NOI ',(moment in care din CHIPUL MAICII DOMNULUI, DIN SFANTA ICOANA, A IESIT UN NOR DENS,DE LUMINA AURIE, CA O SUFLARE, DIN GURA MAICII LUI DUMNEZEU).si un glas spune din nou asa: PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU,MILUIESTE-NE PRE NOI,PRIN SFINTENIA TA '.,la doar 2 zile,in zori, ma trezeste un glas,care spune asa:" STAI ASA !MAI ESTE CEVA;INCA NU S-A SFARSIT ROMANIA! AIESTE-S SFARSITUL ROMANIEI !(clipa in care,vad o mana,ce deschide un sertar, ia un cartonas si scrie pe el, cu negru asa: "4 3 6 6........si totul dispare.).Era in miez de noapte, si ma rugam la SFANTA ICOANA A SFINTEI TREIMI, cand brusc,vad cum din MANA TATALUI CERESC,DIN MANA DREAPTA, A IESIT O LUMINA AURIE,ORBITOARE, CE IMPRASTIA RAZE AURII, LUMINA CE A FOST ATRASA, CA DE UN MAGNET, DE DUHUL SFANT,IN RAZELE AURII, CCARE LUMINA TOATA ICOANA SFINTEI TREIMI. Iata, dragii mei, ce se spune, despre MAICA DOMNULUI. Era in zori de zi, cand ma trezeste o lumina puternica, venita din Cer, si aud glas: "ATUNCI,VA VENI MAICA LUMINII ",(clipa in care vad 2 maini, ce indoaie o hartie, aurie la interior si albastra la exterior, si cand a terminat de indoit, vad 2 cifre,care se tot repetau, pe acea hartie: "07....07...07..". Cu pretuire si dragoste ,Maria

duminică, 11 noiembrie 2012

ZÂMBESTE !

Cand ochii ai deschis
Si mintea-ti se trezeste,
Tu  roaga-te in gand
Fii multumit, zambeste !

Cerul de il privesti
Si Soarele-i pe creste,
Tu stai in loc,admira-l
Emotionat,zambeste !

Zambeste atunci cand stii,
Ca mai traiesti o zi.
O zi lasata de Bunul Dumnezeu,
Zambeste asa, cum zambesc eu!

De ti se pare ca-ntr-o zi
Ti-a mers totul pe dos,
Tu roaga-te pios
Si multumeste.
Si-apoi ,cu Sufletu-ţi intreg ,
Fii fericit,zambeste!

Cand inima te doare
Caci este obosita,
C-a adunat prea multe
Din greutati a vietii,
Tu ,nu-i da frâu tristetii.
O carte sfanta ia
Deschide-o si citeste,
Cerului multumeste
Apoi,incet zambeste!

C-astfel,tu ai gasit
Ce pan"acum credeai pierdut,
Credinta -n Dumnezeu
Credinta in mai bine, 
Tu ai gasit-o-n tine!

Caci te-ai rugat fierbinte
Si sufletu-ti bun este.
Ridica ochii catre Cer,
Cu chipul tot,zambeste!

Zambeste si te regaseste,
Caci zambetul tau este
Miracolul Credintei,
Si teama,neputintei.

Atunci cand lacrimi curg
Pe-obrajii care ard,
Durerile din Suflet,
Nicicand,parca nu cad.
Inima tot aduna
Din cate-ai suferit,
Incearca,te retrage
In Eu-l tau ,cel mare.

Roaga-L pe Dumnezeu
Pentru a te-ajuta
Pe tine,acum la greu.
Jura-I Credinta si Iubire,
Pentru aceasta fericire.
Cu inima Îi multumeste
Hai bucura-te ,si zambeste!

Zambeste ,caci singur ai vazut
N-a fost prea greu ca sa gasesti
Ce tu credeai,de mult pierdut.
A trebuit intai sa suferi,
Ca tu sa crezi, ca EL exista!
Dar,cum e oare cu putinta
Sa te-ndoiesti c-ar exista?
Tu nu privesti deloc,
In inimioara ta?

Convinge-te, si vei afla
Ca in aceasta Lume,
Nimic nu este vesnic,
Chiar de ai bani si nume.

Spui ca esti fericit,
Dar viata-i trecatoare.
Este ca frunza-n vant,
Si tare-nselatoare.

Vine o vreme cand,
Timpul,ai vrea "napoi sa-l dai
Acum, ai sti ce-nseamna
Cuvantul cheie, Trai.

Iti pare rau, ca te-ai-nselat
De Sus din Cer,El te-a vazut.
O sansa El ti-a daruit.
Ca tu, sa iti deschizi cu ea
Si Sufletul si inima.

Fii bun cu cei din jur
Si multumeste.
Caci sansa ,ti-a suras,
Acum, zambeste!

Atinge-o floare si-i vorbeste
Spune-i cat de frumoasa este.
Cu lacrimile tale o racoreste,
C-atunci, ea creste si-ntr-o zi,
Petalele isi va deschide
Spre tine-apoi, se vor intinde
Pentru a-ti multumi.

Cand roua diminetii
Pe iarba casei tale este,
Tu ia un bob de roua
Saruta-l ,si-i vorbeste !
Spune-i ca iarba creste
Cu roua ce-l hraneste.

Aseaza-l pe-un fir de iarba
Cu ochii il priveste!
Stralucitor el este,
Priveste-l ,si-i zambeste!

Noaptea incet se lasa,
Si peste a ta casa.
Cerul pare-a fi gri.
Prin iarba tu auzi
Cri,cri si iar cri,cri.

Asculti, nici nu respiri
Atat de drag iti este.
Te uiti in jurul tau
Si totul ,iti zambeste.

Atunci cand tu te culci
Si perna-ti moale este,
Iar ziua ce-a trecut,
A fost si nu mai este.
Inchide ochii !
Ai dreptul sa visezi ,
La ceea ce in viata ta
Din inima,tu crezi.

Iar dimineata te trezeste
Nu te grabi, gandeste!
Incepe frumos ziua,
Dar mai ales, zambeste!

Razele de soare
Prin geamul tau strabat,
Chipul ti-l lumineaza,
Mintea, ti-o tine treaza.

Vino sa-i multumesti!
Vino sa îl privesti,
Ca-n geam el ti-a batut
Cand tu erai pierdut.

Hai ,vino te trezeste,
In casa ta-l primeste!
Perdelele tu trage
Fa-i loc si le fereste
 Din calea Lui.
Caci a venit la tine
Si ti-a adus, vesti bune.
Acum,îi multumeste
Si tot acum, zambeste!

Zambeste si nu te intrista
Cand nu stii a gasi,
O cale ,pentru-a iesi
Din situatia creata,
Ce-i tot de Dumnezeu lasata.

Tu roaga-L curat
Si te regaseste.
Si singur ai sa vezi
Cum inima-ti zambeste.

Cand cineva drag tie
Din asta lume a plecat,
Stiu,ca esti necajit
Si tare intristat.

Mai stiu ,ca tu nu poti
Cu chipul a zambi.
Dar poti a te ruga
Asa-l vei ajuta,
Pe cel, ce numai este.
Incearca,doar o data
Cu sufletul ,zambeste!

Invata a te bucura
Acum cat poti,de viata ta.
Invata sa privesti o stea,
Invata sa vorbesti cu ea!

Vei fi surprins, 
Cum ea tot iti clipeste,
In Suflet ea  iti intra
Si-ti vorbeste.
Cu chipu-ntreg,
Incearca si zambeste.

Incearca si zambeste-ntr-una
Cu Sufletul si cu inima.
Incearca Luna a privi,
 Si linistea iti vei gasi.

Albastrul care o-nconjoara
Cand ea rasare in fiecare seara,
Ce se roteste-n jurul ei,
Si-n Suflet, iti aprind scantei.

Scantei ce au cazut din Cer,
Ca inima sa iti trezeasca.
Si Dumnezeu sa te-ocroteasca,
Iar chipul tau, mereu zambeasca!

Eu stelele de le privesc
Ochii inchid si le zambesc.
Cu ele eu vorbesc intr-una,
Caci ele-mi sunt
Si Sufletul, si inima.

Chiar si atunci cand ele plang,
O Stea din Cer, o chem sa straluceasca.
In ea se oglindeste,Lumina chipului meu
Ce a uitat,sa mai zambeasca.

De-ti plange inima
De-ti plange Sufletul,
Nu te lasa invins!
Caci totu-i trecator.
Incearca a te ruga,
Fii un invingator!

Zambeste doar cu gandul,
Si vei vedea ca timpul
Tie-ti va vindeca,
Ranile ce-or durea.
Acum, tu trist mai esti
Dar timpul te-o "nvata
Din nou ,ca sa zambesti.

Cand simti ca singur ai ramas,
Iar cei din jurul tau
Toti te-au indepartat.
Mai mult ca niciodată
In inima ta cată,
In Sufletul si-n Eu-l tau
Si-L vei gasi pe Dumnezeu!

Putere tu ai sa gasesti
Vei invata ca sa zambesti .
Vei crede ca iar te-ai nascut,
Si-o vei lua de la-nceput!

Abia acum,vei sti cum sa traiesti
Ca toata viata sa zambesti.
Cu ochii si cu inima
Abia acum tu vei afla.
Vei sti de ce-ai venit pe lume,
Ce trebuie sa faci, anume.

Ai grija ,ca sa nu gresesti !
Intotdeauna sa zambesti.
O Sansa EL ti-a daruit
Si-a doua oara,parca te-ai nascut.
In orice clipa multumeste,
Si nu uita,cu-a ta fiinta-ntreaga
Tu zambeste!
Cu  dragoste  şi cu  un zâmbet  din inimă , Maria.